Poradna Mobilní telefony


Autor: Anonym | Vloženo: 27.02.2015 000 10:45 | Témata: Poradna Mobilní telefony

Anonym

MT s Androidem, LTE, do 5000,-

Ahoj. Hledám telefon s LTE s OS Android, LTE, cena do 5 000,-. V rámci těchto parametrů chci co nejvýkonnější a hlavně spolehlivý stroj. Preferuji přední prověřené výrobce před laciným aušusem (kamarádovy zkušenosti s výrobkem z Číny). Důležitá je výdrže baterie, rychlost, svižnost a stabilita OS. Dočetl jsem se, že např. Samsung má lepší rozlišení fotoaparátu než Sony, což mě popr. překvapilo. Díky za rady a za tipy.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    27. února 2015

    Hned ze začátku bych zmínil pár věcí, v Číně se dnes montují takřka všechny telefony (nebo v třeba v Koreii, případ LG). Tím pádem rozvít se může opravdu cokoli a zavedenější čínské značky se těm známým plně vyrovnají.

    Rozlišení fotoaparátu je prakticky k ničemu. Můj starý SE K800i s 3MPx zahanbí většinu mobilů s 8 občas i 13MPx (pro změnu případ mé staré Xperie V) Nicméně mohu potvrdit že levnější a starší Sony mají v této ceně hrozný foťák.

    No a co bych doporučil? -> https://mobilni-telefony.heureka.cz... , který je poměrně výkonný, má slušnou výdrž na baterii a pěkně fotí. Nebo připlatit na https://mobilni-telefony.heureka.cz... (pozor, neumí LTE u Vodafone)

    Použít by se dal i https://mobilni-telefony.heureka.cz... ale ten má poměrně špatný displej.

    A na závěr https://mobilni-telefony.heureka.cz... který nemá moc vysoký výkon, je to spíš taková stylovka, ale pěkně fotí.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      28. února 2015 - Anonymní uživatel

      Díky za názor.
      Tvoji zkušenost s K800i můžu jednoznačně potvrdit. Nepamatuju nic lepšího.
      Inu, díky i za Tvoje tipy. S ohledem na nařachaný střeva jsem vybral Samsunga. Jen doufám, že displej nebude až taková hrůza.


    • Anonymní uživatel

      28. února 2015 - Anonymní uživatel

      Je to dost populární model, tak můžeš zkusit projít nějaké prodejny nebo operátory jestli máš v blízkém okolí, někde by měl být vystaven. Výkonově je na tom podobně jako G2 Mini, možná trochu lépe, ale nadstavba zase trochu pomalejší, takže je to zkrátka vyvážené.

      Tak snad bude sloužit dobře :)


    • Tomáš

      1. března 2015 - Tomáš

      G4 mini jsem vlastnil a za cca 1/2 roku jsem ho prodal.
      Svižný je dost, o nějakém zpomalování se nedá vůbec mluvit (to může psát jen ten, kdo ho nikdy neměl! ) . Přesto jsem ho prodal především kvůli:
      - velmi špatné výdrži baterie (za noc se mi běžně vybijel o 20%)
      - mizerné čtení na slunci
      - přestala mě vyhovovat velikost ~ pro častější použití jako navigace a netu je prostě malý.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.