Když je rozhodující cena,tak je tento přístroj velmi dobrým řešením,telefon má dlouhou výdrž a jednoduché ovládání.Mohu jen doporučit ! Zobrazit celou recenzi
průměr z 159 hodnocení
39% | (62) | |
22% | (34) | |
18% | (30) | |
6% | (8) | |
16% | (25) |
Skutečně rozumná cena, díky níž si tento telefon může pořídit úplně každý - to bude asi hlavním důvodem ke koupi pro všechny nenáročné uživatele, nebo pro rodiny s dětmi.
Dlouhá životnost na jedno nabití a líbivý moderní design jsou příjemnými bonusy... Zobrazit celou recenzi
wiky002
Přidáno: včera, 16:53
Není tam ani skoro jedna věc...
| Kvalita fotografií pořízených telefonem: | špatná |
| Kvalita displeje: | špatná |
| Viditelnost displeje na slunci: | špatná |
Pavel Machač
Přidáno: 8. května 2012
Šikovný mobilek za nízkou cenu.
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Hodnotím se jako: | běžný uživatel |
| Kvalita displeje: | perfektní |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
mobil sem vyhrál a nikdy bych si ho jinak nekoupil !
Samsung E1170i je jednoduché zařízení vhodné pro základní mobilní komunikaci. Cenová dostupnost, elegantní vzhled, pohodlné ovládání a dlouhá výdrž baterie osloví všechny nenáročné uživatele, kteří potřebují pouze pohodlně telefonovat a posílat textové zprávy. Telefon má řadu praktických funkcí jako např. budík, časovač, stopky, kalkulačku, kalendář a převodník jednotek. Potěší i velká paměť na 1000 kontaktů.
Rozměry, hmotnost, konstrukce
Displej
Písmo - změna velikosti Ne
Displej - vnitřní pasivní
Displej (vnitřní) - počet barev 65535
Displej - uhlopříčka (palce/mm) 1,52''(39 mm)
Telefonování, paměť, adresář
Paměť SMS v telefonu 500
Prediktivní vkládání textu T9
Organizace času
Budík
Budík - buzení při vypnutém telefonu
Budík - opakovaný každý den
Převodník jednotek Ano
Zábava
Hry
Audio
Audio formáty - přehrávání polyphonic, SP-MIDI, Midi (SMF)
Ostatní
SIM Toolkit
GSM Banking
Anonym
Přidáno: 29. února 2012
(Upraveno 29. února 2012)
Od tohoto telefonu jsem čekal alespoň dobře zvládnuté základní funkce - sms zprávy a volání, což se bohužel nepotvrdilo. Při hovoru si druhá strana často stěžuje, že je mě přes šum špatně slyšet. Při použití jiného mobilu je vše ok. Při psaní SMS pomocí slovníku T9 mnohdy v polovině ukončí psané slovo a začíná tvořit nové, takže T9 zde není zrovna příjemné používat. Klasické psaní sms bez T9 je v pořádku.
Je to prostě super mobil, po několika letech utrácení za drahé telefony jsem si pořídil tento Samsung, nejenže normálně telefonuje a píše smsky, ale hlavně má skvělou výdrž. Mám ho víc jak týden a ještě mám většinu baterky :) Pro ty co chtějí normální telefon je to skvělá volba.
Rodičům stačí a dětem co chodí do školy na volání a psaní sms je vyhovující,cena příznivá nemám žádné negativa:-)Pozor, nemam dávat na co:-)
Jedná se o designově povedený mobilek s dlouhou výdrží na jedno nabití pro nenáročné uživatele /myšleno co se týče funkcí/. Kdo nepotřebuje nabitý telefonek mnohdy nepotřebnými funkcemi a stačí mu volat a psát SMS, nevím o levnější a lepší variantě, než je tento mobilek od internet.obchodu Mobil pro Vás.
SSS*
Přidáno: 19. listopadu 2011
(Upraveno 19. listopadu 2011)
Na to, že je tak levný a jednoduchý, tak je hodně odolný a moc přežije, ikdyž má plastový zadní i přední kryt.
Bohatě vystačí na volání, SMS, budík, popřípadě kalkulačka. Nestane se, že byste na něm nechytili signál, což se na nových dotykových peckách stává úplně běžně.
Kvalita hovoru sice není dokonalá, (u žádného telefonu není a nikdy nebude), ale dá se s tím přežít. Některé ty nové dotykáče jsou háklivé na kapky deště nebo na pády a ostatní vlivy. Tomuto telefonu nevadí ani kapky, ani voda. Samozřejmě když ho hodíte do vany nebo polijete něčím sladkým, tak se pokazí tak, jako každý jiný telefon.
Je jednoduchý a spíše pro ty uživatele, kteří nejsou nároční a neočekávají od mobilu zázraky. Je tak na to psaní SMS, volání a používání čistě takových těch základních funkcí. Baterie dlouho vydrží, mně vydržela týden s tím, že volám a píšu zprávy. Když to tak celkově shrnu, tak vzhledem ceně celkem dobrý, bez ohledu na cenu oničem.
SPOKEJENÁ S PRODUKTEM, BOHUŽEL BYL DCEŘI ODCIZEN, TAKŽE JIŽ NEPOUŽÍVÁME. PRODUKT BYCH DOPORUČILA PRO MENŠÍ DĚTI, PRO STARŠÍ LIDI. CENOVĚ VÝHODNÝ, OBSLUHA JEDNODUCHÁ.
Telefon mám pro druhou SIM, ze které volám. Většinu času je v pohotovosti a od nákupu jsem nabil baterii jednou, od té doby ubyla jedna čárka (po 12 dnech). Tipuju, že ještě tak 15 dní vydrží.
Malý lehký a šikovný telefon pro nenáročné.
Volání a sms je pohodlné. Zvuk čistý a srozumitelný.
Zpracování telefonu je velmi dobré, zaujala mě cena a výdrž baterie.
Tento mobil jsem si koupil z duvodu rozbití stareho mobilu, slouzi jako rezerva..Bez mobilu a internetu nejde zit.Na to volani stači jde převadet .... APLIKACE : 1-Kalkulacka
2-převodník 3-časovač 4-stopky 5-Baterka
Anonym
Přidáno: 7. září 2011
Už jsem měl různé telefony Sony Ericsson, můj nedávný mobil byl Blackberry Storm 2 9520, a vždy jsem si přál ten nejlepší mobil.
Ale pak jsem si uvědomil, že mi bohatě stačí nějaký levný mobil s velmi dlouhou výdrží, kde je jenom kalkulačka, poznámky, budík a hodiny, volání a posílání SMS.
A tento produkt je na tuto cenu velmi kvalitní, žádnou závadu jsem u něj nenašel.
Hledal jsem obyčejný telefon na volání a psaní SMS, to tento přístroj zcela splňuje. Klávesnice je povedená s dobrým podsvícením, displej je v místnosti výborně čitelný, venku hůř a na přímém slunci v podstatě vůbec, ale to jsem očekával. Celkově jsem s telefonem naprosto spokojen.
Telefon jsem koupila své mamince, ta ho potřebuje pouze na volání a psaní sms. Pro tyto účely je plně dostačující. Hlavně baterie dlouho vydrží.
Jediné případné mínus, pro ty co hůře vidí, jsou špatně čitelné sms, chce to použít brýle.
Výběr na tento produkt padl, protože jsem už stejný vlastnil a byl s ním velmi spokojený a kdybych jej "neutopil", tak bezchybně fungoval do teď. Cena tohoto typu je výborná vzhledem k tomu co vše nabízí. Neznám podobný kladný poměr - cena x užitné vlastnosti !!!!
Doporučuji vřele nenáročným uživatelům. Mimo jiné ovšem najdou i velice užitčné funkce, které v leckterém telefonu dražší kategorie chybí.
Jsem výrazně netechnický typ a tento mobil mi maximálně vyhovuje svou jednoduchou ovladatelností.
Žádnou negativní vlastnost jsem neshledala.