Uchvancancujici a qualitni pristroj pro ktery se snad oznaceni mobil ani neslusi... Zobrazit celou recenzi
Samsung i8150 Galaxy W
Android telefon - Smartphone - Samsung - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát Rychlejší, chytřejší - to je SAMSUNG Galaxy W. Jde o stylový a vysocé výkonný mobilní telefon, díky kterému se před Vámi otevírá nepřeberné množství funkcí, které Vám umožňují... více »
od 5 550 Kč
2% | (2) | |
10% | (19) |
Michaela
Přidáno: 21. května 2012
Co jsem četla z recenzí, někomu vrže zadní kryt. Mně ne.
Výdrž baterie je naprosto skvělá oproti dnešním chytrým telefonům vzhledem k ceně.
Cena je naprosto perfektní, pokud se rozhodujete mezi Galaxy S1 a Galaxy W, jediná přednost S1 je větší displej, což třeba já moc neocením, protože jsem radši, když se mi vejde do kapsy. Jediné, co mě mrzí je, že ho do ČR nedovážejí v bílé barvě. Určitě bych si ho koupila znovu!
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
Super telefon co umí snad všechno, za 5,7k asi není co řešit, solidně udělanej.
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
vlastní zkušenosti s produkty od firmy samsung
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
Je to můj první mobil od Samsungu, takže nemohu porovnávat. Ale pokud ho mám porovnat s ostatními, zatím u mne vede. Fukcemi a používáním se hodně podobá iPhonu, to mě na jednu stranu mrzí a na druhou stranu uspokojuje. Líbí se mi, poměr stran (narozdíl od SE Xperia ray). Wifi je dosti silná. GPS modul také. Orientace v mobilu je snadná. Překlápění stran rychlé a nesekavé. Internet prohlížeč suprový, i když se občas sekne. Další co považuji za bonus je, že narozdíl od SE zbytečně nestahuje kraviny, takže internet v mobilu se 150 MB bude stačit (pokud nebudete extrémně stahovat - na to je Wifi). Baterie vystačí při aktivním používání tak jeden den, vyzkoušel jsem to, celý den jsem hrál, létal po netu, jel asi tak 60 minut s GPS a telefon jel na baterii 14 hodin. Tato doba se dá nastavením ještě prodloužit (snížíte jas, vypnete nechtěné funkce). Podle mého je tento telefon dostačující střední cestou pokud chcete užitečný chytrý telefon a nechce se vám utrácet dvojnásobek peněz za velice podobný iPhone 4. Pár chybiček se v telefonu najde, ale kde ne, žádný není dokonalý a to, že má fotoaparát "pouze" 5MPx mě osobně nevadí, už jen protože mám fotoaparát 2x výkonejší než má nějaký telefon a protože chvilkové fotky pořizuje dobře. Já Vám tento telefon doporučuji jako laik.
| Kvalita fotografií pořízených telefonem: | dostačující |
při trošce času perfektní
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
Na videu uvidíte jak natáčí Samsung Galaxy W. Nezapomeňte si přepnout do 720p režimu.
Honza
Přidáno: 21. dubna 2012
Po dlouhém vybírání a přesvědčování jsem si pořídil tento telefon a zatím nelituji. Jako dlouholetý uživatel a zastánce Nokií musím konstatovat, že v současné době by byla opětovná koupě Nokie krok zpátky. OS Android mne mile překvapil a jsem s ním spokojen. Telefon se příjemně ovládá, menu je přehledné a s výdrží baterie se pohybuji mezi 2-3 dny. Takže i když jsem nakonec dal přednost Samsungu před mnou milovanou Nokií, musím říci, že to byla zatím dobrá volba.
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
perfektní kompromis mezi cenou a kvalitou, v pořadí již můj čtvrtý samsung a nemůžu si stěžovat, přechod mezi S8000 Jet byl plynulý, bez problémů
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
Celkem našláplý telefon za výtečnou cenu
| Výdrž baterie při aktivním používání: | dva dny |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
Optimální výkon , velikost , OS - android , za rozumnou cenu.
Je to můj první mobil z androidem a za týden používání se těžko hodnotí. Jen ta menší výdrž baterie při používání WIFI nebo GPS mi trochu vadí, jinak jsem zatím spokojen.
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
Tento telefon jsem si pořídil kvůli jeho výkonu a ceně.
Nechtěl jsem žádný velký telefon velikost srovnatelná s
iPhone 4. Telefon je příjemný do ruky a lehký,jediná chyba na konstrukci je zadní kryt na bocích pro vrzává.
Telefon bych řadil do střední třídy.
| Kvalita displeje: | dobrá |
david.m
Přidáno: 24. března 2012
Uvazoval jsem mezi Galaxy S , S II a par dalsimi.Tento telefon bych rek ze vykonem se rovna Galaxy S a libi se me ze se nezamatlava zadni kryt.Tak to vite na zacatku je telefon jak nabliskane prasatko a lestime ho co muzem....
Rozhodl jsem se pro tento telefon kvuli velikosti a vykonu a vzhledu a take prijatelne cene. Kdo nepotrebujete byt na internetu stale a nebo pro obchodni ucely,tak je to dobra volba. Maly a sikovny
| Výdrž baterie při aktivním používání: | dva dny |
Huuuuuuuuu
Přidáno: 1. března 2012
(Upraveno 1. března 2012)
Foťak děla čisty fotky i ve velkém rozlišení a kamera díky procesoru zaznamenává obraz téměř bez rozmazáni.
OS je přehledný, ,,přátelský" a dobře se s nim pracuje.
Aktualizace na OS 4.0 se chystají, ale jestli vám jde pouze o vzhled tak na to existují aplikace.
HW by jsem shrnul jedním slovem: Kvalita
CPU 1.4 GHz jedno jádro a 512 MB RAM udělají své, rozjedou bez problému dnešní hry nejnáročnější hry, jako jsou Asphalt 6, BLOOD & GLORY, SHADOWGUN a další
Tento chytrý telefon by jsem doporučil všem. Já ho mam už dlouho a jsem s nim nadmíru spokojen. Já mu dávám 5/5
Přidáno: 17. února 2012
Naše první nadšení ze setkání s tímto členem Galaxy rodiny ani po recenzi neopadlo. Telefon neudělá vrásky na čele mobilním fanouškům, kteří chtějí kvalitní displej, hardwarový výkon, paměť, multimédia, solidní výdrž a hlavně sympatickou cenu.
Celá recenze na www.mobinfo.cz- telefon mám krátkou chvíli a neměl jsem možnost ještě vyzkoušet všechny jeho funkce, ale prvotní se známení s tímto telefonem bylo úchvatné
- jedná se o telefon, který se hodí úplně pro každého
- operační systém android, který vždy nebízí vše co člověk využije a potřebuje
- váhal jsem mezi Sony Ericcson Arc S a tímto telefonem a myslím, že tato volba je mnohem lepší už jen tím, že má větší vnitřní paměť a je skladnější
- je to skvělý telefon a skvělou cenu a všem kdo váhí vřele doporučuji :)
Přidáno: 16. února 2012
Do střední třídy Androidů zavítal model Galaxy W. Velikost displeje se zastavila na přijatelných 3,7″, o pohon se stará 1,4GHz procesor a 512 MB RAM.
Celá recenze na www.mobinfo.czviz pro a proti
Anonym
Přidáno: 11. února 2012
Spokojenost. Koupil bych si ho zase. Vzhledem k ceně kolem 7 tis. asi nejlepší volba, pokud tedy netoužíte po větším displeji. Na běžné použití je displej dostatečný, ale pokud to používáte místo netbooku anebo máte velké ruce a nevadí vám větší velikost telefonu, zvolte raději displej alespoň 4", třeba Galaxy S. Pokud máte tlapy jako medvěd, tak volte displej ještě větší - třeba Glaxy S2, ale počítejte také s dvojnásobnou cenou a ještě menší výdrží baterie. Zkrátka pro normální použití a normální velikost rukou je tento telefon ideální volbou.
Slušně vybavený smartfone s androidem. Jeho předností je uživatelské nastavení na více obrazovkách. Aby byl telefon plně funkční je nutný internet v mobilu pak není co dodat. emaily počasí kalendáře , synchronizace, skype, facebook možnost levnějšího volání přes SIP protokol.
Navigace funguje perfektně. Fotografie a video je na slušné úrovni.
Ivana
Přidáno: 24. ledna 2012
Telefon jsem si vybrala pro jeho hezký vzhled a pro spousty funkcí,které nabízí.Je rychlý,pěkně se drží v ruce díky vroubkovanému zadnímu krytu a vaši kapsu také nezatíží.Za cenu cca 7000 Kč je tento telefon perfektní.Je to můj první telefon s androidem a jsem naprosto spokojená.Po jeho zapnutí jsem byla překvapena tím,jak je rychlý a kolik funkcí nabízí.Myslím,že je tento model velice povedený a za sebe ho můžu jen doporučit.Navíc je to výrobek společnosti Samsung,takže kvalita odpovídá ceně.Oproti jiným výrobcům,kteří jsou schopni za telefon nižší střední třídy dát cenu 5000 Kč určitě za cca 7000 Kč tento model stojí.
Můj druhý telefon s Androidem. Hledal jsem střední třídu, našel stroj, který mě stále mile překvapuje. Nenacházím žádné problémy ani nic, s čím bych se musel sžívat. Prostě pohoda a radost. Původně jsem počítal s nahráním alternativního firmware, ale Samsung stroj nezaplácal a vše běží jak má, takže pokusy nebudou - nechci ani riskovat nižší výdrž baterie. Prostě samé dobré zprávy. Pokud se smíříte s tím, že nemá senzor okolního osvětlení a stavovou LED, dostanete úžasný stroj, se kterým je radost telefonovat, pracovat, hrát si.
Knoba
Přidáno: 20. ledna 2012
Měl jsem mobil s Windows 6.1 - špatná volba. Kamarád si koupil Samsung Galaxy S2 - perfektní, ale pro mne příliš velký a zbytečně drahý. Při porovnávání S2 a W tvrdím, že rozdíly jsou naprosto minimální. Cena x výkon naprosto skvělé.
Duch
Přidáno: 14. ledna 2012
Je to velice povedený mobil až na pár maličkostí
Přidáno: 14. ledna 2012
V konečnom zhrnutí môžme hodnotiť Samsung Galaxy W ako dobrú voľbu do roka 2012. Vďaka výkonnému procesoru, kvalitnému dotykovému displeju či 5 Mpx fotoaparátu jeho majitelia určite nebudú ľutovať, že si ho zakúpili. Spomenutiahodným kladom smartfónu je určite stále kvalitný operačný systém Android 2.3 Gingerbread s možnosťou nakupovať aplikácie v Android Markete. Medzi zápory však rozhodne patrí neistá aktualizácia operačného systému na verziu 4.0, či plastové nie moc odolné vyhotovenie zariadenia.
Celá recenze na erecenzie.eu
Miroun
Přidáno: 8. ledna 2012
Nechápu ty, kteří si Galaxy W koupili a v kolonce (Proti) mají vyjmenováno všechno možné co se jim nelíbí. Tak proč si ho kupovali? Někdo tady v Recenzi napsal: Super mobil za super cenu a v kolonce Proti, napsal: Galaxy S plus je stejně výkonný a za stejnou cenu má 2x tolik paměti. To nechápu. Tak proč si nekoupil Galaxy S? Ale to, že nemámá blesk, že má horší procesor jen 1000 MHz a že se v programové vybavenosti umístil až na 147 místě oproti Galaxy W na 44 místě to už tam nenapsal. Doporučuji: teorii nastudovat doma a v kamenné prodejně si telefon osahat. Pak těch nespokojených bude méně.
Ronie
Přidáno: 7. ledna 2012
(Upraveno 8. ledna 2012)
Telefon mám teprve krátce ale jsem s ním naprosto spokojená. Foťák dělá kvalitní fotky i v noci, je rychlý, dosud se mi nezasekl. Úžasné ovládání, na dotyk reaguje velmi rychle.
A jestli bych ho doporučila? Určitě. Za slušnou cenu výborný telefon!! :)
TRYXIK
Přidáno: 5. ledna 2012
s telefonem jsem velmi spokojen i když se začátku po zakoupení trochu blbnul, za pár dnů byl OK a žádné problémy :)
Filip
Přidáno: 3. ledna 2012
(Upraveno 8. ledna 2012)
Samsung galaxy W jsem si koupil u o2.... a za téměř dvou týdení používání SGW,, můžu říci že je to super telefon za tu cenu :) Na co si kupovat drahé mobily za 12 000 SGW má téměř skoro samé funkce :) občas se zpomalý telefon po vypnutí náročné hry/aplikace widgety na ploše chvilku naskakují ,, jak kdy..zatim mi jenom 1x zamrzl což je se srovnáním s HTC wildfire pěkné :) opravdu svižný telefon za přijatelnou cenu,,, koupil bych si ho znovu opravdu špičkový telefon...
Pokud chcete rychlý smarthphone s navigací a wifi za dobrou cenu, je tento mobil dobrá volba. Rozhodoval jsem se mezi Galaxy S a Galaxy W, zvítězilo W. Je menší, výkonnější a dobře se drží v ruce. Ted´bych váhal mezi koupí Galaxy S plus a tímto mobilem, páč S plus je stejně výkonný jako W, ale oproti W má 8Mb paměti, ale zase na druhou stranu Wéčko je menší. Pro normální použití tzn. telefonován, občas navigace, občas nějaká hra Wéčko bohatě stačí, pro hráče co si instalují spoustu her a nevadí jim větší rozměry je lepší volba S plus.
Tento smartphone u mě vyhrál boj proti Xperii Neo V, která je až moc lesklá a celkově hůře vyřešená, navíc SGW má větší výkon. Výborně se hodí pro lidi pracující v nepříznivém prostředí, protože díky matnému plastu (vzadu) se jen tak neupatlá a nepoškrábe, navíc má ideální velikost displeje. Telefon byl kupován zejména na Geocaching - aplikační podpora a využití telefonu je naprosto bezvadné, ale obrovský minus je, že na pam. kartu nedostanete žádné mapy, aplikace, hry, atd., čímž se vám okamžitě zaplní místo (1,7gb) v paměti telefonu a karta je dorá leda tak na písničky a videa, protože aplikace ji nevidí. Ne pro každého je to významné minus, ale pro někoho, kdo má rád hry (a že na tomto telefonu šlapou bezvadně), potřebuje offline navigaci, nebo něco podobného, je to velký kámen úrazu a Samsung nevypadá, že by jej nějak řešil.
Jinak foťák pořizuje vcelku dobré snímky, GPS je použitelná a baterka též relativně drží (samozřejmě záleží na činnosti).
Závěrem bych dodal, že telefon je vynikající, ale záleží na co si jej pořizujete.
Samsung Galaxy W je výborně vybavený smartphone střední třídy, jehož cena nepřesáhne 8 tisíc korun. Recenze Samsungu Galaxy W tak důkladně proklepne funkce a možnosti využití telefonu, který se může na následující roky stát právě vaším novým chytrým mobilním telefonem.
Celá recenze na mobilizujeme.cz
Ivke
Přidáno: 27. prosince 2011
Vybrala jsem si tento mobil jako alternativu SII, ktera je pro zenskou ruku zbytecne velika. ma intuitivni ovladani, dobre se s nim pracuje, vyborne rozliseni.
Jirka RCK
Přidáno: 27. prosince 2011
Samsung Galaxy W je výborný telefon za skvělou cenu. Jeho jediným výraznějším nedostatkem je malá paměť RAM. Její velikost však přesně odpovídá cenové hladině, do jaké telefon spadá. Jako přímý konkurent o tisícovku dražšího HTC Desire S ztrácí pouze na již zmíněné velikosti RAM, všechny ostatní parametry mluví ve prospěch Samsungu. Telefon je jinak krásně rychlý a spolehlivý. Jeho koupě rozhodně nelituji a mohu ho doporičit všem, kteří shánějí chytrý telefon vyšší střední třídy do deseti tisíc korun.
Smmok
Přidáno: 27. prosince 2011
Mobil je fakt super, ale štve mě to neustálé vybíjení baterie, ale musíte být trpěliví a časem si na to zvyknete. Prostě je to úžasně rychlý a chytrý zmenšený a levnější iPhone....
Orientoval jsem se na Samsung, protože jeho mobily již léta spokojeně používám. V řadě chytrých mobilů jsem pragmaticky "odřízl" top endové (velikost, cena, pro mé potřeby jsou až moc dokonalé - nepotřebuji "Porsche") i low-endové (menší displeje, horší kamera). Rozhodoval jsem se mezi touhle novinkou a S Ace, při přímém porovnání vyhrál model W, i přes vyšší cenu (kdybych půl roku počkal...)
Novinka Samsungu působí na první pohled jako šedá myš. Uvnitř se ale jedná o spolehlivé a výkonné zařízení. Překvapí kvalitním hudebním výstupem nebo vynikajícím fotoaparátem. Výrobce bral v potaz i ergonomii a tomu přizpůsobil některé vlastnosti designu zařízení. Lákadlem je 1,4 GHz procesor. Jaké hodnocení si od nás nový Samsung odnese?
Celá recenze na mobilenet.czKlasika střední třídy směřuje na předvánoční trh pod taktovkou Samsungu. Stane se Galaxy W trhákem díky 1,4 GHz procesoru? Oslovit by mohl i uživatele, kteří ocení tradiční vzhled a sympatické rozměry.