Hodnocení produktu: 60% 60%
Tento telefon jsem si pořídil již po jeho uvedení na český trh. Nyní je to zhruba půl roku, co ho vlastním a za tu dobu se s Vámi můžu podělit o praktické poznatky, dle kterých se sami rozhodnete, jestli telefon pořídit, či nikoliv.
Jako plus bych hodnotil určitě fotoaparát, ten je v tomto přístroji na velmi slušné úrovni a jak jsem četl v některých recenzích, že nelze vypnout zvuk, není to pravda, zvuk vypnete tak, že zvolíte profil ticho.(jednoduché, že)
Dalším plusem je dle mého názoru Kalendář a jemu podobné aplikace. Nikdy jsem neměl telefon s tak pěkně a efektivně zpracovaným kalendářem.
Dalším plusem je pro mě možnost nastavit si na plochu spoustu různých miniaplikací, tuto možnost však nabízí řada dalších konkurenčních přístrojů.
Z hlavních nedostatků bych vyzdvihl pomalost celého systému, a to i přes chvástání se výrobce, že je telefon díky osazení rychlého 800Mhz procesoru jeden z těch rychlejších.
Dalším nedostatkem je pro mě celkově prohlížení webových stránek a rychlost na internetu, je dle mého názoru až šílená, že jsem se rozhodl internet v telefonu nevyužívat.
Dalším neduhem je systém zamykání klávesnice, kombinovaný s tlačítkem na boku. Naprosto nevyhovující řešení.
Nepřítomnost zasunovacího stylusu je další věcí, která naštve, o to víc tehdy, když zjistíte, že v telefonu je cca. polovina aplikací naprosto nevhodná pro ovládání prsty( většinou se jedná o aplikace Windows Mobile).
Abych to shrnul, tak tento telefon má v dnešní době jistě daleko lepší konkurenty, ale i tak, pokud jste nenáročný uživatel, tak si myslím, že Vám tento telefon poslouží.
Pro:
- fotoaparát
- Kalendář
- přizpůsobení prac.prostoru
- veliká obrazovka
Proti:
- pomalost systému
- zamykací systém
- absence zasunovacího stylusu
- polovina aplikací od Samsungu a polovina od WM
- občasné zatuhnutí a přeskakování
- Byla pro vás tato recenze užitečná?
- Ano (7)
- Ne (2)