100%Hodnocení produktu: 100%
Doporučuje produkt
- obrazovka
- vcelku dobrý foťák ale nemá LED diodu ale za tu cenu dorbé
- ovládání více prsty
- AllShare
- wifi
- rychlost
- Nemá Flesh, takže všechny videa a obrázky krom youtube samozdřejmně se vám nezobrazí myslím v internetu
- Chybí blesk ale jak už tady někdo říkal od toho jsou foťáky jinak fotí dobře
Super mobil, doopravdy jsem nečekal tolik, i když jsem viděl všechny možný videa, a recenze tak jsem sice věděl jaké funkce to má, ale nevěděl jsem jak mi Ginebread bude vyhovovat.
Koupil jsem mobil v 1-2U mobil a byl tu problém nejen že příručka nebyla v češtině to by mi až tak nevadilo, na internetu se dá sehnat, ale celý mobil byl v maďarštině a nedalo se to nějak přepnout na češtinu, protože ten jazyk tam vůbec není stážený. I když jsem už u tohoto obchodu nakupoval a vše bylo ok, tak teď tento obchod nedoporučuji, ale píšu tady o mobilu a ten je super, toto je čistě lidská chyba a ne vada mobilního telefonu.
A jinak jsem se bál že se mi nebude vzhledově líbit ale je doopravdy hezký a kvalita obrazovky mě také překvapila je velmi dobrá.
Je velmi lehký a hubený, padne akorát do ruky a jeho uživatelské prostředí se mi taky libí takže vše super jenom to že byl v maďarštině ale jak jsem říkal to není chyba mobilu. A to je asi vše.
| Ovládání mobilního telefonu: |
| Kvalita displeje: |
dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: |
Průměrná |
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (15)
- Ne (2)