Tento telefon mě zaujal svým vzhledem. Nemá žádnou výbavu, ale to není nedostatek, protože bude požíván na SMS a telefonování. Ovládání telefonu je velice příjemné. Zobrazit celou recenzi
průměr z 107 hodnocení
54% | (57) | |
25% | (26) | |
12% | (13) | |
2% | (2) | |
8% | (9) |
Potřebuji jen pro voláni a SMS. Líbí se mi jak vypadá a jak se ovládá.
| Kvalita fotografií pořízených telefonem: | perfektní |
| Hodnotím se jako: | běžný uživatel |
| Kvalita displeje: | dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
chtěl jsem levný, hezký, véčkový telefon s mp3 přehrávačem a fotoaparátem
telefon splňuje přesně to, co jsem od něj očekával
ovládání je snadné
doporučuji
| Kvalita fotografií pořízených telefonem: | dostačující |
| Hodnotím se jako: | běžný uživatel |
| Kvalita displeje: | dostačující |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
slušný telefon za slušné peníze - velmi dobrý design
| Kvalita fotografií pořízených telefonem: | dobrá |
| Hodnotím se jako: | pokročilý uživatel |
| Kvalita displeje: | dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
Pro mou manželku je toto naprosto ideální telefon, který se svou velikostí vleze do jakékoliv kapsy, nebo kabelky. Nabíječku sebou nemusíte pořád tahat jako já ke SmartFounu.
Na relativně laciný telefon má i slušný reproduktor, který není k přeslechnutí.
No zjednodušeně řečeno - pro ženu naprosto ideální
S mobily typu véčko SAMSUNGa jsem spokojena, jsem ale nenáročný konzervativní uživatel. Stačí mi základní funkce (je jejich ve skutečnosti mnoho navíc) + foto jako praktický doplněk. Dávám 5 hvězdiček, protože pro mě je perfektní, náročný uživatel by ale jistě nesouhlasil, špičkový tedy rozhodně není.
Přítelkyně chtěla nějaké véčko, a tohlo vyhrálo jak cenou tak i možností paměťové karty - kvůli poslechu MP3 a přítomnost foťáku.. Jediné co zklamalo bylo nepřiložení kabelu k PC, v poslední době téměř standart. Ale to se dá za slušné peníze dokoupit a cena mobilu to možná i naznačovala, že nebude mít moc doplňků.
Jako jednochudý mobil pro přítelkyni doporučuji.
Mobil véčkový Samsung má pěkný vzhled, za svou cenu skvělé vybavení (mohla by tam být ale minikarta 2G (kterou si musí zájemce o telefon koupit tak jako sluchátka - to by mělo být ve výbavě (myslím si). Snad i proto se mnozí odkloní od tohoto výrobku, jelikož se musí pídit po další výbavě.
Mobil je pro dceru,takže svůj účel doufám splní.
Z jiných recenzí jsem vjeděla co kupuji,ale to rozlišení displeje je vážně děs.
Dcery je to první mobil,takže jí to nějak nevadí.
Byla nadšená právě z toho vzhledu.Snad bude sloužit dobře.
Tento mobil bych doporučila tak pro děcko,nebo starší generaci.Sama pro sebe bych si ho nekoupila.
Lucie Povolná
Přidáno: 26. prosince 2011
Fotoaparát a mp3ku už mám, takže jsem potřebovala mobil, který bude hlavně hezky vypadat a bude to véčko. Takže tento mobil je přesně pro mě - má zajímavý design,vybaven je taky dobře a cena je taky dobrá. Kupodivu jsem ke zprovoznění nepotřebovala ani návod a zvládla jsem to cca za 10 minut. Má širokou škálu možností nastavení a možností kontaktů. Hodí se pro milovníky designu, kterým stačí základní funkce okořeněné např. mp3 přehrávačem a bluetooth a pro mírně až středně náročné uživatele.
Marie
Přidáno: 23. listopadu 2011
Ke koupi mne zlákal vzhled, véčková konstrukce, dosavadní dobré zkušenosti s véčkovým Samsungem. Následovalo velké zklamání.
Moje máma si přála jednoduché véčko, jako náhradu za jiné né které už dosloužilo. Má ho už týden a zdá se, že je spokojená. Ve výběru hrál roli vzhled.
Telefon je na pohled moc pěkný ,ale docela mě zklamal displej. Ten rámeček okolo mohli vynechat a raději udělat displej větší,jinak se mi líbí velká přehledná klávesnice, té dávám100% ta se povedla. Cena telefonu je příznivá a také je to véčko ,které už se moc nedělá!?
Telefonek je krásný na pohled a hlavně je to véčko, kterých už moc není. Jen jsem čekala větší kvalitu displeje, který mě docela zklamal
Za tu cenu ale umí vše,co je potřeba.
Tento produkt jsem vybral -
1/Design + barva+velikost
2/Cena produktu
3/Jednoduché a srozumitelné ovládání.
Tento produkt byl určen pro manželku , a myslím že je ideální pro ženu jak barvou,designem, tak rychlostí naučit se ovládat.
Produkt splnil jak moje ,tak manželky očekávání.
Z naší strany byl zájem koupit telefon za solidní cenu bez vyšších nároků na schopnosti telefonu,a samozřejmě aby se líbil.
Klíčové vlastnosti: standardní konektor microUSB slot pro paměťové karty microSD nízká cena bohaté organizační funkce Bluetooth vedle fádní černé existuje pestřejší design LaFleur s květinovými motivy Hlavní nedostatky: lesklé kryty nepatrná vůle véčka v kloubu hrubý rastr displeje nekvalitní fotoaparát v balení chybí datový kabel a sluchátka
Celá recenze na www.mobilmania.czPřidáno: 30. března 2011
Kromě technických specifikací u nás naleznete i obsáhlý slovníček s vysvětlením odborných pojmů, diskuzní fórum, fotky a videa...
Celá recenze na www.mobilzin.czTento telefon mě zaujal svým vzhledem. Nemá žádnou výbavu, ale to není nedostatek, protože bude požíván na SMS a telefonování. Ovládání telefonu je velice příjemné.
Zobrazuji 1 - 40 ze 40 recenzí