Samsung E900
Samsung - výsuvné - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát Kladivem na čokoládu se stal model E900. Oproti LG nemá novinka Samsungu charakteristickou šachovnicovou alfanumerickou klávesnici, ve všem ostatním se ale u LG inspiroval. Dominantním designovým prvkem telefonu tak je černý hladký a lesklý kryt. Ten pokr... více » Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě. |
Recenze Samsung E900
23% | (6) | |
4% | (1) | |
12% | (3) |
Všechny recenze Samsung E900
- líbivý desing, je malý a šikovný :-)
- přehrávání hudby jako pozadí při jiné práci s telefonem je dost dobrá věc
- nízká cena
- klávesnice je výborně ovladatelná
- jednoduché ovládání i pro méně technicky zdatné uživatele
- malá vnitřní paměť
- při ovládání trochu vrže
- malé rozlišení fotoaparátu
dobrý telefon za malý peníz, nezklame, ale ani nepřekvapí
Drahuše Grigová
Přidáno: 24. srpna 2009
- Mobilní telefon mám již delší dobu a jsem s ním spokojená. Rovněž fotografie jsou z něj hezké a v dobré kvalitě. Je fajn, že když nemám po ruce fotoaparát a vidím něco zajímavého, tak to vyfotím tímto mobilním telefonem. Někteří známí ani nechtějí věřit, že foto je z mobilu.
- Mám kovovou barvu mobilu. Používám ho denně a barva se mi z něj začala slupovat. Naštěstí to není tolik vidět.
Mobil doporučuji. Je elegantní, praktický, není příliš těžký, jeho funkce jsou i nám důchodcům srozumitelné.
elmimo
- podpora .doc(Word).xls(Excel).ppt(Power Point).pdf(Acrobat).txt(Zápisník
- obrázky:.jpeg,.png,.gif,.bmp
- úžasný budík(spolehliví)
- nejdou stažené JAVA aplikace
- nemůžeme mít zapojená sluchátka i nabíjení
- není FM rádio
- není Wifi
- někdy se nezobrazuje pamětová karta
- většinou,když si něco procházíte v pam. kartě tak se vám to seká
Tento mobil je na první pohled velice pěkný.Má samostatné tlačítko na vypínaní(na pravém boku)a také dvě
,,rychlo-tlačítka,, pro Mp3 přehrávač a focení.Na levém boku jsou pouze tlačítka na ovládání hlasitosti.Dole je slot na microSD a zepsoda je reproduktor.Pokud telefon vysuneme spatříme fot'ák,blesk a malé zrdcátko a z druhé strany (ze shora)klávesnici.Pro někoho může být plus,pro někoho mínus dotykové hlavní tlačítka
(šipky,potvrzení,zpět,zavolat,složit,pustit/stopnout a přehrávání)
Menu je krásně baravné a přehledné.
Pokud se zaměření na hraní her,tak tenhle telefon bych vůbec nedoporučoval-nejdou žádné JAVA aplikace,tudíž žádné hry.Pokud už moc chcete nějakou hru musíte si jí stáhnout z Wapu za peníze(90kč hra,200kč připojení+stažení,nebo z O2 Actove jen za 90 kč).Hry, které si stáhnete a pošlete do mobilu může te posílat dále ,
ale vy si je nezahrajete.
Co se týče dalším multimédií.To bych zase pochválil-velká podpora obrázků.Zvuk je kvalitní.A videa,nejaké gp vám nepůjdou(to se mi stalo),ale nějaké ano.Video si můžete také dát na celý displej.Dále můžete i náhravat zvuky.A nakonec co se týče ostatních souborů,tak to je úplně super-velká podpora
Kapacita SMS je sim karta 10 a telefon 200.Kalendář je také pěkný,můžete si nastavit zobrazování:den,týden,měsíc.Kalendář si můžete také dát dát před pozadí.A úplně nakonec bych chtěl pochválit dobrý budík.Má tři druhy-buzení telefonem(budí každý den),budík 1 a 2 budí bud jednou nebo také každý den.A další věc co se týče budíku je spolehliví,když vás budí můžete stisknout potvrdit,nebo spánek.Když dáte potvrdit ,tak vás už budík nechá na pokoji,ale když dáte spánek,nebo nic nestisknete,tak to na vás každých pět minut(nebo deset) zkouší znovu.A když ho takhle necháte zvonit až 30 minut do toho co jste měli vstát ,
tak přestane.
A věta na konec:Tento mobil není, ani špatný ani dobrý-je to zlatý střed.
Tento nový Samsung má opět zajímavé ovládání, u kterého jsme u Samsungu vzyklí. Krásný moderní vzhled zaujme hodně nadšenců Samsungu, ale i ostatních lidí, ktečí touží po dobře vypadajíc mobilu, dobrým funkcím a dobré značce. Zaujmě jak v sobě všechno sedí, na milimetr přesně, a to mám namysli kryt toho mobilu.
- vzhled, displaj, mp3 přehrávač, zvuk, poměrně detailní nastavení
- občas nelogické a zbytečně komplikované ovládání, výdrž baterie by mohla být větší, potřebná trpělivost uživatele:)
Rozhodl jsem se najít náhradu za mojí Nokii 6610. Přes všechny Sony Ericsony, které měli pro mě nenáviděný joystick, přes Nokie, které konstrukcí a vzhledem nedopovídali mým požadavkům jsem se dostal k Samsungu E900. V Česku prodejně omezený mobil s nádherným vzhledem a funkcemi dostačujícími každému smrtelníkovi.
Vzhledem E900 většinu lidí potěší. Elegance spojená s rozměry a hmotností odpovídajícím tomu menšímu a lehčímu, co je na trhu (začátek roku 2007). Lesklý povrch si říká o dotek a otisky vašich prstů, ale nic horšího než, že občas otřete display se nestane. Barvy a kvalita displaye je podle mě na vrcholu dnešního trhu s mobilními telefony. Nádhera a nádhera. Displej s 320*240 je nádherný a obrovský. Dále musím pochválit kvalitní zvuk při volání i při přehrávání mp3 (jen bassy jsou někdy hodně ostré, ale v přiložených sluchátkách je vše jak má být). Volat lze s otevřeným nebo zavřeným telefon. Vytáčení hovoru je spojeno se žlutou animací na displaji a samotný hovor je v animaci modré. Zavíráním a nebo otevřením telefonu lze právě prováděnou operaci buď zrušit nebo v ní pokračovat(nastavitelné). Mobil nemá žádný spořič, což někoho překvapí. V zavřeném stavu se po pár vteřinách displey sám ztlumí a o pár vteřin později úplně vypne (šetří baterii) v otevřeném stavu k tomuto nedojde a display je po celou dobu naplno svítící a čitelný. Šikovné. Profily jsou pouze se zvukem a bez zvuku (vibrace). Jemně lze korigovat v rámci nastavení a mě osobně plně dostačuje vibrace nebo zvonění. K ovládání stačí říct, že senzorová tlačítka jsou o zvyku a při volání se automaticky zamknou, aby nemohlo dojít k jakémukoliv nechtěnému kontaktu s tváří. Možná ze začátku při práci v menu apod. budou praváci mít problém s palcem a jeho umístěním (blízko standardního tlačítka "C"), leváci z počátku mají jasnou výhodu :). Klávesnice je řešena bez mezer mezi tlačítky takže nepoznáte jestli jste na jedničce, čtyřce nebo mezi. Přesto si prsty každého smskáře rychle zvyknou a jsou ihned neomylné. Paměť na sms pojme 200 zpráv. Psaní je lehce nešikovné a je potřeba mnoha (cca 4) kliků na odeslání zprávy. Kalendář je velký, přehledný a umožňuje přiřadit k dnu Úkol, Plán a Výročí. Mp3 Přehrávač, lze minimalizovat (pouze mp3 z vnitřní paměti, z microSD karty se mp3 minimalizováním vypne-možná řešeno v novějším firmwaru) a hraje ze seznamu skladeb (4, které si tvoří uživatel). Fotoaparát má 1,92 Mpix a maximální rozlišení 1600*1200. Umožňuje mnoho variant focení a dovoluje použít blesk pro focení nebo trvale ho zapnout např. místo baterky. Nepochopil jsem proč mobil při nabíjení svítí a nebo proč když je nabíjen vypnutý běží na displayi animace nabíjejícího se akumulátoru... Samsung však zaslouží pochvalu za Samsung PC studio, který je rychlé a jednoduché. Mobil potřebuje trpělivost majitele a trochu času na zvyknutí si na všechny "zvláštnosti" ovládání a značky Samsung samotné. V mobilu je samozřejmě i java a mnoho dalších užitečných součástí každého dnešního mobilu. Výdrž baterie je slušná pokud se s mobilem nepracuje neustále nebo není puštěn mp3 přehrávač (poté klesá výdrž na 2-3 hodiny).
Samsung E900 je malý klenot do kapsy, který je nejen krásný, ale i výborně vybavený. Nejde o masově milovaný mobil, ale o mobil který má svůj styl a svá specifika. Pro mě je to přechod z N6610 docela velký, ale každým dnem si zvykám více a více a moje spokojenost roste.
Samsung SGH-E900 je schopen nabídnout to nejlepší každému mobilnímu uživateli. Elegantní design, dostatek paměti, dvoumegapixelový fotoaparát, vše v telefonu je připraveno k okamžitému použití. A ovládání nové doby vás mile překvapí a oblíbíte si ho ! ! ! Cena by mohla jít rychle dolů, ale i ted docela ujde !
Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí