80%Hodnocení produktu: 80%
Doporučuje produkt
- Především výdrž telefonu || BATERIE
- Kvalitní kovové ZPRACOVÁNÍ TĚLA telefonu
- Velký a dobře čitelný DISPLEJ (Amoled)
- Interní pamět 3 GB
- Rychlý procesor 1,4 GHz
- Jednoduché po-vypínání SPUŠTĚNÝCH APLIKACÍ
- Veškeré standardy Wifi, Bluetooth 3.0, GPS a jiné...
- V QWERTY chybí na hlavní klávesnici "," (čárka).
- V hudebním přehrávači se špatně zobrazuje DIAKRITIKA (ř, ž, č...) a někdy je problém s obrázky alb.
- Prozatím méně aplikací
- Chybí podpora úplného FLASH
- ÚVODNÍ OBRAZOVKA nelze libovolně upravovat
O tomto telefonu jsem dlouho uvažoval, ale nakonec jsem vybral Sony Ericsson Xperia Ray. - Oba telefony jsou skutečně velmi dobré, ovšem každý má přednosti někde jinde.
Pokud bych měl hovořit pouze o Samsungu, vyzdvihnu především jeho výdrž, která je skutečně výborná. Min. 8 hodin aktivního poslouchání hudby přes sluchátka z něj totiž činí nejen telefon, ale zároveň MP3 přehrávač.
Kovové výsuvné tělo je skvěla padnoucí do ruky a ani na něm a ani na Amoled displeji nemusíte očekávat jakékoliv škrábance.
Telefon nabízí velmi kvalitativně přijatelný fotoaparát a videokameru. Zároveň při své interní paměti 3 GB mžete nahrát vcelku dlouhý záznam či pořídit přijatelné množství fotografií a v to v co nejvyšší možné kvalitě.
Telefon se mi sice při spuštění svítilny resetoval, ale stalo se to pouze jednou... Mrzí mě, že tento telefon nepodporuje úplný FLASH, např. alespoň ve verzi 10.
Pro tento operační systém je prozatím poněkud méně aplikací než na Badu, ovšem i tento OS má svůj okruh věrných dodavatelů aplikací a nechá se očekávat, že i když pro začátek nebude moci konkurovat Androidu, že časem nabídne alespoň ty nejdůležitější chybějící aplikace.
Co jsem nemohl rozdýchat je, že QWERTY ani na šířku neobsahuje v základu "," (čárku), která je při rychlém psaní pro mě osobně důležitá. Pří mém rozvleklém způsobu psaní, mám čárek ve své větě hned několik. Tečka, je pak paradoxně až nesmyslně použitelná přímo z vlastní klávesy či automaticky po dvou mezerách.
Telefon bych doporučil především těm, kterým stačí pramálo aplikací, nějaký ten přehled o svém účtu a sociálních sítí. Těm, kteří rádi čtou internetová zpravodajství a těm, kteří hledají dlouho výdrž baterii!
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (2)
- Ne (2)