Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Samsung D880

Přidat recenzi

Samsung - výsuvné - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Dvojnásobná elegance. Představte si telefon, který snadno zastane práci dvou. SAMSUNG D880 obsahuje funkci Dual Standby, která díky druhé aktivní lince zdvojnásobí vaše komunikační možnosti. Vložte dvě GSM SIM karty, zapněte a získáte dvě čísla, na která... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

12% (9)

Doporučení od zákazníků

1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(29 z 30 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nejpřínosnější kritická recenze

(18 z 21 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Tento telefon mám již 3 měsíce a jsem s ním spokojená Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Samsung D880

Mikru

Mikru

Přidáno: 19. listopadu 2011

(Upraveno 19. listopadu 2011)

Nedoporučuje produkt
  • Klasický mobil, přehrává hudbu, video, fotí, obrázky se dají prohlížet. Výhodou je, že je na dvě SIM karty a obě fungují zároveň.
  • VELMI, ALE VELMI SLABÁ VÝDRŽ BATERIE. KAŽDÝ DRUHÝ DEN JSEM NABÍJEL A TO JSEM PROVOLAL TAK TŘICET MINUT A PÁR(5-10) SMS.

Zůstal mi jako zálohový, kdyby kleknul GSmart.
Je to SAMSUNG a je třeba si zvyknout na ovládání.

Tomáš Homolka

Tomáš Homolka

Přidáno: 27. června 2011

• supr telefon s jednoduchým ovládáním
  • výborný foťák
  • Dual SIM
  • velká tlačítka na klávesnici
  • zamknutí telefonu zasunutím
  • výdrž baterie
  • ještě v rámci záruky problém při vysouvání - špatný kontakt - výměna v rámci záruky
  • max. možnost mikro SD pouze 2 GB
  • max. počet smsm v telefonu 200

Telefon jsme si pořídil kvůli DUAL SIM, byl jsem s ním nadmíru spokojen, bohužel po dvou letech byl opotřebován a vyměnil jsem ho. Dřive jsem Samsungu moc neveřil, od této chvíle nechci nic jiného. S telefonem jsme byl opravdu do poslední chvíle nadmíru spokojen.

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Zdeněk

Přidáno: 4. srpna 2010

(Upraveno 4. srpna 2010)

Zakoupeno v Mobilní telefony Biz

• S ohledem na cenu perfektní

Stále slouží

Petr

Přidáno: 16. května 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Skvělě fungující telefon pro ty, kteří mají 2 čísla, ale chtějí nosit jen jeden přístroj
  • Docela brzy klesala kvalita baterie a byla potřeba častějšího nabíjení.
  • Pro ty, co jsou zvyklí na velké dotykové displeje se bude tento displej zdát velmi malý (a není dotykový)

Poměr cena/výkon skvělý. Nemohu hodnotit v porovnání s ostatními 2SIM telefony, ale tehdy za cenu lehce nad 5.000, dnes v cenou mezi 2-3.000 v aukcích nebo výprodejích super volba

tonda

tonda

Přidáno: 12. dubna 2010

(Upraveno 12. dubna 2010)

• výborný mobil pro ty co mají dvě sim karty.Bohužel mi ho ukradli,ale koupím si ho znovu
  • menší problém ze začátku při psaní sms,ale za chvíli jsem si zvykl

jsem s ním spokojený

Přidáno: 26. března 2010

• - dve on-line SIM karty
  • - jednoduche prepinani mezi kartami
  • - kvalitni 3M fotak s autobokusem
  • - starsi vyrobek, takze nelze pouzit karty SDHC

Ověřený zákazník Český-mobil.cz

Petra

Přidáno: 14. března 2010

(Upraveno 14. března 2010)

Zakoupeno v Český-mobil.cz

• Pro zkušenějšího uživatele asi velmi jednoduchá obsluha (pro začátečníka v práci se složitějším mobilem to ale zas taková legrace není) , snadná volba mezi Sim-kartami. Další funkce kromě volání a sms jsem dosud nevyzkoušela.
  • Poněkud zkresluje hlas a psaní sms je méně pohodlné - při normálním uchopení telefonu jednou rukou je klávesnice tak dole, že píšící osoba musí neppřirozeně zalamovat palec.

Na kvalifikované zhodnocení nejsem v práci s telefonem s více fukncemi dostatečně zkušená (neumím dosud použivat fotoaparát apod.).
Volila jsem kvůli 2 simkartám.
Při příštím nákupu bych napřed ráda konkrétní typ mobilu vyzkoušela "do ruky" , jako své dva předchozí mobily-tento mi není tak pohodlný .

Tomáš

Přidáno: 10. března 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Dobrý mobil na dvě SIM trvale na příjmu.Přepínání mezi SIM při odchozích hovorech a sms tlačítkem na boku bez nutnosti resetovat telefon.
  • Zdlouhavé nastavení tónů příchozích zpráv v profilech a pokud je nastaven jiný než originál zvuk , tak je opakován třikrát . Slabší výdrž baterie . JAVA poze do 500Mb.

Za tu cenu ( 2700kč) jsem celkem spokojen . Někdy připomíná chování windows vista když třeba odstranění požaduje potvrdit několikrát. Kdo byl ale zvyklý na jednoduché ovládání nokii bude zpočátku skřípat zubama , ale jde si rychle zvyknout .

ColouryBoy

ColouryBoy

Přidáno: 28. ledna 2010

• skvlá cena
  • idkyž fotoaparát má 3.2mpix fotí skvěle
  • velký barevná display který má dobré rozlišení
  • velká výdrž baterie
  • skvělá klávesnice
  • mobil padne krásně do ruky
  • horší signál na některých místech
  • mobil se mi obcas trochu "sekne"

Mobilní telefon samsung D880 hodnotím velcie kladně idkyž se jedná už o starší typ je opravdu velice spolehliý a mhu ho všem doporučit !

Ivana Dvořáková

Přidáno: 15. ledna 2010

• Jste vždy na příjmu i pro 2 operátory,
  • celkem jednoduché ovládání,
  • za prodejní cenu docela slušná výbava
  • Jako jediný zápor bych viděla váhu a na dnešní poměry i tloušˇku mobilu

Doporučuji,jsem s ním naprosto spokojená

Přidáno: 1. ledna 2010

• 2simkový,dobře vybavený MT,ne z Číny
  • dobrý foťák
  • slabý příjem druhé sim a to i v místech,kde je signál silný

dobře vybavený MT,super věc,pro toho ,kdo aktivně využívá 2 sim
jedinou slabinou je úroveň příjmu signálu druhé sim

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Přidáno: 22. listopadu 2009

Zakoupeno v Mobilní telefony Biz

• Duální systém karet ve ZNAČKOVÉM těle
  • Pěkné plasty
  • Pro někoho větší kousek "železa"
  • Dnes pro někoho chybějící univ. OS

Telefon využívá již více než rok, jsem spokojen s jednoduchostí a elegancí s jakou samsung ovládání a design navrhl. Jedná se o klasický vysouvák (v nabidce jsou i obyčejné duály)

• Ne (2)
Vašek

Vašek

Přidáno: 19. listopadu 2009

• 2sim
  • Foťák
  • možnosti nastavení
  • organizátor
  • JAVA pouze stáhnutelná z internetu
  • T9 slovník nelze ukládat všechny znaky (např nelze uložit ;-))
  • špatná a nepřehledná práce s T9
  • pomalé(500kb/s) nahrávání na paměťovou kartu
  • obecně velmi, velmi špatný software

Katastrofa!
Telefon mám druhý den a nervy v kýblu.

1. JAVA! Absolutní nemožnost nainstalovat aplikace JAVA z paměťové karty, nebo z bluetooth. Jediná možnost je údajně stažení z internetu přímo do mobilu(platba za data+platba za aplikaci+chabý sortiment).
Kapacita pro JAVU něco přes 4MB a navíc zřejmě nekompatibilita s některými verzemi JAVA aplikací.

2. T9!
Přepínání jednotlivých slov klávesou 0 a jen dopředu, takže když přejedete, musíte znovu dokola což u znaků je na zabití.
Dokonce se ani nezobrazují další možné slova(člověk nevidí další nabízené).
Zadané slova se nedají editovat-je potřeba smazat a napsat znovu.
Dlouhým stiskem "c" se nemažou postupně slova směrem vlevo, ale hned se smaže celá zpráva, což na konci nejen zamrzí.
Při vkládání nového slova se Vám nepředvyplní aktuálně rozepsané slovo (jak u Siemensů W800 a podobně), ale musíte vypisovat znovu, takže když máte vložené "potřeboval" a chcete napsat "potřebovala" píšete znovu celé slovo!
Při vypisování slova z nepochopitelného důvodu neexistuje vkládání speciálních znaků(jako středník), takže nelze uložit ";-)" nebo ":-*" a na vložení takového smajla je potřeba přesně 8 nebo 9 stisků(z toho jeden dlouhý).

3.foťák!
Pokud se objekt pohybuje, je velmi rozmazaný!
Nelze nejdřív zaostřit a pak ve vhodnou chvíli stisknout spoušť-po stisku spouště se nejdřív začne zaostřovat(3 sekundy) a pak se hned vyfotí-takže na momentky zapomeňte!

4.SMS se primárně ukládají na SIM a až při zaplnění se automaticky začnou ukládat do telefonu. Nastavit to nejde.

5.MP3 přehrávač
hodně šumu i ve sluchátkách. Z nepochopitelného důvodu se při vyskočení z přehrávače do menu hudba zastaví, ikdyž u jiných kusů téhož telefonu ne. Prý chyba softu.

6. spousta drobností otravujících život.

Závěr:
Možná je to o zvyku, ale co se týče softu, starý Sony Ericsson W800i pracoval přesně tak, jak člověk čekal, což se o D880 určitě říct nedá.
2 sim v jednom telefonu jsou pěkné, ale bez JAVY se neobejdu a proto budu usilovat o update firmware, nebo vrácení výrobku. Možná to někomu vyhovuje, ale já nedoporučuju!

• Ano (8)
Verus

Verus

Přidáno: 26. srpna 2009

(Upraveno 30. září 2009)

• dvě SIMky v jednom mobilu
  • přijatelná cena
  • velký display
  • slot na SD kartu
  • telefonní seznam v mobilu podporuje více údajů (adresa, společnost, přezdívka, narozeniny,...)
  • snadná synchronizace s PC
  • fotoaparát
  • větší rozměry telefonu
  • výsuvná konstrukce (ačkoliv mám telefon krátce, projevuje konstrukce poměrně velkou vůli)
  • výdrž telefonu
  • špatná čitelnost na slunci
  • malá paměť vyhrazená pro JAVA aplikace
  • s nahráváním JAVA aplikací jsou problémy
  • krytka na konektoru
  • možnost volby pouze ze 4 schémat (nejdou dohrát další)

Velice pravděpodobně je největším důvodem k zakoupení tohoto telefonu podpora dual sim. I já jsem si ho pořídila pouze z tohoto důvodu. Naštěstí to skutečně funguje tak, jak má. Pouze upozorním, že na telefonu nastavíte primární a sekundární SIM. Na sekundární nelze přijímat MMS a připojit se k wapu. Změna primární-sekundární simkarta probíhá softwarově (nicméně při každé této změně se restartuje mobilní telefon (cca 2 minuty)).
Co se týče běžného používání (tedy volání a smskování), zde není jediný problém. Každou SIMku si pojmenujete a v případě příchozího hovoru se vám objeví jak jméno a číslo volajícího, tak jméno SIM, na kterou volá.
Když voláte vy, můžete si tlačítkem na boku telefonu zvolit, kterou SIM pro hovor použije (stejně tak pro psaní SMS).

Telefon má poměrně slušné možnosti, co se nastavení týče.
Jednak tedy zvonění: to můžete na každé SIM kartě nastavit zvlášť. Rovněž pro každý kontakt si nastavíte samostatné zvonění.
Osvětlení: zde je oproti většině mobilních telefonů možnost nastavit čas, od kdy do kdy bududou display a klávesnice podsvíceny. Samozřejmě jsou k dispozici další běžné možnosti nastavení: jas, délka podsvícení (běžný režim a úsporný režim).
Paměťová karta: možnost volby ukládání na kartu či do telefonu. (V mých souborech poté jednoduše přepínáte mezi telefonem a kartou stisknutím hvězdičky).

Zmínila bych také, že existuje pouze málo JAVA aplikací, podporovaných tímto telefonem. Navíc mobil má pro JAVU vyhrazenou pouze paměť o velikosti 4,8MB, víc tam prostě nedostanete. Rovněž nelze nahrát aplikaci větší než 500kB.

Co se týče multimediálních funkcí a aplikací, hodnotím je jako průměrné. V přehrávači se mi absolutně nelíbí možnost pouhých čtyř hudebních složek, do každé se navíc vejde pouhých 30 skladeb. Ostatní mám uložené na kartě, ale musím složky pro přehrávání často měnit, staré písničky mazat, nové obnovovat.
Jako klad bych rozhodně zmínila neomezené množství budíků a rozšířené funkce při jejich nastavení (možnost volby opakování po určité době, zvonění pouze jeden den, každý den nebo vybrané dny v týdnu a podobně).
Vyzdvihla bych rovněž přehledný kalendář.

Co se týče tlačítek...na středovém tlačítku (ok) je nastaveno otevření WAPu a nelze změnit. Navigační tlačítko směrem nahoru otevře moji nabídku do které si můžete přidat pět aplikací či položek z menu pro rychlou volbu. Ostatní směry jdou změnit.
Co se týče psaní na telefonu, jediné, co mi přijde nepraktické, je mezera na křížku, tudíž při psaní jednou rukou jste nuceni zalamovat palec a po chvíli je to nepraktické.
Poslední, co bych zmínila je nepraktická krytka na konektoru. Co se týče nabíjení bych to pochopila, ale vzhledem k tomu, že do téhož konektoru dáváte i sluchátka, přemýšlím pouze, kdy se mi ji povede ulomit. Navíc je konektor neprakticky umístěn na pravé straně telefonu, tudíž se s telefonem špatně pracuje, když jsou sluchátka nebo nabíječka připojeny.

• Ano (29)

Přidáno: 15. června 2009

• vstřícné jednání od objednávky až po dodání zboží a zájem o celý průběh-mailová i telefonická komunikace- velmi vstřícné jednáni i při řešení technických dotazů díky velmi příjenmé,ochotné a dá se říci až milé komunikaci kontaktní pracovnice Kedroňové,což lze více než kvitovat.
  • S pozdravem Ing. Gabriel
  • zde jde sice o můj první nákup u daného prodejce(ale není to můj první nákup na Webu),ale ani na zboží a způsobu dodání nelze najít chybu a zvláště na komunikaci o průběhu od objednávky až do dodání a po dodání další akce o prosbu ohodnocení dodávky dotazníkem, svědčí o serioznosti v mnohém lepší jak v kamenných obchodech- předchozím textem chci zdůraznit,že jsem PROTI NIC NESHLEDAl ,a tedy za nákup děkuji.
  • S pozdravem Ing. Gabriel

již jsem psal o hodnocení nákupu telefonu SGH-D880-nejen při objednání,ale i při následném řešení rozdílu v jazyku menu (a to ve všech jazycích i implementované češtině) kdy v "moje soubory" bylo v úvodu vše v angličtině pro telefon určený do Německa a v určeném do ČR je to v češtině-bylo vysvětleno i s následujícími technickými dotazy velmi ochotně a s velkou účastí- díky vemi příjemné a až milé vstřícné komunikaci prostřednictvím kontaktu s pracovnicí Kedroňovou,což velmi kvituji,ať šlo o telef. hovor nebo o mailovou komunikaci a to pokud to šlo tak bezprostředně jinak opravdu obratem mailem a to již od počátku objednávky a pak v celém průběhu doručení a po vyzkoušení a dořešení všech rozdílností proti "české versi"-veškeré funkce telefonu jsou v naprostém pořádku a na úvodní rozdíl v menu "moje soubory" v angličtině si lze snadno zvyknout.,neboť česká verse je výrazně dražší .To lze snadno přijmout, ale mohlo by to být uvedeno v nabidce pro serioznost-je tam nechci říci skrytě.,ale ne na první(jak se říká) pohled uvedena informace,že původ telefonu je z dodávky do Německa (je to tedy deklarováno,ale není to otevřeně řečeno,že malinkatá část menu se chová odlišně,ale se stejným významem a funkcí)-nemyslím,že by to zákazníci začali méně kupovat-pokud jsou soudní tak by to spíše přivítali a brali si myslím za serioznost a důvěryhodnost výrobku a nepodstatný rozdíl v menu a příznivější cenu spíše brali jako povzbuzení ke koupi.Při prohlídce recensí jsem též nabyl jistoty-když jsem si přečetl,že i bez udání dúvodu byly výrobky přijaty zpět-o případném řešení reklamace respektive pomoci při opravě lze u dodavatele čekat jako vstřícné,je to můj dojem v což věřím- ještě jednou děkuji a zdravím.
S pozdravem Ing. Gabriel

• Ano (4)
  • Ne (13)
Miroslav

Miroslav

Přidáno: 9. května 2009

• Praktický,přehledný, elegantní, kvalitní přehrávač MP3+sluchátka,jednoduché přepínaní mezi sim,klávesnice+,fotoaparát +.
  • Slabší výdrž baterie. Prostor pro více kontaktů. Lepší zvuk repro při hudbě.

Zatím jsem velmi spokojen. Mobil má a dělá to, co potřebuji a k čemu je určen především: 2 sim karty.

• Ano (9)
C.M.L.

C.M.L.

Přidáno: 20. února 2009

• DVĚ SIM FUNGUJÍCÍ NEZÁVISLE NA SOBĚ
  • ROZUMNÁ CENA ZA DVA TELEFONY
  • rozměry o něco větší
  • nižší hlasitost hovoru na druhé SIM

Podpora dvou simkaret, je důvod proč si tenhle telefon kupujete, s čistým svědomím mohu říct, že to funguje skvěle až na menší problém a to u druhé simkarty - z nepochopitelných důvodů nelze nastavit tak vysokou hlasitost jako u první sim, v některých případech, třeba v MHD skoro neslyšíte co na druhé straně člověk říká... Ale nebojte, když je opravdu nouze, můžete zapnout reproduktor se kterým Vám nic neunikne. Ovládání hovorů je jednoduché, zelené tlačítko pro přijetí hovoru a červené pro jeho odmítnutí a jak to funguje při odchozím volání? Jednoduše, na levé straně telefonu je tlačítko pro přepínání SIM1 a SIM2, takže naťukáte číslo, nebo vyberete volaného ze seznamu a tisknutím tlačítka vybíráte z jakého čísla chcete volat. Každou SIMkartu si můžete pojmenovat, jméno je omezeno na 5znaků, což si myslím je málo:-( Osobně jsem svou první sim pojmenoval: MOJE a druhou: Služe (jako služební), při každém příchozím hovoru vidím na displeji napsáno: MOJE a pod tím číslo toho kdo mě volá, nebo samozřejmně jméno, pokud mám číslo uložené. Telefon má 3Mpx fotoaparát bez diod a blesku, fotky jsou za světla v pohodě, i po přenosu do PC se na ně nechá bez problémů koukat. K PC se můžete připojit pomocí bluetooth, nebo kabelem, jelikož podporuje mass storage (připojení k PC bez dalších ovladačů), tak po připojení k PC můžete na obrazovce telefonu vybrat kolonku: VELKOKAPACITNÍ ZAŘÍZENÍ a už procházíte paměť telefonu, popřípadě microSD paměťovou kartu, kterou jste si koupili, standartně se karta v balení nedodává. Překvapilo mne, když jsem si do MT nakopíroval EXCEL soubor jen abych si jej přenesl z jednoho PC do druhého - bez problémů jej otevřel. Psaní SMS bez problémů, s použitím T9 super - klávescnice je dost velká. Velká je proto, že i telefon je dosti rozměrný, je hlavně o něco širší, než jste zvyklí, no co by jste chtěli, jsou to dva telefony v jednom... Výdrž baterie? Standard: pokud jej budete často používat baterku vybijete bez problémů za 2dny, ale to snad u každého telefonu. jinak vydrží až týden. Připojení k internetu lze provést pouze z primární SIM, no a jeho rychlost - řekl bych v dnešní době průměr.

• Ano (21)
petula

petula

Přidáno: 28. listopadu 2008

• praktický
  • přehledný
  • jednoduchý
  • výdrž baterie

Pro ty kdo potřebují 2 mobily vřele doporučuji.Snadno se ovládá i přes počítač. Při telefonování není nutné telefon restartovat při výběru operátora

• Ano (14)
  • Ne (6)

mobil.idnes.cz

Přidáno: 25. listopadu 2008

První velký hráč se dvěma SIM – recenze Samsungu SGH-D880

Mít dvě SIM karty v jednom mobilu je hodně šikovná věc. Konečně si to uvědomil i první z velkých hráčů, který se jediným modelem snaží smést ze stolu všechny přístroje nepříliš známých značek vybavené rovněž dvěma SIM. Jak snadno mu to půjde?

Celá recenze na mobil.idnes.cz

mobil.idnes.cz

Přidáno: 25. listopadu 2008

První velký hráč se dvěma SIM – recenze Samsung SGH-D880

Celá recenze na mobil.idnes.cz
Janka

Janka

Přidáno: 5. listopadu 2008

• dva v jednom, pro ty kdo používají dva telefony a pořád řeší, kde jsou je toto nejlepší volba
  • baterie vydrží maximálně 3 dny - nutnost mít nabíječku stále při ruce

Tento telefon mám již 3 měsíce a jsem s ním spokojená

• Ano (18)
  • Ne (3)
mirras

mirras

Přidáno: 15. září 2008

• dílenské zpracování,výdrž baterie,dual sim
  • viditelnost displeje na slunci

Už mě nebavilo nosit dva telefony,tak jsem to musel řešit tímto způsobem.Pro běžné volání a sms to bohatě stačí.

• Ano (30)
  • Ne (36)
katy

katy

Přidáno: 10. března 2009

• nemusíš mat dva mobili a je prehladný, jednoduchý
  • že sa musis restartovat ked prepínas sim karty

je to velmi dobrý mobil už aj s vylepšeniami oproti jeho starším kolegom. Je mi loen luto že som chela wine red a nedostala som ho

• Ne (19)
milanek68

milanek68

Přidáno: 12. listopadu 2008

• Cena cca 4.500
  • dve aktivni SIM na prijem
  • kvatitni display
  • slaba vydrz baterie cca 3 dny maximum
  • slaby repruduktor pro MP3 melodie
  • nutnost restartovani telefonu pri prepinami mezi SIM

Telefon mam cca mesic, musim upozotŕnit, ze prepnuti z jedne karty nadruhou zahrnuje i restartovani celeho telefonu coz trva cca 3 minuty. Ti co chteji casteji prepinat brzy prijdou o nervy. Tato skutecnost nebyla v zuadnych recenzich uvedena. Jinak klasika ovladani a prace s aplikacemi v poradku.

• Ano (10)
  • Ne (42)