Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Samsung E2652 Champ Duos

Přidat recenzi

Samsung - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Dotykový mobilní telefon, jehož unikátnost tkví v podpoře dvou SIM karet. Jedná se vlastně o dva telefony v jednom, kdy obě SIM karty mohou být díky dvou samostatným GSM modulům... více »

Kde koupit

15% (11)

Doporučení od zákazníků

14 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(16 z 16 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Tento telefon jsem zakoupil jako náhradu za vysouvací Samsung C6112. Přístroj má podporu dvou SIM karet a přepínáte se mezi nimi pomocí jednoho tlačítka. Můžete si nastavit jak bude vypadat pozadí každé karty a tak hned poznáte, s jaké voláte, píšete SMS, MMS.

Ve správci hovorů, SMS a d... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Samsung E2652 Champ Duos

Přidáno: 12. května 2012

• jedním slovem SUPER

PERFEKTNÍ

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: více než dva dny
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel
Viditelnost displeje na slunci: průměrná
Ověřený zákazník Hurámobil.cz

Přidáno: 4. května 2012

(Upraveno 4. května 2012)

Zakoupeno v Hurámobil.cz

Doporučuje produkt
  • Hezký, přehledný, dvousimkový, výdrž baterie
  • nejsou sluchátka součásti balení

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Hodnotím se jako: běžný uživatel
Kvalita displeje: dobrá
Viditelnost displeje na slunci: dobrá
Ověřený zákazník Alza.cz

Přidáno: 24. dubna 2012

(Upraveno 24. dubna 2012)

Zakoupeno v Alza.cz

• solidní cena
  • rychlá reakce dotykového displeje
  • výdrž baterie
  • větší tělo přístroje

výběr cena a disponuje WIFI

• Ano
Ověřený zákazník VK Servis

Přidáno: 29. března 2012

Zakoupeno v VK Servis

• jednoduché ovládání
  • v sadě není USB kabela a sluchátka

super tel. za nízkou cenu

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: dostačující
Hodnotím se jako: běžný uživatel
Viditelnost displeje na slunci: průměrná

Přidáno: 29. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Malé rozměry, přehledné menu, dual sim, vlastní menu, opakovaný budík,
  • hledání v kontaktech

Kvalitní mobil za rozumné peníze

Magnesium.2

Přidáno: 3. ledna 2012

• WiFi
  • DualSim
  • Cena (dá se koupit kolem 2 tisíc)
  • Nemá Windows Phone :)
  • neměl jsem dříve mobil s WiFi ale ve srovnání s notebookem je přijímač WiFi slabý

Tento mobil jsem si koupil protože jsem hledal mobil s dualSim a WiFi za cenu, kterou bych si mohl dovolit, abych mohl být stále online :)
Mé očekáváhní splnil a navíc mě zaujal jeho systém upomínek a "home" obrazovek, díky němuž vidím vše co potřebuji během pár vteřin.

• Ano (5)

Přidáno: 21. prosince 2011

(Upraveno 27. prosince 2011)

• 2 SIM

levný přístroj s výbornými funkcemi

Ověřený zákazník NEJMOBILY.CZ

Přidáno: 8. prosince 2011

Zakoupeno v NEJMOBILY.CZ

Vše funguje jak má

Ověřený zákazník Asus.cd

Přidáno: 24. listopadu 2011

Zakoupeno v Asus.cd

Doporučuje produkt
  • možnost dvou sim karet
  • pěkný design
  • jednoduché ovládání

Telefon splnil moje požadavky. Hlavně možnost dvou sim karet. Ovládání je jednoduché, jen jedním tlačítkem si zvolíte z jaké sim karty chcete volat či posílat sms. Pokud vám někdo volá či posílá sms na jedno telefonní číslo, dostanete ji pokaždé, byť máte zapnuté to druhé telefonní číslo.
Kvalita fotoaparátu není nejlepší, ale jen pro běžné obrázky to stačí.

• Ano (10)
Ověřený zákazník MobilPlanet.Cz

Monika

Přidáno: 20. listopadu 2011

Zakoupeno v MobilPlanet.Cz

Doporučuje produkt
  • Snadné přepínání mezi simkami, pěkný vzhled, bezdotykový displej, přehledné menu, wifi, mnoho praktických funkcí, možnost rychlé volby.
  • kvalita a funkce mobilu sedí na cenu, zatím jsem nenašla nic výrazně špatného na mobilu

Telefon doporučuji, je velice praktický na dvě simky, které se opravdu ovládají jednoduše a jsou obě aktivní.

Ověřený zákazník Můj nový mobil

MAN 343

MAN 343

Přidáno: 9. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • dvě sim,výdrž baterie,obraz,Wifi,zabudované pero,zvuk hovoru,není velký a přesto na internet stačí v poho,
  • nejde vybrat melodii pro SMS-1x ton je málo slyšet, řešení-lze nastavit opak.tonu, ja mám po 10min a OK

mám ho asi měsíc,dvě sim fungují parádně a to ho používám jako ridič a to mi pořád někdo volá-nachápu narážky ostatních,wifi šlape na všech hotelích co jsem byl bez problemu,emaily super,nic se neseká,hovory jsou slyšet nádherně i v nákladáku a to j.kvuli tomu vyměnil 3 tel. takže nechápu že si někdo stěžuje,foti nádherně,video motorky v pohybu super čisté,budik se nemačká ale podrží pul sekundy a neexisteje problem,nikdy mi j. nezvonil 2x!!!,je dotykový takže není moc do dílny ale umne maxim.spokojenost

• Ano (10)
Ověřený zákazník OK Computers

ICE

Přidáno: 25. října 2011

Zakoupeno v OK Computers

• 2 SIMkarty soucasne na prijmu
  • Cena
  • Obcas zamrzne, je potreba vyndat baterku, dat zpatky a znova zapnout...

Potreboval jsem dualsim, chtel jsem Nokii, ale ta ho v te dobe nevyrabela. Vedle "superznacek" jako Mivyy, Alcatel a podobne se Samsung jevil jako jedina rozumna volba. Obcas se kousne, menu je zpracovane docela neprehledne (hlavne nastaveni), takze jen co vyleze nejaka Nokia dualsim stredni tridy, tak tenhle kram zahodim :)

• Ne (5)
Ověřený zákazník Můj nový mobil

Přidáno: 3. října 2011

Zakoupeno v Můj nový mobil

• cena
  • slabý fotoaparát

doré ovládání , výborně přepíná na druhou simku

Ověřený zákazník tadykoupimmobil.cz

Kirk

Přidáno: 6. srpna 2011

Zakoupeno v tadykoupimmobil.cz

• 2 Simky
  • WiFi
  • Cena
  • Nie najlepší software (občas napr. blbne WiFi - treba vypnúť/zapnúť mobil)

Za veľmi dobrú cenu "2 telefóny v jednom"

ivo válek

ivo válek

Přidáno: 14. června 2011

(Upraveno 14. června 2011)

• píšu ve stavu rozezlenosti, proto musím plusy pracně dolovat - snad rozměry a váha.
  • Zvuk při dobrých sluchátkách dobrý, rádio docela citlivé...
  • Výdrž baterie taky dobrá, cca 4-5 dní běžného telefonování
  • Katastrofa při pokusech použít Bluetooth! Neznačkový a jinak naprosto "šitový" Myphone se přes Bluetooth spojil bez problémů s reproduktory Parrot (Parrot-lídr na trhu Bluetooth audio zařízení!). Tenhle šmejd se choval při pokusech o spojení takto- neustále hlásil, že se nemůže s Parrotem spojit, ale občas si řekl o jeho PIN.Když jsem mu jej zadal, na vteřinu nahlásil, že se spárovali,ale hned taky, že se s ním nemůže spojit! Takto stále dokola, doprovázeno častým zamrznutím do samovolného restartu. Když jsem chtěl přes Bluetooth spustit hudbu, psalo to, že je s Parrotem spárován, ale při pokusu o spuštění přehrávání telefon zamrzává a po cca 10 minutách se restartuje! Je to jasné - tenhle krám nepodporuje Bluetooth protokol A2DP a tudíž si nic nepřehraju!
  • Další libůstka- při buzení budíkem se má na dotykovém displeji podržet červené tlačítko pro ukončení buzení - funguje jen někdy. Když ne, musím zmáčknout fyzické tlačítko, jenže za 5minut začne budit znova!
  • Podruhé bych ho nekoupil ani za stovku...:-(
  • Souhlasím s mou předchůdkyní, srozumitelnost hovoru není bezproblémová...
  • Po hodině pokusů a trápení s BT už mobil není schopen spustit přehrávač ani přes svůj reprák!!! Displej zamrzne, svítí pořád asi pět minut a pak přijde restart! to znamená deset minut načítání obsahu dat na paměťové kartě 8GB, na které je 862 mp3 skladeb.

Zklamání z BT...jinak se to dá...

• Ano (4)
  • Ne (11)

www.mobilmania.cz

Přidáno: 12. června 2011

Samsung Champ Duos: dualSIM s Wi-Fi [recenze] - MobilMania.cz

Klíčové vlastnosti: současná podpora dvou SIM karet (systém Duos) rezistivní dotykový QVGA displej s úhlopříčkou 2,6" stylus Wi-Fi Hlavní nedostatky: podprůměrný fotoaparát méně pohodlné psaní na stísněné virtuální klávesnici chybí rychlá data 3G pro alespoň jednu SIM

Celá recenze na www.mobilmania.cz
Roman J. - Brno

Roman J. - Brno

Přidáno: 27. dubna 2011

• Pěkné menu a zpracování.
  • Špatný zvuk ve sluchátku(hluboký málo srozumitelný)
  • Inicializuje paměťovou kartu po každém zapnutí a dlouho.
  • Poté se když zapnu mp3 přehrávač okamžitě kousne a vypne.
  • Proti mému staršímu mobilu asi i horší citlivost na signál.
  • Nepřehledný přehrávač.

Naprosté zklamání, nevím proč podporuje 16Gb paměťovou kartu, ale v reálu to tak vůbec není.
Bral jsem ho hlavně jako přístroj na MP3 což vůbec nesplnil.
Půjdu určitě reklamovat :-(

• Ne (8)
Ověřený zákazník Profizona.cz

eladiel

Přidáno: 14. dubna 2011

Zakoupeno v Profizona.cz

• neseká se
  • dobrá výdrž baterie
  • možnost volby druhu písma
  • dobré parametry (Wi-Fi, paměťová karta, FM rádio na obyčejná sluchátka)
  • dobrý zvuk
  • cena
  • dvě simkarty fungují zvláštně pokud probíhá hovor - telefon nehlásí, že volám, ale že mám vypnutý telefon
  • při brouzdání internetu jsem pro volajícího na druhou sim nedostupná
  • při stahování her (pokud nechci hru koupit) se musí nějak přelstít firmware (ještě jsem nepřišla na to, jak)
  • velmi špatná kvalita fotek i při dobrých světelných podmínkách
  • zbytečně moc možností v menu (některé člověk v životě nevyužije)
  • dotykový display (na klávesách se píše sms rychleji), navíc "rolování" možností je docela citlivé, tak často přejedu hledanou variantu
  • T9 - nedá se pouze slovo přepsat, pokud slovo nezná (každé třetí) tak se musí zadat úplně celé
  • zadní kryt se snadno poškrábe

Můj základní požadavek bylo mít telefon na dvě simkarty, po špatných zkušenostech jsem trvala na "značkovém" telefonu. S tímto Samsungem jsem velmi spokojená i přes drobné nepohodlnosti, na které si musím zvyknout.

• Ano (7)

• Dobrá výdrž baterie
  • Nabíjení telefonu přes USB kabel
  • Poslouží jako Flash disk
  • Použití Micro SD
  • Nemohu jej použít jako telefonní modem, nepodařilo se mi ho připojit přes BT k programu Kies.

Ve správci hovorů, SMS a dat vidíte ze které karty bylo vše uskutečněno nebo na jakou vám to přišlo. Pěkně přehledné.

Budíky, stopky, kalendář nemusím představovat, tak jako MP3 přehrávač a video. Klasika. Dobrý je 3,5 jack na připojení sluchátek. Nejsou obsahem základního balení. FM radio s RDS také máte k dispozici a můžete i nahrávat záznamy.

Fotoaparát na slunci dělá poměrně dobré foto. V místnosti je to horší. Ale na přiřazení fotky ke kontaktu se zvoněním to postačí úplně.

BT je k dispozici a připojíte se s ním k jinému zařízení na přenos dat.

Wifi je také dobrá, ale surfování na netu je nepohodlné a laptop nenahradí. Na e-maily ok.

Pevnost mobilu je dobrá, nic nevrže a dobře se drží v ruce. Ovládám ho jednou rukou a taky to jde.

SMS se píší na dotykovém displeji dobře, ale jde o zvyk. Tak jako o pohybu v menu či v telefonním seznamu.

Jediné, co se mi nepodařilo, bylo nastavení telefonu jako MODEMU pro přístup na internet v neotebooku ASUS UL20FT. Po spárování s BT v PC se mi telefon nahlásil jako telefon a ne jako MODEM. Web and Walk manager ho sice vidí, ale nepřipojí.

Stejně je to i v programu Kies. Zde ho BT nenajde. Pouze přes USB kabel mohu telefon připojit a dělat zálohy kontaktů atd. Ale ani přes USB se telefon jako MODEM nepřipojí. Astavení v telefonu mám asi ok.

Nevím kde dělám chybu. Možná chybí ovladače pro modem.

Ale jinak jsem spokojen a kromě připojení na net (kde stejně používám modem od T-Mobile, je zatím vše bez problémů.

• Ano (16)

www.mobilzin.cz

Přidáno: 8. dubna 2011

Samsung E2652 Champ Duos - Podrobný přehled technických parametrů

Kromě technických specifikací u nás naleznete i obsáhlý slovníček s vysvětlením odborných pojmů, diskuzní fórum, fotky a videa...

Celá recenze na www.mobilzin.cz
martin

martin

Přidáno: 29. března 2011

(Upraveno 29. března 2011)

• Mám ho cca 5 dní a zatím absolutní spokojenost. Potřeboval jsem duo sim a původně chtěl počkat na slibovanou nokii. Teď jsem rád, že jsem nečekal. Samsung mě fakt překvapil. Překvapivě rychle se dostanete ke všemu potřebnému. Na 7 obrazovkách si můžete nastavit nejpoužívanější aplikace a velice rychle se k nim dostat. Seznam obsahuje spoustu (možná až moc ale to je věc názoru) položek. Synchronizace bez problému jen je nutno nainstalovat dodatečně ovladač, to nabízí synchro program Kies ale ne automaticky. Musíte si to v něm najít, do doby, než jsem nainstaloval ovladač se telefon sice spojil ale zamrzal, spojení padalo. Po instalaci již ani jednou. Velice prakticky je vyřešena krytka na usb konektor, zasouvá se do těla mobilu a tak nikde "neplandá". Klasický stereo jack je taky paráda. Zvuk je v dobrých sluchátkách velice příjemný. Rádio citlivé a s RDS. Wifi bez problémů. Stejně jako diktafon, který některé technické informace výrobců zapírají :-). Telefon běhá svižně a zatím s ním nebyl žádný problém. Přepínání simek je absolutně jednoduché, tlačítkem na pravém boku, co nemá chybu je, že každá sim má svoje pozadí a styl, takže je hned poznat ze které se jede. Displej je dostatečně citlivý a použitelný i bez stylusu, při psaní pěkně velká písmena. Výdrž i při počátečním téměř neustálém dolaďování cca 3dny.
  • Při psaní sms je trochu pomalejší ale dá se to víc než dobře zvládnout.

Můj subjektivní názor - za necelé 3000 je to víc než dobrá koupě.

• Ano (15)

Přidáno: 20. března 2011

• + zvuk
  • + ovládání
  • - při hovoru ze SIM1 se u příchozího hovoru na SIM2 telefon hlásí jako nedostupný, následně dorazí SMS operátora o zmeškaném hovoru :-(
  • - při hovoru ze SIM2 se u příchozího hovoru na SIM1 telefon hlásí jako obsazený, v telefonu žádná hláška o zmeškaném hovoru :-(

Výdrž baterie nemohu posoudit, mám ho 2 dny, ale vrátím ho.
Hlavním důvodem je zmatek u příchozích hovorů na druhou SIM, když u první právě probíhá hovor. Právě používám telefon Emgeton Noble, který to zvládá na 1*.

Je to můj první kontakt s dotykovým telefon a mile mě překvapil, určitě bych si ho jinak nechal. Dokonce se mi do něj podařilo nakopírovat 750 kontaktů z Emgetonu přes Samsung Kies (převod přes soubor CSV).

• Ano (16)
  • Ne (6)
Ověřený zákazník mobilprovás

milan

Přidáno: 20. prosince 2011

Zakoupeno v mobilprovás

Doporučuje produkt

mobil bude používat moje žena.Dostane ho k Vánocům , tak se potom uvidí.

• Ne (6)
EvulinkaH

nováček

EvulinkaH

Přidáno: 14. června 2011

• 2 simky
  • manuál k telefonu na dvě věci, takže vše se zkouší metodou pokus-omyl
  • na spuštění Wi-fi musí být hodně dobrý signál
  • dotykový displej je někdy příliš citlivý a někdy nereaguje
  • přepínání simkaret (boční tlačítko nefunguje tak jak má)
  • složité menu
  • T9 má malý slovník, takže nepoužívám
  • nedá se vložit k sms obrázkový smajlík ani zvuk
  • slabý fotoaparát
  • nejdou aktivovat mms (prý proto, že má dvě simky, každou u jiného operátora)

Pro mě velké zklamání. Tento telefon jsem chtěla kvůli Wi-fi a podpoře 2 simek, ale zrovna tyto dvě věci fungují podivně. Další příslušenství bylo navíc. Můj několik let starý LG byl mnohem lepší. Nicméně aspoň se z něho dovolám a pošlu sms (mms nejdou aktivovat) a už jsem se naučila i některé jeho "fórky" (např. při hovoru "držet")

• Ne (5)

Zobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí