100%Hodnocení produktu: 100%
- všechno...Je to dokonalý telefon...
- nic...žádné proti nemá...
prošlo mi rukama už hodně značek telefonu,než jsem si vybral ten který bi mi opravdu ve všem vyhovoval,ale vydím že tento samsung je pro mě tím pravím,je dokonalý a žádné zápory jsem v něm nenašel,je to muj první telefon od značky samsung a už po skušenosti s tímto telefonem už ani jiný tel nechci,u tohohle už zůstanu,a jestly do budoucna někdy budu uvažovat o jiném telefonu tak jedině zase od samsungu.Má kvalitní spracování i celkem odolnou konstrukci a podporu pamětovích karet až 16 gb,já mám 8 gb a v pohodě a bez problému to funguje,tento telefon mě překvapil uplně vším je promě dokonalý,je velice lehký na ovládání,naučil jsem se s ním za 20 minut a bez problému,kvalitní foták i mp3 přehráváč,kvalitní zvuk přes sluchátka i přes repro z telefonu,kvalitní samsung sluchátka,skvělí velký displej,přesný stisk na dotikovém displeji i na klávesnici,prostě naprosto bomba od samsungu doporučuji ho všem mám s ním skvělé skušenosti,žádné problémy jsem s ním nikdy neměl ani nemám.Super telefon opravdu!Radost ho používát.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (1)
- Ne (2)