Hodnocení produktu: 90% 90%
Již delší dobu jsem hledala véčko malých rozměrů, které by mi nezabíralo moc místa v kabelce a zároveň mělo pro mou peněženku přijatelnou cenu. Jalou mě na první pohled zaujalo svým vzhledem. Vnější displej zobrazuje čas, stav baterie a signál, zmeškaný hovor či sms. Na pravém boku telefonu je tlačítko pro ovládání hlasitosti hovoru. Vnitřní displej mě okouzlil nádherným zobrazením barev. Měla jsem obavy z psaní sms, protože jsem až dosud měla telefony s oddělenými tlačítky, ale musím uznat, že se na Jalou píše výborně. U sms je fukce konverzace. 3,2 Mpx fotoaparát je průměrný, v telefonu je PhotoDJ, pomocí kterého lze u fotek upravit jas, kontrast, světelné vyvážení a několik efektů (sépie, negativ,karikatura,..). Pro úpravu videa v Jalou naleznete program VideoDJ a jako každý Sony Ericsson, který jsem prozatím měla v ruce, obsahuje MusicDJ. V aplikacích je přístup na YouTube, Facebook, program pro předpověď počasí, kalendář a počítač kroků, který vám zároveň dokáže spočítat BMI.Dále v telefonu najdete webové kanály (např. přístup k Google news,..), službu určování polohy. U kontaktů lze vytvořit skupiny. Mp3 přehrávač je kvalitní. Videohovor jsem ještě neměla možnost zkusit. Mezi plus patří výdrž baterie, pro plné nabití je třeba nabíjet asi 2,5 hodiny. A dámy jistě potěší tzv. zrcátkový efekt, který se aktivuje zmáčknutím jediného tlačítka.
Jsem ráda, že jsem si Jalou koupila, je to krásný malý telefon, za výbornou cenu, který nabízí plno funkcí a aplikací.
Pro:
- Malé rozměry
- Krásný vzhled
- Dlouhá výdrž baterie
- Na klávesnici se výborně píše
- Obsahuje plno aplikací
- Webové kanály, přístup na YouTube a Facebook
- Videohovor
- MP3 přehrávač, rádio
- Výborná cena
Proti:
- Je třeba jej stále leštit, protože na něm zůstávají otisky prstů
- V balení telefonu není kabel pro připojení k počítači
- Průměrný fotoaparát
- Byla pro vás tato recenze užitečná?
- Ano (8)
- Ne