Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony Ericsson C510

Přidat recenzi

Sony Ericsson - klasické s klávesnicí - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Auto navigace: Autofocus: Blesk: Bluetooth: Budík: Bussines: Česká lokalizace: Fotoaparát: Rozlišení hlavního displeje (pix): Dotykový displej: Druhý fotoaparát pro videohovory: Digitální televize: EDGE: Email: e-mail: Email - práce s přílo... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Recenze Sony Ericsson C510

Nejpřínosnější pozitivní recenze

59 z 72 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Pro mě suprový telefon, zatím mu nemam co vytknout, vzhledově je ohromný, mnohem hezčí, než na fotkách, vypadá velmi luxusně, hlavně ho zvedají kovové doplňky. Je to zatím asi nejhezčí telefon, jaky jsem měl :-) klavesnice je pohodlná, tlačítka vypadají na první dojem malá, ale to se jen zdá, sms se... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

20 z 34 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Tento model se zřejmně úplně nepovedl. Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 8. února 2012

matejsmol

matejsmol

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
NA H..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................VNO

Pro:

• vůbec nic

• cena kupovám v r.2005-5500Kč
  • po krátké době začla vypadávat grafika a to rěsně po záruce

Přidáno: 20. ledna 2012

Vandalka

Vandalka

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
S telefonem jsem krom pár výhrad velmi spokojena,už nechci jiný typ než sonny erickson,jeho předchůdce T510 už nepoužívám přes dva roky a předtím další dva a po zapnutí na nabíječku se mi ho povedlo hned oživit.Už nikdy nechci nokii,s kvalitou jdou uplně do háje,předchozí tel jsem měla právě nokii véčko,4 krát reklamace,no katastrofa.Takže jedině už ericksona

Pro:

• dlouho vydrží baterie,dělám 12-ky a dvě za sebou mi vydrží a to celou dobu poslouchám rádio
  • elegantní pro ženy,mám červený
  • odolný pádům
  • pěkné fotky
  • dobře a rychle se na něm píše

Proti:

• stejný konektor na sluchátka a nabiječku,už jsem ho měnila
  • semtam se mi sekne,ale po chvíli opět rozmrzne
  • boky se rozpadají,vypadává střední lištička

Přidáno: 27. prosince 2011

Anonym

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Je to velmi dobrý mobil.

Pro:

• S tímto telefonem jsem nadmíru spokojena. Má mnoho funkcí jednoduché ovládání a dobrý fotoaperát.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (1)

Přidáno: 24. září 2011 (naposledy upraveno 24. září 2011)

Marcos

Marcos

Telefon jsem si zakoupil před 2 lety u O2 a výběr byl jednoduchý v ceně kterou jsem byl ochoten zaplatit byly jen 2 telefony Sony ericsson C 510 (cena 2999.-) a Nokia 6303 (3999.-) . Vzhledem k tomu že k smrti nesnáším nokie a byla přesně o 1000.- dražši tak jsem se rozhodl pro SE. K tomuto rozhodnutí přispěl i fakt že jsem měl telefony od obou výrobců SE T610 s kterým jsem byl spokojen a nokii 6070 která byla úplně na ho.no byla volba jasná. S výrobkem jsem nadmíru spokojen a splnil všechna moje očekávání. s celkovou cenou cca 3500.- (telefon + pam. karta) je poměr cena / výkon perfektní. Teď po 2 letech na mě znovu přišla řada a mám vybráno Samsung galaxy ace tak doufám že i o něm budu moci psát takovéto kladné recenze .

Pro:

• Vysoká odolnost konstrukce ( spadl mi nespočetněkrát a pořád funguje bez problémů)
  • Velký display
  • Fotoaparát ( veliké množství nastavení, dvojtá led dioda při kameře lze použít jako baterka)
  • Hodně předinstalovaných aplikací ( video DJ, music DJ,photo DJ)
  • Psaní sms a konverzace
  • Zvládá nespočet funkcí najednou ( až 5 zapnutých her, spuštěný hudební přehrávač a psát sms atd...)
  • Ve stavu telefonu je baterie znátorněna v %
  • Dlouhá výdrž baterie a to i když hraji hry nebo poslouchám hudbu ( vydrží i 5 dní se 3 zapnutýma hrama v kuse)
  • Tlačítko na vlastní zkratky, internet,spuštěné aplikace, události

Proti:

• Naprosto debilní konektor pro připojení nabíječky a sluchátek který po čase zrezne a sluchátka je skoro nemožné připojit
  • I když se mi telefon nabíjí celou noc tak je nabitý nebo JE ÚPLNĚ VYBITÝ A NEBO CHYBA NABÍJENÍ a to mě s.re úplně maximálně
  • Snadno odřený display
  • Navigační klávesy jsou rychle odřené a spoušť fotoaparatu a tlačítka na ovládání hlasitosti
  • Někdy s sám od sebe vypne ( i přinabité baterii)
  • Po spuštění telefon zamrzne i na 5min a to v telefonu mám jen 4gb paměťovku
  • špatný a hlavně hodně drahý typ paměťové karty
  • Nápisy na zadním krytu se snadno odřou
  • Moc velký kryt fotoaparátu
  • Ano (11)

Přidáno: 15. září 2011

ioklfjghurghklrutzghfjfjklfjruklghfjghfjklruoi

Pro:

• iokl
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (7)
  • Ne (8)

Přidáno: 6. září 2011

mates

mates

Vydržel mi rok pak se začal rozpadat obraz a nakone už se nedal ani používat

Pro:

• foťák ujde ale za stejnou cenu si radši kupte sony ericson c905
  • ten je nejvíc

Proti:

• kabely mají furt špatný kontakt

Přidáno: 28. srpna 2011

Hanja

Hanja

Měla jsem tento mobil 2 roky a bohužel mi byl odcizen. Marně hledám jiný podobný telefon, bohužel od SE jsem podobný neojbevila a tento úžasný model se již nevyrábí:-( škoda..zakoupila bych si jej znova...

Pro:

• normální design
  • velký display
  • malá,ale výborná klávesnice
  • dobrý foťák
  • je toho víc....
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?

Přidáno: 19. srpna 2011

Jarek Buchta

Jarek Buchta

Výbornej mobil ale musíte s k němu umět chovat
spadl mi ze schodů tak 3x Výška asi 10-12 metrů a nic se nestalo

Pro:

• Výdrž spadl mi ze schodů tak 3x Výška asi 10-12 metrů a nic se nestalo
  • baterie vydrží i 4 dny
  • Skvělý desing
  • Funkce
  • Fotoaparát a jeho příslušenství
  • pohybový senzor

• Chybí Wifi

Přidáno: 16. srpna 2011

Milan Marťan

Milan Marťan

Skvělý telefon, měl jsem jej 2 roky a neměl jsem s ním nejmenší problém, teď přecházím na HTC 7 Trophy a tenhle prodávám, ale pořád je v perfektním stavu. Vidím, že tu koluje mnoho mýtů - ohledně baterie, fotoaparátu, svítilny, rychlosti...Kdo umí fotit, dokáže si udělat docela dobré fotky, kdo neumí, tak ať nefotí telefonem, na focení je přece foťák. Telefon je velmi rychlý a nikdy se mi neseká, ani ve hrách, jak to mají ve zvyku Nokie. Má skvělý hudební přehráváč, baterie vydrží poměrně dlouho, samozřejmě její výdrž závisí na používání. A nakonec, aplikace svítilna se s v telefonu sice nenachází, ale nevidím důvod, proč to nevyřešit zapnutím přisvětlení u natáčení videa, nezabere to o nic víc času, jestliže používáme klávesové zkratky.

Pro:

• Hudební přehrávač
  • Fotoaparát
  • Footprints
  • Krytka fotoaparátu

Proti:

• Fast port (nevím, jestli tohle můžu vytýkat, jelikož v době uvedení na trh zdířka 3,5 mm nebyla samozřejmostí)
  • Ne (1)

Přidáno: 24. července 2011 (naposledy upraveno 24. července 2011)

Honza

Honza

já ho používám 2 roky a je v pohodě až na to že po zapnutí se 2min seká a někdy přestane brát pam. kartu ale jinak OK.
  • Ne (2)

Přidáno: 19. července 2011 (naposledy upraveno 19. července 2011)

tanda

tanda

nevite proc mi sviti v levem hornim rohu pismeno H je to modra ikona vedle ukazatelu signalu. diky za odpoved

Přidáno: 16. července 2011

Mobilnak

Mobilnak

Urcite nedoporucuji...nejlepsi byla opravu K800i tu mam 6 let bez zavad

Pro:

• Pekny Design

Proti:

• Seka se po vlozeni pametove karty, 8x reklamace sw !!!!!!!!!...prehrivani pri telefonovani, zrnila obrazovka, baterka moc nevydrzi, rychle odrene napisy na krytce u fotaku. strasne pomaly pristup na kartu!

Přidáno: 8. července 2011

Tarja S

Tarja S

Telefon už mám rok a půl a půjde pryč, protože už na něj nemam nervy. Mám v něm 2Gb kartu a jednou za dva dny jí prostě přestane brát a nezobrazuje obrázky, takže ho musím vypnout a zapnout což docela dost dlouho trvá. Někdy se mi stane, že se mi rozpůlí displej a zrcadlově otočí. Normální to neni, ale stačí ho nechat zamknout a zhasnout a zase funguje normálně. Poslední dobou se mi zase stává, většinou v Praze, že z ničeho nic přestane brát SIMku, takže zase musim vypnout a zapnout. Jednou se mi to ale za půl hodiny cesty v Praze stalo třikrát. Takže pár měsíců spokojenosti je ta tam...

Pro:

• pěkný design
  • lehký
  • jednoduché ovládání
  • pěkný fotky i videa

• dělá mi šílený věci
  • baterka zas až tak moc dlouho nevydrží
  • moc se s foťákem nedá přibližovat

Přidáno: 11. června 2011

Metty

tento mobilni telefon je v poradku,zaleži jen na tom jak se k nemu majitel chova a kde ho nosi a jestli ma nejaky kryt

Pro:

• -ma dobrou kavlitu zvuku a fotoaparatu
  • -muze se nabouravat do mobilu
  • -displey je v pohode
  • -je snadno ovladatelny
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne (1)

Přidáno: 11. června 2011 (naposledy upraveno 11. června 2011)

Metty

Pro:

• -ma dobrou kavlitu zvuku a fotoaparatu
  • -muze se nabouravat do mobilu
  • -displey je v pohode
  • -je snadno ovladatelny
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)

Přidáno: 2. května 2011

Dominik

Dominik

lidi tenhle mobil je bomba vydrzel na desti+ bource, vydrz baterie jako prase, 5x segre spadl na zem a vydrzel,hezky vzhled mala tlacitka se vam jenom zdaji jinak pri sms sou velka dost.

proste DOPORUČUJI!!!!!

Pro:

• máto skvělou konstrukci vydrzi vetsi no vetsi je slabe slovo velke pady na zem. baterie vydrzi je to supr kobil a navic vydrzi i na desti, na bource vsecko vydrzi, ma usb, radio, GPS, paradne se v tom vyznam

Proti:

• proti telefonu nic nemam ale proti cd co mi kt omu dali protoze nejde obnovit zaloha tak se vas chci zeptat jak ji tam dam??

Přidáno: 30. dubna 2011

michal

Aukro.cz

Pro:

• vyborne fotky
  • ,akorat do ruky,
  • vyborne na psani sms.
  • koupil jsem si jej opětovně ,jelikož jsem s nim byl spokojen a prvni jsem bohužel rozbil
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (8)

Přidáno: 28. dubna 2011

Anonym

Jeden ze špatných modelů SonyEricsson.

Pro:

• Jako plus bych bral možnost zapnutí světla.

Proti:

• Už po půl roce první oprava.Zamrzal.Nedalo se rozjet.Za rok další oprava,doposavat je na opravě.Postupně slábnul reproduktor.I když bylo naplno zesílení nebylo skoro nic slyšet.Slabá výdrž baterie,a to jen na hovory.
  • Ne (8)

Přidáno: 28. března 2011

Je celkom dobrej.Má pár nedostatkú no to až tak nevadí.Odporučuji tým který rádi hrajou hry a poslouchají muzičku.A má dosť pamate i bez pamatovej karty.No když to mám zrhnout tak Prúmer!

Pro:

• Je malej
  • Displej 240x320
  • Sluchátka a USB

• Pomalej
  • Zlý foťák

Přidáno: 4. března 2011

Monisek

Monisek

Velice příjemný mobil, se kterým jsem nadmíru spokojená. Perfektní na telefonování, psaní zpráv, poslouchání hudby i focení. Nemohu jinak než doporučit :-)

Pro:

• velmi pěkný design
  • T9 nezkracuje
  • fajn je možná volba mezi obyčejnými přijatými zpráva a konverzací, kdy máte od jedné osoby všechny zprávy od jedné osoby hezky pohromadě
  • multitasking

Proti:

• po natočení videa zvuk nic moc

Přidáno: 26. února 2011

Lucylu

Lucylu

S tímto mobilem jsem byla spokojená, skvěle přehrává, dělá dobré fotky, dobře se na něm píší sms. Akorád se trošku snadno opatlává a sedřou se tlačítka.
Mobil pro psaní sms a poslouchání hudby.

Pro:

• Kvalitní hudba
  • skvělé fotky
  • dobře se píší sms
  • hezké možnosti nastavení menu

Proti:

• strašně rychle se sedřou tlačítka u joistyku
  • jdou na něm vydět otisky
  • blbě se sundává kryt
  • Ne (6)

Přidáno: 30. ledna 2011 (naposledy upraveno 11. února 2011)

Velmi kvalitni, odolny a pekny mobil od verohodne znacky Sony Ericsson. Je skvely na kazdodenni pouzivani a volani, ale urcite i na hudbu, foceni, organizace a mnoho dalsich veci... Co se tyce baterie tak je vcelku dobra, mobil mi vydrzi 2-3 dny nabity a to kazdou chvili posloucham hudbu, fotim, volam nebo se koukam na videa. Konstrukce je velmi pevna a odolna, design je povedeny. Multimedia jsou dobre propracovana, hudebni prehravac je moc povedeny a ma spoustu funkci... Tento mobil bych doporucil kazdemu, kdo chce jednoduchy mobil se spoustou funkci, tomu kdo rad foti, nebo tomu kdo rad posloucha hudbu.

Pro:

• kvalitni a duveryhodna znacka Sony Ericsson
  • pekny design
  • skvely fotoaparat (3,2 MPx)
  • odsunovaci zelezna krytka fotoaparatu
  • dvoupolohova spoust na fotoaparat
  • autofocus a mnoho dalsich funkci fotoaparatu
  • nahravani kvalitniho VGA videa i s podsvicenim (dvojita LED dioda)
  • slot pro M2 karty
  • velice dobra vybava medii, pekna zpracovane
  • velky, brevny a kvalitni display (240x320)
  • otocny display
  • mala tloustka, rozmery a vaha celkove
  • pevna konstrukce
  • dlouha vydrz baterie
  • skvele provedeny prehravac s dostatkem funkci a MegaBass
  • mobil si sam vyhleda fotky, videa a hudbu, ktere jsou pak pohromade v mediich
  • kvalitni maly reproduktor
  • dobre provedena tlacitka
  • celkem velka odolnost
  • tlacitko na spustene aplikace a zmeskane udalosti
  • prehledne ovladani
  • dokoupitelne prislusensvi
  • podpora Java a mnoho dalsich aplikaci
  • organizace a spousta dalsich funkci...

Proti:

• slaby diodovy blesk (pouze do 1 metru)
  • reproduktor hraje sice dost dobre, ale mohl by byt hlasitejsi
  • obcas se sekne, nebo je pomaly (jinak jsou reakce rychle)
  • Ano (10)

Přidáno: 16. ledna 2011

Daniel Turek

Daniel Turek

...urcite pekny a kvalitni mobil pro kazdodenni pouzivani... kvalitni fotoaparat, dobry reprodukor, velky display a propracovana media Vas urcite na tomto tenkem a dobre zpracovanem telefonu zaujmou... jen je skoda ze blesk je celkem slaby a mobil se obcas seka... jinak je to skvely mobil pro kazdeho a urcite si zaslouzi svoji oblibu za jeho jednoduchost a pritom plno kvalitnich funkci...

Pro:

• kvalitni znacka
  • design
  • skvely fotoaparat (3,2 MPx)
  • autofocus a mnoho dalsich funkci fotoaparatu
  • krytka fotoaparatu
  • nahravani kvalitniho VGA videa
  • slot pro M2 karty
  • velice dobra vybava medii, pekna zpracovane
  • velky, brevny a kvalitni display
  • otocny display
  • mala tloustka, rozmery a vaha celkove
  • pevna konstrukce
  • dlouha vydrz baterie
  • videohovor
  • skvele provedeny prehravac s dostatkem funkci !
  • mobil si sam umi vyhledat fotky, videa a hudbu, ktera je pak pohromade v mediich
  • kvalitni maly reproduktor
  • dobre provedena tlacitka
  • odolnost
  • tlacitko na spustene aplikace
  • prehledne ovladani
  • aplikace Walk Mate a spousta dalsich funkci...

Proti:

• slaby diodovy blesk (pouze a blizko, na dalku nic moc)
  • reproduktor hraje sice dost dobre, ale mohl by byt hlasitejsi
  • nekdy se mobil hodne zasekava a je pomaly
  • Ne

Přidáno: 1. ledna 2011 (naposledy upraveno 1. ledna 2011)

Petr Brádler

Petr Brádler

Používám ho skoro dva roky a je nejlepší který seměl a slouží mi bez poruchy

Pro:

• Víborný
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (2)

Přidáno: 17. prosince 2010

Anonym

Vybíral jsem tento mobil kvůli ceně, velmi dobrá ovladatelnost produktu, značka sony ericsson je záruka kvality, cena odpovídá kvalitě, za tu cenu je to velmi stylový mobil, všem bych ho doporučil.

Pro:

• - velmi dobrý mobil za perfektní cenu
  • - skvělí hudební přehrávač
  • - skvěle provedené menu

Proti:

• - ne tak kvalitní foťák, nemá xenový blesk
  • - po čase začínají blbnout směrová tlačítka
  • Ne

Přidáno: 14. listopadu 2010 (naposledy upraveno 14. listopadu 2010)

Daniel Kubíček

Tak po více jak prvním měsíci používání mohu říci, že telefon se mi neomrzel, slouží dobře, nicméně k němu musím mít pár výhrad.
Telefon začíná dost povrzávat, obzvlášť kolem dobíjecího konektoru, který zároveň slouží i pro připojení sluchátek.
Také jeho bleskové odezvy s přibývajícími daty uloženými na paměťové kartě si krutě pohoršily. Kdo by si pomyslel, že stačí mít na 2GB paměťovce přes 1,6GB dat a telefon začne akceptovat některé stisky až po 3 vteřinách !!!? Naštěstí se to nejčastěji stávalo "jen" při procházení položek v nastavení a v médiích a občas při přechodu z pohotovostního režimu do kontaktů a následně na seznam hovorů pod sluchátkem, ne třeba při psaní zpráv. Tři vteřiny jsou ale opravdu hodně, vezmeme-li v potaz, že se jedná o nový telefon bez operačního systému. Vymazal jsem proto raději některá data a tel. nyní pracuje pouze s 1GB. To mu problém, zdá se, nečiní a tak nezamrzá. V tomhle ohledu bych od nového Cyber-shotu čekal více. K800i, mnohem starší model stejné řady, s prací s paměťovými kartami M2 žádné problémy nemá a navíc pořizuje i daleko kvalitnější fotky, než C510. Kde se stala chyba?
Co mi ale na C510 vadí ze všeho nejvíc, je reprodukce hlasu při hovorech, která, stejně jako např. u modelu J105 Naite, není vůbec na dobré úrovni. Zvuk je slabý a špatně slyšitelný. Musím být hodně soustředěný, abych rozuměl všemu, co mi volající chce sdělit, a to i v úplně klidném prostředí, protože ho slyším tlumeně, jako by mluvil do hrnce. Nejprve jsem si myslel, že tak uslyším jen některé lidi, kteří mají třeba mikrofon částečně zakrytý rukou apod., ale jak jsem se měl možnost během více než měsíčního používání přesvědčit, slyšet je špatně všechny volající i volané. Tady by se jistě hodila funkce podobná těm z Nokií známá jako Čistota hlasu, ne-li rovnou jiný, mnohem kvalitnější reproduktor. Je-li tedy nějaký důvod pro to, nosit u sebe jiný telefon, je to právě tento a proto musím při hodnocení výrobku ubrat bodíky.

Pro:

• Skvělá výbava v pěkném kabátku za slušnou cenu
  • Pohodlné ovládání
  • Dlouhá výdrž na jedno nabití
  • Rozměry, hmotnost, kvalitní displej a klávesnice
  • Krásné a hlasité vyzvánění

• Sklíčko displeje se velmi snadno umatlá
  • Při nečinnosti telefonu nezobrazuje displej žádné informace o času, zmeškaných událostech a příchozích hovorech, nebo o održené SMS. Displej je proto nutné v zamčeném stavu "oživovat" tlačítkem pro hlasitost, v nezamčeném jakýmkoli tlačítkem
  • Čekající cyklus při přechodu na velké písmeno při rychlém psaní SMS ... (čekat na to, až zmizí nadnabídka s písmeny zrovna používaného tlačítka při psaní dost zdržuje)
  • Kvalita hovoru je na opravdu mizerné úrovni
  • Zamrzání při plnější paměti
  • Ano (12)
  • Ne (1)

Přidáno: 7. listopadu 2010 (naposledy upraveno 9. listopadu 2010)

ondraking

ondraking

lidi poradte mi mam si koupi tenhle mobil nebo samsung star 5230 diky.Prosim odepisujte diky moc

Pro:

• líbí se mi

Proti:

• nevim kde ho mam sehnat
  • Ne (2)

Přidáno: 1. listopadu 2010 (naposledy upraveno 1. listopadu 2010)

Arnie3

Arnie3

Sony Ericsson C510 se povedl, za startovací cenu necelých tří tisíc korun získáme kompaktní přístroj se spoustou zajímavých funkcí. Základ je daný, podpora paměťových karet, slušný displej, dobrá ergonomie ovládání, fotoaparát s autofokusem a makrem dávají telefonu slušnou šanci proniknout mezi prodejní hity letošního roku. Když k tomu přidáme i zajímavé softwarové vylepšení v podobě nového menu zpráv, aplikací Facebook a Youtube, tak nám z toho vychází opravdu povedená novinka, na kterou by se na prodejních pultech nemuselo prášit. Sony Ericsson stvořil vybaveného bojovníka a snaží se s ním atakovat přesycenou střední třídu. Konkurence nenabízí v podobné cenové relaci adekvátní odezvu. Dnes pořídíte přístroj za 4250 kč a součástí balení je nabíječka, sluchátka, datový USB kabel a návod.
Jedná se o vybavený telefon, který nezklame snad nikoho. Hodně muziky za málo peněz. Pokud hledáte telefon, který vám poskytne moderní spojení se světem a nestojí moc peněz, tak je model C510 právě pro vás.

Pro:

• - povedená klávesnice
  • - automatická detekce úsměvu Smile Shutter
  • - nové menu zpráv tzv. konverzační
  • - zajímavá startovací cena

• - pomalé překreslování fotoaparátu
  • - v první verzi slabší kvalita fotografií
  • - chybí paměťová karta v balení

Přidáno: 25. října 2010

Ověřený zákazník Levné mobil. telefony

Levné mobil. telefony

je dobrej ale nemam ho uz neni

Pro:

• cena a funkcnost
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (2)

Přidáno: 24. října 2010

jaja

jaja

skoda jen ze uz se neprodava hned bych bral druhy

Pro:

• vsechno co potrebuju to ma

• nic

Přidáno: 21. října 2010

LaM25

LaM25

Reproduktor je špatně umístěný , většinou na něm mám prst při držení mobilu ale za to fastport je dobře umístěný , nezavazá při práci s mobilem v nabíječce ale je to fastport. Mobil je v poměru cena x výkon dobrý.

Pro:

• ovládání
  • Diodový blesk
  • videohovor
  • krytka fotoaparátu
  • Akcelerometr
  • přehlednost
  • cena

• fastport
  • absence Wifi , GPS
  • paměťová karta není součást balení
  • nekvalitní fotoaparát
  • špatně umístěný reproduktor
  • Ne (4)

Přidáno: 16. října 2010 (naposledy upraveno 19. října 2010)

Daniel Kubíček

Po modelech K750i, K530i a K800i se mi v kapse ocitl další Sony Ericsson, tentokrát nesoucí označení C510.
Telefon je to opravdu velmi pěkný, přehledný, pohodlný a spolehlivý, nicméně oproti jeho předchůdcům mu v několika věcech stále ještě nemohu tak nějak přijít na "chuť". Proč? To je jednoduché. Od starších Sony Ericssonů se odlišuje hned v několika ovládacích prvcích a tudíž mi tak trochu znesnadňuje používání dvou odlyšných telefonů této značky zároveň.
Tou první věcí jsou tlačítka. Pro mě byl Sony Ericsson vždycky ten krásný a osobitý "podivín s vracečkou" a najednou si musím zvykat dávat prsty jinam. Nejen, že už má navíc tlačítka pro příjem a ukončení hovoru (jako spousta nových Ericssonů), ale na místě, kde se dříve nacházela tzv. "vracečka", přes kterou jsem se do nedávna vždy vytrácel z menu, je vícenabídková klávesa pro Vlastní zkratky, Záložky, Spuštěné aplikace a Nové události, a tam, kde jsem byl zvyklý tel. zapínat a vypínat, případně i měnit profily, není nic. Telefon se totiž vypíná a zapíná podržením sluchátka pro ukončení hovoru. Ikony v menu a položky v podmenu se také oproti dřívějšku krapet změnily, ale to už je hold úděl nové doby. Mě osobně se na starém menu líbilo, jak příslušné ikony měnily svou podobu, když jste na ně najeli. Ty nové se teď pouze o něco zvětší, což je možná trochu škoda. Přesto ale mají hodně do sebe a barvami jen překypují. Škoda snad ještě jedné maličkosti - že při tak velkém displeji a velkých ikonách hlavního menu nejde zvětšit i samotné písmo nabídky a tel. seznamu. Starší lidé by tuto drobnost jistě uvítali, nemluvě o velikosti písma v příchozích zprávách, kde je nejmenší.
Další věcí je připojení nabíječky. Ta už se také nepřipojuje zespodu, jako dřív, ale z.boku. Někomu toto řešení může vyhovovat, mě však stále ještě nepřesvědčilo o nějaké smysluplnější výhodě. Naopak, můj názor je ten, že konektor pro nabíjení na boční straně přístroje zbytečně telefon hyzdí.
A do třetice. Na Cyber-shot né moc přesvědčivé (i když stále dost pěkné) fotky. Tady asi každý čekal přeci jen něco víc, v tomhle směru mou K800 asi neporazí. Také možná škoda nevyužitého volného místa nad displejem. Tady si C510 mohla klidně vzít za vzor W760, nebo K800i a přidat vedle zdířky reproduktoru dvě malá tlačítka pro snadný vstup do fotoalba a na poslední pořízený snímek. Také slabší zvuk při hovoru ve sluchátku i při nastavení plné hlasitosti a displej, na němž velmi snadno a stále ulpívají otisky prstů není to, čím by se telefon mohl pyšnit.
Nicméně, vše ostatní je naprosto perfektní a precizní a já nemohu mít k tomuto přístroji dalších výhrad. Na klávesnici se píše opravdu moc dobře, displej má pěkné barvy i rozlišení, vyzvánění při příchozím hovoru i SMSkách je opravdu hodně hlasité, reakce telefonu jsou také velmi svižné, rozvržení hlavní nabídky jde navíc, oproti výše uvedeným starším modelům, nově přizpůsobit vlastním potřebám (možnosti: Mřížka s 12 ikonami, otáčení v pruhu dokola a jednoikonový seznam), zadní krytka fotoaparátu už doznala také obrovského vylepšení (a podle mě nemá chybu), vyhledávat kontakty lze s C510 i bez vstupu do tel. seznamu (stačí v pohotovostním režimu používat klávesnici stejným způsobem jako při psaní slov - v tomhle případě jmen - slovník T9 v SMSkách), telefon dokáže zastat i funkci svítilny (jen musíte odklopit krytku fotoaparátu, přepnout fotoaparát na videokameru, v nastavení zvolit a aktivovat funkci přisvětlení. Pokaždé, kdy od této chvíle přepnete foťák na kameru, budete svítit jako světlušky, dokud tuto funkci nezrušíte)....
Tak, to by ve stručnosti bylo asi všechno, o dalších přednostech a nedostatcích tohoto přístroje už viz. ostatní recenzenti.
Dle mého je C510 opravdu pěkný, spolehlivý a velmi šikovný telefon, který najde své zasloužené místečko v mé druhé kapse, hned vedle mojí starší K800-vky a jistě mi bude stejně dobrým a věrným společníkem na cestách, v práci, i doma, jako ona. A co se týče oněch ovladacích prvků, věřím, že je jen otázkou času, kdy si na ně zvyknu natolik, že mi už nebude činit sebemenší problém vzít do rukou novější C510-tku a nepřemýšlet nad tím, co musím kde jinak stisknout, abych docílil svého a dostal se kam potřebuji. C510 mám totiž teprve několik dní... : )

Pro:

• Skvělá výbava v pěkném kabátku za slušnou cenu
  • Pohodlné ovládání
  • Dlouhá výdrž na jedno nabití
  • Rozměry, hmotnost, kvalitní displej

• Sklíčko displeje se velmi snadno umatlá
  • Ano (9)

Přidáno: 15. října 2010

Ověřený zákazník Mobilplus

tetuc

Mobilplus

Určitě doporučuji.

Pro:

• Krásně fotí, hlavně makro. Ostatní také bezproblémové.

Proti:

• S bleskem fotky nic moc.

Přidáno: 2. října 2010

Anonym

Měl jsem před ním K 750i,naprosto bez problémů.Tak jsem pokračoval v této značce.Na to že telefon má deklarovaný daleko větší výdrž mě zklamal.Mám ho čtyři měsíce a dávám ho pryč.

Pro:

• Vypadá dobře,není námitek.

Proti:

• Velmi malá výdrž baterie.Při pěti hovorech v průměru denně,žádné hry,je baterka vybitá za dva dny.Telefon byl na opravě,ale je to stejné.
  • Ne (6)

Přidáno: 24. srpna 2010

jana prášilová

jana prášilová

tento mobil se mi velmi líbí, jsem s ním spokojená na všech frontách. Možná pro někoho, kdo s tím chce hodně fotit nebude fotoaparát dostatečně kvalitní, ale vše co potřebuji bez problému vyfotím a vypadá to velmi dobře. škoda, že už není moc k dostání, ke mě se dostala nějaká verze určená pro Polský trh, ale vše bylo české a vše v pořádku.

Pro:

• - hra sudoku (nemám ráda bezduché hry, kde se nemyslí)
  • - design
  • - funkčnost
  • - fotoaparát + krytka na fotoaparát
  • - lehký
  • - možnost více budíků, změna profilů, předinstalovaná funkce youtube.com
  • - velký display (potom co jsem vlastnila dvouřádkový display, je to velká příjemná změna)
  • - celkem kvalitní video, možnost dále pracovat s videem

• - absence wifi, ale kdo by po ní tak toužil, tak si tu 1000 doplatí
  • - nutnost dokoupit paměťovou kartu, ale není tak drahá
  • -
  • Ano (14)
  • Ne

Přidáno: 19. srpna 2010 (naposledy upraveno 20. srpna 2010)

Vojta 1993

Vojta 1993

Se slevou od Vodafonu mě přišel na skvělých 2577 kč. To je opravdu senzační cena. S mobilem jsem nadmíru spokojen - už ho používám déle než půl roku, a nemám nač si stěžovat. Ideální volba pro ty, co chtějí univerzání přístroj, co zvládá dobře fotit, přehrávat hudbu, organizační funkce, ale i primární funkce jako telefonování a sms. Vše zvládá na výbornou! A jako bonus nabízí povedený design, precizní zpracování, nové krásné grafické prostředí a pár skvělých funkcí jako např. akcelerátor, díky nimž vás jen tak neomrzí. Do něj!!!

Pro:

• Skvělý poměr cena / výkon
  • A2DP profil BlueToothu - lze připojit BT handsfree sadu nebo BT bezdrátová sluchátka (nebo BT rádio v autě, doma...)
  • Mass Storage - mobil se po připojení k PC chová jako flashka takže sni nepotřebujete instalovat CD či používat čtečku karet
  • MegaBass (to je režim equalizéru) (u CyberShotů nezvyk a současně příjemné překvapení, bývá výlučně u Walkmanů...)
  • Výborný přehrávač médií - dle názvu / interpreta / alba / ...Playlisty, přehledné hledání, zobrazuje obrázek alba (Cover Art; musí být součástí souboru); autootáčení zobrazení dle náklonu telefonu
  • Natáčení velkého videa 320x240 (QVGA) ve formátu MP4
  • Autofokus - automatické zaostřování fotoaparátu - o 100% lepší výsledky focení na mobil - už se na to "dá koukat"
  • Akcelerátor - zařízení, které podobně jako gyroskop reaguje na otřesy a pohyby s telefonem, a díky němuž mobil může sloužit jako vodováha (a podoruje různé nové hry, aplikae, témata a flashové obrázky které reagují na pohyb...)
  • Výborně řešená zaklapávací krytka fotoparátu - nezabírá místo navíc
  • Krásný design v kombinaci s příjemnými materiály - mobil vypadá skvěle
  • Zcela nové prostředí SMS - nemá jedinou chybu, je přehledné, hezké...
  • Velký jasný displej 320x240 (QVGA) odolný vůči škrábancům
  • Výborně řešená klávesnice - rozmístění, velikost tlačítek, žádný joystick, nýbrž 4-směrné tlačítko..., stisk...
  • Přehrávání MP4 a WMA
  • Podpora paměťových karet M2 (Memory Stick Micro)
  • E-Mailový klient
  • Lze nahrávat telefonáty
  • Šikovný editor fotek "PhotoDJ"
  • Funkce TrackID pro rozpoznání písně
  • Funkce určení polohy (přes web) a uložení polohy do fotografií
  • Pěkná grafika platformy A200
  • GPRS, EDGE, UMTS i HSDPA

Proti:

• Absence konektoru 3.5 mm - mateřský konektor Fast Port je navíc hloupě umístěn na straně
  • Na Cyber-Shot by mohl fotit lépe, rychleji a mít lepší (užitečnější) funkce fotoaparátu (pokud za ně nepovažujte rozpoznávání úsměvů a tváří :D )
  • V klávesnici se dělají dírky jimiž prosvítá podsvícení jen prostým používáním (mačkáním kláves)
  • Nelze nahrávat z rádia
  • K dokonalosti chybí GPS a Wi-Fi
  • Nelze si posvítit diodami samostatně bez focení - jsou pod krytkou, jejíž otevření zapne foťák
  • Ano (9)

Přidáno: 26. července 2010

Ema Para

Ema Para

super

Pro:

• - paměťová karta - k nezaplacení - uchová kontakty, když telefon klekne
  • - je jednoduchý na vyhledávání, ovládání
  • - má fukce, které využiji (narozeniny, poznámky,...)
  • - odolný (pořád mi padá :-) )
  • - prostě úžasný !!

Proti:

• -malé tlačítka, ale je to o zvyku

Přidáno: 8. července 2010

Andulka

Andulka

Cybershot s třímegapixelovým snímačem, autofocusem, dvojitým diodovým bleskem a krytkou má nově funkci Smile Shutter, která rozezná a zabere úsměv. Podporuje HSDPA a EDGE a je vybaven QVGA displejem.
Sony Ericsson C510 se mi od prvního pohledu líbil a i po delší době mohu směle prohlásit, že telefon je velmi krásný.

Pro:

• kvalitní konstrukce ( většinou kov)
  • výborný pomět cena=výkon
  • multimediální funkce
  • video hovory
  • točí se s tím hezká videa
  • přehledný
  • výdrž baterie
  • velký display
  • blesk + světlo u fotoaparátu
  • nízká cena
  • Detekce usměvu
  • platforma A200, nové prostředí zpráv
  • EDGE, UMTS, HSDPA, Bluetooth s A2DP

• plastový kryt baterie
  • nedají se vyměnit kryty
  • reproduktor ( hraje hodně potichu)
  • malá tlačítka ( s velkými prsty se špatné píší SMS zprávy)
  • absence Wi-Fi
  • občas se seká
  • v balení nenajdeme paměťovou kartu
  • otoaparát nedosahuje výsledků, které by odpovídaly řadě Cybershot
  • Ano (17)
  • Ne (1)

Přidáno: 17. června 2010 (naposledy upraveno 17. června 2010)

machalneca

machalneca

Prostě dost dobrej!

Pro:

• Je to perfektníííííííí mobil C510!!!!!

• Nic

Přidáno: 8. června 2010

Gachna

Gachna

Tenhle telefon mi vyhovuje téměř ve všech směrech. I když ne záměrně celkem často se prolétne vzduchem a přistane o několik metrů dál například na betonovém parkovišti. A vydrží. Takže můžu doporučit. Jediné do mi dělá problém, když se mi v tašce dostane do klávesnice nějaký drobek tak se poměrně těžko doluje ven.

Pro:

• vysunovací kovový kryt fotoaparátu

• plastový kryt baterie
  • špatně se čistí tlačítka - zapadání drobků
  • Ne (3)

Přidáno: 8. června 2010 (naposledy upraveno 8. června 2010)

Ověřený zákazník Levné mobil. telefony

Levné mobil. telefony

jsem spokojena, nabízí vše co potřebuji a vyžaduji od mobilního telefonu

Pro:

• výkonný telefon za slušnou cenu

• plastový kryt

Přidáno: 8. června 2010

Aukro.cz

Velmi slušný telefon za rozumný peníz.

Pro:

• kvalitní konstrukce
  • výborný poměr cena=výkon
  • multimediální funkce
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (1)

Přidáno: 31. května 2010

fíša

fíša

Naprosto spokojen ! jsem rád ,že jsem si práve vybral tento telefon !

Pro:

• Fotky, když se dají do počítače tak jsou bomba! Stači to kloudně zaostřit.
  • Více budíku a každy nastavit jinak.
  • Přehlednost.
  • Vydrž baterie.
  • Videohovory.
  • Hezká videa.

Proti:

• Pro mé větší prsty malá klávesnice . :)
  • jinak nic
  • Ne

Přidáno: 26. května 2010 (naposledy upraveno 26. května 2010)

Ověřený zákazník Digipartner.CZ

MUDr. Zemánek Richard

Digipartner.CZ

Od telefonu jsem požadoval aby měl dobré základní funkce a pak především dobrý foťák a záznamník mluveného slova.
Oceňuji velký, jasný panel,s jemnou strukturou. Dobrý objektiv se zoomem a především krytku objektivu. Přijemně se ovládá ikdyž tlačítka jsou malá.Zatím se zdá, že baterie má vskutku velkou výdrž.Ovládání je téměř shodné se mými minulými Sony Ericssony, takže přechod byl bez problémů.

Pro:

• Velmi dobrý telefon. Vybíral jsem jen z produktů Sony-Ericsson.Splňuje všechna moje přání.Minulé dva telefony jsem měl též od této firmy.(mám zkušenosti i s Nokií, Philipsem a Motorolou)
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne (1)

Přidáno: 24. května 2010

milan

milan

Je to perfektní mobil.

Pro:

• všechno

• nic
  • Ne (2)

Přidáno: 24. května 2010 (naposledy upraveno 24. května 2010)

Anonym

Slušný mobil za malé peníze.

Pro:

• Hodně muziky za málo peněz :D

Proti:

• Na ovládání nepohodlný středový kříž, nemá volitelnou nabídku funkcí

Přidáno: 21. května 2010

tomáš

tomáš

Ideální telefon

Pro:

• Přehledný,rychlý,na malou klávesnici jsem si rychle zvykl i já,který mám ruce jako lopaty:-)
  • velký display
  • našlapaný funkcema až po okraj

• menší klávesnice

Přidáno: 11. května 2010

michal cikryt

Aukro.cz

ano doporučil bych jej.a jsem velice spokojen, jen by mohl byt cely mobil o něco větší takže by byly větší klavesy i displej

Pro:

• jde na něm paradně internet,fotoaparát fotí nádherné fotky,
  • funkce a rozpracování menu mobilu je velice vyhovující,
  • mobil jsem si kouil jelikož jsem jej viděl u kamarada a zalíbil se mi

• malé tlačítka klávesnice

Přidáno: 5. května 2010

Renata Dvořáčková

Aukro.cz

Pro:

• vše OK
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (5)
  • Ne (4)

Přidáno: 2. května 2010 (naposledy upraveno 2. května 2010)

Ověřený zákazník MobilPlanet.Cz

Nikola

MobilPlanet.Cz

Snad nejlepší mobil ve své cenové kategorii - rozhodně doporučuji.

Pro:

• elegantní design, vzhled
  • žádné nepřeberné množství (pro mě) zbytečných funkcí navíc
  • nízká cena
  • autofokus+světlo u fotoaparátu
  • možnost dokoupení si pam. karty dle vlastních potřeb

Proti:

• světlo nejde zapnout samostatně, musí se k němu přes foťák
  • doba nabíjení a výdrž baterie (asi čtyři dny)

Zobrazuji 1 - 50 ze 100 recenzí [ 1 ] 2