80%Hodnocení produktu: 80%
- DVĚ SIM FUNGUJÍCÍ NEZÁVISLE NA SOBĚ
- ROZUMNÁ CENA ZA DVA TELEFONY
- rozměry o něco větší
- nižší hlasitost hovoru na druhé SIM
Podpora dvou simkaret, je důvod proč si tenhle telefon kupujete, s čistým svědomím mohu říct, že to funguje skvěle až na menší problém a to u druhé simkarty - z nepochopitelných důvodů nelze nastavit tak vysokou hlasitost jako u první sim, v některých případech, třeba v MHD skoro neslyšíte co na druhé straně člověk říká... Ale nebojte, když je opravdu nouze, můžete zapnout reproduktor se kterým Vám nic neunikne. Ovládání hovorů je jednoduché, zelené tlačítko pro přijetí hovoru a červené pro jeho odmítnutí a jak to funguje při odchozím volání? Jednoduše, na levé straně telefonu je tlačítko pro přepínání SIM1 a SIM2, takže naťukáte číslo, nebo vyberete volaného ze seznamu a tisknutím tlačítka vybíráte z jakého čísla chcete volat. Každou SIMkartu si můžete pojmenovat, jméno je omezeno na 5znaků, což si myslím je málo:-( Osobně jsem svou první sim pojmenoval: MOJE a druhou: Služe (jako služební), při každém příchozím hovoru vidím na displeji napsáno: MOJE a pod tím číslo toho kdo mě volá, nebo samozřejmně jméno, pokud mám číslo uložené. Telefon má 3Mpx fotoaparát bez diod a blesku, fotky jsou za světla v pohodě, i po přenosu do PC se na ně nechá bez problémů koukat. K PC se můžete připojit pomocí bluetooth, nebo kabelem, jelikož podporuje mass storage (připojení k PC bez dalších ovladačů), tak po připojení k PC můžete na obrazovce telefonu vybrat kolonku: VELKOKAPACITNÍ ZAŘÍZENÍ a už procházíte paměť telefonu, popřípadě microSD paměťovou kartu, kterou jste si koupili, standartně se karta v balení nedodává. Překvapilo mne, když jsem si do MT nakopíroval EXCEL soubor jen abych si jej přenesl z jednoho PC do druhého - bez problémů jej otevřel. Psaní SMS bez problémů, s použitím T9 super - klávescnice je dost velká. Velká je proto, že i telefon je dosti rozměrný, je hlavně o něco širší, než jste zvyklí, no co by jste chtěli, jsou to dva telefony v jednom... Výdrž baterie? Standard: pokud jej budete často používat baterku vybijete bez problémů za 2dny, ale to snad u každého telefonu. jinak vydrží až týden. Připojení k internetu lze provést pouze z primární SIM, no a jeho rychlost - řekl bych v dnešní době průměr.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (21)
- Ne