Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony Ericsson G502

Přidat recenzi

• Ocenění produktudobře

Sony Ericsson - klasické s klávesnicí - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Noste aktuální zprávy stále s sebou. Telefon G502 nabízí přístup k Internetu a k e-mailu na cestách. Noste aktuální zprávy stále s sebou. Telefon G502 nabízí přístup k Internetu a k e-mailu na cestách. Vysokorychlostí sítě 3G nebo HSDPA poskytují rychlost... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Recenze Sony Ericsson G502

Nejpřínosnější pozitivní recenze

27 z 32 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Tento mobil je můj první této značky a mohu vyjádřit velkou spokojenost. Má opravdu vymakaný design. Dodává se ve stříbrné i černé barvě. Já jsem zvolil černou, ale to je otázka vkusu.

Ovládání
Dobře se ovládá, a to díky zvlněným klávesám i těm, co mají větší prsty. Ovládání je us... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

54 z 73 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

zkoušel jste někdo odeslat dlouhou SMS,rozdělenou na víc jak 3 sms,odejde jako MMS.Jde s ím něco udělat? Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 3. prosince 2011 (naposledy upraveno 3. prosince 2011)

Renee

začátečník

Renee

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Hodnocení je po 3,5 letech provozu.
Nechápu, že se pořád propagují dotykáče, když tento na net z 90% stačí.

Pro:

• Jemný displej vhodný pro internet.
  • Výdrž baterie.
  • Skvělý design.
  • S opera mini se skvěle surfuje po netu.
  • Vlastní prohlížeč umožňuje i animace z meteo radarů a videa z youtube.
  • Dobře se drží a ovládá jednou rukou.

Proti:

• Ze začátku se sám několikrát restartoval a také sám odmítl přijmout nekteré hovory-asi mne chtěl ochránit:-)
  • Stříbrná barva na horních tlačítkách moc nedrží.
  • Foťák je jen průměr.
  • Při startu se musí chvíli počkat.

Přidáno: 9. listopadu 2011

David

David

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Dostal jsem ho před dvěmi lety na narozeniny a natchl mě.

Pro:

• Můžete mít spuštěno více aplikací.
  • Dobře se v něm orientuje.
  • Odolnost.
  • Pohodlně na měn píše

• Odolnost tlačítek.
  • Sám od sebe se restartuje

Přidáno: 30. srpna 2011

Margrethe

Margrethe

Tento mobil jsem vlastnila před dvěma lety a jsem rozčarovaná ze současné ceny. Já ho kupovala v té době za necelé tři tisíce. S tímto mobilem jsem byla spokojená, ale nehodí se pro ty, kteří nevědí kde hlavu mají a pořád jím něco padá. Asi po roce a půl se rozbil a já už neměla zájem kvůli nepřiměřené ceně ke kvalitě se k němu vracet.

Pro:

• Design
  • Mp3
  • Fotoaparát

Proti:

• Tento typ mobilu jsem měla stříbrný - po docela krátkém čase se mi sloupala barva zdvou podelných tlačítek, které jsou vedle potvrzovacího tlačítka
  • Při koupi před dvěmi roky byla cena prakticky stejná jako dnes.
  • Na sony ericsson mi vadí špatné zavíraní na paměťové karty

Přidáno: 17. srpna 2011

bara988

bara988

Telefon jsem měla, ale protože mi jednoho dne spadl ze schodů což nepřežil proto podle mě není odolný. Jinak je to super telefon.

Pro:

• Desing

• Odolnost
  • Klávesy

Přidáno: 15. srpna 2011

Ahmed Azí

Ahmed Azí

tento mobil se mi velmi líbil , protože mám děsně rád černooranžový barvy a proto sem si ho vybral .....

Pro:

• Kvalitní ..
  • vydržel mi i pád z 8. patra na beton a " nic se ,u nestalo"
  • hodnotím jako velmi kvalitní mobil
  • už mi odešel nejde displej

Proti:

• sám od sebe se mi vypnul displej a nejde

Přidáno: 18. června 2011

je to vcelku dobrý mobil....i když se tu ukázal krátce před nástupem levných ale često nepoužitelných dotykáčů...ale i drahých a luxusních dotykáčů...se kterejma ho všichni porovnávaj...

Pro:

• kvalitní
  • vydrží i horší zacházení (pády a podob
  • spousta užitečných funkcí
  • pohodlené a jednoduché ovládání
  • fo´ták je prumerný ale s dnešnííma dotykčema se asi nemuže rovnat....
  • cena....

• neustálé restarty....
  • nefungují mi nekteré aplikace (hry) a nejdou ani smazat....
  • vypínání tlačítkem C...

Přidáno: 30. května 2011

Nicky

Nicky

Dobrý telefon, jenže se trochu namočil a po týdnu přestal fungovat.
Tento telefon bych si znovu nekoupila z důvodu skleněných tlačítek, které snadno prasknou. Jinak doporučuji.

Pro:

• možnost paměťové karty
  • hezký vzhled

• jen 2 Mpix u fotoaparátu
  • snadlo rozbitelná tlačítka
  • nevydrží ani krátký styk s vodou
  • klidně mohl být i levnější

Přidáno: 2. května 2011

Phosilie

Phosilie

Super mobil ;)

Přidáno: 30. dubna 2011

Karolinka R.

Karolinka R.

Ideální pro uživatele, kteří se nepídí po ultramoderních funkcích a kvalitním fotoaparátu, ale hledají užitnou funkci telefonu, kterou má výbornou a navíc vydrží více než telefony, které mají lepší fotoaparáty a všechno...Jsem s ním spokojená.

Pro:

• Cena
  • Výdrž více než 2 roky
  • Pohodlné ovládání

• Slabší fotoaparát
  • Ne

Přidáno: 19. března 2011 (naposledy upraveno 19. března 2011)

Martin

Martin

ale jinak super mobil sem s ním spokojen

Pro:

• super orientace
  • skvělý design

• restartuje se
  • a ještě ty tlačítka

Přidáno: 3. března 2011

Venca

Venca

Při koupi jsem se rozhodoval mezi Nokií 6300 a SE G502. Vzhledem k ceně jsem vzal SE.
Po nějakém čase se začala odlupovat vrchní vrstva s barvou, hlavně na středním tlačítku a na spoušti fotoaparátu, později také na tlačítkách přijmutí a odmítnutí hovoru, což je dáno vlnkovou klávesnicí.
Jakmile se telefon začal sekat a sám restartovat, pomohlo přehrání firmwaru. Restartoval se někdy i 3x za sebou, tzn. vypnul se displej, lehce zavibroval, vypnul se a nastartoval se. Přihlásil se k síti a opět restart. Celá procedura restartu trvala asi minutu. Po roce nelze přehrát firmware, což předtím pomohlo proti samovolným restartům.
Konektor je kapitola sama o sobě! FastPort je nepoužitelný po asi roce života. Při dobíjení se někdy sám odpojí a hned připojí, což baterii nedělá dobře. Stejně jako připojení sluchátek, které je hodně náchylné na kontakt. Mechanické uchycení samotného konektoru (plastový předpružený díl) má na svědomí částečné odpojení v kapse, což ve výsledku znamená monoposlech tuším do pravého ucha

Pro:

• poměr cena/výkon
  • paměťová karta
  • slušná výdrž
  • kvalitní klávesnice
  • slušný foťák v rámci kategorie

• seká se
  • restartuje se
  • po roce nešel přehrát firmware přes kabel
  • nekvalitní provedení ( střední tlačítko se ošoupalo asi do 6 měsíců, zbytek později)
  • atypický konektor ( ne USB)
  • dotyk kontaktů při nabíjení/přehrávání hudby
  • Ano (7)

Přidáno: 21. února 2011

Vašek

Vašek

Mám ho 1,5 roku a jsem spokojený je dobře ovladatelný

Pro:

• Tak je super má všechno co potřebuju

Proti:

• Jen že se sám od sebe restartuje a obnovuje data.

Přidáno: 16. února 2011

Petr B.

Petr B.

Tento telefon jsem vyměnil za K550i, tak trochu nedobrovolně protože mu odešel joystick a nevyplatilo se mi ho opravovat. Ten jsem měl asi tři roky a byl to jeden z nejlepších telefonů (po nokii 3210) co jsem kdy za těch 14 let měl!

Měl jsem pocit, že G502 bude to samé, jen vylepšené, ale byla to chyba. Nerozumím tomu, jak mohli ten telefon takhle přišerně pokazit! Foťák horší, bez blesku a autofocusu, kvalita zpracování o kousek horší, alespoň že ta cena byla příjemná.

Od telefonu vyžaduji hlavně komfortní a rychlé vyřížení hovorů, SMS, občas email nebo pořídit rychlou fotku. To by docela splňoval, ale starší K550i nesahá ani po konektor k nabíječce, a to hlavně kvuli své nespolehlivosti! Už několikrát se mi restartoval v kapse, po zapnutí zůstal odemčený a já volal díky tomu z kapsy někomu z klientů! Nepřečká záruku a poletí do koše!

Osobní telefon už je opět Nokie (E52) a ani to bohužel už není co bývalo. Závěr? Pokukuju po HTC.

Pro:

• dobré a snadné ovládání

Proti:

• neustálé problémy s restartem
  • nekvalitní foťák
  • loupající se lak krytu i kláves
  • škřípání a vrzání
  • hlučný chod kláves
  • méně odolný konektor na nabíječku (u Sony normální)
  • Ne

Přidáno: 10. února 2011 (naposledy upraveno 10. února 2011)

michal

michal

Tento telefon jsem si pořídil téměř před dvěma lety a musím říct, že i přes jeho vady, a těch je požehnaně, jsem si ho oblíbil. Mezi ty největší vady asi patří jeho resetovaní, které se mě děje zhruba jednou až dvakrát do týdne, někdy i déle. Dalé tu máme ošoupání, případné odlepení stříbrných částí na klávesnici telefonu, týká se to hlavně 5-ti tlačítek vepředu. Ale na druhou stranu význam tlačítek si rychle zapamatujete, takže v podstatě jenom desingová chyba, se kterou se dá žít. Ovšem mě dělá potíže ze všeho nejvíce konektor. Že mi trvá asi 3 minuty než postuným kvedláním od nabíječky najdu správnou polohu tak aby se mi nabil jsem si docela zvykl, ale při používání USB kabelu, při přenosu, kdy se vám to vypne na 60% je trochu zarážející. S tímhle mám zkušenosti i s jinými modely o SE.
Ale abych nepsal jenom špatné věci měl bych rozebrat i ty dobré. Multimediální přehrávač hraje dobře, i z reproduktoru něco slyším pře větším hluku. Dále tu je možnost minimalizace aplikace a spuštění jiné najednou. Velmi užitečná věc, když surfujete po internetu, používáte nějakou aplikace a přitom posloucháte hudbu. 2mpx fotoaparát při dostatečném světle udělá krásné fotky a podle mě, pokud jste zainteresovaní ve focení mám radu, noste si u sebe normální fotoaparát, protože ten je vždy lepší než ten z mobilu. Další výhodou je, aspoň podle mě, podpora 3G sítí, protože brouzdat po internetu s připojením EDGE je opravdu otřesné.
Závěrem. Tenhle telefon je asi vyrobený pro lidi, které jen tak něco nerozháže, protože resetování je opravdu příšernná věc, ale když tuhle chybu přehlédnu je zde velice využitelný telefon za dostatečnou cenu.

Pro:

• celkem levný
  • příjemné ovládání
  • hezký design
  • hromada užitečných i méně užitečných funkcí
  • multimediální přehrávač
  • možnost mít spuštěno najednou i více aplikací, bohužel s omezením výkonu právě spuštěné aplikace
  • 2mpx fotoaparát
  • paměťová karta

• resetování telefonu
  • když ho pořádně promačkáte uslyšíte zajímavé zvuky
  • ošoupání tlačítek
  • příšerný konektor na nabíječku případně sluchátka či usb kabel

Přidáno: 5. února 2011

lukáš

lukáš

za tu cenu mam lepší mobil

Pro:

• dobry displej
  • internetovy prohlížeč

• sekal se
  • restartovaní
  • sám se vypinal

Přidáno: 5. února 2011

pavel

pavel

na internetu vydržel jen par hodin ,nebyl jsem s nim spokojeny nedoporučuju za tu cenu koupite lepší mobil

Pro:

• displej
  • fotak
  • multimedia
  • vzhled

• sekal se
  • na internetu slaba baterie par hodin
  • rychle se ošoupal

Přidáno: 21. ledna 2011

Anonym

je trochu odfláklí a po 3 ech letech používání (jako já) sice funguje ,ale 90% procent nefunguje a mobil je téměř nepoužitelný. Je to můj druhý sony ericsson ,oproti K700i ,kterému se dá vytknout pouze to ,že nemá slot pro paměťovku,
je nesrovnatelně horší
Cena za ,kterou bych mobil koupil činí 20kč úplně nový.
Když jsem mobil kupoval byl jsem nadšen ,ale po malé chvíli jem byl smrtelně zklamán.
Jen kvůli minulému mobilu ,jenž funguje dodnes už 8 let a nemá žádnou vadu.

Pro:

• líbí se mi práce v médiích

Proti:

• velmi často se sám restartuje
  • nemá blesk
  • po dlouhé době používaní se sekají i sluchátka
  • rychle se vybijí
  • 100 procentní jistota restartu při hraní her
  • má zpomalené reakce a to až 2 minuty než vykoná co mu zadáte

Přidáno: 6. ledna 2011

je na bobek

Pro:

• nic

• je na nic

Přidáno: 29. prosince 2010

Lusyia

Lusyia

Nedoporučuji!!! Neriskujte!!!

Tento telefon byl zřejmě vyroben ve vadné sérii, neustále se sám z ničeho nic restartuje, i třikrát za sebou, do dne tak dvacetkrát. Je to velice nepříjemné když voláte a najednou Vám telefon zavibruje, ztmavne display a minutu čekáte než naskočí, pokud hrajete hru, píšete smsku, nic se Vám neuloží. Obvzlášť je to nepříjemné když potřebujete ihned reagovat a nemůžete protože čekáte než vám telefon naskočí, a ke vzteku je když Vám to udělá třikrát za sebou. Reklamaci mi po velkém dohadování uznali (stále tvrdili že jim se závada neprojevila, ale znáte to), poslali mi úplně nový a ten dělá úplně to samé. Koupí tohoto telefonu riskujete že chytnete tyhle vadové

Pro:

• design
  • výborná klávesnice, velice pěkně se na ní píše, nevrže, je potichá, takže ani nerušíte okolí
  • Pěkné modré podsvícení u stříbrného
  • Klasický Sony Ericsson co se týče vnitřku, přehlednost

Proti:

• Resetování se (způsobuje jej vadná základní deska)
  • Je pomalý, často Vám zdobí obrazovku přesýpací hodiny
  • Kdo má nehty, budete mít tlačítka zeleného, červeného a středového tlačítku do dvou měsíců úplně odřené, nepoužívat nehty! Jen bříška prstů
  • Fotoaparát (vzhledem k tomu že je bez autofokusu, automatického ostření a blesku, je foťák použitelný jen na zachycení nějakých momentek a pro srandu a zábavu, rozhodně Vám nenahradí Fotoaparát

Přidáno: 17. prosince 2010

HT

HT

Telefon jsem využíval cca rok. Poté několikrát obtížně reklamoval a nakonec nechal ekologicky zlikvidovat.

Pro:

• Cena

• Vrzající kryt, stejně jako u většiny SE
  • Malé tlačítka, prakticky hned odřené

Přidáno: 22. listopadu 2010

anonym

anonym

mela sem ho necelej pulrok a zoxidoval kopila sem si ho znova po par mesicich zase zoxidoval. Tento tip rozhodne nedoporučuji!!! Kamarádce se stalo to samé a na reklamaci řeknou že je to vaše chcyba. Tento mobil je neprosto uzavřený a nvětrací pomalém množstní vlhka hned zoxiduje . nikdy už bych do tohoto tipu nesla . rozhodne to nebyla výhodna koupě. nedoporučuji!!!!

Přidáno: 31. října 2010

Jan Kůst

Jan Kůst

Myslím si,že je to celkem dobrý telefon na tu cenu ale naštvalo mě po roku,že se začal restartovat a někdy i 3x za hodinu takže myslím,že je to telefon určitě ne na 3 roky dopředu ale celkem dobrý telefon na pár chybiček ale tuším,že na rok a půl ideální telefon.

Pro:

• -Prohlížeč
  • -2Mpx fotoaparát
  • -desing celkem hezký

• -restartování
  • Ne

Přidáno: 24. října 2010 (naposledy upraveno 24. října 2010)

Anonym

Vybral jsem si tento mobl protože má pěkný vzhled

Pro:

• Pěkný displej,dobrý foťák

Proti:

• Sám se vipíná,hned se poškrabaný
  • Ne (2)

Přidáno: 24. října 2010 (naposledy upraveno 24. října 2010)

Aukro.cz

pro uzivani jako modem na hrani radio rds super funkce spokojenost jen ten vzhled je na kazdem znas ale jinak povedeni funkci je na dobre urovni zadne detinasobne ptani ci to je skutecne vase vule prepnout rezim nebo cokoliv jineho

Pro:

• Jednoznacne funkce a grafika na dobre urovni

Proti:

• Vzhled nic moc a do rukou take moc nepadne je jako cihla

Přidáno: 11. října 2010

čáp jan

Vše je v pořadku

Pro:

• dobry den mobilní telefon ktery jsem vydražil byl v 100 stavu, a aukce proběhla vpořádku . Myslim si že servr aukro.cz je dobra obchodní str. Ikdyž kolikrát jsem mněl problem s prodejci děkuji za zeptaní .
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (1)

Přidáno: 30. září 2010

migilko

migilko

S telefonem jsem byl relativně spokojen, ač to nevypadá tak mi pomohl v životě, ale rozhodně bych si ho znovu nekoupil. Celkově opouštím značku Sony Ericsson a mrzí mě to.
Telefon je jako dobrá koupě pro toho kdo se o mobil pečlivě stará a nedovolí mu spadnout...což se mi tedy párkrát podařilo.
Výhoda "Internet" je zase sporná, protože závisí na síle signálu a pokrytí od Vašeho opeátora. Nebudu případným zájemcum koupi telefonu rozmlouvat, ale značka Sony Ericsson již není tro, co bávala dříve(Pomalá frekvence aktualizací, horšející se dílenské zpracování).

Pro:

• - Technická specifikace která byla vzhledem ke své ceně vyhovující, v době uvedení na trh
  • - Internet

Proti:

• - Po delší době používání nelze přes Fast port nabíjet,a pozbývá i jiných možností využití
  • - Firmwarové vady(restart po delší době používání)Re-Aktualizace problemy neřeší,
  • Ne (1)

Přidáno: 29. července 2010 (naposledy upraveno 29. července 2010)

Vojta Smrž

Vojta Smrž

Takže je dobrý

Pro:

• super dobrý mobil

• žádné nejsou

Přidáno: 6. července 2010

pepa pivovar

pepa pivovar

tento mobil je zastaraly a nema moc libiví vzhlet

Pro:

• java 3druhy barev

Proti:

• po pul roce přestane fungovat a začne blbnou. pote je nepoužitelný a začne se restartovat začnouse mazat hry a dalši věci okamžitě se poškrabe nema wi-fi douna něj špatně sehnat nove obaly. ničise střibrné časti slabý zvuk špatný foták potýdnu se začne rychle vybijet baterijerichle se zašpiní a obije.gdybych si ho měl naviběr mesi my phone 6691 a nebo tento určitě by ch sivybral my phone6691 po roce semho vyhodil horší telefon sem neměl

Přidáno: 18. května 2010

Joey

Joey

s tímhle telefonem sem hodně spokojenej je fakt dobrej ...

Pro:

• design
  • foťák
  • přehrávání hudby

• často se seká
  • jinak už nic

Přidáno: 8. dubna 2010

františek rys

františek rys

prostě pecka mobyl

Pro:

• mp3 přehravani skvěle přehrává a foto aparat nato že ma jen dva megapixeli je docela super

• žadne nejsou

Přidáno: 14. března 2010

Mistr

Mistr

Tady ten typ tohoto mobilu Sony Ericsson G502 jsem měl,cena byla 3099kč a to na tu dobu bylo celkem dobrý když jsem koukal na parametry a všelijaké funkce tak jsem neváhal telefon si koupil,prinesl jsem ho domu dal na nabíječku a asi hned po týdnu se sam začal vypínat,jakoby restartovat a bylo mu jedno že telefonujete pišete sms nebo koukate na videa i v pozici normalni kdyz byl jen zapnuty a zamkle klavesy tak se furt vypinal a zapínal,prostě se zničeho nic vypl a zapl takže jsem byl velice znechucen no až pak jsem byl s nervama na dranc a když se sekl zrovna když jsem neco potreboval tak jsem ho prostě rozbil o zeď dokazal se takhle restartovat až 30 krát denně takže nedoporučuji...

Pro:

• Funkce
  • Slot na M2 karty
  • Foťák 2 Mpix
  • Design

• Seká se
  • Vypína se sám a zapína
  • No hruza už nikdy nic od sony ericsson nechci
  • Ano (10)
  • Ne (3)

Přidáno: 2. února 2010

Tomas

Tomas

Po roce používání jsem si myslel, že je to dobrý telefon, který nemá fakticky žádnou velkou chybu. Opak je pravdou. Projevila se totiž výrobní vada a začal se ztrácet signál. To navíc vybíjí baterku, takže je telefon nepoužitelný. Zjistil jsem z recenzí na tady, že to dělají i další ericsony. Takže tuhle značku už bych si nikdy znovu nekoupil!

Pro:

• - pěkný střízlivý design
  • - rádio, paměťový karty
  • - internetový prohlížeč

Proti:

• - po roce výpadky signálu (výrobní vada, která se objevuje i u dalších ericsonů)
  • - nestandard konektor na sluchátka
  • - nekvalitní foťák
  • Ne (6)

Přidáno: 21. ledna 2010 (naposledy upraveno 21. ledna 2010)

Laki

Laki

Tento telefon má můj kamarád a vypadá vcelku hezky. Design působí velmi moderně a telefon se pěkně ovládá díky středovému kostičkovému joysticku. Ovšem si stěžoval na fotoaparát, který fotí pěkně pouze za světla ale ve tmě jsou fotky mázlé kvůli absenci světla nebo blesku. Výbava je celkem bohatá a telefon je dle mého názoru za vyšší cenu. Dávám 80% i ze zkušenosti kamaráda

Pro:

• Kvalitní materiály
  • Pěkný design
  • Lehké ovládání

• Vyšší cena

Přidáno: 15. ledna 2010

cesio

cesio

Kdo hledá telefon na volání který dobře vypadá, má všechny základní funkce a něco i navíc a nechce do telefonu investovat spousty peněz tak ten telefon je správná volba
Rozhodně doporučuji!

Pro:

• poměr cena/výkon
  • spousty zajímavých funkcí

Proti:

• ač jsem se snažil na nic jsem nepřišel
  • Ne (3)

Přidáno: 13. ledna 2010

Jarka Grillowitzerová

Aukro.cz

Výborný obchod, moooc doporučuji.

Pro:

• výborný produkt, bez závady
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (5)
  • Ne (4)

Přidáno: 7. ledna 2010

Marty

Marty

s timto telefonem jsem naprosto spokojen,jsem zastance sony ericssonu a v životě bych nešel do nokie i kdyby mi ji někdo daroval tak ji radši prodam a bylo by jedno jakej by o byl typ.jinak pokud se někdy někomu stane že se sam vypne nebo něco jineho tak si stahnětě na strankach sonyericssonu program updateservice a pomocí něj si zaktualizujte nebo přeinstalujte software a bude vše v pořadku.

Pro:

• Vzhled,funkce a jiné

• žadné proti

Přidáno: 4. ledna 2010

já

je to prostě král střední třídy

Pro:

• všechno

Proti:

• v příslušenství jsem neměla usb kabel

Přidáno: 28. prosince 2009

sony erocsson g502

sony erocsson g502

protoze je po turnovaci

Pro:

• je dobry pro pouzivani mp3

• protoze
  • Ne (7)

Přidáno: 11. prosince 2009

anežka

anežka

musím říct, že jsem spokojená...bohužel mě mrzí, že nedávájí v příslušenství usb kabel, ani pamětovou kartu....ale jinak s telefonem jsem vlemi spokojená, trochu se časem odře prostední tlačítko, ale to je maličkost.

Pro:

• velmi pěkný
  • celkem kvalitní fotoaparát
  • místo na pamětovou kartu

• občas se mi sám vypne

Přidáno: 25. listopadu 2009

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Mobilní telefony Biz

Tento telefon si po dlouhém porovnávání jiných přístojů vybral můj syn.
Ovládání dobré.
Doporučuji všem.

Pro:

• Kvalitní přístroj
  • Jednoduché ovládání

Proti:

• Ani po dlouhém shánění jsem nesehnala tento telefon v černé barvě.

Přidáno: 17. listopadu 2009

LADISLAV HRADECNY

CELKOVE POVEDENY TELEFON PRO MENE NAROCNEHO UZIVATELE

Pro:

• VZHLED MENU OVLADANI

• TUZSI TLACITKA
  • Ne (5)

Přidáno: 12. listopadu 2009

Sony Ericsson G502 v TESTu

Nezávislý spotřebitelský časopis TEST zveřejnil v čísle 5/2009 výsledky testu mobilních telefonů. Z objektivního testu realizovaném bez jakéhokoliv vlivu výrobců v odborné zkušebně si Sony Ericsson G502 odnáší celkové hodnocení dobře. Test obsahuje další informace a detailní výsledky dle hodnocených kritérií. Celá recenze na www.dtest.cz

Přidáno: 10. listopadu 2009

Ralf1997

Ralf1997

Je to opravdu super mobil.Cena dobrá ale nelíbí se mi že od té doby co tam mám pamětovku tak se vypíná a mění schémata do sony ericsonu už nikdy nepudu.

Pro:

• Super mobil!

• Až na to že když si koupíte 4gb kartu tak se vám mobil někdy vypíná
  • Ano (4)

Přidáno: 1. listopadu 2009

Aneta M.

Aukro.cz

Už jedenkrát jsem měla tento mobil, sice přestal jít mojí chybou, a také byl starší. Při rozhodování koupi nového telefonu, neváhala jsem a zvolila opět tento stejný! Jsem s ním nadmíru spokojená, má velkou výdrž baterie, mobil je velmi lehký a velmi dobře se s ním pracuje. Kdo je rád na internetovém prohlížeči, tak také doporučuji. Tento mobil nemá chybu! Absolutně jednička v jeho cenové kategorii !!!!!!!

Pro:

• skvělý design
  • je lehký
  • výborná klávesnice - snadné psaní SMS
  • skvělý fotoaparát - kvalitní foto
  • skvělý a snadný přehrávač hudby
  • možnost paměťové karty s velkou kapacitou
  • výborná možnost internetového prohlížeče
  • cenově velmi dostupný
  • úžasný
  • Ano (12)

Přidáno: 5. září 2009

Juana15

Juana15

Pokud hledáte levný a přesto výkoný mobilní telefon, tak tohle je právě on!!!G502 je opravdu užitečný a spolehlivý pomocník pro každého!!! Výborné pracovní vlastnosti, vysoká výdrž baterie...tento mobil můžu jen doporučit a to ve všech směrech!!! Miluji na něm prohlížení obrázku a fotografií, což je možné s pomocí nádherné prezentace doprovázené hudbou a zajímavými přechody. Další velkou výhodou je hlasitost reproduktoru, takže tento mobil by mohli ocenit i starší generace, které již mají u některých mobilů problém s jejich slyšitelností!!! Nic lepšího za takovou cenu neseženete!!!

Pro:

• nízká cena, vysoká kvalita, podpora paměťové karty, prohlížení fotek pomocí prezentace, skvělý hudební přehrávač+hlasitý reproduktor, designové provedení, barevnost+grafika, pohodlné klávesy, pracovní vlastnosti

Proti:

• nízká základní paměť mobilu, nižší kvalita fotoaparátu
  • Ano (14)

Přidáno: 3. září 2009

jarda

jarda

tohle je perfektní mobil akorát mi ho nějaká svině ukradla. jinak je to uplně úžasnej mobil měl sem ho moc rád dokonce mi asi zachránil život když sem se v lese vyboural na kole a ještě než sem upadl do bezvědomí zavolal sem si jím pomoc v tu chvíli sem byl hrozně moc rád že ten mobil vůbec mám tak vám tento mobil určitě doporučuji a pouvažuji o tom jestli si ho sám nekoupím. za tu cenu

Pro:

• anatomický tvar, dobra hudba ,dobré foto, atd
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (6)
  • Ne (4)

Přidáno: 23. srpna 2009 (naposledy upraveno 30. září 2009)

MarekPir

MarekPir

Prvotní dojmy
---------------------
Na první pohled zaujme telefon netradičním designem, ladné křivky klávesnice zaujmou jistě široké spektrum zájemců. I zadní strana je doplněna o designový prvek nad fotoaparátem. To vše doplněné o zajímavou cenu, pokračujme dále...

Ovládání
---------------
Pokud nemáte extra objemnější prsty, klávesnice se Vám bude ovládat poměrně pohodlně. V té druhé možnosti můžete mít menší problémy protože klávesy nejsou nijak velké ani vystouplé.

Telefon pro...internet
----------------------
Jak již označení napovídá, telefon je z řady G, která označuje telefony určené pro prohlížení internetu. Máte řadu možností jak vymáčknout z internetu co nejvíc. Máte na výběr GPRS, 3G, UMTS i HSPDA a to jsou hlavní zbraně tohoto telefonu. Všechny tyto technologie můžete využít v řade vychytávek. Ať už prostým prohlížením internetu, pro který máte připravený integrovaný prohlížeč Netfront (nebo si můžete pořídit kvalitnější Operu mini) nebo RSS čtečkou, která Vám zobrazuje zprávy přímo na displeji telefonu (což je velmi šikovné a praktické). Následuje řada aplikací, především Google Maps díky internetovém připojení udělají z Vašeho telefonu světovou mapu.

Multimédia
-----------------
G502 je jeden z nejlevnější telefonů s povedenou platformou A200. Zajímavostí je nápadité zpracování Médií, Vaše fotografie, písničky a videa nebyli nikdy přehledněji uspořádány. Samozřejmostí je podpora všech možných formátů (i Flash) bez omezení. Telefon tak hladce nahradí MP3 přehrávač díky hudebním funkcím a ani za přehrávání filmů se nemusí stydět. Díky prezentacím budete moci své fotky ukazovat daleko efektivněji nežli pouhým posouváním....kompletně vše působí uceleně a kvalitně.

Další funkce
------------------
Dále najdete v telefonu FM rádio, tři původní aplikace pro editaci fotek, videí a tvoření písniček. Dále TrackID....zrátka klasika. Co se organizačních funkcí týče, diář vám nenahradí, ale i přesto může fungovat jako záložní možnost (k dispozici je kalendář, úkoly, kalkulačka, poznámky atd.)
Fotoaparát má pouze 2megapixely bez autofocusu, avšak v telefonu za necelé 2,5tis. už jsme kvalitní fotoaparát snad čekat ani nemohli, každopádně pro momentky fotoaparát nadmíru dostačuje. G502 má ještě jednu vyčnívající vychytávku a to až 5 různých budíků...

Fotoaparát
----------------
Překvapivě dobré fotky pořídíte v exteriérech za dobrého osvětlení. Ovšem zapomeňte na kvalitní snímky v interiérech a už vůbec ne bez dobrého osvětlení...navíc chybí autofocus, ale kdo by čekal od telefonu okolo 2.500Kč ještě extra kvalitní fotoaparát. Každopádně na snímky z ''venku'' si rozhodně stěžovat nemůžu. Navíc máte možnost dalších nastavení a i rámečků.

To co jste možná nevěděli...
------------------------------------------
Sony Ericssony se dají uživatelsky dále ještě velmi upravovat, pokud na internetu vygooglujete Tuning SE, budete jistě překvapení co se svým SE můžete provádět (-: Co je velká škoda, je nepříliš velká odolnost telefonu, ani né po roce jsou už ošoupané tlačítka a stříbrný rám kolem fotoaparátu také už není co býval...Další zajímavost je, že původně psaná max. rozšířitelnost (4GB max.) je nepravdivá a v telefonu bez negativních následků fungovala i 8GB karta. Na závěr dodám, že obecně všechny Sony Ericssony mají výbornou podporu java technologie, tedy rozjedete téměř 95% všech aplikací a to naskýtá možnost dostat telefon do dalších příček výš...

ZÁVĚR: Telefon téměř po roční zkušenosti jedině doporučuji, za tuto cenu stěží seženete stejně kvalitní telefon od jiných výrobců, každopádně doporučuji koupit nějaké kvalitní pouzdro.

Pro:

• Poměr cena/výkon
  • Design
  • GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA
  • Široká podpora Javy
  • Klávesnice
  • 3G

• Absence autofocusu
  • Po čase ošoupaná tlačítka
  • Ano (14)

Přidáno: 12. června 2009

Michal712

Michal712

docela good

Pro:

• design
  • cena

• ---------
  • Ano (7)
  • Ne (26)

Přidáno: 12. června 2009

AndreasCZ

AndreasCZ

Funkce telefonu jsou dobre a i kvalita fotaku je fajn(na mobil). Stejne tak je prijemna i kvalita MP3. Nicmene mam osobni problemy s tim, ze se mi casto restartuje. Tento telefon ma i nekolik znamych a nekomu to dela taktez a nekdo je s pristrojem naprosto spokojeny. Telefon je velmi kompaktni a lehky, ale displej je dostatecne velky na pohodlnou praci. Design je neutralni. Neurazi ani nenadchne. Dodavane prislusenstvi je v porovnani s konkurenci dobre. Rozhodne tento telefon povazuji, ale za dobry kup, jen si musim vyresit problemy s restartovanim meho kusu.
  • Ano (9)

Přidáno: 23. března 2009

Kyselyna

Kyselyna

kdybych ho měl popsat par slovama super mobil až na foták
ale každá věc má své mouchy

Pro:

• má super rozlišení, jde mi v něm bez problému 4gb karta, dizajn je na úrovni, celkem dobre možnosti na foťáku,........

Proti:

• foták nemá blesk, nevyměnitelný obal, tlačítka měkčí a méně hlučné
  • Ano (18)

Zobrazuji 1 - 50 ze 62 recenzí [ 1 ] 2