Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Samsung S5260 Star II

Přidat recenzi

Samsung - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Nástupce velmi oblíbeného modelu S5230 Star, kterého se ve světě prodalo přes 30 miliónů, přichází jeho pokračovatel GT-S5260 Star s několika vylepšeními. I nový model stále... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

85 zákazníků doporučuje tento produkt
21 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(52 z 71 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

je skvělej !!!! nedostatky se dají přehlédnout

základní specifikace
Platforma Provozní frekvence GSM&EDGE EDGE (850, 900, 1.800, 1.900)
Síť a data GPRS Ano
EDGE Ano
Operační systém Samsung
Design Provedení Plně dotykový
úplná specifika... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(36 z 48 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Už jsem jednu recenzi na tento telefon psal, ale ted kdyz jsem ho vic poznal, muzu napsat objektivne co umí a neumí, telefon mam asi 3-4 měsíce..
Tento telefon nedoporučuji lidem který mají telefon i na něco jinyho než na volání... Telefon v kuse zlobí. Pro mě to byla dost špatná koupě a už by... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Samsung S5260 Star II

Ověřený zákazník Český-mobil.cz

Přidáno: 20. května 2012

Zakoupeno v Český-mobil.cz

• levný
  • hned po zapnutitelefonu mi nešla pam.karta, kdyz jsem si zapla radio zacal telefon vytacet nesmyslna cisla a vypinal jse mi

nedoporucuji!Telefon jsem hned nasledujici den poslala na reklamaci.Takze jsem zvědavá jak to dopadne.

Ověřený zákazník MobilDuo

Iveta Majorova

Přidáno: 17. května 2012

Zakoupeno v MobilDuo

• pomaly internet

dobry

Přidáno: 14. května 2012

Nedoporučuje produkt
  • dvě klávesnicnice- jedna normální a druhá při přetočení jako na pc
  • když najedu na facebook sám se mi restartuje
  • nejskou žádní smajlíci
  • zadní kryt se hned poškrábe
  • málo schémat
  • na internetu se objeví nedostatek paměti
  • mála pamět telefonu

• 3,5 jack
  • zvládá 16gb microSD kartu
  • dotykový display
  • celkem výhodná cena
  • je i v bílém provedení
  • musí se používat jen prsty
  • občas se sám od sebe vypne
  • odemyká se v kapse
  • wi-fi je občas naprd
  • pořád píše nedostatek paměti
  • nejsou žádná schémata

No co o tomto telefonu říci na jednu stranu jeho cena odpovídá i kvalitě telefonu. Dotykový displaj je na jednu stranu naprd protože nereaguje na nic jiného než jsou prsty když sem zkoušela i něco jiného tak prostě bez odezvy. Pomalu furt se mi sám od sebe v kapse odemyká což nechápu jako. A jednou za čas se nezapomene vypnout sám od sebe což mi ale bylo řečíno že je vadný kus telefonu ale není to zase tak časrý abych ho musěla vyměnit. Když zmíním wifi tak pomalu nenajdete ani místo nebo síť kde byste se mohli přihlásit a pokud ano tak pracuje tak jak by měla. Při používání wapu vám stále píše nedostatek paměti což by mě občas zprominutim taky jeblo. Jediné řešení jak to změnit je že si stáhnete Operu mini a zde vám to opravdu psát nebude ale zase to má hrozná tlačítka takže si nevyberete. Na jednu stranu ho doporčuji ale na druhou stranu jsou tu i stejně levné telefony které jsou taky dotykové ale mají zase lepší funkce a lepší dotykové displeje....

dwfa

dwfa

Přidáno: 8. května 2012

• hezký
  • levný
  • ve zprávách je takový ten chat
  • pomalý!
  • sám se odemyká a někomu začne volat
  • v krabici neni usb ani sluchátka
  • nefungujou zadny aplikace!! zadny fb chat , Kik nebo tak.
  • spatná klavesnice!
  • nejde při spuštění aplikace otočit display
  • naprostá nespokojenost!
  • kdyz si chcete prohlídnout obrázky tak se samy často přetáčí když je špatně nakloneny !
  • když jste na internetu tak se nedá pořádně nic najit protoze píše 'nedostatek paměti' a když ukončíte některé prostředky ,ukáže se to znovu ta hláška a musíte to zase ukončit ikdyž už neni co ukončovat.
  • youtube vetsinou nejde . Mě to nejde přes wifi ale normálně přes internet od operátora nekdo to má naopak a někomu to nejde vubec.

nekupovat!!!

Kvalita fotografií pořízených telefonem: špatná
Výdrž baterie při aktivním používání: necelý den
Tinka

Tinka

Přidáno: 8. května 2012

Doporučuje produkt
  • oproti mému starému SE je super
  • chytré vychytávky
  • velký displej
  • slušná kvalita fotografií
  • poměrně často se seká
  • reaguje pomalu
  • občas se mi sám odblokuje a potom už v kapse žije vlastním životem a volá tak různě všem lidem
  • malá paměť telefonu

Nový mobil jsem už opravdu potřebovala a tento je dobrá náhrada. Většinou jej používám na psaní smsek, telefonování nebo internet, na což se perfektně hodí. Občas využiji i google mapy, které však nejsou nikterak kvalitní.
Tento telefon bych vám doporučila. Avšak neočekávejte něco závratného, do Androidu to má daleko.
Není drahý a myslím si, že cena odpovídá kvalitě a možnostem telefonu. Doporučuji přečíst si návod, prozradí vám šikovné vychytávky, na které byste možná sami nepřišli.

radim5275

• Jednoduché menu
  • JE LEVNÝ,A JE POUŽITELNÝ
  • přehledný
  • rychlý přístup na internet oproti Nokia 500
  • výborný poměr cena - výbava
  • dobrý poměr kvalita x cena, hezký design, dotykový display bez problému, splňuje vše co jako běžný uživatel potřebuji
  • + nízká cena
  • příjemný na pohled a za přijatelnou cenu
  • Možnost několika budíků
  • Zajímavý příjem sms (objeví se na obrazovce puzzle)
  • Snadné stahování z netu
  • Dobré reproduktory
  • Reaguje dobře na dotyk
  • Dostatek možností, i zabavení když se nudíte
  • Při telefonování žádné komplikace
  • Možnost získat spoustu tapet (tip - Zedge.net) a díky widgetu je rychle a často měnit
  • je jednoduchý, dobře se na něm píše neseká se, hraje pěkně atd....
  • krásny design, přehledné ovládání
  • je krasny a levny.
  • nic než prázdno
  • velká obrazovka,
  • wifi,
  • dle syna dostatečně přehledné
  • přjatelná cena
  • Cena, vzhled, 3,5mm jack.
  • poměr cena a kvalita
  • pro dámu ve středních letech zcela postačující
  • Na pohled je je krásný
  • je akorát do ruky
  • vejde se do kapsi :)
  • hezký desing
  • hubený, přesně do ruky
  • Pěkný vzhled, prozatím spokojenost s fungováním, bere bez problémů domácí i externí WiFi síť.
  • Rozumná cena.
  • dorý display,slušný foťák,rychlá WIFI,zábavné hry a možnost stahování dalších aplikací pro celkové využití telefonu. Pro malé holky kolem 10let dobrá volba
  • Posouvání plochy
  • dobrý mobil, přítelkyně je naprosto spokojená
  • qwerty klávesnice
  • -skvělý obal
  • -lehce přehledný
  • -stačí jemný dotek a objeví se vám tam co chcete..sestra má od LG a musí se toho dotknout alespoň 3x
  • -WIFI
  • Je elegantní
  • přehledné menu
  • dobrý foťák
  • Celková spokojenost,dost funkncí za dobrou cenu.
  • Lehké ovládání dotykového telefonu pro začátečníky.
  • snadno ovladatelný
  • Přehledné menu
  • Cena
  • Elegantní vzhled a v bílé barvě působí velmi mile
  • Mobil vhodný pro mladé i náročnější uživatele
  • wi-fi
  • Cena, wifi
  • O.K
  • Není kabel na stahování
  • Malá paměť
  • Sám se odemiká a pak jen tak začne někomu volat !!!
  • Občas nefunguje displej
  • -smajlíci
  • -nemá moc barev
  • JINAK MÁ DOST NEVÝHOD JAKO NAPŘÍKLAD,ŽE MOC NERÁGUJE NA DOTEKY A JE POMALEJ
  • špatný displej občas nereaguje
  • Trochu mi na něm vadí vlastně hodně mi na něm vadí že když na něco kliknu hned mě to připojí na internet.Taky se občas seká a někdy zase běží strašně pomalu .Myslím si že by měl mít v sobě zabudované vzhledy menu.Když se připojím na internet někdy mi to z neznámého důvodu napíše NEDOSTATEK PEMĚTI i přes to že vše mam na paměťové kartě.
  • - kouše se, nepřehledné menu
  • součástí není USB kabel a sluchátka
  • Nelze nikde sehnat jiné téma
  • Samsung neposkytuje česko-jakýkoliv slovník
  • Nevejde se do kapsy u těsných riflí
  • V mp3 přehrávači nelze přehrát složku přímo z paměťovky, musíte ji znovu vytvořit v přehrávači
  • Gravitační čidlo občas nezareaguje
  • Po koupi telefonu - pomalovaná ochranná folie, musíte koupit novou
  • Při neustále aktivované wi-fi baterka vydrží jen den, v normálním režimu dva
  • Nepodporuje aplikace zdarma nabízené na stránkách Samsungu
  • Zatím se mi nepodařilo najít na netu hru zdarma, která by šla na něm nainstalovat
  • Při psaní na "počítačové" klávesnici je tlačítko Zpět těsně pod Vymazat, nelze na ní psát - pořád se to vypíná
  • Na některých stránkách na netu zobrazí "Nedostatek paměti" a sekne prohlížeč, který musíte vypnout (méně se to stává v Opera mini)
  • malá kapacita paměti
  • mohlo byt i se sluchatky a nejakou tou pametovou kartou
  • snad vše
  • malá paměť telefonu,ale vyřeší to pamětová karta :D
  • Malá interní pamět, sám od sebe se někdy vypne, při hraní hudby se vám v kapse sem tam sám od sebe odemkne, překlápění displeje hrozné.
  • nevím
  • chybějící tlačítko pro foťák
  • chybí operační systém
  • internetový prohlížeč
  • žádní smajlíci
  • Samsung Apps je jedno velké - (nic potřebného v něm nenajdete)
  • Foťák je ve většině interiérových světelných podmínek spíše na ozdobu.
  • Zatím nenašel bluetooth hands free, ale to nemusí být jeho chyba
  • zatím jsem nanašel nic co mě vadí
  • Zadní kryt se snadno poškrábe
  • Někdy tam nejde dobře psát
  • Fotoaparát se na začátku může zdát rozmazaný
  • nebyl CZ návod ,ale lze jednoduše stáhnout nawebu
  • chybí blesk
  • nemá operační systém
  • není "čudlík" na fotografování
  • -když píšu sms jsou na klávesnici hrozně malý písmenka a když chcu napsat nějaké písmeno,klikne to na jiné
  • chybí tlačítko na foťák
  • hloupí zamikání + vypínání telefonu!!
  • Mám ho krátce a odpovídá popisu
  • Balení bez sluchátek nebo datového kabelu.
  • Chybí tlačítko na foťák
  • nemá os
  • špatně provedené zamykání kláves, sms zprávy
  • Zatím nic

Myslím si že SAMSUNG STAR II je dobrý telefon ale má přeci jen pár chybiček.

výborný poměr cena - výbava

krom displeje nic nevitýká

POKUD VÁM STAČÍ JEN TAKOVÍ-VOLAT POSÍLAT SMS A DOSTÁVAT JE TAK VÁM STAČÍ,ALE POKUD OD MOBILU OČEKÁVÁTE NĚCO JINÉHO TAK SI KUPTE VYŠÍ TŘÍDY

Tento telefon jsem si vzala jako náhradu za svou utopenou Nokii C3.. Jak spousta z vás psala, že se přehazují protokoly, není pravda.. Když někomu napíšete sms, zaznamená se to do protokolů.. Tím pádem je to poslední použité číslo, takže doporučuju všem uživatelům, pořádně mobil prozkoumat. ;) Také mnoho z vás píše, že nebyla přiložená sluchátka v krabici.. Přiznejme si, že přidaná sluchátka k telefonům nejsou kvalitní a tak většina vymění sluchátka za lepší.. USB kabel je záležitost 200,- takže nic vyloženě finančně výnosného...

tento mobil jsem měla týden a vrátila jsem ho. pro mne byl totálně nepoužitelný jak na psaní zpráv, tak na to, když jsem nechtěla spustit internet.tenhle telefon se nevyplatí kupovat.
Tento telefon bych si znovu nekoupil.Ma wifi ale ta je skoro nepoužitelná z duvodu absence funkčniho prohližeče.Vychozí prohlížeč hlasí hlášku nedostatek paměti tím padem nejde pokračovat v prohlížení.Na telefon jde nainstalovat opera mini ta je však pomalá a nemůžete pomalu napsat adresu kvuli tomu že telefon neumí přetočit displej v java aplikacích tudiž píšete na miniaturní klavesnici,opera nabízi vlastni klavesnici ta je však na tomto telefonu také malá(nemyslím si že mam velké prsty).Také se mi stalo že se telefon sám odemknul což nechápu když displej reaguje pouze na prsty a telefon se nedá odemknout držením tlačítka.S volaním na tomto telefonu sem neměl problém.Za plus také považuji vydrž baterie která vydrží při malé zátěží takove 4 dny.Tento telefon bych doporučil maximalně lidem kteří chtěji telefon hlavné na volaní a poslech hudby a skontrolovaní emailu ale na nějaké vetší surfovaní vami oblibených stránek to neni.

je super protože sem si ho koupil/a Nééééééééé

Není nic moc

tento mobil sem si vybral hlavně kvuli wi-fi... s mobilem se mi dobře pracuje, určitě doporučuji :))

dobrý dotykový mobil za rozumnou cenu s řadou funkci a dobrým foto aparatem

čekal jsem víc ... .

Líbí se mi vzhledově, zaujala mě cena, vzhledem k tomu,že je to můj první dotyková telefon nemám srovnání, někdy mi přijde, že špatně reaguje display. Jinak jsem zatím spokojena, mám tento telefon zatím chvíli. Myslím, že pokud člověk není náročná uživatel, stačí mu zavolat, napsat sms, připojit se na wifi, poslechnout hudbu z telefonu, tak mu tento telefon bude určitě stačit. Je jednoduchý na ovládání, má elegantní vzhled, né příliš náročnému uživateli výborně za tuto cenu postačí.

Nutnost - koupit zároveň s telefonem paměťovou kartu, obal (folii), kdo nemá na pc otvor pro paměťovky tak i USB kabel, popř. sluchátka.

Naštval mě přístup Samsungu - absence slovníků pro Čechy, nemožnost změnit téma, počmáraná folie.

Nevím proč mít dražší telefon než počítač, proto jsem chtěla za rozumnou cenu, ty zápory už k tomu patří. Jsem s ním spokojená.

je jednoduchý, dobře se na něm píše neseká se, hraje pěkně atd....

doporučuji , je to pěkný mobil pro mladou holku

je skvely.

telefon muže sloužit pěti letému klukovi jako maketa na hraní

věčí šmejt sem nekoupil zlatá nokia 3310 ! !

telefon je ke své cenně velmi dobrý a přijatelný...syn je sním spokojený

Ceva x kvalita bych řekl v pořádku, s mobilem jsem spokojen vůči ceně.

dárek pro 10 dceru,dostačující

příště budu vybírat telefon s operačním systémem a nakupovat budu zase tady

Je to dobrý mobil takový noŕmální možná ale hezčí na pohled

Ideální levný stylový telefon

dobrý poměr ceny a užitné hodnoty,slušná kvalita

Za tu cenu dobrý a spolehlivý

Tento mobil bych si znovu nevybrala. Ač vzhledově je hezký, ale jak se říká: Z venku huj, vevnitř fuj. Téměř vůbec nic se s ním nedá dělat. SMS se píšou těžko kvůli tlačítkům a občas se vytočí číslo aniž bych chtěla.

Co více mě zaskočilo, že v balíčku není USB a sluchátka. D8le hrozně malá paměť a i když mám paměťovku, tak stále otravují varování. Buď něco nepodporuje, nezná... aplikace se těžko schání, jelikož opět nic nepodporuje... tento mobil nedoporučuji. Když už mobil s WIFI, tak s operačním systémem Android, jiný už nikdy.

Dobrý mezistupeň mezi "obyčejnými" a chytrými telefony, ovládání pochopitelné i pro seniory, nakonec má i SOS funkci.

Nemusím se stydět položit ho na stůl i ve společnosti, mám kontrolu e-mailů
už máme doma jeden v černé, jsme nadmíru spokojení
Doporučuji zakoupit jako dárek určitě potěší a nezkalme.

Pěkný vzhled, dobrá cena, ale chybí mi, že si nemohu stahovat schémata:(

Výborný a levný telefon.Dobrý i pro ty kteří s mobilem začínají.Hodně muziky za málo peněz.Fotoaparát skvělý.

Takle sem si mobil představoval.Zde seznam doporučených her a aplikací ke stažení ze stránky:http://s5230-samsung.ic.cz/

(Poznámka:Ne všechny jsou od tud)

Fruit Mania, Bubble bobble, vlak, Sonic Jump, Bantam paint,Asphalt 4, Star Piano,Midnight Bowling 2,Platinum Mahjong,Tower Bloxx,Diamond Twister.Překvapilo mě plno funkcí které ani nepotřebuji.Výběr padl protože se mi zdal na tu cenu docela dobrý, dotykový telefon.Ovšem bohužel, někdy se sám zapne a volá.Bohužel zadní kryt není moc kvalitní.Už se mi dost poškrábal.

Výborný telefon se základními i rozšiřujícími doplňky.

perfektní za tu cenu

myslím, že bude v pořádku

má vše co má mít v dané cenové kategorii a taky odpovídá svou kvalitou poměr cena/výkon

Tento mobil jsem zakoupil teprve nedávno, podle vzhledu se jedná o velice pěkný kousek, který posbíral krásu prvního staru a vylepšil ji o důležitou funkci, kterou je wifi, až čas ukáže nějaké větší chyby či slabostim, ovšem je to od samsungu zase krok vpřed co se týče vývoje telefonů, doufám že to takhle bude pokračovat. Tento produkt je vzhledem k velikosti a stylu vhodný spíše pro mladší uživatele. Vybral jsem si jej také z důvodu příznivé ceny a dobrých užitných vlastností. Myslím, že jsem už celkem znalý této kategorie a tudíž můžu srovnat tento mobil s konkurenčím modelem od Nokie, kterou také vlastním. Nokia 5800 nezklame funkcemi, ani vzhledem, co však zamrzí je rychlost samotného telefonu, který často zamrzává a po půl roce už jsou s ním samé problémy. Dále na něm nefunguje všechno jak by mnělo, oproti tomu bude samsung snad lepší, to se brzy dozvím a určitě se podělím také s vámi o své zkušenosti s ním.

Pro mě,nenáročného zákazníka skvělý :)!!
Je to dobrej mobil na oko vypadá nádherně i se dobře používá.Mam ho sice krátce ale špatně se na něj shání různé schéma apod. Nebo když zapnu písničku a otočím telefon obrazovkou dolu písničky se zničeho nic vypne! Asi bych ho doporučila dalším lidem ale né na používání jako hodně poslouchání hudby nebo focení protože na boku neni žádné tlačítko na foťák a telefon má velmi kluzký kryt takže je možnost že vám vypadne z ruky!

spokojenost

Byl to vánoční dárek,takže moc času na vyzkoušení nebylo. Ale zatím je dcera spokojena.

dobrý telefon za rozumnou cenu

Telefon vlastním delší dobu a rozhodně si nemůžu stěžovat.. Jak spousta z vás psalo, že chybí sluchátka ( přiznejme si, že to není velké mínus, a že i přesto, kdyby v balení sluchátka byly, nebyly by kvalitní.. :)) Já osobně jsem manuál v balení měla. Psaní sms rychlé a bez problémů. Hlášení o nedostatku paměti při prohlížení internetu jsem vyřešila stáhnutím Opery mini a doteď ani jedno hlášení. Telefon nereaguje na nehty, což mi zas tak nevadí. Doporučila bych ho spíše mladší generaci.

okMobil jsem si vybral protože se mi líbil vzhledově a i cenově, na to že to má wi-fi tak to je hodně levný mobil..Další mínus je USB, to mi v balení chybělo. V čem se Samsung Star II s5260 polepšil od předchozí verze Samsung Star S5230 je 3,5mm jack na sluchátka.Další nevýhoda mobil má špatně udělané zapínání, je na straně mobilu a je to zároveň tlačítko na zamykání. Naopak dobře umístěný je slot na paměťové karty microSHDC do kapacity až 16 GB. Ale i když tento produkt má nějaké nevýhody i přes to bych mobil doporučil dalším uživatelům.Moc zkušeností s dotykovými mobily nemám, ale slyšel jsem že dotykové mobily jsou špatné a že si každý na ně bude ztěžovat, ale tento mobil se tak netváří. Mobil doporučuji spíš pro mladé lidi pro starší není moc výhodný protože má hodně aplikací které staří lidé nevyužijí, neví k čemu jsou a nepotřebují je. Produkt se používá pohodlně, výborný desing. Mobil jsem pořídil za 2 000 Kč s DPH a to je nejlevnější co jsem na internetu našel, jinak všude se cena pohybovala od 2 200 Kč do 2 780 Kč. Vybral jsem si obchod www.mobilplanet.cz. Mobili vřele doporučuji všem mladým lidem kteří mají rádi "dotykáče".

Levný pěkný mobil s dobrým vybavením

Za dobrou cenu,dobrý telefon

• dobré snímání dotyku
  • 3,5 Jack
  • není český návod
  • občas blbne qwerty
  • součástí balení nejsou sluchátka a USB kabel

Lubina Kanárková

Lubina Kanárková

Přidáno: 21. dubna 2012

• WiFi
  • Baterie
  • Není kabel na stahování
  • Malá paměť
  • Sám se odemiká a pak jen tak začne někomu volat !!!
  • Občas nefunguje displej

Zakoupeno v TELY.cz

• přehledný
  • rychlý přístup na internet oproti Nokia 500
  • není zatím známo

Dobrý kup za supr cenu. Vyměnil bych ho s klukem hned. Mám Nokii 500 za dvojnásobnou cenu a je také 2x pomalejší.

Ověřený zákazník Mobil se zárukou

David

David

Přidáno: 28. února 2012

Doporučuje produkt
  • Baterie vydrží dlouho nabitá.Dobře se ovládá,má rychlé bluetooth,má dobrý fotoaparát.Narozdíl od mého minulého telefonu (LG-KP500) čte dobře paměťovou kartu.

Myslím si že SAMSUNG STAR II je dobrý telefon ale má přeci jen pár chybiček.

Luk Mar

• součástí není USB kabel a sluchátka

Edita

Edita

Přidáno: 25. února 2012

(Upraveno 28. února 2012)

• Možnost několika budíků
  • Zajímavý příjem sms (objeví se na obrazovce puzzle)
  • Snadné stahování z netu

• Ano (7)
Alexandra

Alexandra

Přidáno: 18. února 2012

(Upraveno 18. února 2012)

Doporučuje produkt

je jednoduchý, dobře se na něm píše neseká se, hraje pěkně atd....

Ověřený zákazník tadymobil.cz

Radek

Přidáno: 17. února 2012

Zakoupeno v Obchod s mobily

• je krasny a levny.
  • mohlo byt i se sluchatky a nejakou tou pametovou kartou.

je skvely.

Přidáno: 16. února 2012

• nic než prázdno
  • snad vše

telefon muže sloužit pěti letému klukovi jako maketa na hraní
věčí šmejt sem nekoupil zlatá nokia 3310 ! !

• Ne (8)

• Ano (6)
Ověřený zákazník Mobil-bar.cz

Přidáno: 3. února 2012

Zakoupeno v Mobil-bar.cz

• Cena, vzhled, 3,5mm jack.

Ceva x kvalita bych řekl v pořádku, s mobilem jsem spokojen vůči ceně.

Přidáno: 31. ledna 2012

příště budu vybírat telefon s operačním systémem a nakupovat budu zase tady

Oli

Oli

Přidáno: 19. ledna 2012

(Upraveno 19. ledna 2012)

• Na pohled je je krásný

• chybějící tlačítko pro foťák
  • chybí operační systém
  • internetový prohlížeč
  • žádní smajlíci
  • Samsung Apps je jedno velké - (nic potřebného v něm nenajdete)

Jiří Ducháč

Přidáno: 16. ledna 2012

• Rozumná cena.
  • Foťák je ve většině interiérových světelných podmínek spíše na ozdobu.
  • Zatím nenašel bluetooth hands free, ale to nemusí být jeho chyba.

Nemusím se stydět položit ho na stůl i ve společnosti, mám kontrolu e-mailů.

Václava Spáčilová

Přidáno: 10. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • už máme doma jeden v černé, jsme nadmíru spokojení

Ověřený zákazník Dobirkamobil

Přidáno: 8. ledna 2012

Zakoupeno v Dobirkamobil

Doporučuje produkt
  • zatím jsem nanašla nic co mě vadí

Doporučuji zakoupit jako dárek určitě potěší a nezkalme.

Přidáno: 7. ledna 2012

• Dlouhá výdrž baterie
  • Zadní kryt se snadno poškrábe
  • Někdy tam nejde dobře psát
  • Fotoaparát se na začátku může zdát rozmazaný

(Poznámka:Ne všechny jsou od tud)

• Ano (5)

Nancy

Přidáno: 2. ledna 2012

• vše to co potřebuji
  • zatím nevím

Výborný telefon se základními i rozšiřujícími doplňky.

• Ano (5)

Přidáno: 28. prosince 2011

• dobrý mobil, přítelkyně je naprosto spokojená

hanzik

Přidáno: 26. prosince 2011

(Upraveno 26. prosince 2011)

• qwerty klávesnice

• -skvělý obal
  • -lehce přehledný
  • -WIFI
  • -není "čudlík" na fotografování

Pro mě,nenáročnou zákaznici je určitě skvělý :)!!

Aduš Jak Malá Šmídová

Aduš Jak Malá Šmídová

• Je elegantní
  • přehledné menu
  • dobrý foťák
  • chybí tlačítko na foťák
  • hloupí zamikání + vypínání telefonu!!

pavla

Doporučuje produkt
  • Celková spokojenost,dost funkncí za dobrou cenu.
  • Mám ho krátce a odpovídá popisu.

spokojenost

Ověřený zákazník Dobirkamobil

Miroslava

Zakoupeno v Dobirkamobil

Doporučuje produkt
  • Lehké ovládání dotykového telefonu pro začátečníky.
  • Balení bez sluchátek nebo datového kabelu.

Zobrazuji 1 - 50 ze 165 recenzí [ 1 ] 2 3 4