Hodnocení produktu: 80% 80%
Jelikož tenhle telefon mám už nějaký ten pátek, tak můžu napsat své zkušenosti - i s poslední verzí firmware je telefon velmi pomalý, když si pustíte písničky, a k tomu třeba operu mini, tak se dočkáte toho, že opera moc kamarádit nebude - a ne jen opera, v podstatě cokoliv, co si do telefonu nainstalujete bude fungovat vážně pomalu... Dále i přesto, že je z rodiny cyber.shotů, tak bohužel nemá blesk, ale jen diodku, takže když srovnám fotky ve tmě se starou k800i, tak bych se k ní nejraději vrátil - na světle ale fotí výborně (na to že je to telefon), hudební přehrávač je stejný, jako u walkmanů, jen má decentnější barvy a ať si pustíte hudbu do sluchátek, nebo přes vestavěný reproduktor, tak můžete počítat se skvělou kvalitou reprodukce... Hodně mě potěšilo široké nastavení budíku, kde si můžete nastavit 5 budíků, jejich opakování, hlasitost, melodii, dny, kdy vás bude budit, text, který uvidíte ráno, jako první atd... Samozřejmě se s ním dá i telefonovat a psát sms, ale to už nikoho asi nepřekvapí :)
Pro:
- vzhled, tloušťka , rychlost internetu, fotoaparát, budíky
Proti:
- malý displej, celkově je pomalý, opravdu pomalý
- Byla pro vás tato recenze užitečná?
- Ano (7)
- Ne (3)