80%Hodnocení produktu: 80%
Doporučuje produkt
- zpracování
- dvě sim s jasným rozlišením a ovládáním
- výdrž baterie (velká kapacita)
- wifi
- velký display
- celková odezva systému je pomalejší
- psaní sms je pomalé a s překlepy
Tento Samsung je už můj 4. telefon na 2 SIM. Není to dáno tím, že jsou Samsung telefony špatné, ale mám rád pokrok.
Všechny byly zpracované dobře a tento není jiný. Tělo přístroje je pevné a chválím zadní kryt, který není náchylný na otisky prstů a odření. Přední čás je lesklá a časem bude zřejmě lehce opotřebovaná, tak jako u předchozí verze Champ Duos.
Funkce telefonu jsou hodně podobné, menu přehledné a nechybí tam nic podstatného. Každá SIM má svoje pozadí a ikonu. Pouze jedna SIM může být použita pro připojení na net a přenos dat z něj. Ale to se lehce nastaví. Doporučuji ihned po zakoupeení zrušit WAP profil a na net se připjovat přes GPRS internet. Stačí si nechat poslat konfigurační SMS od operátora. SMS zprávy jsou taky hodně přehledné.
Wifi je spolehlivá a připojíte se kdekoliv. Přes wifi jdete na internet tak jako přes GPRS neboo EDGE. Interní prohlížeč má problémy se zobrazením obsáhlých www, ale přes Opera Mini (java aplikace gratis) je vše v pohodě.
Senzory vám umožní položit telefon na bok a mít tak širokoúhlé zobrazení.
Hlasitost reproduktoru v pořádku. Zvukové profily k dispozici Budík , kalkulačka atd. standardem.
Micro SD možno použít.
Telefon můžete použít jako modem (USB nebo blotooth), ale mně se zatím nepodařílo to ve win 7 nastavit.
Jediný problém tohoto telefonu je pomalá odezva v menu a při psaní zpráv či ICQ (taky jede v pohodě). Pohyb v menu ještě ujde, ale i tam se občas telefon zasekne a "přemýšlí". Psaní SMS je také pomalé (nejpomalejší ze všech 4 mých Samsungů) a lehce se díky velikosti klávesnice překlepnete. Ale když si na to zvyknete, ujde to.
Bez potíží jedou filmy, videa na Youtube, G-mail atd.
Telefon se dodává jen s nabíječkou. Ale díky kabelu s micro USB jej připojíte k PC a nabíjíte přímo z něj.
Komunikace se Samsung Kies je OK. Záloha čísel v pohodě tak jako převod Avi do telefonu.
Aplikace mohou jet i na pozadí, ale čím více jich máte spuštěno, tím je mobil pomalejší. Ale dle mého názoru klady převyšují zápory tohoto přístroje.
Rozhodně se jedná o kvalitní mobil narozdíl od čínské produkce.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (16)
- Ne