Hodnocení produktu: 100% 100%
Tento telefon už od svého vydání ve mě budil velká očekávání a zájem. V té době ale i v současné době se jedná o špičkově vybavený high-end mobil. Vystřídal jsem pěknou řádku mobilních telefonů a musím uznat, že nikdy jsem doposud s žádným mobilním telefonem nebyl spokojen jako s tímto. A proč ? získal si mě skvělým displejem, kvalitním displejem, výborným fotoaparátem, širokou podporou formátů ať už hudebních tak video.
Bohužel achyllovou patou tohoto telefonu je slabší výdrž, pomalejší java, a v raných verzích softwaru i padající wi-fi. Také citelně chybí kynetické skrolování, avšak v nově chystané aktualizace již bude. Poslední výtku bych směřoval na slabší framerate u pořizovaného videa v nejvyšším rozlišení. Co mě neuvěřitelně ohromilo je citlivost a rychlost příjmu signálu vestavěného GPS modulu, i s deaktivovanou asistencí operátora, nemám problém při studeném startu načíst signál do 2 minut. V případě aktivované asistence je start v řádech "jedné-pěti" sekund.
Takže moje resumé ? chcete našlapaný multimediální smart ? či telefon ? před vámi stojí a troufám si tvrdit, že v současné době na trhu není nic lepšího k dispozici. Ba konkurence schopného. Na paty ji může šlapat max. N97, kterou radši ani zmiňovat nebudu.
Pro:
- Kvalitní fotoaparát
- Rychlý procesor
- AMOLED displej
- Datové technologie
- 3.5mm jack
- Interní paměť
- Konstrukční zpracování
- Symbian
- HD video
- Přehrávání videií bez nutnosti jejich konverze
- Kapacitní displej
Proti:
- Slabá výdrž
- Matné kryty
- Video při nejvyšším rozlišení má slabší framerate 24 fps
- Byla pro vás tato recenze užitečná?
- Ano (32)
- Ne (2)