celkově spokojenost 90% Zobrazit celou recenzi
6% | (5) | |
5% | (4) | |
13% | (10) |
celkově spokojenost 90% Zobrazit celou recenzi
Nejedná se o žádnou komunikační hračku, ale o hloupý telefon.Pokud je ale vaším cílem koupě pracovního nástroje na 2 SIM, jako v mém případě, mohu doporučit, jsem spokojen. Navíc, přestože je to plasťák, nevypadá vůbec špatně. Zobrazit celou recenzi
Stejný mobil jsem koupil už loni v říjnu přítelkyni a funguje bez závad, zatímco za tři další - jiné od jiných výrobců mi byly vráceny po neúspěšných opravách peníze (čtvrtý je poprvé v servisu).
| Ovládání mobilního telefonu: | jednoduché |
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Hodnotím se jako: | pokročilý uživatel |
| Kvalita displeje: | dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
Doporučuji - levný telefon se základními funkcemi a možností 2 sim
Za tu cenu velmi spokojen.
Můj telefon MyPhone na dvě karty se rozložil (částečně i mojí vinou) a tak jsem pátral po jiném mobilu na dvě simky. Nejdřív jsem uvažoval o Nokii, ale v téhle cenové hladině neměla foťák a ten čas od času potřebuju (jako jakýsi foto záznamník-čísla atd.)
Tenhle Samsung umí všechno a navíc má výbornou výdrž. Pravda, foťák je slabý, ale co potřebuju vyfotí i při nízké hladině světla a je to čitelné. Navíc má i svítilničku, což je fajn. Horší je to s těmi hodinami. Když se vypnou inteligentní lišty, tak jsou hodiny na ploše. Bohužel však vidět nejsou. Musí se zmáčknout klávesa, počkat a když zmizí: " Klávesnice je zamknuta", tak je vidět na hodiny. Jenže to je dost zdlouhavý :-(
To samý zklamání je miniUSB. Dceři vykradli auto a zmizel jí i dost drahý (před 2-ma lety) mobil Samsung. Tak jsem byl v klidu. Budu mít z něj datový kabel i sluchátka. Jo, houby. Tenhle má úplně jiný konektor! Telefony od stejného výrobce. Ach jo...
Taky zvuk sluchátka byl z levného telefonu MyPhone mnohem hlasitější. Tam jsem ho musel stahovat na polovinu. Samsung mám nadoraz.
Henrich Mládek
Přidáno: 23. září 2011
Člověk pokud kupuje takto levný telefon, měl by vědět, že nemůže čekat zázraky. není to žádný krok zpátky nebo něco podobného. je to telefon, který je určen nenáročným lidem. Potřebujete dual sim tlf, na internet máte notebook, na focení opravdový foťák a na hraní her PC ? tak pak Vám tenhle tlf postačí. popravdě já čekal nějakou příšernost v podobě nemožnosti cokoliv nastavit, přizpůsobit atp. ale menu a nastavení je plně postačující. i kalendář. někdo psal že nelze jezdit v kalendáři zpět, to nevím proč mně jo. nebo že baterka se vypne po 10s. stačí ji nastavit na delší dobu... já jsem naprosto spokojen. i přepínání sim karet mi naprosto vyhovuje. za ty prachy je to povedená hračka.
Telefon předčil má očekávání. Za dobrou cenu jsem dostal výrobek, se kterým jsem naprosto spokojen. Nevyužívám všechny funkce, např. fotím na starém Sonny Ericssonu, nenahrával jsem JAR soubory, díky absenci kabelu na propojení s PC jsem ani nic nepřenášel do/z PC. Pokud bych měl potřebu vyzkoušet více funkcí, přišel bych určitě na další klady a zápory.
V porovnání s emgeton enzo je tento samsung klasa.
VladexAndroid
Přidáno: 5. července 2011
Pro ty kdo vyžadují dual-sim a chtějí jen telefonovat, je to ideální levný telefon. Kdo chce používat pokročilejší funkce, je mnou předem varován před koupí tohoto "telefonu" i jemu podobných levných samsungů.
Přidáno: 3. května 2011
Dvousimkovému telefonu Samsung E2152 nechybí perfektní řešení obou karet na příjmu, oproti starším modelům je však vypilované k větší dokonalosti. Čekejte i příznivou cenu nebo poslech rádia bez připojených sluchátek.
Celá recenze na mobilovinky.blog....Jednoduchý mobil.. Splňuje snadný používání dvou SIM karet najednou. Skutečně jednoduchý mobil ,jehož gró je výhradně na telefonování, posílání SMS od vice operátorů. Myslím si ,že je to naprosto dostačující
Velice zdařilý model oproti jiným dražším i od stejného výrobce, ovládání přepínání mezi sim je jednoduché a stačí pouze zmáčknout jedno tlačítko a tel. se přitom nemusí restartovat jako u některých jiných modelů, fotoaparát stačí na běžné dokumentační foto, videokamera je vzhledem k ceně přístroje také ucházející, pro uživatele píšící větší množství sms je jistě přínosem gumová klávesnice která dobře padne do ruky, doba svícení svítilny se dá nastavit od 10s-10min. a ovládá se přidržením jediného tlačítka takže velice vhodné při odemykání zámků či svícení v menších prostorách, výhodou je poslech rádia bez nutnosti sluchátek jako antény a obrovská výdrž baterie, při vypínání tel. na noc a několika minutových hovorech denně cca. přes 14 dní. Jako špatné řešení se mi však jeví zadní kryt baterie, který je nacvakávací kolmo a při delším otevírání hrozí ze buď přestane těsnit nebo se ulomí. Vzhledem k uložení SD karty až pod tímto krytem je asi dobré pořídit datový kabel. Sice není součástí balení ale dá se přikoupit v ceně do 200kč. Obsahuje i několik poměrně zdařilých her k ukrácení dlouhé chvíle, kalkulačka budík a plánovač a mp3 přehrávač samozřejmostí. Menu je řešeno jednoduše a pro každou sim se dá nastavit vlastní pozadí pro jednodušší rozlišení. při příchodu sms je označeno na kterou sim. došli taktéž je tomu u provedených či zmeškaných hovorů. Umožnuje přiřadit tóny k jednotlivým volajícím, či nastavit dobu automatického přepnutí sim. Za tuto cenu je to velice solidní přístroj, pokud nepotřebujete nadupaný přístroj s dotykovým displejem vřele doporučuji.
Martin
Přidáno: 15. března 2011
Za tuto cenu parádní přístroj!
Pokud je pro vás priorita levný spolehlivý dual-sim, neváhejte.
Miroslav
Přidáno: 7. března 2011
Přidáno: 22. ledna 2011
Podrobný přehled technických parametrů, obsáhlý slovník pojmů, diskuzní fórum, fotky a videa...
Celá recenze na www.mobilzin.cz
Martin
Přidáno: 30. prosince 2010
Parádní, po půldnu používání nemám výhrad, jen samá milá překvapení. ;)
Jednoduchý a cenově velmi příjemný telefon, zvláště pro ty, kteří potřebují hlavně volat a psát. Navíc kvalitní značka, co se jen tak nekazí.
Telefon pro nenáročné. Splňuje to, co jsem od něj očekávala - snadný používání dvou SIM karet najednou. Je malý, snadno ukladatelný. Trošku bych zapracovala na použitých plastech, ovšem to by se projevilo i na ceně a jelikož tento telefon bude používán výhradně na základní věci (telefonování, posílání SMS), naprosto dostačují i funkce a aplikace.
Za nízkou cenu hodně muziky, dual SIM s přepínáním jedním tlačítkem pro volání, příjem automaticky na obou profilech. Telefon pro všechny, co chtějí používat 2 sim karty a nepotřebují zbytečné funkce. Díky srozumitelnému ovládání a velikosti písmen vhodné i pro starší.
Anonym
Přidáno: 6. října 2010