Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

SAMSUNG i8910 Omnia HD

Přidat recenzi

• Ocenění produktuEISA 2009-2010

Samsung - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Telefon je ve 100% stavu v krabici se vším originálně dodávaným příslušenstvím. Záruka 2 roky. Samsung i8910 Omnia HD je komunikátor s bezkonkurenční a bezkompromisní datovou... více »

» Kde koupit

16 z 25 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Přidáno: 14. prosince 2011

djsava

djsava

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
drzte huby vubec tomu nerozumite jen hodlate pospinit znacku samsung debilove a hovada

Přidáno: 30. listopadu 2011

Lucie

Lucie

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Celkově jsem s tímto telefonem spokojená. Využívám množství aplikací a také fotoaparát, který mně trochu zklamal. Při mírně zhoršených světelných podmínkách, je kvalitu snímku velice špatná,ale zase je to telefon a né fotoaparát. Při serfování na internetu bude jistě rádi za jeho velký displej a tak samo při sledování filmů atd.. Jinak je jeho velikost spíše na obtíž.

Pro:

• skvěle reaguje na dotyk
  • po hodně pádech je stále funkční

• velikost

Přidáno: 25. března 2011

Ověřený zákazník VK Servis

LeonardoD

VK Servis

Telefon jsem zvolil diky moznosti, ze jsem si ho predtim mohl osahat u znameho (byl jsem unesen).
Telefon je sice malicko vetsi,ale to diky sveme velkemu dotykovemu displayi.
8Mpix fotoaparat je super, HD nataceni videa taktez.
Jednoduche ovladani a prehraje od mp3 po avi soubory bez jakekoliv potrebne konverze i v HD kvalite.
Telefon je jiste vhodny pro vsechny co chteji luxusni kousek telefonu ;-)

Pro:

• Opravdu nadherny telefon :-D
  • Display perfektni, velmi tezko poskrabatelny,ve srovnani s jinymi telefony (iphone a jine starsi telefony ) neskutecne zive barvy. 8GB interni pamet jen potesi.

Proti:

• Neprisel jsem na zadne proti (vydrz baterky se lisi podle typu zvoleneho firmware od 1 do 5-7 dnu)

Přidáno: 16. března 2011

jarod72pm

začátečník

jarod72pm

Telefon je velký a elegantní a neurazí ani foťákem .
Display má výborné podání barev a velkou zobrazovací plochu což je asi hlavní plus
Výbava na telefon je dobrá a postačuje nehledě na to že další funkce lze doinstalovat i když práce v tomto systému není dvakrát rychlá.
Sklamalo mě především připojení na net přes wi-fi
stále to je dlouhé načítání stránek!
Celkově jsem spokojen za cewnu 4000.- na aukru při rok a půl starém telefonu který pracuje zatím v pohodě ale i tak je nutný update firmware.

Pro:

• Jeden z nejlepších display na mobilu
  • slušný foťák i video
  • velikost dispey 3,7" je výborná
  • nenáročný
  • pro parádu stačí
  • výdrž baterie je velmi dobrá
  • výbava na tu cenu standart

Proti:

• wi-fi pomalejší (čekal jsem rozhodně víc)
  • menu má další podmenu a je funkcema rozkouskované
  • nutný nový firmware pro stabilní činnost tel.
  • pomalejší symbian
  • Ne (1)

Přidáno: 11. března 2011 (naposledy upraveno 11. března 2011)

paulorange

paulorange

Svého rozhodnutí, že jsem si koupil i8910 nelituji. naopak vřele doporučuji dál. display je na sluníčku krasně čitelný. Jen je škoda, že na telefon se velmi dobře lepí otisky prstů. Co ještě můžu přičíst telefonu k dobru je asi jeho odolnost, několikrát mi spadnul a jednou i po schodech a přežil bez následků :-D. dále bych upozornil na fotografie dost lidí si stěžovalo na barevné fleky na pořízených fotografiích ani mě to se to nevyhnulo. mám uprostřed skoru úplně průhledný červený flek který jde vydět jen na úpně bylích fotkách (Např sníh). jinak telefon fotí kvalitně a videa jsou úžasná a nesekají se ale musíte AKTUALIZOVAT FIRMWARE. I8910 s továrním firmware Vám telefon nahraje velmi sekavé HD video, aktualizací se vše vyřeší.

Pro:

• -rychlost procesoru
  • -počet aplikací které jsou dostupné pro telefon
  • -viditelnost displaye na slunci
  • -kvalita fotek -(po aktualizaci)
  • -kvalita videa -(po aktualizaci)
  • - zpomalené nahrávání
  • -grafika funkce uživatelského prostředí

Proti:

• -velmi rychle se mastí display
  • -tovární firmware není dostačující a má plno much -> nutno aktualizovat
  • -špatná kvalita videa
  • Ano (5)
  • Ne

Přidáno: 19. února 2011 (naposledy upraveno 22. února 2011)

kofy

kofy

Velmi stylový mobilní telefon Samsung s integrovanou pamětí 8 GB, vysoce lesklým tělem a založený na systému Symbian 9.4 S60 5th Edition. Telefon je vybavený 8 Mpx fotoaparátem se schopností snímání videa v rozlišení 1280 x 720. Sledování tohoto videa je na TV umožněno s technologií DLNA nebo přes TV kabel. Nechybí přisvětlovací diodový blesk a pohodlné držení v poloze jako fotoaparát. Fotoaparát je ovšem vybaven komfortními funkcemi jako detekce úsměvu, obličeje nebo mrknutí. Mezi klíčové prvky telefonu Samsung patří 3,7" velký dotykový AMOLED displej s rozlišením 360 x 640 bodů. Potěší také vestavěná funkce aGPS a bezdrátové WiFi.

Skvělý je také polohový senzor, který jeho obsah překlápí automaticky podle toho, jak uživatel telefon drží. To Vám umožní tímto způsobem ovládat podporované 3D hry, které telefon hravě zvládne. Rozhraní je možné uzpůsobit potřebám každého uživatele pomocí Widgetů dostupných ve velkém množství na internetu. Můžete si tak telefon uzpůsobit pro informace o počasí, burze nebo pro sledování aktuálních zpráv. U dnešních telefonů je již samozřejmostí také špičkový přehrávač hudby a videa, který v tomto případě doplňuje také rádio s RDS. Internetovou konektivitu zajišťuje internetový prohlížeč a e-mailový klient, které mohou využít i rychlých datových přenosů HSDPA. Pokud by bylo potřeba doplnit některé funkce, může uživatel vybírat z nabídky podporovaných Java aplikací.

Pro:

• Hudební přehrávač (MP3/ AMR/ AAC/ AAC+/ e-AAC+/ WMA/ RA)
  • Přehrávač videa (MPEG4/ H.263/ H.264/ WMV/ Dvix/ Xvid)
  • MP3 a 40-hlasé polyfonické vyzvánění
  • FM rádio s RDS
  • Vnitřní paměť s kapacitou 8 GB
  • Slot pro paměťové karty microSDHC (max. 32 GB)
  • Dotykový 3,7" AMOLED displej se zobrazením 16 milionů barev
  • 8 Mpix CMOS snímač s LED bleskem
  • Digitální Zoom x4,

Přidáno: 18. února 2011

Jiří Vrška

Aukro.cz

Samsung má dobré jméno v telekomunikaci a v technologiích.

Pro:

• Jsem naprosto spokojený,jedinečný mobil,jednoduché ovládání,vynikající fotoaparát a software.

Proti:

• Snad jen plastové tělo,ale to se dá změnit dokoupením třeba hlinikového obalu.

Přidáno: 26. listopadu 2010

Roman

Aukro.cz

Rozhodně to není obyčejný telefon-jedná se o špičkový multimediální,dotykový mobil,který dokáže nad míru překvapit tím,jak je úžasný.S tímto přístrojem rozhodně oslníte okolí

Pro:

• dokonalý displej,přehledné menu,nespočet funkcí,možnost přidání nejrůznějších aplikaci,nejen od samsungu.Kvalita fotoaparátu je SUPER!! Má skvělé menu,které si můžete přizpůsobit vlastním potřebám.Nad očekávání dlouhá výdrž baterie-nabijím 1xtýdně!!!!Skvělá paměť telefonu,která se dá rozšířit,nahrávám si tam filmy v avi a musím podotknout,že ta kvalita je opravdu bomba!!! Tento mobil se rozhodně povedl a jsem maximálně spokojený.Rozhodně je to podle mě ta nejlepší volba,jakou jsem mohl udělat a to je co říct,jelikož mobili jsem střídal alespoň 3xza rok.Rozhodně u něj míním zůstat.

Proti:

• jediné co se dá zmínit jako malá nedostatečnost je,že mohla být krytka na fotoaparátu,ale pokud je telefon v obalu,myslím že je to to nejmenší co se dá vytknout.
  • Ano (13)
  • Ne

Přidáno: 20. listopadu 2010 (naposledy upraveno 20. listopadu 2010)

Vyhovuje mím požadavkům!

Pro:

• MP3
  • HD
  • Blouthoot

• je moc levnej xD
  • Ano (3)
  • Ne (6)

Přidáno: 17. listopadu 2010

Martas81

Martas81

pro mě skvělý telefon, který mi vyjímečně asi dlouho vydrží. není moc nástupců o kterých bych uvažoval, možná snad za rok....
vřele doporučuji koupit.

Pro:

• -displej AMOLED 3,7uhlopříčka
  • -Symbian když si ho doladíte a nainstalujete SPB MOBILE SHEL
  • -600Mhz a 256Mb RAM
  • -8Gb pamět + paměťovka
  • -design
  • -super na filmy bez konverze
  • -navigace- Sygic a Ovi Maps, po Hacku není problém
  • -foto 8Mpx a video HD video....

Proti:

• .... i když od fota a videa jsem čekal o trošku ještě více
  • -pro někoho rozměry a hmotnost- pro mě jen vlastnost telefonu
  • -výdrž baterie- pro mě jediné podstatné minus, když ho více trápíte tak vydrží jen den, ale to je problém všech telefonu s velkým displejem
  • Ano (5)

Přidáno: 7. listopadu 2010

Adam Karel

Adam Karel

no prostě super mobil

Pro:

• + velici na hlas hraje
  • + velice bytelný
  • + suprový fotoaparát
  • + dlouho mu vydrží baterie
  • + na to že je veliky je docela lahky

Proti:

• - leda tak prd a vořech

Přidáno: 28. září 2010

Miroslav Chuchmák

Miroslav Chuchmák

Byl to skvělý telefon, který však Samsugn zlikvidoval neschopností vydávat nové FW. Proto, pokud neuvažujete o flashy, tak tento telefon silněnedoporučuji, protože český FW jsou otřesné. Fotoaparát fotí an jednočku. Displej má díky technologii AMOLED skvělé podání barev. Co se pevnosti a dílenského zpracování týče - po roce si ani nevrznul. V dnešní době se však vyplatí (při ceně na alza.cz 11.700Kč) koupit radči Samsung Galaxy S, jak sjme taktéž provedl a jsem spokojen daleko víc.

Pro:

• Zpracování
  • Fotoaparát
  • AMOLED

Proti:

• Samsung (neaktuální FW, pokud se nechytáte flashovat- nemá cenu kupovat)

Přidáno: 6. září 2010

Ověřený zákazník Digipartner.CZ

Martin

Digipartner.CZ

Produkt je perfektní.Užívám si jej.

Pro:

• Vše ok doporučuji.

• Zatím nic.

Přidáno: 16. července 2010

landkunst

landkunst

Vinikající komunikátor s operačním systémem Symbian S60 5 edice. Oceněný EISA 2009-2010 jako nejlepší fotomobil evropy a to díky svému 8 MPx fotoaparátu, který nahrává HD video. Díky integrovanému GPS a kompasu je skvelý pro navigování cesty. Má AMOLED displej, který patří i dnes k těm nejlepším displejům v mobilním telefonu. Sledování videí a filmů se tak stává opravdovým zážitkem k čemuž dopomáhá i dvojice integrovaných peproduktorů. Ke spokojenosti dopomáhá i široká škála technologií, které i8910 podporuje jako například Wifi, WCDMA (900/1 900/2 100 MHz), GPRS (třída 12), EDGE (třída 12), HSDPA (7,2 Mb/s), HSUPA (5,76 Mb/s) a samozřejmě Bluetooth. Je to skvělý telefon, který mohu vřele doporučit všem, kteří hledají skvěle vybavený telefon s operačním systémem, Wifi, GPS, skvělou hardwarovou výbavou, špičkovým fotoaparátem a troufám si říci skoro dokonalým displejem.

Pro:

• 8 MPx a natáčení HD videa,
  • velký AMOLED displej,
  • 8 GB vnitřní pamět + podpora microSDHC,
  • procesor Cortex-A8 600 MHz + 256 MB RAM,
  • dobrá ovladatelnost,
  • GPS,
  • Wifi,
  • 3,5mm jack + integrovené stereo reproduktory

• Dnes již zastaralejší operační systém Symbian S60 5 edice,
  • slabší výdrž baterie.
  • Ano (13)

Přidáno: 21. května 2010

ksaandy

Proti:

• tenhle prodavajici mi mobila neposlal radsi se mu vyhnete.
  • Ano (16)

Přidáno: 17. května 2010

Petrr

Petrr

Tento telefon jse mi hodne libi, ale chtel bych jeste neco z lepsim fotakem (hlavne foceni v noci) a vic snimku za sekundu u videa. Netusite nekdo kdy vyda samsung nejakou novinku ktera tento telefon o tridu aspon v techto vecech prekona? Jestli to bude tento rok tak bych to i vydrzel s tim cekanim :-))

Přidáno: 14. května 2010

acter

acter

Samsung i8910 je asi jedením z mála mobilů, které jsem měl možnost mít v ruce a které mě doslova nadchly. Tento Samsung má skvělý AMOLED kapacitní displej, který výborně reaguje na každý váš dotyk s perfektní přesností. Srdcem tohoto telefonu je velice svižný procesor s frekvencí 600MHz. Jeho operační paměť je 256MB, což je plně dostačující. Uživatelská paměť telefonu je 8GB. Další skvělou vlastností je výborný fotoaparát s 8MPx čipem, který umí nahrávat i HD video s rozlišením 1280x720, samozřejmě nechybí diodový blesk. Pro mě asi jedinou špatnou vlastností tohoto telefonu je, že do něj nechal Samsung dát operační systém Symbian, se kterým nejsem zrovna spřízněná duše. Na to, že už je na trhu nějakých 15 měsíců, tak si i8910 vede velice dobře i v dnešní konkurenci.

Pro:

• AMOLED display
  • velká uživatelská paměť
  • výborný fotoaparát s diodovým bleskem
  • procesor

• operační systém Symbian

Přidáno: 2. května 2010

Richard Falta

Richard Falta

Nejlepší telefon co jsem mněl.

Pro:

• Super displej.
  • Natáčí video v HD
  • výborný foták
  • Tv out
  • Symbian
  • rychlost telefonu
  • Hodně hlasitý zvuk
  • Velká pamět telefonu 8/16 GB

Proti:

• nelze aktualizovat firmware na windows 7 .
  • Hd video má málo snímků za sekundu.
  • Ano (3)
  • Ne (5)

Přidáno: 9. dubna 2010 (naposledy upraveno 9. dubna 2010)

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Phavran

Mobilní telefony Biz

Pro:

• Kvalitní zpracování přístroje,velký a přehledný displej,jednoduché ovládání nabídky menu,mnoho funkcí,fotografování a natáčení videa bezkonkurenční.

Proti:

• Jediné,co se mi moc nezamlouvá je prohlížeč internetu,kdy pohybem prstu po displeji posouváte stránku a nechtěně aktivujete,jako kliknutím myši,např. článek,který ani číst nechcete.Chybí posun stránek tlačítky.Bohužel jiný prohlížeč jsem nikde nesehnal.
  • Ano (10)

Přidáno: 4. dubna 2010

Prostě bomba

Pro:

• Super mobyl nadupaný funkcemi.Mám ho 3 týdny a nezaznamenal jsem nějaké problémi.Super foták a super nahráváni videa.

• Nic mně nenapadá.

Přidáno: 25. března 2010

Samsung i8910 HD: torpédo v neznámých vodách

První mobil, který natáčí HD video. Jak se Samsung popral s implementací systému, který byl doposud výsadou finské Nokie? Celá recenze na www.mobilmania.cz
  • Ne

Přidáno: 7. března 2010 (naposledy upraveno 8. března 2010)

boreks

boreks

Vřele doporučuji kdo si potrpí na kvalitě a chce mít po ruce skvělého pomocníka nejen na telefonování!
Hledal jsem dlouho, ale kdo hledá najde.Je zkrátka zatím nejlepší telefon co se mi dostal do ruk!!!!!
Neváhejte.

Pro:

• displej(bezkonkurencni amoled displej, úhlopříčka 3,7.
  • multifunkce.
  • navigace.
  • wi-fi.
  • velmi kvalitní obraz (prehrava divx,avi,a dalsi).
  • silný zvuk MP3
  • video v HD.
  • dělá velmi povedene foto 8Mpix.
  • velmi povedený telefon pro fajnšmekry.

• vždy něco najdete :-)

Přidáno: 6. března 2010

supeeeeeeeer tel

Pro:

• Ten nejlepší tel jaký jsem kdy měla :) nemůžu si na něj stěžovat :)
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (9)
  • Ne (1)

Přidáno: 12. února 2010 (naposledy upraveno 12. února 2010)

Daffy

Daffy

Omnia HD patří mezi nejlepší PDA na trhu a jako první se může pyšnit, tím že nahrává video v HD kvalitě. Je přímo nabitý aplikacemi, které požaduje i ten nejnáročnější uživatel. Disponuje 8mpx fotoaparátem s automatickým zaostřováním. Operační systém Symbian 9.4 S60, samozřejmě s dotykovým ovládáním(Touchwiz 3D).Opět zde nechybí GPS a Wi-Fi, což potěší spousty uživatelů. K její výbavě patří také akcelometr a světelný senzor. Amoled displej má rozlíšení až 360x640 bodů.Jak to většinou býva i Omnia HD není zcela úplně bez chyb, jsou sice zanedbatelné, ale i to musím zmínit. Tlačítka pod displejem nejsou osvětlena, baterie má velmi slabou výdrž, pokud používáte aplikace náročnější na výkon, tak baterie stěží vydrží jeden den, ale tak už to u většiny PDA bývá. Omnii HD doporučuji

Pro:

• GPS
  • Nahrávní videa v HD
  • Wi-Fi
  • 8mpx fotoaparát
  • Amoled displej
  • Symbian

• malá výdrž baterie

Přidáno: 7. února 2010

martin šip

martin šip

Je to telefon pro náročné ale nechá se naučit.

Pro:

• super displej
  • kvalita obrázků-video
  • rychlost otevírání
  • více aplikací
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (8)
  • Ne (4)

Přidáno: 1. února 2010

mazanyfilip

mazanyfilip

Telefon se mi užíval velice dobře jeho velký displej je opravdu jasný a je skvělý na pozorovaní filmů či prohlížení fotek.Telefon se vejde i do kapsy a dá se použít jako video kamera.

Pro:

• obrovský display
  • výborný foroaparát který natočí video v HD
  • opravdu rosáhlé příslušentví
  • rychlý chod elefonu

• větší hmotnost

Přidáno: 31. ledna 2010

BOGII

BOGII

Mobil Samsung HD si pořídil můj kamarád který si potrpí na kvalitě a tento samsung to splnuje. Má kvalitní rozlišení displeje
skvělou kvalitu videa a foták co fotí výtečné fotky. Tento telefon doporučuji lidem co si potrpí na kvalitě

Pro:

• velký HD displje
  • kvalitní HD video
  • widgety
  • skvělý foták
  • (klesající cena)
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?

Přidáno: 28. ledna 2010

Anonym

telefon je naprosto supr...měla jsem docela obavy protože jsem měla zkušenosti s omnii 1 a ta nebyla nic moc trochu zabrždená male ikonky ktere se nedali stisknout bez tužky a spoustu dalšího.....takže jsem dlouho váhla jestli samsung, ale telefon je naprosto supr jsem s ním velice spokojená má veliký displey a telefon reaguje naprosto skvěle....pokud váháte jako já doporučuji jít do toho nebudete sklamaní

Pro:

• skvělý obraz
  • rychlé reakce
  • přehledný a lehce ovladatelný
  • plně dotykový displey
  • skvělé funkce

• nemám snad nic
  • Ano (12)

Přidáno: 27. ledna 2010

ColouryBoy

ColouryBoy

Samsung omnia Hd je dobrý telefon pro internetové apliakce email hůře se na něm však píšou sms či emaily avšak to nebrání nic tomu nento telefon využívat na kažodoení činost.

Pro:

• krásné prostředí opaeračního systému
  • velké možnoti funkcí
  • fotoaparát velcie vkalitní
  • velký dotikový display

• horší rezistentí display
  • větší cena

Přidáno: 27. ledna 2010

Korgann

Korgann

začal bych hodnocení u fotoaparátu jelikož ten je u dnešní mládeže u mobilů asi nejpřednější. I přes slabší počet snímků za sekundu u mě možnost fotek v HD a hlavně videa v HD kvalitě budí nemalé vzrušení a dovoluji si kosntatovat ze hravě předčí kdejaký lacinější fotoaparát. Co se týče výbavy tento telefon nemá snad ani konurenci, dle mého názoru je to v podstatě přenosná kancelář. Doporučuji hlavě pro náročné uživatele které nebaví s sebou "tahat" notebook a jeste nejaky ten telefon.

Pro:

• jedinečné HD video
  • vybavenost telefonu
  • rychlost telefonu
  • interní paměť
  • 32GB SD karta

• mizerná výdrž baterie
  • malé rozlišení displaye oproti možnosti HD videa
  • Ne (6)

Přidáno: 12. ledna 2010

Mike

Mike

Tento telefon už od svého vydání ve mě budil velká očekávání a zájem. V té době ale i v současné době se jedná o špičkově vybavený high-end mobil. Vystřídal jsem pěknou řádku mobilních telefonů a musím uznat, že nikdy jsem doposud s žádným mobilním telefonem nebyl spokojen jako s tímto. A proč ? získal si mě skvělým displejem, kvalitním displejem, výborným fotoaparátem, širokou podporou formátů ať už hudebních tak video.
Bohužel achyllovou patou tohoto telefonu je slabší výdrž, pomalejší java, a v raných verzích softwaru i padající wi-fi. Také citelně chybí kynetické skrolování, avšak v nově chystané aktualizace již bude. Poslední výtku bych směřoval na slabší framerate u pořizovaného videa v nejvyšším rozlišení. Co mě neuvěřitelně ohromilo je citlivost a rychlost příjmu signálu vestavěného GPS modulu, i s deaktivovanou asistencí operátora, nemám problém při studeném startu načíst signál do 2 minut. V případě aktivované asistence je start v řádech "jedné-pěti" sekund.

Takže moje resumé ? chcete našlapaný multimediální smart ? či telefon ? před vámi stojí a troufám si tvrdit, že v současné době na trhu není nic lepšího k dispozici. Ba konkurence schopného. Na paty ji může šlapat max. N97, kterou radši ani zmiňovat nebudu.

Pro:

• Kvalitní fotoaparát
  • Rychlý procesor
  • AMOLED displej
  • Datové technologie
  • 3.5mm jack
  • Interní paměť
  • Konstrukční zpracování
  • HD video
  • Přehrávání videií bez nutnosti jejich konverze
  • Kapacitní displej

• Slabá výdrž
  • Matné kryty
  • Video při nejvyšším rozlišení má slabší framerate 24 fps
  • Ano (32)

Přidáno: 11. ledna 2010

PineKone

PineKone

výbornej mobil s dotikovím displejem. po minulím Omnia se hodně zlepšil. nová verze má více barev. lepší Fotoaparát a vědší pamět. je to jediní mobil kterej znám u kterího je nahrávání videa v 720p. doporučují!!

Pro:

• 8 mpix Fotoaparát
  • Dotykový displej
  • symbian
  • luxusní design
  • unikátní multimediální přehrávač
  • 8GB pamět
  • HD
  • Bluetooth

• vysoká cena
  • Ne (12)

Přidáno: 5. ledna 2010 (naposledy upraveno 19. ledna 2010)

sgk

sgk

Při volbě dávám přednost HTC, taky operační systém Symbian nemusí každému vyhovovat, ale jinak je tokomunikátor velmi kvalitní a najde dost svých příznivců.

Pro:

• vynikající zvuk
  • dotykový display
  • kvalitní fotoaparát 8 Mpix
  • nádherný design
  • velmi rychlý a spolehlivý
  • operační systém Symbian
  • GPS

Přidáno: 26. listopadu 2009

Bazi1

Bazi1

Evropská cena za telefon s fotoaparátem 2009-2010

Zařízením Samsung I8910HD získáte nejlepší mobilní telefon s fotoaparátem na trhu, který nabízí LED blesk, geo-tagging, funkci rozpoznání tváří a úsměvu, panoramatický režim. Nejsilnější stránkou tohoto zařízení je velký dotykový AMOLED displej. Velikost 3,7 palce s rozlišením 360 x 640 pixelů nabízí krásnou trojrozměrnou grafiku a vynikající kvalitu snímků i video sekvencí.“

Přidáno: 22. listopadu 2009

A-non

A-non

SAMSUNG SGH-i8910 Omnia HD
je chytrý, šikovný a praktický přístroj, který jakmile dostanete do ruky, tak se ho nebudete chtít zbavit. Pokud nevíte co by, tohle je rozumná volba.

I přes drobnosti, ničeho nelituji!!! Vřele doporučuji!!!

Pro:

• - Elegantní design
  • - Vynikající mulimediální zařízení (prohlížení fotek, videa, hudba apod.)
  • - Slušný hudební přehrávač (lze přepnout hudbu do pozadí a poslouchat při jiné činnosti)
  • - Videa v HD kvalitě
  • - Velký dotekový display
  • - Velmi dobrý 8.0 megapixelový foťák + kamera
  • - Zabudovaná paměť (8GB/16GB) + lze rozšířit pomocí paměťové karty
  • - Jednoduché a přehledné uživatelské rozhraní
  • - Operační sytém Symbian S60 páté edice
  • - Neocenitelné tzv. Widgety od Samsung

Proti:

• - Wifi (možná s příchodem nového firmware se to zlepší)
  • - Není nejvhodnější pro práci
  • - Někomu by mohl vadit větší rozměr
  • - GPS bez map
  • Ano (19)

Přidáno: 28. října 2009

Samsung i8910 HD - multimediální centrum v kapse

Jedním z nejočekávanějších modelů tohoto roku je Samsung i8910 HD, který, jak už název napovídá, má nabídnout natáčení videa ve vysoké kvalitě, 8 MPx fotoaparát a bezkonkurenční displej. Vyplatí se na něj vsadit po úspěchu modelu Omnia? Nebo se jen poveze na slávě předchůdců? To zjistíte v naší recenzi. Celá recenze na mobilenet.cz

Přidáno: 22. října 2009

A do prdele mi vlizt nechces ?

A do prdele mi vlizt nechces ?

Poradte mi plosim mezi vyberem dvou telefonu . HTC Touch Pro nebo Samsung i8910 Omnia HD ! Kdo vite poradte mi pls dik cago

Pro:

• poradte

• poradte
  • Ano (17)
  • Ne (25)

Přidáno: 19. října 2009

Samsung I8910 HD: dotyková placka

Další recenzi fotomobilu věnujeme přístroji Samsung I8910 HD. Má 8MPx CMOS snímač a hlavním lákadlem má být vedle obrovského dotykového AMOLED displeje především možnost natáčet HD videosekvence. Zaujme také tenký design s lesklým černým povrchem fotomobilu a interní 8GB paměť. Celá recenze na www.digimanie.cz
  • Ne (7)

Přidáno: 17. října 2009

Anonym

vše tady zmíněné výhody jsou pravda, nemám co dodat. Protože tady ještě nikdo nenapsal negativa, tak je uvedu

Proti:

• pokud si nekoupíte na celé tělo folii invisibleshield, počítejte se škrábanci, které jsou na povrchu HODNĚ vidět (hlavně na sluníčku)
  • nemá krytku fotoaparátu (oproti N82 s krytkou tam leze hodně prach)
  • okolo fotoaparátu je výstupek, který se bojím, že se odře (nevím, jestli je to kov, nebo plast). Časem se ukáže
  • cena
  • Ano (15)
  • Ne (23)

Přidáno: 26. září 2009

Anonym

Pro:

• má perfektní noutpacht, velmi dobře se dá ovládat juistikem, LCD je z tvrzeného plastu, neomezený plazer, pamět je kriogénní.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (18)
  • Ne (32)

Přidáno: 25. září 2009

Anonym

Pro:

• Hudební přehrávač (MP3/ AMR/ AAC/ AAC+/ e-AAC+/ WMA/ RA)
  • Přehrávač videa (MPEG4/ H.263/ H.264/ WMV/ Dvix/ Xvid)
  • MP3 a 40-hlasé polyfonické vyzvánění
  • FM rádio s RDS
  • Vnitřní paměť s kapacitou 8 GB
  • Slot pro paměťové karty microSDHC (max. 32 GB)
  • Dotykový 3,7" AMOLED displej se zobrazením 16 milionů barev
  • 8 Mpix CMOS snímač s LED bleskem
  • Digitální Zoom x4,
  • Natáčení videa: 1280 x 720 bodů (24 sn./s.)
  • Ano (26)
  • Ne (8)

Přidáno: 13. září 2009 (naposledy upraveno 21. září 2009)

thomick

thomick

Tenhle telefon je opravdu suprová mašinka od Samsungu, kompletně dotyková a se skvělou výbavou. Na první pohled vás zaujme obří AMOLED displej s úžasnými barvami. Všechny kryty na telefonu pevně přiléhají, nikde nic nevrže díky kvalitním plastům. Telefon se zapíná přibližně 8 sekund a po načtení je ohromně rychlý, N97 se může jít opravdu zahrabat. Ovládaní je jednoduché a intuitivní. Máte na výběr z plno miniaplikací+další jsou ke stažení. Tenhle telefon můžu doporučit těm, kterým se líbí dotykové ovládání a mají rádi vyspělé technologie. Mě učaroval na první pohled...

Pro:

• Výkon
  • Výbava
  • Design
  • Rychlost
  • Ovládání

Proti:

• Pro někoho relativně vysoká cena
  • Ano (28)

Přidáno: 30. srpna 2009

Briliant mezi telefony: recenze Samsung i8910 HD

Samsung i8910 HD je prvním mobilním telefonem, jehož natáčecí schopnosti sahají až na úroveň HD rozlišení (1280 x 720 px). Dotykový Symbian a 8 Mpx fotoaparát vyšperkovaly telefon k dokonalosti. Celá recenze na mobilizujeme.cz
  • Ano (33)

Přidáno: 18. listopadu 2011

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
taková střední cesta

Pro:

• pěkný display

Proti:

• pomalý symbian, myslela jsem, že bude lepší, symbian už nikdy více, po dvou zkušenostech mi to stačilo

Přidáno: 23. října 2011

kukukakakeke

kukukakakeke

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
telefon opravdu špičkově naviguje přesnost a rychlost GPS nemá snad žádný telefon.Ale to je vše

Pro:

• skvělí display ,hlasitě hraje,opravdu špičková citlivost GPS ,srovnatelná s normální navigaci,ovládání telefonu je srovnatelné s nokii

Proti:

• Foták!!! opravdu 8mp a nic moc. Foták v nokii s optikou carl zeiss 3,2mp fotí lépe,málo podporovaných aplikací myslel jsme že na ovi se připojím a nepodporuje to.

Přidáno: 23. září 2011

je na hovno

Pro:

• nic

• všechno
  • Ne (7)

Přidáno: 26. června 2011

Anonim

Anonim

Koupila jsem si tento mobil kvůli dobrému fotoaparátu a hd přehrávání videí. Ale po nějaké době mě začala otravovat jeho velikost. Když jsem něco fotila tak jsem po každých zhruba 5 fotkách vlézt do galerie a tam je postupně všechny pracně přesunout na pamě´tovou kartu. Stejné to bylo u náhrávání videí nebo posílání hudby. Nejsem moc s tímto mobilem spokojená.

Pro:

• Velké rozlišení displeje
  • HD přehrávání videa
  • Dobrý foťák

• Velikost

ivlorak

nic

• -všechno
  • Ne (10)

Přidáno: 28. prosince 2010 (naposledy upraveno 28. prosince 2010)

Mc Já

Mc Já

Tento mobil nedoporučuji nikomu !!! Má symbian a je od samsungu. Doporučil bych vám nejlépe HTC nebo iPhone.
Tento mobil je prostě nepoužitelny. Samsung není dobra značka pro telefony. Telefon je strašně složitý neda se v něm vyznat ani v nastavení a vzhedove taky na tom neni moc dobře nikdy si ho nekupujt to si radši kupte starý alkatel. nejlepší mobily mají operační sistem android ;)

Pro:

• display 3.7 palce
  • Amoled
  • 8g zakl. pamet
  • foták

• symbian
  • samsung
  • neprehledne menu
  • kryt na foták
  • lesky
  • mala vidrz baterie
  • pomali
  • Ne (20)

Přidáno: 3. května 2010 (naposledy upraveno 14. května 2010)

jasminum

jasminum

Vybrala jsem si tento telefon,proto že jsem chtěla něco nového.Aby měl spoustu funkcí a to splňuje na jedničku.

Pro:

• Asi všechno.
  • Takový skvělý telefon jsem ještě neměla

Proti:

• Jen škoda,že s ním neumím tak jak bych chtěla.
  • Jinak nic

Zobrazuji 1 - 50 ze 52 recenzí [ 1 ] 2