Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Samsung S8300 Ultra touch

Přidat recenzi

Samsung - výsuvné - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Mobilní telefon GPS Paměť - interní 75 MB Paměťová karta (kapacita v balení) 1 GB Rozlišení fotoaparátu [Mpx] 8 FM rádio Rozměry, hmotnost, konstrukce Hmotnost s baterií [g] 118 Rozměry [mm] -v/š/t 110 x 51,5 x 12,7 Výdr... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Doporučení od zákazníků

4 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(45 z 50 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Tento telefon překvapí každého displayem a fotoaparátem. Veliký display disponuje rozlišením 240x400 na kterém je dostatek místa pro práci s telefonem.
8Mpx fotoaparát je velice kvalitní ( pro mobilní zařízení ) a dají se s ním vyfotit zajímavé momentky.
Dotykového display je navíc roz... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Samsung S8300 Ultra touch

• Ovládání
  • Foťák a video
  • Odolnost
  • Absence Wi-Fi

Mám ho již přes dva roky a za celou dobu jsem s ním neměl jediný problém a to mi mimo jiné upadl do kafe, pracího prášku a asi stokrát na zem z různých výšek. Na to že to není model se zvýšenou odolností, vydrží neuvěřitelné věci. Video z něj je perfektní, fotky taktéž, dotykový displej funguje bezchybně, jen mi chybí wi-fi. Celkově rozhodně vynikající mobil. ;-)

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: dva dny
Hodnotím se jako: běžný uživatel
Kvalita displeje: perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Dobrá

Přidáno: 9. února 2012

Nedoporučuje produkt
  • prostě jsem ho chtěla
  • Po roce a půl ůplně odešel.Nejdřív se při nabíjení vypínal,za měsíc už nefungoval reproduktor a do druhého dne přestal fungovat i displej.:-( Verdikt NEJDE OPRAVIT !!!!! Foták taky nic moc.

NEDOPORUČUJI

Petra

Přidáno: 20. října 2011

(Upraveno 20. října 2011)

• levný, nepoškrábaný

vybrala jsem si ho, protože jsem ho chtěla a byl levný, ten samý již jsem měla, takže jsem ho znala.

Vlastimil Sedlák

Přidáno: 8. října 2011

• dobrý fotoaparát,
  • vynikající vzhled,
  • cena,
  • jednání
  • velmi slabá baterie, slabá výdrž

mobil S8300 mám zatím krátkou dobu, všechno
funguje a chtěl bych, aby to tak zůstalo,
předem jsem se seznámil s recenzemi zákazníků
i s odbornou recenzí, takže jsem zhruba věděl,
co od přístroje mohu očekávat,

Přidáno: 30. září 2011

• kvalitní fotoaparát
  • super design
  • blokování vstupu do poznámek,sms,obrázkú,zvuků,videí
  • chybí wi-fi

Po roce používání jsem byl stále spokojený do doby kdy mi z ničeho nic přestal načítat paměťové karty. Telefon jsem zaslal v rámci reklamace na opravu avšak telefon se mi vrátil neopravený s tím , že prý je na matiční desce oxidace z vlhkosti. Telefon jsem nosil běžně v kapse kalhot. Nyní musím fotit do paměti telefonu - 80 MB a fotky odesílat přes bluetooth do počítače protože po připojení telefonu s PC mi to psalo na mobilu vložte paměťovou kartu a do telefonu jsem se nedostal.

Pavel Palko

Pavel Palko

Přidáno: 11. srpna 2011

• displej ( amoled, barvy)
  • foťák ( obličej, mrknutí, úsměv )
  • výdrž původní baterie

Po roce nošení v kapse kalhot a bez obalu, displej bez jediného škrábanečku. Vysunovací mechanismus tuhý jako nový, tlačítka i obal bez známek ošoupání. Před 14 dny jsem koupil neoriginální baterii s větší kapacitou a tel. vydrží 4 - 5 dní normálního používání.

• Ano (12)

Přidáno: 29. května 2011

Jenom reakce na poslední recenzi.
Chlapče nauč se česky, takhle by to nenapsal snad ani Ukrajinec.

• Ne (5)
Petr

Petr

Přidáno: 29. května 2011

• velký a dobře čitelný displej a to i na sluníčku,jednoduché ovládání,podpora pamětovích karet až do 16 GB,Mám 8 GB a uplně bez problému,hlasirý při komunikaci při hovoru,kvalitní zvuk z repro i ze sluchátek,skvělé ovládání (a to jsem si myslel že bych si nikdy nezvykl na dotykový telefon,ale nemám s tím problém a zvykl jsem si hned)Je to můj první telefon od značky samsung-a vůbec mě nesklamal,spíš naopak mě natchl a hned jsem si na něj zvykl,a už jiný telefon teda jinou značku telefonu opravdu nechci!A jestly pujdu do budoucna do jiného telefonu tak jedně do značky samsung.Mám široké a velké ruce i prsty a z ovládáním nemám vubec žádný problém,tento telefon doporučuji všem...Také skvěla funkce je u čtení sms či přijatých sms prostě u všech sms v tel když je čtete bočnímí tlačítky na levo na tel(jsou to ty na ten zvuk)Pomoci těchto tlačítek si smsky zvěčíte písmo na maximum nebo minimum,takže to klidně a hravě přečte i člověk z horším či špatým zrakem.Dobrá věcička pro ty kteří špatně vydí!
  • slabá výdrž baterije-coš mě moc mrzí protože poslouchám hodně mp3,škaredé neostré fotky a to i přes pc a televizy!!!Přes program samsung new pc studio pomalé posílání souboru do telefonu hlavně mp3!!!A to mám noví a vykoný pc z windows 7,při posílání mp3 do tel přes usb kabel mi nahle vipl windows na pc a telefon mi sčernal displej a něco mi psal na displeji-tak jsem musel nechat přehrát celí softvér v telefonu!!!!!!Odté doby mám někdy problémy dostat do tel mp3!!!U prohlížení fotek to někdy zablbne tak že vám to velmy rychle ukazuje jednu fotku za druhou a nejde s tím nic udělat!!!Ale co se fotek i fotáku týče to nějak neřeším-od čeho máme digitální fotoaparáty,né???Kdybi mi neklilkl ten softvér dal bych na teto recenzy 100%!Vadí mi na něm zvuky při jakemkoliv zmáčknutí jakehokoliv tlačítka a nedá se to vypnout,tyto zvuky lezou během chvílé na nervy!Ještě že se to dá uplně zeslabit tak aby to člověk neslišel na levém boku těmy tlačítky-nebojte-zvonění i zvuk na sms i hovoru se tímto vubec nezmění a zustane stejný,jen neuslišíte ty zvuky u tlačítek.

Nechápu uživatele jak tady píší že tento tel je složitý na ovládání a že se s ním dlouho učily to fakt nechápu,nic těškého na něm není,je uplně jednoduchý,nikdy jsem v ruce samsung neměl a naučil jsem se sa ním za půl hodiny!Kdybi mi neklilkl ten softvér dal bych na teto recenzy 100%!Má kritika na fotky...no k vuli tomu jsem tento tel nekupoval mám digitální fotoaparát doma,tak že i když jsem kritizoval fotky z tohoto tel,zase až tak mi to něják nevadí protože s ním skoro vubec nefotím,kromě špatného fotoaparátu ma pro mě tento tel mnoho jiných kladních vlastnosti které mi vyhovují a ty kladné vlastnosti převyšují mou kritiku na některé drobné nedostatky.

Kamil

Kamil

Přidáno: 12. května 2011

• všechno...Je to dokonalý telefon...
  • nic...žádné proti nemá...

prošlo mi rukama už hodně značek telefonu,než jsem si vybral ten který bi mi opravdu ve všem vyhovoval,ale vydím že tento samsung je pro mě tím pravím,je dokonalý a žádné zápory jsem v něm nenašel,je to muj první telefon od značky samsung a už po skušenosti s tímto telefonem už ani jiný tel nechci,u tohohle už zůstanu,a jestly do budoucna někdy budu uvažovat o jiném telefonu tak jedině zase od samsungu.Má kvalitní spracování i celkem odolnou konstrukci a podporu pamětovích karet až 16 gb,já mám 8 gb a v pohodě a bez problému to funguje,tento telefon mě překvapil uplně vším je promě dokonalý,je velice lehký na ovládání,naučil jsem se s ním za 20 minut a bez problému,kvalitní foták i mp3 přehráváč,kvalitní zvuk přes sluchátka i přes repro z telefonu,kvalitní samsung sluchátka,skvělí velký displej,přesný stisk na dotikovém displeji i na klávesnici,prostě naprosto bomba od samsungu doporučuji ho všem mám s ním skvělé skušenosti,žádné problémy jsem s ním nikdy neměl ani nemám.Super telefon opravdu!Radost ho používát.

Přidáno: 30. dubna 2011

Zakoupeno v MobilPlanet.Cz

• Oceňuji klávesová tlačítka v kombinaci s dotekovými. Velký displej, snadná obsluha, přehledná nabídka. Výborný foťák, dostatečná kapacita paměťové karty.
  • Nedokonalý a neúplný slovník T9.

Telefon, který jsem si pořídila znovu, když jsem první utopila. Splňuje moje poměrně vysoké nároky.

Dominik

Přidáno: 27. března 2011

• Velké rozlišiní fotografíí
  • Skvělý fotoaparát
  • Mapy v telefonu
  • Malá výdrž baterie
  • Malá paměť na zprávy

Tento telefon jsem si vybral k vůli skvělému fotoaparátu a taky mě nezklamal.Naopak jsem byl hodně zklamaný z baterie která vydrží max. 3 dny a to je dost málo pro mě...Určitě tento telefon mohu doporučit.Při dalším nákupu se budu dívat na výdrž baterie a paměť telefonu.Nepotřebuju telefon nabíjet každý 3 den.Kdyby byla větší výdrž určitě bych si telefon nechal.Kamarád má stejný a je s ním vysoce spokojen....

Tomiová

Přidáno: 21. března 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• s telefonem jsem spokojena,
  • padl mi hned do oka,
  • funkce a ostatni vybaveni telefonu jsou vyborné

tento telefon mi uplne sedl
doporučila bych ho i ostatním
mám s ním sice krátkou zkusenost, ale opravdu je skvělý
používá se jednoduše, jenom si na ten telefon musí člověk zvyknout

Fanda

Fanda

Přidáno: 5. března 2011

(Upraveno 6. března 2011)

• výborný foťák
  • hezký vzhled
  • možnost micro karta 16 giga
  • množství funkcí
  • falešný hovor
  • mobilní stopař
  • celkem citlivý dotykový displej
  • možnost výsuvné klávesnice na psaní sms
  • hlasité a dobré zvonění z reproduktoru
  • cena
  • prostě je bomba!!!!
  • Slabá výdrž baterie

Koupil jsem si ho jelikož už léta používám jenom značku Samsung a tohle je naprostá bomba!!! Až Na Wi-fi má naprosto všechno co jsem od mobilu vždy chtěl...od funcí až do vzhledu. Samozřejmě že je mobil ze začátku trochu složité ovládání, ale zviknul jsem si skoro hned. Nejdřív asi nenajdete všechno nastavení které chcete doladit...zvonění, výpisy, zvuk budíku, odesílání Vašeho čísla atd., ale taky se to dá zvládnout a za den už bude všechno dobré a najdete vše co jste chtěli a budete se v něm už dobře orientovat. Jsem z něho doslova unešený a pokud mobil zase někde neztratím, nebo mi ho někdo neukradne (v tom by Vám mohl pomoci mobilní stobař), tak ho mám v plánu mít hoooooooodně dlouho!!! Doporučil bych ho každému, který chce vymakaný mobil se vším všudy. Kvůli slabší baterce asi ne těm, kteří ho využívají především jako mp3 nebona sledování filmů. I z toho důvodu 10% z celkových sta dolů. Takže 90% a velká poklona výrobci Samsung!!!

Přidáno: 17. února 2011

(Upraveno 24. února 2011)

• kvalitní fotky
  • podpora až 16GB karet
  • tenký
  • kvalitní videa
  • výsuvná klávesnice
  • absence wi-fi (škoda)
  • šíleně pomalý při prohlížení fotek

Pokud někdo umí zprovoznit navigaci GPS dejte mi prosím radu, jinak jsem rád že ho mám , na nejbližší cca dva roky určitě nebudu nic hledat. Jo a mimochodem pro ty co tu píšou jako minus že na sms nejde nastavit vlastní melodie - UPLNE JEDNODUSE SI VLEZ DO PROFILU A TAM NAHORE V PRAVEM ROHU KLIKNI NA VYBEROVOU LISTU !!! LOL!!!
Ženy které píšou že špatná ovladatelnost s dlouhýma nehtama - prosím vás - i prdel se musí špatně vytírat s dlouhýma nehtama , takže buďto chci telefon nebo dlouhé nehty.

Týna

• 16 gb paměťová karta
  • uspořádané menu
  • velikost
  • chybí wifi
  • občas špatná dotyková reakce
  • malá vnitřní pamět
  • pomalé reakce u paměťové karty
  • hmotnost

Telefon již vlastním skoro dva roky a jsem s ním velice spokojená,má skvělé funkce,ze začátku než si člověk zvykne tak je problém s dotykovým ovládáním,displej se velmi těžko poškrábe což beru jako velkou výhodu.Ale nevýhodou tohoto typu displeje je velká plocha dotyku(nelze používat tužku),takže je potřeba si častěji tento mobil čistit a nebo si zvyknout na otisky,občas se stává že displej špatně reaguje.Jako velkou výhodu také považuju výsuvnou klávesnici,která usnadňuje psaní sms,dá se sní i "pohybovat" v menu,menu je přehledné,ze začátku sou s tím menší problémy ale na to se dá taktéž zvyknout.Jako velikou nevýhodu považuju slabou výdrž baterie,skoro hned se vybíjí a proto je někdy i nezbytné každodenní nabíjení mobilu.Další výhoda je i podpora videa ve formátu avi,jenou mě totiž napadlo zkusit si nějaké video pustit a šlo.Hry se dají také hrát a java je zde výhodou.Nejdříve jsem nevěděla jak hry spustit,na internetu sem si našla návod a už je vše v pořádku.Také si myslím že cena za kterou se prodává je poměrně nízká ale je to výhoda.Tento mobil bych doporučila spíše mladším lidem kvůli složitějšímu ovládání.Myslím si že konkurence má co doháněť.

Jan Bergman

Přidáno: 27. prosince 2010

Zakoupeno v VK Servis

• Při dodání byla poškozena originál krabice a chyběl manuál.
  • Chtěl jsem červené provedení protože v nabídce takový byl ,ale černý je taky dobrý.

Manuál jsem si stáhl s internetu , jinak všechno v pořádku.

jirka

jirka

Přidáno: 20. prosince 2010

• Je krásnej moc
  • chybí tu výdrž baterie a wifi

mám ho 1den

Přidáno: 1. prosince 2010

Zakoupeno v VK Servis

• klávesa na psaní sms,skvělý foťák,výborná reakce dotyku
  • nic co by stálo za písmenka

pro všechny kteří se brání "dotykáčům"

Přidáno: 24. listopadu 2010

• Všechno
  • Nic

Shrnutí

kno333

Přidáno: 22. listopadu 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Ze samsungem jsem spokojen, plně jsem nevyskoušel všechny funkce, ale co jsem vyskoušel vše supr.
  • S pozdravem kno333
  • xxxx

Proč sem si ho vybral: jednoduchej kvalitní
Doporučil bych ho každému.

Pavlína

Pavlína

Přidáno: 15. listopadu 2010

• Super telefon
  • Má hodně vlastnosti
  • Má super foťák
  • Jsem s ním spokojená!!!!!!!!
  • Větší pamět
  • JINAK NIC

Vybrala jsem si tento tel.je nejlepší
Já mám dobré zkušenosti tímto tel.
Telefon se mi používá velmi dobře,snadné ovládání
doporučila bych ho všem,kdo chce něco jiného
Tento tel.je dražší,ale stojí za to.
A tento tel.byla dobrá koupě,já ho koupila draho,ale jsem s ním spokojená,už nemusím měnit tel.!!!

Kruspe

Kruspe

Přidáno: 28. října 2010

• kvalitní fotoaparát, přehledné menu, jednoduché ovládání, skvělé funkce, pohodlné psaní sms, kvalitní povrch displeje (nosím ho v kapse, několikrát mi i spadnul na zem a vůbec neni poškrábaný) i jeho rozlišení, design
  • při prohlížení fotek v albu se někdy zasekne a fotky běží rychle samy jedna po druhé. Při hovoru mě druhý člověk neslyší (to se stává tak při každém desátém hovoru) - ale to je spíše chyba mého kusu, u jiných S8300 jsem se s tím nesetkala. Jediná věc, co mi u něj chybí, je Wi-fi.

Super dotykový mobil, jiný už bych asi nechtěla. I když bych řekla, že cena mohla být trošku nižší než 10 tisíc - ale aspon ho nemá každý :)

Nikol Koščaninová

Nikol Koščaninová

Přidáno: 7. září 2010

• kvalitní 8mpix fotak
  • možnost psat sms na klavesnici
  • přidávání java her přes usb
  • design
  • výdrž baterie

Už jsem vyskoušela mnoho telefonu,ale tento mě oslovil jak vzhledem tak i funkčností.Chvilku jsem si musela zvyknout na jeho ovládání,ale ted už ho mám rok a neměnila bych.Přesto-že ho mám už rok-nosím ho běžně do práce a nemá obal,tak na něm neni ani škrábnutí.Skvělý fotak a možnost sledování filmu rovnou v telefonu.Slot pro sd kartu.Až na slabší výdrž baterie mu nemůžu nic vytknou.Vřele doporučuji

radek

radek

Přidáno: 19. srpna 2010

• Velmi dobré zpracování z kvalitních materiálů
  • Desing
  • Cena
  • Výdrž baterie
  • Jeden z horších 8mpx fotoapatů
  • Chybí wi-fi

Telefon s výbavou odpovídající jeho ceně, se slabší výdrží baterie a fotoaparátem, který mohl být lepší.

Bert

Přidáno: 18. srpna 2010

(Upraveno 18. srpna 2010)

• klávesnice navíc
  • nemá WiFi

kdyby měl WiFi a některý prvky hlavně u prsaní znaků SMS zpráv trochu bych to pozměnil, jinak spokojenost

Přidáno: 17. srpna 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• je dotykový, zároveň má klávesnici
  • lze použít až 16Gb kartu
  • 8 mpix fotoaparát
  • absence wifi, ale to není až tak podstatné

za super cenu naprosto úžasný telefon

Aleš

Aleš

Přidáno: 12. srpna 2010

• Celkově fotak nemá žádnou chybu
  • Uspořádání menu take bez chyby,
  • Na oládání si musí člověk zvyknout ale není to takový problém,
  • Prostě nemužu mu skoro nic vytknout
  • Má funkci Mobilní Stopař která je bezkonkurenční
  • Po dost pádech se mi začal telefon sam od sebe vypinat
  • Při prohlížení fotek v prohlížeči fotografii mobil nestíhá

Mobil mam vice jak pul roku a zrovna dvakrat slušne se k nemu nechovam tím padem se mi začal vypinat. Ale jinak mobil mužu doporučit !!

Přidáno: 28. června 2010

(Upraveno 28. června 2010)

• Display
  • Dotyková i normální klávesnice
  • Foťák
  • Zdarma infolinka Samsung s ochotnými operátory
  • Nemá OS
  • Špatný návod - podle něj se nenaučíte s telefonem zacházet.
  • Občas nevyzpytatelné reakce dotyků na display.
  • Pomalejší reakce při práci s paměťovou kartou.

Po několika hovorech na infolinku se naučíte s telefonem zacházet.
Je třeba si zvyknout na dotekový display.
Za tu cenu dobrý nákup.

lucik31

lucik31

Přidáno: 24. června 2010

• Super telefon, navíc komu nevyhovuje ovládání přes dotykový displej je tu i klávesnice. Krásně fotí, takže sebou nemusim nosit fotoaparát. Už jsem vystřídala hodně telefonů, ale tenhle je ze všech nejlepší.
  • Jedinou nevýhodou je,že se tíž ovládá numerická klávesnice

Má perfektní foťák, dotykový displej a zároveň numerickou klávesnici.

aniska

aniska

Přidáno: 22. června 2010

• displej-barvy,velikost
  • ovládání
  • fotoaparát
  • ...
  • nebrala bych to jako proti, ale na klávesnici se píší hůře zprávy, ale stejně používám spíše dotyk

Pro mě je to prostě ideální mobil...

Roman

Přidáno: 7. června 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Tento mobílek se mi moc líbil co se týče displeje,fotoapárátu,přehrávání hudby,videa.SMS.atd.A ke konstrukci a vzhledu supr.
  • Tragická výdrž baterie.Java.

Kdyby byla silnější baterie NEPRODAL BYCH HO!!!

Violet

Violet

Přidáno: 2. června 2010

• velice moderní a nadčasový design
  • povedený telefon s osmi megapixelovým fotoaparátem
  • GPS chip
  • dotykový telefon, který má i klasickou numerickou klávesnici
  • absence operačního systému, což bych viděl jako velké mínus u tohoto mobilního telefonu

S tímto telefonem, jsem velice spokojena, jako velkou výhodu bych viděla, že si máte možnost vybrat zdali budete psát sms na dotykovém displeji nebo na numerické klávesnici, kterou najdete po vysunutí telefonu. Tento mobilní telefon disponuje také 8 megapixelovým fotoaparátem, díky němuž pořídíte opravdu kvalitní fotografie. Velkou nevýhodu u tohoto telefonu bych viděla v chybějícím operačním systému, což je velká škoda. mobil má také GPS chip a google mapy, díky nímž nikde nezabloudíte.Také se mi líbí widgety, které si můžete upravit podle sebe, tak se dostane ke svým oblíbeným funkcím velmi rychle. Nezbýva než doporučit. neváhejte

Konoe-san

• funkce wiztouch
  • absence wifi
  • slabý výdrž
  • hloupé připojení sluchátek

Tento telefon mám od Vánoc,a na to,že jsem vždy měla Nokii jsem si na něj zvykla velice rychle. Nepřijde mi,že by displej reagoval pomalu,reaguje téměř okamžitě. Telefon je opravdu stylový,snadno se s ním pracuje.Neměnila bych. Jediný problém s ním mám že nevím jak v něm rozchodit Java aplikace. Určitě ho vřele doporučuju
P.S.Někdo zde psal že na tomto telefonu nelze nastavit vlastní zvonění na smsky - oprava,jde to.

Tennezee

Tennezee

Přidáno: 19. května 2010

(Upraveno 19. května 2010)

• - kvalitní 8 Mpx fotoaparát
  • - dobrá hlasitost při poslechu hudby
  • - skvělá konstrukce, tenkost
  • - kamera pro videohovory
  • - přehledné widgety a vlastně i vše ostatní
  • - zrcátko
  • - paměťová karta 1 GB v balení
  • - videa DivX a Xvid
  • - ...
  • - při vyhledávání na internetu chybí tlačítko C pro vymazání špatně napsaných písmen
  • - někomu může vadit, absence wifi

Samsung S8300 mám teprve od včerejška a zatím jsem moc spokojená. Chtěla jsem pěkný a tenký mobil s kvalitním foťákem a přiměřenou cenou a tento mi přišel skoro ideální. Hlavní nedostatek je asi ten, že postrádá OS, ale to mi až tak nevadí. Na hardwarové klávesnici se dobře píše, uživatelské prostředí je přehledné a výdrž taky není tak strašná, jak jsem předpokládala. Koupi teda (zatím) vůbec nelituju, předčil moje očekávání.

• Ano (7)

Jana

Přidáno: 8. května 2010

(Upraveno 8. května 2010)

Zakoupeno v Aukro.cz

• velký displej, výborné ovládání, dotyková obrazovka bez problémů, super foťák atd. atd.
  • mechanická klávesnice je trochu špatně řešena, čísla nemají mezi sebou téměř žádné dělení, ale zas tak ji nepoužívám, takže nevadí

super telefon, skvělé funkce, ovládání, nelituji

Misa

Misa

Přidáno: 29. dubna 2010

• vse
  • slaba baterie

zdravim...v zivote nepochopit ty lidi kteri tel kritizuji a ani ho nemaji!!!jak jiz dal nekdo proti to ze je spatne ovladatelny tak to musi byt hloupy na takovy to model telefonu,a nemast tadz zbytecne lidi!!!dale je asi logicke ze baby z dlouhyma nechtama ho pouzivat nemuzou chtela bych znat inteligenci tohoto cloveka co to tu zde napsal!!!

iPT

• - cena
  • -dotykový displej + klávesnice k tomu
  • - foťák
  • - mnoho funkcí
  • - dobrá hlasitost při poslechu hudby ale i telefonování
  • - malá výdrž baterie
  • - na sms se nedají dát vlastní vyzvánění
  • - pro vyndání paměťové karty je třeba vyndat baterii
  • - pomalejší reakce

Každý telefon má své chybičky a jinak tomu není ani u tohoto modelu. Mě telefon vyhovuje a jsem s ním nadmíru spokojená.

• Ne (6)
petr

petr

Přidáno: 26. března 2010

• toch displej,hw klávesnice,8 Mpix
  • nemá Wi-Fi,nemá OS

70% stačí velké plu za zachování si autoři zaslouží ale že nemá Wi-fi a OS odpustit nelze pokud vám ale na těchto vlastnostech nezáleží přihoďte si pár procent navíc

www.mobilmania.cz

Přidáno: 25. března 2010

Samsung Ultra Touch: designový skvost

Chcete-li udělat dojem na okolí a zároveň toužíte po slušně vybaveném multimediálním telefonu, Samsung S8300 UltraTouch je ten pravý.

Celá recenze na www.mobilmania.cz
Ověřený zákazník Esomobil

Přidáno: 5. března 2010

(Upraveno 5. března 2010)

Zakoupeno v Esomobil

• skvělý design
  • dokonalý fotoaparát
  • funkce
  • baterie nevydrží dlouho
  • ne zrovna jednoduché ovládání :)

Ověřený zákazník Esomobil

Přidáno: 17. února 2010

Zakoupeno v Esomobil

• ja osobně jsem spokojený má výborný vzhled i ochrannou upravu

• Ne (5)

• Kvalita konstrukce
  • Widgets
  • Kvalitní dotykový displej
  • Nemá operační systém

Jsem uživatel Samsungu S8300 neboli Ultra Touch. Mezi přednosti tohoto telefonu bych určitě zařadil vzhled, který působí moderně a kvalitně. Určitě tohle odcení zejména slečny, ale určitě se nejedná o mobil vyloženě pro ženy. Velkou výhodu vidím také v tom, že telefon nedisponuje jen dotykovým displejem, ale také vysouvací klávesnicí, kterou využijí lidé, jenž píši sms radši klasickým způsobem. Telefon má spoustu funkcí pro náročnější uživatele. Velkým mínusem tohoto telefonu je absence operačního sytému a s tím i spojená cena. Jelikož mobil nemá Windows mobile ani Symbian, tak bych trochu snížil cenu. Jinak si nemůžu stěžovat a jsem moc spokojen, že jsem majitelem Samsungu S8300! Doporučuji

• Ano (22)
Milan

Milan

Přidáno: 9. února 2010

• Nedám na něj dopustit.skoro po roce šlape SUPER
  • Škoda ta baterije (slabá výdž)

Já jsem velice spokojen

• Ano (12)

popjoyka

Přidáno: 3. února 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Velice nadupaný mobil s velkou kapacitou.Ovládání jednoduché,krásné fotografie,hudba,doporučuji.
  • Možná spíše pro muže,je větších rozměrů a špatná ovladatelnost žen s dlouhými nechty..

Určitě supr mobil,můžu jen doporučit,nikldy mě nezklamal..

• Ano (11)
mazanyfilip

mazanyfilip

Přidáno: 1. února 2010

• velký displej (dobrý na internet či filmy)
  • hardwarová klávesnice která je opravdu pohodlná
  • kvalitní fotoaparát
  • nic

Co by si člověk mohl více přát harwarová klávesnice dotikový displej kterýje orpavdu velký.Kvalitní foroparát který natočí i hd video.Velká výdr baterie.Telefon se dá použít prakticky na cokoliv v četně intrnetu či ssledování videa.

• Ano (6)
BOGII

BOGII

Přidáno: 31. ledna 2010

• widget
  • cena
  • klávesnice i dotykový displej
  • 8mpix foták a spousta funkcí
  • povedený design
  • odporový displej (kapacitní je lepší)

Tento mobil si koupil můj kamarád protože chtěl něco s dotykový displejem a klavesnicí. Tohle je skvělýý mobil a kamarád je sním naprosto spokojený. Tento telefon doporučuji všem co chtějí spoustu vymožeností za přijatelnou cenu

point

point

• Velký dotykový displej
  • Kvalitní zpracování od samsungu
  • Červená varianta tohoto přístroje působí luxusním dojmem
  • Harwarová klávesnice
  • 8 Megapixelový fotoaparát
  • Dotykový displej má horši reakce

Kvalitní mobil od samsungu z velmi kvalitních materiálů. Velký je tak akorát a má velmi příjemnou váhu. V červeném ostínu tento mobil vydadá rozhodně elegantněji. Vestavěný GPS čip lze používat pouze s google maps. Škoda že do něj nelze nahrát například IGO nebo tomtoma.

Mike

Mike

• Velký kvalitní displej AMOLED
  • Fotoaparát
  • Kvalitní zpracování
  • Hodně slabá výdrž

Nejlepší mobilní telefon řady Ultra Touch, vyniká především v parádním displeji, špičkovém fotoaparátu - svou kvalitou, nikoliv rozlišením. Rychlými reakcemi, i Widgety. Vadí pouze nízká výdrž baterie a horší zvukový hudební výstup, také u v této ceně už bych očekával wi-fi.

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

markspill

Zakoupeno v Mobilní telefony Biz

• kvalitní foťák
  • amoled displej (16mil)
  • snadné ovládání
  • zdvyh kláves je vcelku dobrý
  • vysouvací klasická klávesnice
  • 240x400 - dostatek pro práci se vším co mobil umí