90%Hodnocení produktu: 90%
- výdrž baterie, 1500nimh se nezapře (občas wi-fi, stažení a instalace aplikace, občas 3g, hodně klikání v kalendáři, 5 hovorů, hodinu zapnutý bluetooth, přeposilání mailů do sms, 10-20 napsaných sms, 20 fotek, jas na "3", vibrační odezva klávesnice = 2 dny výdrž, spokojenost)
- velmi kvalitní fotoaparát a video
- 1ghz procesor a 512 ram, opravdu svižný telefon
- crystal clear display
- Bada aplikace (potažmo cena naprosto triviálních aplikací), androidu nesahají ani po kotníky, ale věřím že dojde k zlepšení s nástupem 2.0
- v defaultu nemožnost shortcutu jakékoli aplikace do widgetu (např. pokud se chci rychle dostat do konkrétního adresáře), doufám že si telefon nerozhasím customizací :)
Rozhodoval jsem se mezi tímto, Sony ericsson x8 a Wave 723 a některou z Nokií (c5, c6). Oproti 723 je rozdíl zhruba 1000 Kč a musím říct, že zatím vůbec nelituji (5mpx vs 3mpx, o 2 levely vyšší rozlišení displaye, HD video vs 320x240px, 0,5" navíc větší obrazovka). SE je stále malý do ruky na rozumné psaní sms. Fotoaparát zdaleka není tak dobrý, celkově mi přišel línější. Nokie má mrtvolu Symbian, ze zkušenosti okolí jsem pochopil, že se rád tu a tam kousne, (prý) nespolehlivá wi-fi.
Wave 2 je akorát do ruky (spíš asi chlapské ruky), váha nepřekvapila, fotky a video na 1*, svižnost, zatím se ani jednou nekousnul, jemnost displaye.
Zkrátka, zatím nemám důvod litovat, uvidím jak na tom bude baterie za půl roku.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (11)
- Ne