90%Hodnocení produktu: 90%
Doporučuje produkt
- Inovativní design,dokonalé a precizní zpracování,skvělé hlasové vytáčení, Rychlé nabíjení. "Normální" konektivita.Perfektní displej. Skvělý do ruky.Rychlá a bezproblémová komunikace s PC.
- Malá výdrž baterie.Malinko pomalejší.
- Pozor,rádio nejde bez sluchátek.
Mám ho dva měsíce a chci oponovat odpůrcům Nokie.Je pravda, že jsou rychlejší telefony, s focusem, více stránkami (X7 má jen 3) se hrami a že přehrají kdeco.Maj i větší displej. Je na uživateli co preferuje. K X7 jsem se přiklonil z důvodu kvality. Málokterý model od Nokie se mi líbí, jsem vybíravý. Koukal jsem i na HTC Sensat.Všechno jsou to drahé telefony, tak který bude mít nejdelší životnost? X7 dokonale lícuje, je těžší - je to kus telefonu.Nešetřili na zadním dílu z nerezu. (můj je stříbrný)Krásně zapuštěný foták.Baterie integrovaná.Displej bez problémů. Konečně vyladěné hlas. vytáčení oproti X3 a X6.Mohl by být trošku rychlejší.Musí se trochu hospodařit s energií.Klávejnice OK.Internet OK.Hraje dobře.Dotyky OK.Fyzické tlačítko na foto.Pěkné až super fotky.Vše je logicky rozmístěno, při návrhu se přemýšlelo.Možnost zobrazení počtu spuštěných aplikací.
Vlastní tvorba těch tří stránek-nakonfigurování ikon,hodin... Možnost připojit flešku. Sluchátka jsou to ty lepší od Nokie. Věřím, že X7 jim dala práci a za ty peníze nabízí trvalou kvalitu a dlouhou životnost (i přes ten slabší hardware).Takže cenu respektuji. Koupený na internetu s obavami,vše bylo nadočekávání v pořádku. Mně vyhovuje, mohu doporučit.Tento model se jim fakt povedl (po letech), Je reprezentativní. Krabice jak od HTC.Vyroben v Koreji.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (28)
- Ne (3)