90%Hodnocení produktu: 90%
- + wi-fi, prohlížení internetu
- + hraní her
- + psaní smsek
- + výdrž baterie
- + budík (automaticky bez ne a so, nemusí se štelovat)
- - občasné zasekávání
- - vytáčení posl. kontaktu při zapojení sluchátek v pohotov. režimu
- - nepřehrává hry a všechny videa na internetu
Tento mobil jsem si vybrala, protože mě zaujaly jeho funkce a také vzhled. Četla jsem také recenze, a většinou byl hodnocen kladně, a tak jsem se rozhodla pro jeho koupi...zatím toho nelituji..mám ho již od úterka a stále nacházím nové věci. Například jsem se neuměla připojit k wi-fi, teda já byla připojena, ale internet nešel načíst, bud mi to řeklo "služba je nedostupná a opakovat s vodafone internet" a nebo !chyba dns". Pak jsem zkusila vyndat simku (protože jsem měla zablokovaný internet od vodafonu, a myslela si tedy,že mi to vodafone brání) a ejhle, internet fungoval !!! :) Měla jsem radost, a pak jsem si řekla že to zkusím ještě se simkou a také fungovalo :) Pak jsem ale přišla na gympl, kde je wi-fi dostupná, a tam se mi už nepodařilo se připojit...a tak jsem opět opakovala postup s vyndáním simkarty, a pak to už šlo...Nevím proč... Jinak si nemůžu na nic stěžovat, stáhla jsem si prohlížeč Opera mini, a jdou mi i videa z youtube..sice chybí flash player, pro ostatní videa a hry, ale bez toho se obejdu...Hry jsem si stáhla z internetu zadarmo, a výborně se hrají...Hudba je přehrávána skvěle, žádné výhrady...Také velice dobře fotí, např. v noci se dají udělat pěkné fotky i s přiblížením...smsky se píší dobře, líbí se mi, že telefon reaguje vibracemi..automatické zamykání je super !! Jediné co bych tomuto telefonu vytkla je občasné sekání, a ten flashplayer, který nemůžu nikde sehnat :( A také se mi stává, že když zapojím sluchátka do pohotovostního režimu, vytáčí mi to poslední kontakt...Jinak jsem opravdu spokojená :) Doufám, že vám k něčemu tato recenze bude :)
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (11)
- Ne (1)