Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony Ericsson J132

Přidat recenzi

Sony Ericsson - klasické s klávesnicí - Java

Prachotěsná tlačítka a působivá doba hovoru i pohovosti - J132 je dokonale propracovaný. Pro pobavení obsahuje také rádio FM. Užijte si zvukovou kvalitu hlasitého reproduktoru na zadní straně J132. Své oblíbené stanice a telefonní hovory můžete snadno sdí... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Přidáno: 25. srpna 2010

• velmi dobrá cena
  • telefonování nic moc
  • velmi jednoduchý

Telefon jsem koupil abych překlenul období, kdy jsem odešel ze zamestnání a než dostanu nový mobil v novém zaměstnání. Tak jsem k tomu telefonu přistupoval. Přesto mně zklamal. Kromě telefonofání nepočítejte, že bude něco dělat dalšího. Radio nehraje bez hand free - antény, fotoaparát to nemá. Display není moc velký a není ani moc výrazný.
Výdrž na jedno nabití je velmi dobrá i rozměry jsou dobré. Jako každý telefon, který používám doma vynechává. Jsem totiž přímo pod vysílačem. Problém je vyndat kartu nebo baterku. Otevírání krytu je - na heslo. I když to odjistíte těžko se kryt uvolňuje. Dobré je , že na nabíjení je použit standardní konektor. Problémem, že se nevyužívá více a tím to ztrácí své kouzlo.
Nedoporučoval bych ho.

• Ano (1)
  • Ne
Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Anonym

Přidáno: 10. srpna 2009

Zakoupeno v Mobilní telefony Biz

• Cena
  • Nekvalitní rádio, špatný příjem signálu, absence češtiny.

Důvod výběru byala cena, pro lidi, jenž shánějí velice jednoduchý telefon doporučuji ale pro náročnější nedoporučuji !

• Ano (4)
  • Ne
zulinečka

zulinečka

Přidáno: 18. listopadu 2008

• má dobrej foťák
  • vleze se tam mámlo písniček
  • blbě se mačkajou tlačítka

je to docela dobrej mobil

• Ano (1)
  • Ne (23)