80%Hodnocení produktu: 80%
- Dobrá výdrž baterie
- Nabíjení telefonu přes USB kabel
- Poslouží jako Flash disk
- Použití Micro SD
- Nemohu jej použít jako telefonní modem, nepodařilo se mi ho připojit přes BT k programu Kies.
Tento telefon jsem zakoupil jako náhradu za vysouvací Samsung C6112. Přístroj má podporu dvou SIM karet a přepínáte se mezi nimi pomocí jednoho tlačítka. Můžete si nastavit jak bude vypadat pozadí každé karty a tak hned poznáte, s jaké voláte, píšete SMS, MMS.
Ve správci hovorů, SMS a dat vidíte ze které karty bylo vše uskutečněno nebo na jakou vám to přišlo. Pěkně přehledné.
Budíky, stopky, kalendář nemusím představovat, tak jako MP3 přehrávač a video. Klasika. Dobrý je 3,5 jack na připojení sluchátek. Nejsou obsahem základního balení. FM radio s RDS také máte k dispozici a můžete i nahrávat záznamy.
Fotoaparát na slunci dělá poměrně dobré foto. V místnosti je to horší. Ale na přiřazení fotky ke kontaktu se zvoněním to postačí úplně.
BT je k dispozici a připojíte se s ním k jinému zařízení na přenos dat.
Wifi je také dobrá, ale surfování na netu je nepohodlné a laptop nenahradí. Na e-maily ok.
Pevnost mobilu je dobrá, nic nevrže a dobře se drží v ruce. Ovládám ho jednou rukou a taky to jde.
SMS se píší na dotykovém displeji dobře, ale jde o zvyk. Tak jako o pohybu v menu či v telefonním seznamu.
Jediné, co se mi nepodařilo, bylo nastavení telefonu jako MODEMU pro přístup na internet v neotebooku ASUS UL20FT. Po spárování s BT v PC se mi telefon nahlásil jako telefon a ne jako MODEM. Web and Walk manager ho sice vidí, ale nepřipojí.
Stejně je to i v programu Kies. Zde ho BT nenajde. Pouze přes USB kabel mohu telefon připojit a dělat zálohy kontaktů atd. Ale ani přes USB se telefon jako MODEM nepřipojí. Astavení v telefonu mám asi ok.
Nevím kde dělám chybu. Možná chybí ovladače pro modem.
Ale jinak jsem spokojen a kromě připojení na net (kde stejně používám modem od T-Mobile, je zatím vše bez problémů.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (16)
- Ne