Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

SAMSUNG S8600 Wave III

Přidat recenzi

Smartphone - Samsung - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Provedení výrobku: černá barva Mobilní telefon Wave 3 představuje dokonalé spojení inteligence a stylu. Pokud vám záleží na designu a potřebujete telefon odpovídající vašemu... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

16 zákazníků doporučuje tento produkt
3 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(34 z 38 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze SAMSUNG S8600 Wave III

Přidáno: 5. května 2012

(Upraveno 5. května 2012)

Hrozně ho chci !! =*

Ověřený zákazník ATmobil.cz

Přidáno: 1. května 2012

Zakoupeno v ATmobil.cz

Doporučuje produkt

Občas se po zapnutí telefonu objeví menu základního nastavení telefonu (jazyk, časové pásmo atd.)

Ověřený zákazník Profizona.cz

Přidáno: 14. dubna 2012

Zakoupeno v Profizona.cz

• Dobrá cena
  • rychlý
  • perfektní display
  • Bohužel Bada, chtěl jsem jí vyzkoušet, ale jsem z operačního systému zklamaný. Kdo chce telefon na vzhled, na rychlost a dotyk, je to pro něj perfektní, ale pro náročnější uživatele to opravdu není.
  • Výdrž baterie - jeden až jeden a půl dne max. Ale to je klasika u těchto telefonů...

Musím podotknout, že jsem zakoupil telefon pro Českou distribuci.
Telefon bych doporučil spíše lidem, kteří chtějí telefon na vzhled, jak jsem psal výše. Telefon je rychlý, reakce na dotyk jsou skvělé, nezasekává se.
Operační systém Bada se zasekl ve svém vývoji a dopředu jde strašně pomalu a ještě bude dlouho trvat, než dožene jiné a lepší operační systémy.
Četl jsem recenze o wifi, že je špatná, tak to musím osobně vyloučit, protože na telefon je ucházející.

Cena za telefon je úměrná funkčnosti, neváhal bych do něj jít. Pokud ale jste zvyklí na opravdovou kvalitu, co se týče systému, Badu si zatím nepořizujte!

Kvalita fotografií pořízených telefonem: perfektní

• Rychlost softwaru - super
  • Bada prostředí
  • Super amoled display
  • Výdrž baterie
  • Žalostný signál Wiffi (slabý)
  • Slabý signál sítě
  • kluzký povrch - rád padá z ruky
  • Aplikace Bada (málo aplikácí v Samsung apps, není Skype a možná ani nebude)
  • Navigace 5 třída

Byl to rychlý kup a lituji toho, mám ho 1 měsíc
Je to můj první mobil jiné značky jako Nokia a sklamání.
Samsun Galaxy se nedá s tímto porovnat.

Půjdu ho prodat snad za 2500 Kč

• NIC

Perfektní

Kvalita fotografií pořízených telefonem: perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: dva dny
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel
  • Ano

smartmania.cz

Přidáno: 26. března 2012

Samsung Wave III: Rychlík s kovovým tělem a systémem Bada 2.0

Samsung Wave III s operačním systémem Bada 2.0 vypadá na první pohled velice atraktivně. Má ale v zástupu konkurentů s Androidem vůbec šanci na úspěch?

Celá recenze na smartmania.cz

• dobíjení i z počítače
  • rychlý procesor
  • slabý reproduktor
  • málo aplikací bada 2.0

telefon je nádherný a příjemně se s ním pracuje

• Ne (1)

• Ne (7)
Miloš Machát

Miloš Machát

Přidáno: 4. března 2012

(Upraveno 10. března 2012)

• - kvalitní displej
  • - velice kvalitní fotoaparát (zvládá i horší světelné podmínky)
  • - stejně dobrý záznam videa
  • - dobrá reprodukce hudby do sluchátek
  • - celková rychlost systému
  • - předinstalovaná aplikace Polaris office (umožňuje četní pdf i souborů MS office ve verzi 2007 - MS office 2010 jsem nezkoušel)
  • - pevná konstrukce telefonu
  • - výdrž baterie
  • - v balení je kromě nabíječky a hands free taky datový kabel
  • -doplněno 10.března: dokoupil jsem 8 GB micro SDHC kartu s rychlostí 4 class - záznam videa i přenos souborů z/do pc je v pohodě.
  • - v balení by mohla být kvalitnější sluchátka.
  • Doplnění 5.března: S negativním hodnocením sluchátek jsem se zřejmě unáhlil, jsou ok :)

Telefon mám třetí den, zatím shledávám jen samé +
Mám verzi brandovanou pro T-Mobile.
V prodejně Samsung v OC Flora (Praha 2) jsem koupil fólii na displej za 119,-Kč (2 kusy fólie v balení), ovládaní telefonu je stejně dobré, jako bylo před nalepením fólie.

• Ano (8)
  • Ne (1)
Angel Boy

začátečník

Angel Boy

Přidáno: 20. února 2012

• Především výdrž telefonu || BATERIE
  • Kvalitní kovové ZPRACOVÁNÍ TĚLA telefonu
  • Velký a dobře čitelný DISPLEJ (Amoled)
  • Interní pamět 3 GB
  • Rychlý procesor 1,4 GHz
  • Jednoduché po-vypínání SPUŠTĚNÝCH APLIKACÍ
  • Veškeré standardy Wifi, Bluetooth 3.0, GPS a jiné...
  • V QWERTY chybí na hlavní klávesnici "," (čárka).
  • V hudebním přehrávači se špatně zobrazuje DIAKRITIKA (ř, ž, č...) a někdy je problém s obrázky alb.
  • Prozatím méně aplikací
  • Chybí podpora úplného FLASH
  • ÚVODNÍ OBRAZOVKA nelze libovolně upravovat

O tomto telefonu jsem dlouho uvažoval, ale nakonec jsem vybral Sony Ericsson Xperia Ray. - Oba telefony jsou skutečně velmi dobré, ovšem každý má přednosti někde jinde.

Pokud bych měl hovořit pouze o Samsungu, vyzdvihnu především jeho výdrž, která je skutečně výborná. Min. 8 hodin aktivního poslouchání hudby přes sluchátka z něj totiž činí nejen telefon, ale zároveň MP3 přehrávač.

Kovové výsuvné tělo je skvěla padnoucí do ruky a ani na něm a ani na Amoled displeji nemusíte očekávat jakékoliv škrábance.

Telefon nabízí velmi kvalitativně přijatelný fotoaparát a videokameru. Zároveň při své interní paměti 3 GB mžete nahrát vcelku dlouhý záznam či pořídit přijatelné množství fotografií a v to v co nejvyšší možné kvalitě.

Telefon se mi sice při spuštění svítilny resetoval, ale stalo se to pouze jednou... Mrzí mě, že tento telefon nepodporuje úplný FLASH, např. alespoň ve verzi 10.

Pro tento operační systém je prozatím poněkud méně aplikací než na Badu, ovšem i tento OS má svůj okruh věrných dodavatelů aplikací a nechá se očekávat, že i když pro začátek nebude moci konkurovat Androidu, že časem nabídne alespoň ty nejdůležitější chybějící aplikace.

Co jsem nemohl rozdýchat je, že QWERTY ani na šířku neobsahuje v základu "," (čárku), která je při rychlém psaní pro mě osobně důležitá. Pří mém rozvleklém způsobu psaní, mám čárek ve své větě hned několik. Tečka, je pak paradoxně až nesmyslně použitelná přímo z vlastní klávesy či automaticky po dvou mezerách.

Telefon bych doporučil především těm, kterým stačí pramálo aplikací, nějaký ten přehled o svém účtu a sociálních sítí. Těm, kteří rádi čtou internetová zpravodajství a těm, kteří hledají dlouho výdrž baterii!

• Ne (2)

samsungmania.mobi...

Přidáno: 29. ledna 2012

Samsung Wave III: Bada 2.0 poprvé [recenze] - SamsungMania.cz

Klíčové vlastnosti: nový operační systém Bada 2.0 tělo přístroje je ukryté v kovové kapsli kvalitní Super AMOLED displej 1,4GHz procesor velká míra uživatelského nastavení slušná cena vzhledem k použitému hardwaru kvalitní hudební výstup Hlavní nedostatky: občas se objevují nelogické informační zprávy nastavování účtů je zdlouhavé pomalé procházení webem i při kvalitním signálu nebo Wi-Fi připojení u Gmailu nefunguje push-synchronizace (i když je implicitně nastavena) občas se telefon zasekne, občasné nelogické chování telefonu Samsung na Wave III nepřipravil podporu (Kies, web SamsungApps)

Celá recenze na samsungmania.mobi...
Jan  Machaček

• Interní pamět 3GB
  • Amoled Displej
  • GPS
  • Placená navigace
  • Světelná signalizace na zmeškané hovory
  • Mechanická spoušť fotoaparátu

Telefon zatím nemám ale když sem měl možnost vidět ho v obchodě tak jsem z toho odvodil + a - jak vidíte níže.Zatím teda Bada není moc rozšířená jako např:. Android ale základní aplikace tam jsou.Vzhled je luxusní stejně tak jako předchozí modely Wave.Telefon doporučuji uživatelům kterým se líbí vzhled telefonu a jedná se taky o telefon multimediální.
Fotoaparát má stejný jako předchozí modely Wave 5Mpx s led diodou s autofocusem ,video HD a přibylo u wave III autofocus u videa.Zvětšila se i velikost dipleje na 4 palce displej má technologii Super Amoled Displej.Místo mechanických tlačítek u předešlých Wave zde mechnická nejsou ale jsou zde senzorová.

www.mobinfo.cz

Přidáno: 12. ledna 2012

Samsung Wave III: nová vlna na obzoru (recenze) | Mobinfo.cz | mobily • aplikace • operátoři

Samsung Wave III je prvním telefonem s operačním systémem Bada 2. Sice o něm není tolik slyšet, jako o konkurenci, to ale neznamená, že by snad na své soupeře výrazněji ztrácel.

Celá recenze na www.mobinfo.cz

expert

Přidáno: 8. ledna 2012

Samsung Wave 3 - videorecenze mobilenet.cz

Na sklonku minulého roku připlula do našich vod další vlajková loď s operačním systémem Bada. V pořadí již třetí. Jako první přináší novou verzi OS Bada 2.0, která inovuje multi-tasking a sjednocuje hlavní podobu prostředí napříč všemi Samsungy. Ve výbavě zaujme 1,4 GHz procesor či Super AMOLED displej.

• Ano (13)

• Hudební přehrávač
  • Bada 2.0
  • Opravdu kvalitní displej
  • Placená GPS

Telefon mě velmi překvapil svým propracovaným designem z kovových doplnků tvořící bitelnou konstrukci revolučního modelu od Samsungu. Disponuje Bluetooth 3.0, velkým Super Amoled Clear displejem 4´´ který je vybaven ochranou Gorilla Glass s perfektní dotykovou vlastností pro pohodlné ovládání. Operační systém Bada 2.0 je podle mě pohodlný a přehledný systém nezatěžující na baterii tak jako je tomu u Androuidu, při srovnání s modelem Sony Ericsson Xperia X10, který při plném vytížení na baterii vydržel 6 hodin, Wave 3 zvládne i 28 hodin práce. Zatím není dostatek aplikací jak je tomu u Androidu, ale neradno házet flintu do žita, dejme vývojařům Bady chvilku času a budou i aplikace.

• Ano (19)
Ověřený zákazník Max-shop.cz

jirka

Přidáno: 2. ledna 2012

Zakoupeno v Max-shop.cz

Nedoporučuje produkt
  • dobry hw, displej, fotak "jen" 5mpix ale na mobil dela pekne fotky, "silny" LED blesk, sexy design, pry dobry graficky cip - nevim hry nehraju az na tom pujde nejaky CAD/CAM sw tak mi dejte vedet :)
  • tragicky software - horsi nez 5 let stara nokie, bada 2 vydana v alfa verzi, restartuje se 2x denne, web browser na h0vnO - flash lite bezi jen na youtube, kdyz dam ulozit stranku do oblibenych tak se NEvyplni adresa do radku(!), MALO aplikaci, neni navigace zdarma, kies, spousta aplikaci nema volbu ukoncit a je treba je vypnout pres task managera, slaba vydrz baterie, pri spojeni usb kabelem nabiji baterii

dobry telefon zabity badou 2 a tragickym softwarem, za zvazeni bude stat az se na nej nekomu podari naroubovat android(nebo pockat na bada 3?)

• Ano (7)
  • Ne (27)
Radim

Radim

Přidáno: 29. prosince 2011

• display 4.0
  • OS Bada 2.0 v podstatě to samé jako Android, ale méně aplikací
  • procesor 1400 MHz
  • widgety si můžete libovolně přesouvat a můžete si upravit i základní tapetu přidáním hodin nebo informací o počasí
  • internetový prohlížeč Dolphin
  • dotovaná cena 1500 kč u t-mobile
  • foťák a kvalitní video (na mobil)
  • kluzké tělo už mi několikrát vypadl z ruky, to se mi u jiných mobilů nestávalo.
  • při vytahování kabelu se tělo telefou také snaží vysunout. je to dáno jeho konstrukcí
  • v balení není pamě´tová karta
  • paměť telefonu 3Gb je málo
  • nabíjí se i 2,5 hodiny

Tenhle mobil jsem si vybral kvůli ceně. U t-mobile je dotovaná cena 1500kč. Uvažoval jsem i o SG2 který ale stojí dotovaný 6500kč. Wave má oproti SG2 jenom jeden procesor a menší paměť RAM, zatím jsem ale ještě nenarazil na aplikaci která by se mi sekala. Středové tlačítko se moc příjemně mačká a není utopené jak jsem četl v jiných recenzích. Baterie je 1500 mAh, takže se dá na jedno nabití používat i dva dny pokud nebudete hrát hry, nebo ho hodně používat. Aplikací je méně než na android, ale všechny důležité jsou k dispozici. Navíc teprve přijdou nové aplikace. Na badu 2.0 zatím jsou k dispozici aplikace určené pro bada 1.0 a 1.2. Tělo telefonu je kovové a telefon vypadá elegantně. Ve skutečnosti ještě lépe, než na fotkách. Hmotnost není nejnižší (122g), ale mě to vyhovuje. Je to také dáno kovovou konstrukcí. Pokud to shrnu, tak jsem trochu váhal kvůli OS Bada, dnes bych ale neměnil a jsem spokojený.

• Ano (18)

• výdrž baterie
  • rychlá reakce
  • Placená GPS
  • jinak mě nic nenapadá

Pro mě super telefon zatim nejlepší co jsem měl.

• Ano (10)
  • Ne (6)

mobilizujeme.cz

Přidáno: 23. prosince 2011

Samsung Wave III - recenze precizně střiženého dravce

Samsung Wave III s kódovým označením S8600 je v pořadí třetí elitní model se systémem Bada v nové verzi 2.0. Recenze telefonu Samsung Wave III přináší pohled na všechny novinky, zejména ty softwarové. Výrobce navýšil úhlopříčku displeje a vrátil se k Super AMOLEDU. Předností je také parádní kovová konstrukce.

Celá recenze na mobilizujeme.cz
  • Ano (9)
Ověřený zákazník tadykoupimmobil.cz

Killer

Přidáno: 15. prosince 2011

Zakoupeno v tadykoupimmobil.cz

Doporučuje produkt
  • Velmi elegantní, 4'' display je krásně přehledný, telefon reaguje na každý dotek
  • informační dioda na zmeškané zprávy nebo volání

Wave III je fantastický mobil pro lidi kteří chtějí skvělý smartfoun za malé peníze. Na telefon jsem čekal od září a čekání se vyplatilo. Samsung Apps disponuje spoustou aplikací pro OS BADA 2.0. Jak říkám jediná nevýhoda je absence jakéhokoliv upozornění na zmeškané volání nebo sms (jde sice nastavit upozornění ale je nedostačující)
cena podle mně odpovídá kvalitě. Telefon je celý v kovovém ochraném krytu. Fotografie s 5mpx fotoaparátem jsou luxusní a dostačující, Videa v HD jsou skvělá. Telefon je vhodný pro každého.

• Ano (34)

• wifi
  • kromě wifi vše

nedoporučuji

Ovládání mobilního telefonu: složité
Kvalita fotografií pořízených telefonem: špatná
Výdrž baterie při aktivním používání: necelý den
Kvalita displeje: špatná
Viditelnost displeje na slunci: Špatná
  • Ano
  • Ne (8)
Ondřej Michalec

Ondřej Michalec

Přidáno: 29. února 2012

(Upraveno 29. února 2012)

• - procesor
  • - displej
  • - slušný foťák
  • - design
  • - systém bada

Tento mobil je super, ale má systém Bada. (s Badou nemám skušenosti, ale Android by měl být lepší ) Myslím, že kdyby měl Android, tak si ho hned koupím, protože je za dobrou cenu ( a myslím, že bych nebyl jediný ). Jestli ale nechcete tento mobil na hraní her, tak si ho kupte, za tu cenu to stojí. A určitě na něm rozjedete i filmy, protože je jeho displej velký a s dobrým rozlišením.

• Ne (7)
Ověřený zákazník Můj nový mobil

Vlaďka Kaňová

Přidáno: 15. ledna 2012

Zakoupeno v Můj nový mobil

Doporučuje produkt

Používá už 5 let značku Samsung.

• Ne (17)
Pavel Vidlák

Pavel Vidlák

Přidáno: 5. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • rychlý, neseká se, dobrá výdrž baterie
  • nic

• Ne (6)
Ověřený zákazník amio.cz

Markoh

Přidáno: 15. prosince 2011

Zakoupeno v amio.cz

Doporučuje produkt

Zatím málo aplikací, jinak bez chyby

• Ne (26)

Zobrazuji 1 - 27 ze 27 recenzí