Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nokia X6 16GB

Přidat recenzi

Nokia - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Moderní hudební telefon ve speciální edici NAVI pack s velkým kvalitním dotykovým displejem, skvělým fotoaparátem, operačním systémem Symbian a velkou 16 GB vnitřní paměti.... více »

» Kde koupit

od 4 450 Kč

Hlídat cenu

Recenze Nokia X6 16GB

Nejpřínosnější pozitivní recenze

94 z 100 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Do tohoto telefonu jsem šel z E52, která byla celkem dobře vybavená, ale asi jsem chytil hodně nepovedený kousek, který se mi po týdnu začal sám vypínat, restartovat a to samé dělal okamžitě i po reklamaci. S X6 jsem zatím opravdu spokojený, dotykáč mě dost mile překvapil, asi s ním budou mít trochu... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

123 z 177 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Četl jsem na něj jen samá pozitiva, bohužel se zrovna u tohoto výrobku nepotvrzují. Po zlevnění bych jej doporučil. Pokud budu ještě někdy kupovat podobný produkt, budu požadovat potvrzení země původu. Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 2. února 2012

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Klasické funkce fungují dobře. Já jako uživatel, který hlavně používá internet, navigaci a volání přes skype naprosto vyhovuje. Nevím jak Vy, ale když mě navigace řekne dojeli jste do cíle a tak zastavím rozhlednu se a mám hned příjezdovou bránu vedle sebe, nádhera to mě běžně koupená ani kolikrát neukáže. Co se týče internetu tak radši operu pro lepší ovládání, ale díky tomu, že to běží jako aplikace tak to baští baterku. Mám ho dva roky a žádný problém ohledně venkovních proporcí. Jen mě skřípe trochu zadní kryt a ten vstup pro nabíječku jsem velice rád za nej kde je, konečně ho můžu pořádně uchopit a ne že je někde na boku. Víc toho psát nebudu bo by to byl román.

Pro:

• Spoustu aplikací
  • Vše funguje jak má
  • Gps funguje přesně a rychle.

Proti:

• Při nové aktualizaci sw nevyhovuje internetový prohlížeč, občas nejde zoom a ještě ho musím vyvolat přes menu

Přidáno: 16. ledna 2012

Arnošt

Arnošt

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tento telefon jsem koupil asi za 6 000,- a mám ho už rok. Za tu dobu s ním nebyly absolutně žádné potíže, alespon žádné které by stály za zmínění.
Umí spostu věcí za více než přijatelnou cenu. Tento telefon doporučuji lidem, kteří chtějí za nízkou cenu hodně funkcí.
Já osobně jsem na své věci velmi opatrný, a pokud s tímto telefonem nebudete zacházet jako rozmazlený spratek, tak Vám i dlouho vydrží :)
PS: Má dva fotoaparáty - hlavní zvadu a doplňující ve předu, ale ten už tak kvalitní neni. Ale i tak je to bonus :)

Pro:

• + Z plastu = nízká hmotnost, černá barva
  • + Vibrační podpora
  • + Hlavní fce (SMS, telefonování, fb) rychle dostupné
  • + Kvalitní foták, ale nesmíte mít parkinsona
  • + Celkem přehledné menu
  • + Kvalitní přehrávání hudby
  • + Dobře se drží

• - Jednou za čas pomaleji reaguje, ale málokdy
  • - Při psaní sms se snadno překliknete, ale předpokládám, že to je u všech dotykáčů
  • - WiFi je velká neznámá, někdy se dobře napojíte, ale někdy třeba vůbec. Pro ty co využívají internet v telefonu často a raději si připlatí, doporučuji přidat si internet od operátora

Přidáno: 18. prosince 2011

Ověřený zákazník slevomobil

slevomobil

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
nedokážu posoudit,zdali jsem kopila dobře,ale bylo to přání pod stromeček,a vysněný sen,tak asi určitě.

Přidáno: 17. prosince 2011

Ověřený zákazník Max-shop.cz

Aleš Kovář

Max-shop.cz

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Telefon mám témeř rok a po celou dobu funguje úplně bez problému.Dotykové ovládání reaguje přesně a citlivě.Dlouhá výdrž baterie.Telefon má Wifi což se taky určitě hodí.

Pro:

• Poměr cena x kvalita,hezký vzhlez,dobrý foťák,
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (1)

Přidáno: 16. prosince 2011 (naposledy upraveno 16. prosince 2011)

jakub Lošťák

jakub Lošťák

prostě super !

Pro:

• koupil jsem si ho :)

• ukradli mi ho :D

Přidáno: 1. prosince 2011

Nokia: X6 - eMag.cz

Celá recenze na www.emag.cz

Přidáno: 22. listopadu 2011

Charlie

Charlie

SUPER CENA-BOMBA TELEFON

Pro:

• Naprosto bez problému,perfektní ovládání,jen chybí 32GB verze která u nás není dostupná:)

Proti:

• nelze nabíjet pomocí USB,plastový kryt jinak pecka:)
  • Ne

Přidáno: 20. listopadu 2011 (naposledy upraveno 20. listopadu 2011)

Ověřený zákazník Aukro.cz

Jan Dvořák

Aukro.cz

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tuto nokii bych doporučil všem, kteří chtějí být online a chtějí pomoct na cestách jak autem, tak i na turistice pomocí GPS navigace, která je přesná na 5m! Je to vyzkoušený. Na krácený dlouhé chvíle si zahrajete super hry nebo si poslechnete nějakou hudbu, když zrovna cestujete jak vlakem či autobusem. Baterie vydrží být nabitá dost hodin. Akorát možná zadní kryt není zcela kvalitní. To je skoro u každé nokie. Jsem s ní spokojený.

Pro:

• navigace zdarma
  • velká výdrž (Li-Ion 1320 mAh)
  • snadné ovládání
  • displej 360x640
  • Wi-Fi, internet, aplikace
  • 16GB paměť

Proti:

• pomalejší procesor (434 Mhz)
  • zadní kryt

Přidáno: 19. listopadu 2011

Ověřený zákazník KASA.cz

franta

KASA.cz

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
tento telefon bych už si nekoupil

Pro:

• funkce dobré,kvalitní design

Proti:

• již jsem třikrát musel telefon nechávat opravit,čekám na poslední abych dostal peníze zpět

Přidáno: 17. listopadu 2011

Ověřený zákazník MAKMOBIL

martin

MAKMOBIL

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
super telefon doporičuji za malo penez hodne muzik

Pro:

• super telefon doporičuji
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (2)

Přidáno: 13. listopadu 2011

David

David

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Plastový kryt za kovový?Možná by to mělo lepší efekt,ale už takhle má dost váhu.V kapse u košile se moc nedá nosit.Jinak šlape jako hodinky.Jinak nemám výhrady.

Pro:

• vestavěná GPS,16GB pamět,hezké fotky,wifi,výdrž baterie,vzhled atd.

Proti:

• plastový kryt,sem tam mi zavrže u ucha

Přidáno: 5. listopadu 2011

Denisa

Denisa

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
teda :-D celkem mě překvapují negativní reakce na tenhle telefon... bože lidi kde to kupujete :-D já mam šedivku z mobilplusu Liberec a zatim nemám jedinej problém, ze začátku menší výdrž baterie ale to je normální, na sluníčku si sice nci moc nepřečtete ale když jste jinak s telefonem spokojeni proč to nevyřešit tak že si koupíte matnou fólii bože na ebay stojí jedna 30 korun a doprava je zdarma! díky gorilla glass nejsou ochranné folie třeba ale ta matující se mi na sluníčku velmi osvědčila a výkon dotykového dispeje to nijak nesnižuje. Odchází horní lišta s jackem a USB to se mi tedy nestalo, a ani nikoho koho znám a koupil v ověřeném obchodu se jim to nestalo a to mě utvrzuje jen v tom KDE TO SAKRA KUPUJETE?!? Buď máte smůlu na vadné kusy nebo fakt kupujete v neověřených obchodech. jsem celkem náročná na to co po elektronice chci a s timhle telefonem jsem po dokoupení matné folie naprosto spokojená!

Pro:

• 16 GB paměť
  • dost dobrá GPS (aGPS mám vyplou a super, měla by sice urychlovat a upřesňovat ale s tímhle telefonem je to naprosto zbytečné, integrovaný modul GPS je dostačující a přesný jen déle trvá než naběhne)
  • výdrž je na tenhle telefon dost slušná
  • rychlé přesouvání dat přes USB
  • všechno ostatní než co je v záporech

Proti:

• v levém horním rohu trošku vrže a to snad u všech kousků které jsem měla v ruce ale to je doopravdy detail
  • plast není ideální, ano, ale pro většinu běžných uživatelů dostačující a když si pořídíte kryt tak vám může padat z rukou a kapes u kalhot jak je libo

Přidáno: 5. listopadu 2011

d.kuci

d.kuci

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Od člověka jenž dostal telefon ,nabíječku a záručák:
Tento telefon jsem zakoupil predminulý rok ,jako novinku na trhu to že se mi po pár dnech nafoukla baterie to jsem neřešil ,výměna zo nový ,ten druhý měl kosmetické vady na krytu ,boční svetle proužky se pomalu odlepovali a bylo jenom otazkou casu kdy pojedu do servisu znovu ...
Třetí telefon mi vydržel čtvrt roku zprvu odesel horní panel na na 3,5mm jack což není hrůza mam mp4 ,jako druhý po nem nasledoval mikroUSB port a následně i zamykaní kláves , to už jsem nevydržel a následná předposlední reklamace...Poslední ,ale opravdu poslední telefon věděl co čekat od člověka s třemi před ním ....docela mě zklamala možnost paměťových karet jelikož když vam odejde usb port tak si asi těžko něco stahnete z mobilu do pc(po B2,nebo wifi - na to zapomente to je na hrrrozně dlouho) .
Každopádně mě ten poslední kousek celkem překvapil dlouhou dobu žádná vada na kráse ,až najednou odešlo zamykací tlačítko a věděl jsem konec se blíží , to jak si lidi myslí že si musíte dávat na kapacitní displej folii ...ŠPATNĚ ,folie není potřeba jelikož ten displej vydrží hodně moc, než se na něm objeví alespon malý škrábanec teda pokud bruska není kámoš ...kapacitní displej s tvrzeným sklem vydrží mnoho .
Nepochopil jsem boční vkládání simkarty když už se dá vložit bokem tak se musí i bokem dostat ven ...NE,v nokii mely na to zřejmě jiný názor .
Po zpřístupnění ovi marketu jsem do toho scháněl vhodnější lepší rychlejší hezčí aplikace ,ale další NE ,symbian hry nefungují jak by měly většinou vůbec,a JAVA hry nejsou hry na S60 . Videa pouze ve formatu MP4 (3gp...) JE to symbian jak to že nelze *avi .
Slabá výdrž baterie i při vypnutých aplikacích což nelze jen tak povypínat všechny ,vlastně jde to ,ale než je vypnete tak vám to spapá půlku baterie.
¨Celkově jsem s ním byl spokojen ,ale tyhle drobné výpadky mě celkem pomalu kazili náladu ,až jsem to nevydržel a celkem k mému překvapení nestačilo jenom jedno hození o zem nebo o zeď ,ale nekolik než to z toho pomalu odlítalo ...
zkušenost mi říká ,že nejsem normální majitel na sms a volání ...jsem náročný uživatel :-)

Pro:

• velký kapacitní displej
  • bez nutnosti vlastnit folii
  • 3,5mm jack
  • velká vnitřní paměť
  • blesk
  • výborný foťák dělaly se sním velmi dobre snimky
  • bezplatné ovi mapy vas sice navedou do cíle ,ale odchylka je ...
  • wifi

Proti:

• po nějaké době odchází horní panel na sluchátka ,nabíjecku,mikrousb
  • zamykací tlačítko nevyjímaje
  • port na simkartu z boku? kdo to vymyslel
  • nemožnost jiné pam.karty
  • boční lišty se odlepují snad u všech X6
  • nemožnost stažení symbian her,aplikací
  • video v MP4 ? prosím ostatní symbian nokie normalni avi bralo
  • a mohly byjsem pokracovat v tehle zbytecnostech malinkatejch
  • port na nabíječku z vrchu ? konstrukter s tim nikdy asi nezkoušel volat

Přidáno: 3. října 2011

Ověřený zákazník Aukro.cz

Aukro.cz

Zákazník doporučuje produkt svým známým.

Pro:

• Nabízený mobil odpovídal přesně popisu. Spokojenost.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (2)

Přidáno: 22. září 2011

tomas

tomas

mam ho ale po druhe uz bych si ho nekoupil.

Pro:

• 16gb pamet, fotak, cena, slusny display

• konstrukce,symbian, neprehrava AVI

Přidáno: 13. září 2011

kuba

kuba

sice ho ještě nemám,ale tam níž jsem psal co se mi na něm libi a proč sem si ho vybral.nevim proc ten mobil tak vsichni kazí.podle mě je supr...
...ale uvidim až ho budu mit(vanoce)

Pro:

• display
  • design
  • wi-fi
  • GPS
  • hudba
  • foťák
  • paměť

• symbian
  • dal nevim

Přidáno: 29. srpna 2011

Nokia x6

Nokia x6

Telefon reaguje občas na jedno kliknutí, někdy potřebuje kliknout dvakrát, někdy můžu klikat jako *** a nereaguje. Na to jak jdou telefony dopředu, nepochopím že nemá opakovaný budík, tudíž si jich člověk musí nastavovat více. Tlačítkům na odemykání a otevření menu moc nevěřím. Odolnost telefonu mi přijde velmi malá, jen lehké ťuknutí je na krytu telefonu vidět. Ale pro běžné používání, jako focení, psaní sms, pouštění hudby a prohlížení internetu úplně stačí. Co se týče baterie, tak bych mohla nabíjet noc co noc. Ale je pravda, že telefon u mě běží téměř celý den. Nelituji, že jsem si ho koupila, každý telefon má své mouchy.

Pro:

• Dobré a kvalitní fotky
  • Citlivost displeje (dobře se ovládá)
  • Paměť

• Je pomalejší
  • Nelze mazat více věcí najednou, jedině po jednom
  • Tlačítko na odemykání tel. občas drhne
  • Není zde opakovaný budík
  • Některé aplikace nejsou kompletní
  • Malá výdrž baterie (dá se sice přikoupit, ale proč když už platím za kompletní balení telefonu)
  • Neodolný

Přidáno: 1. srpna 2011

Ověřený zákazník Mobilplus

Mobilplus

Vrele doporucuji

Pro:

• Bohata vybava,vyborne ovladani. telefon za rozumnou cenu
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (6)
  • Ne (1)

Přidáno: 28. července 2011

Nikola

Nikola

Mám tento mobil uz 3 měsíce a jsem s ním spokojená :))

Pro:

• Pěkný vzhled
  • Internet má i wifi
  • Navigace

• Zadní kryt

Přidáno: 25. července 2011

spokojenost

Přidáno: 22. července 2011

Ověřený zákazník Mobilplus

Mobilplus

Nokia x6 je dobrý dotykový telefon specializovaný na přehrávání hudby. Pokračuje tak v sérii X-press music.
Pěkný desing a dobře padne do ruky.

Pro:

• Funguje skvěle. Žádné znatelné poruchy.

Proti:

• Kdo neumí s dotykáčem, stejně se to naučí. :)

Přidáno: 17. července 2011

Denisa Králová

Český-mobil.cz

Já jsem si tenthle telefon vysnila a nemám nejmenší důvod na něj nadávat.. jediný mínus co má je zadní plastový kryt který ve vrchní časti u USB portu prostě nedoléhá... uvidím jak to bude s baterkou, ale doufám že třem reklamacím jako u mého posledního telefonu nokia 5310 XpressMusic se vyhnu :)

Pro:

• 5 MPx Foťák, GPS, wifi, rychlá reakce a kopírování souborů přes USB (jelikož neni slot na kartu tak to výrobce nějak vyřešit musel :)) přesná reakce na dotyk i u milimetrového písma při prohlížení webu

Proti:

• telefon mám 10 dnů a baterka vydrží pouze den, a to mám všechny zbytrečnosti povypínané, dám jí ještě měsíc a uvidím jestli se kapacita natáhne, jinak budu reklamovat

Přidáno: 17. července 2011

MobilPlanet.Cz

Velmi dobře se použivá. Doporučil bych ho i ostatním. Protože je to novinka a skvěle funguje.

Pro:

• dobrá komunikace s obchodem, rychlost objednávky

Proti:

• žádné na nic jsem nenarazil
  • Ne (1)

Přidáno: 15. července 2011 (naposledy upraveno 15. července 2011)

CHAK

CHAK

MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST!!!!!!!kapacitní display,gps modul,dozivotni aktualizace map nokia.
proste dobrej fouuun

Pro:

• všechno
  • cena
  • výbava
  • Symbian
  • vzhled
  • hudba
  • 16gb
  • je to NOKIA

Proti:

• Ato ze nekomu blbne volani,nebo ze mu nedrzi krytky a ze sou s tim nejaky problemy to zalezi na tom na jaky kus narazite ja ho mam s 3letou zarukou a nemenil bych ja sem s nim za rok co ho mam nemel nejmensi problem...

Přidáno: 12. července 2011

perfektní produkt od nokie

Pro:

• funkce,kvalita,aplikace,perfektní navigace...

• zatím žádné
  • Ne (2)

Přidáno: 5. července 2011 (naposledy upraveno 5. července 2011)

laky777

laky777

Poslední dobou chodí špatné recenze,nevím čím to je ale telefon mám přes půl roku a jsem naprosto spokojen jak po lehce uživatelské tak po náročně pracovní stránce plně spokojený.Je možné že jsem koupil delikátní kousek,ale jak říkám práce,fotky,zábava,psaní (mail,sms),brouzdání po internetu,navigace to vše jedna báseň.

Pro:

• PRÁCE,VZHLED,MATERIÁLY

Proti:

• TROCHU POMALEJŠÍ OPERAČNÍ SYSTÉM (PŘI VÍCE SPUŠTĚNÝCH APLIKACÍ UPOZORNÍ NA MOŽNÉ KOMPLIKACE)(NAPŘ.NAVI+HUDBA+INTERNET+GALERIE)

Přidáno: 4. července 2011

Bludimirka

Bludimirka

Tento telefon jsme dostali "zdarma" k notebooku. I tak ale ve faktuře bylo psáno 9000,-. Za tuto cenu naprostý propadák. Od druhého měsíce používání chybí multimediální lišta. Dělá si co chce. Jen tak zničehonic mi přeskočí dotyky a místo čísla 7 se mi zmáčkne číslo 8, chci dát volby a zmáčkne se tlačítko zpět, které je na opačné straně. Psaní sms špatné z důvodu pomalého reagování doteku, pokud chci v sms napsat číslici, nereaguje na dlouhý dotyk. Občas se sice probere, ale to je opravdu občas. Objednávám si nový telefon a tento jde na reklamaci. Na přeinstalování softwaru již byl, ale problém nevyřešen. Jednou jsem dostala takový vztek, když jsem nemohla vypnout budík, že jsem do něj praštila pěstí a najednou se probral. Nazvala bych ho Ruskou Gola sadou:D pár ran a hotovo!! Kdyby nestál tolik, šel by ze skály, tomu věřte!! Rozhodně nedoporučuji!!!

Pro:

• Dobré fotografování na MAKRO fci
  • velká paměť

• kapacitní display
  • pomalé reakce
  • při vypnutí nebo restartování se skají klávesy
  • od 2. měsíce chybí multimediální lišta
  • Ano (7)
  • Ne (7)

Přidáno: 29. června 2011

franta vrba

MobilPlanet.Cz

bylo mi zděleno po aktualizaci když zmizela čeština a všechny mapy co tam byly, ŽE TENTO TELEFON NENÍ URČEN PRO PROVOZ V ČR A NAKONEC KDYŽ JSEM PO ČTYŘECH DNECH ODVEZL OSOBNĚ TELEFON NA ADRESU KDE JSEM HO OBJEDNAL TAK SE SEMNOU NIKDO NEBAVIL, PREJ HO MÁM POSLAT POŠTOU TAK JAK JSEM HO OBDRŽEL, poslal jsem ho poštou a po 10ti dnech sledování se zásilka pohybuje po celé republice, JE TO JAKO V KOCOURKOVĚ, připadá mi to jako naschvál prodali jsme a ted si stím dělej co chceš když chceš majiteli aby to fungovalo tak jak píšeme že to umí . Nejdříve si to poví o aktualizaci jinak mapu si to nestáhne tak povolím aktualizaci jak je to samo nastaveno a HLE už nemluví česky a ke všemu ani jedna mapa, ale zase to dovolí stahovat mapy, ale k čemu to je když to nemluví česky jedině se k tomu doučit aspon anglicky-maličkost co??????????

Pro:

• krásný telefon

Proti:

• problémy s aktualizací, není v něm Česká mapa tak nefunguje navigace v ČR
  • Ne (5)

Přidáno: 26. června 2011

Martin

Martin

tento telefon jsem si koupil v loni celou dobu jsem byl s ním spokojen až do minulého mesíce kdy mi odešel repráček dal sem ho do opravy.telefon opraven ale bohuzel po zapnuti jsem se nedostal do Menu znovu do opravny,opraveno chtěl jsem si pustit muziku přes sluchátka nefungovalo.Už to vzdavam a chtěl bych si koupit jiný telefon. p.s. nedoporučuji tento telefon

Pro:

• velká pamět,dobrý fotak

Proti:

• špatné vyndavání sim karty, na slunci si ani nepřečtete zprávtelefon je z plastu stačí ze vam jednou spadne na zem a uz máte problémy

Přidáno: 26. června 2011

Katchennka

Katchennka

Mám telefon Samsung s5230, chtěla jsem přejít na tento typ telefonu, dostala se mi ta možnost mít telefon doma na víkend .
Rozhodně jsem ale nečekala až tak veliké zklamání . Telefon reaguje někdy až přehnaně a nebo mu trvá déle než vůbec reaguje . Tělo celého telefonu vrže, nechápu i přesto že je to nový telefon. Rozhodně nevím čím je extra tento telefon jen opravdu tím že má 16 GB . Jinak v tom opravdu nevidím nic jiného . Dobré možnosti jsou nahrávání různých aplikací,možnost wifi ale dneska už to není žádná novinka . Fotoaparát no rozhodně i s menším pixelem uděláte lepší fotky .Možnost vkládání sim karty z boku ? No kdyby ta karta tam šla dát a zase zpátky vyndat tak je to ok ale to že se musí vyndat baterie a pak něco zmáčknout,upřímně nevidím rozdíl mezi obvyklým způsobem a tady tím .

Pro:

• Více barev
  • Nahrání aplikací
  • Wifi
  • Gps
  • Paměť

• Materiál celého telefonu
  • Seká se
  • Občas nereaguje na kliknutí
  • Vkládání sim
  • Ano (10)

Přidáno: 17. června 2011

Český-mobil.cz

Nokii X6 jsem si vybrala proto, že měla vše, co jsem od mobilu chtěla - fotoaparát, video, navigaci, přehrávání hudby. Toto splňuje. Jen by firma mohla vylepšit zpracování výrobku (lepší zadní kryt a ostatní krytky).

Pro:

• video
  • Navigace
  • fotoaparát s bleskem
  • velká paměť
  • kvalitní přehrávání hudby

• provedení zadního krytu
  • nedrží krytka na zástrčce, kam se připojuje USB kabel

Přidáno: 29. května 2011

Anonym

celkove spokojena, chtela jsem hlavne mobil s dobrym fotakem, velkym displejem a dobryma funkcema a to vsechno tenhle mobil ma a baterie me vydrzi dlouho

Pro:

• velmi kvalitni mobil za dobrou cenu, dobry fotak a jednoduche ovladani, velmi dobre se pise na displeji, dobra navigace a vyborny slovnik z jakykoli jazyk sveta

Proti:

• kdyz mi to nahrali do jineho jazyku tak mi zacal blbnout kalendar, ale pry to chce znova prehrat ten software

Přidáno: 18. května 2011

jarod72pm

začátečník

jarod72pm

Přecházel jsem z Nokia E65
a hledal jsem telefon pod 5 tisíc s celkovou vyšší užitnou hodnotou srovnatelnou u dražších mobilů.
Celkově telefon splňuje vše co požaduji až na nějaké drobnosti které přímo neovlivní jeho funkce či schopnosti.
Jsem velmi spokojen a nokia si drží svůj standart.

Pro:

• Výborná citlivost dotyku
  • zámek telefonu
  • rychlý symbian
  • kapacita paměti
  • standartní dnes dostupné aplikace
  • solidní navigace
  • výborné repro
  • solidní baterie

• delší nabíjení
  • chybí slot microSD
  • telefon v plastu(mít kovový obal pak je dokonalý)
  • 5mpx foťák fotí průměrně(Samsungy fotí líp)
  • krytka miniUSB nesedí uplně přesně(nelícuje jako ostatní části)
  • Ano (5)

Přidáno: 25. dubna 2011

Anonym

telefon.. to je teda beznaděje od tak kvalitní značky jako nokie.. mám ho asi tak 6 měsíců a během toho byl v opravě tak 4x!!!

Pro:

• fotoaparát
  • jack 3,5mm sluchátka
  • navigace
  • navi držák do auta
  • mobil akorát do ruky

Proti:

• tlačítko vypínání se odchlipuje stejn jako odemykací tlačítko
  • citlivý G-senzor na polohování obrazovky
  • POZOR!! VYBÍJÍ SE MI BATERIE(nevim jestli vada kusu ale asi tak den to vydrží)
  • je na něm viďet každý škrábaneček,mastnota...
  • pomalejší reakce na dyspleji
  • zahřívání bez jakéhokoliv zatížení
  • přijmu hovor,řeknu ahoj a druhá strana mě už pak neslyší
  • bliká tam furt že pamět SIM je plná, sim je prázdná..
  • Ano (5)

Přidáno: 21. dubna 2011

No_offence

No_offence

V době vydání to byl nejlepší kousek z portfolia Nokie, jediný model s kapacitním displayem a to za 9100 Kč. Tehdy nejlepší volba, dnes již bych si jej znova nekoupil kvůli jeho pomalosti ani za výrazně nižší cenu. Největším mínusem je pro mě pomalý Symbian, případně neodpovídající hardware nedoladěnému softwaru.

Pro:

• Velmi kvalitní kapacitní display, nepoškrábou jej ani klíče, co jsou s ním v kapse
  • Neustále aktualizována a vyvíjena doživotní navigace zdarma
  • Mobil vydržel i velké pády
  • Dobré fotky
  • Dlouhá výdrž baterie, která nemá tendenci ztrácet kapacitu
  • Design
  • Kvalitní přibalená sluchátka
  • Nemalá nabídka originálního příslušenství

Proti:

• Velmi pomalá odezva na příkazy
  • Má tendenci reagovat naprosto zmateně na jasné a jednoduché povely, to udělá něco jiného nebo vůbec nic
  • Po zaplnění paměti cca 3500 SMSkami přestal hlásit příchozí zprávy, slabý hardware nestíhá
  • Pomalé načítání webových stránek
  • Časté vypadávání připojení přes wi-fi
  • Špatná čitelnost displaye na slunci
  • Vrzající zadní kryt
  • Kvalitní díly, ale nesedí u sebe
  • Nedá se nabíjet přes USB konektor

Přidáno: 19. dubna 2011

Momo

začátečník

Momo

Co se týče dotykového displeje, nemám k němu žádné výhrady. Možná akorát hůře reaguje na dotyk u krajů obrazovky. Systém Symbian mi moc nesedl, ale to je na vkusu každého. Telefon je sám o sobě svižný a lehce ovladatelný, ovšem nastává veliký problém při větším vytížení. například surfovat na webu přes wifi a k tomu mít puštěný přehrávač hudby už mobilu dělá problém a "seká" se. Může za to podle mě procesor, který má na takový mobil frekvenci pouhých 0.434 GHz. To je opravu nedostačující, pokud ho chcete nějak více zatěžovat. i spouštění a zavírání aplikací chvíli trvá. Na druhou stranu získáte výborný fotoaparát, pěkné rozlišení displeje a výborně funkční telefon se spoustou aplikací (i v Javě). Skvělou navigaci, která funguje opravdu výborně i jako plnohodnotná navigace do auta. A hlavně nyní už i skvělou cenu.

Pro:

• Navigace
  • Fotoaparát
  • Vysoké rozlišení displeje
  • Dobrá konstrukce a zpracování
  • Stále podpora Javy
  • Výborná podpora
  • Reproduktory telefonu

• Nedá se nabíjet přes Micro USB
  • Pomalejší systém
  • Složitější ovládání

Přidáno: 28. března 2011

Ověřený zákazník NEJMOBILY.CZ

Georgek99

NEJMOBILY.CZ

Pro:

• Přehledný displej s vysokým rozlišením, množství funkcí, 5MPx fotoaparát s autofokusem, WIFI, GPS.

• Zadní kryt
  • Ne (2)

Přidáno: 27. března 2011 (naposledy upraveno 27. března 2011)

Petra Visingerová

MobilPlanet.Cz

Přijatelná cena. Snadná obsluha. 16GB pamět. Dotykový display. Navigace zdarma. Možnost aktualizací software přístroje vč. map zdarma. Všem mohu jen vřele doporučit.

Pro:

• Navigace
  • Hudba
  • 16GB paměť
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (2)

Přidáno: 16. března 2011

Ověřený zákazník Nextmobil

boss

Nextmobil

Super telefon

Pro:

• všechno kromě konstrukce

• horší konstrukce

Přidáno: 15. března 2011

...............

Pro:

• výborný telefon a i ta cena..........
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (4)

Přidáno: 12. března 2011

Martin Kuchař

klasika od nokie

Pro:

• kvalita+cena

• není co

Přidáno: 2. března 2011

Viktor Agócs

Viktor Agócs

Takze tak

Pro:

• Perfektny telefon, hedset

• Plastovy zadny kryt
  • Nepodporuje SD karty

Přidáno: 2. března 2011

Ověřený zákazník mojemobilka.cz

Radmila Chmielniaková

mojemobilka.cz

Můj názor na Nokii X6 je takový, že jsem s ním velice spokojená a vůbec nelituji, že jsem se pro něj rozhodla. Tento mobilní přístroj si původně zakoupil můj kamarád a mně se zalíbil od první chvíle. Když jsem pak porovnávala všechny mobilní telefony, ještě s dalšími dvěmi značkami, zjistila jsem, že u každého telefonu mi vždy něco scházelo. Nokia X6 splňovala vše podle mých představ a vše co jsem od něj očekávala. Myslím si, že cena odpovídá plně kvalitě tohoto přístroje.

Pro:

• - velký displej
  • - kvalitní fotoaparát i videokamera
  • - jednoduché ovládání
  • - spousta funkcí
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne

Přidáno: 28. února 2011 (naposledy upraveno 4. ledna 2012)

kikinka

kikinka

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
tenhle mobilní telefon sem dostala od sváho přítele za dar sem byla velmi stastná s neomezenim množství aplikací jsem ho do ted neokoulala a to mu za 5 dní bude rok :) kuli mé nešikovnosti mi hodněkrát spadl ze schodů atd.. a dyspai atále drží:) což je úžasné telefon se hodí pro každé využití a bombově se na měm píšou smsky :) ale je tolik nových telefonů že ho brzy vystřídá nokia E7 a nebo samsung galaxy, nebo vyvaz u5 -u8 to je vše ve hvězdách

Pro:

• má vnitřní pamět 16 gb což me uchvátilo
  • simbyan pro někoho je lepší jiný aperační sistém ale mě vyhovuje tel. bych s jinym systémem nechtěla
  • telefon se hezky drží díky jeho tvaru
  • někodo píše že na něm newidí nic když svítí slunce ale já bych řekla že je to vidět dobře :)
  • ovi
  • jde stáhnout spoustu aplikací
  • jde tam strasne mnoho motivů
  • ovladání
  • psaní smsek
  • java
  • 5megapixelu fotoaparát
  • rozlišení displeje mi vyhouje
  • zadní kdyt se dá koupit v mnoha jiných barvách
  • cena
  • dostupnost

Proti:

• zadní kryt vrže ale co jsem měla pujcené tel. tak je to počase u všech

Přidáno: 27. února 2011

tnt

tnt

není špatný, ale k dokonalosti má daleko...

Pro:

• pěkný vzhled
  • wi-fi (displej by mohl být větší)
  • fotoaparát s autofokusem (ovšem ne tak dobrý jako mají Sony ericssony)
  • dobrý (kapacitní) displej
  • mapy zdarma

Proti:

• Symbian plný bugů (seká se, nefunguje na 100 procent)
  • uchycení zadního krytu
  • nicmoc kalendář (i staré Nakie mají lepší)
  • málo aplikací pro OS (no jo Symbian)
  • chybí plná podpora office

Přidáno: 15. února 2011

Petr Lebovski

MobilPlanet.Cz

Kvalitní telefon na který se mohu spolehnout.

Pro:

• Vynikající chytrý telefon který má všechny parametry,inzerované vlastnosti fungují bezvadně.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (2)

Přidáno: 13. února 2011

Ověřený zákazník Alza.cz

karel fabian

Alza.cz

Tyto telefony jsem koupil celkem 4 od ruzných prodejců a tří z nich už jsme nahradili jinou značkou

Pro:

• navigace

Proti:

• časté zasekávání ovladání dotykové obrazovky,slabý fotoaparát
  • problémy s bluetootem
  • Ne (5)

Přidáno: 10. února 2011

mata

mata

Je peknej. Nemam snim zadne problemi. Jenom je skoda ze s oficialni ceske distribuce se dodava jenom celej cernej a je celi virabjeny v cine..Ja ho teda nemam s oficialni cske distribucce protoze jsem ho ani nemohl najit jenom za velmi vysokou cenu... Cenove je dost levnej na to ze dokaze konkurovat epplu za 20 000,-Kč..Konkurenti jsou jenom Sony Erixcon U5 i vivaz(cenovi), vybral jsem si nokiu k vuli tomu ze jsem mel us dva SonyErixony a chtel jsem skusit neco inyho.A jeste k vuli tomu ze vysel v testech lepe.. Navic jse me libi navigace zdarma.A ovi mapy jsou uzasne tolik moznosti to je uplne bezkonkurencni... Skusil jsem to srovnat s prumernou GPS-kou za 6000.-Kč a navigace u nokie byla lepsi zensky hlas je velmi prijemny zedny chrapot navic to reaguje velmi rychle...Skoda ze jsem tam nenasel stopky ale to nema ani nokia E52..Dotikovy displej je velmi prijemny a reagu je to velmi dobre..Velmi kvalitni hudba i video opravdu spickove...Jeste bych toho chvalil moc ale us jsem napsal to dulezite aspon pro me...

Pro:

• -Ma 16GB dost , ale hned jak jsem ho koupil tak jsem aktualizoval vsechny aplikace a zustala me tam pamet jenom 13GB takze s 8GB bych nebral...
  • -Je dost pekny...Aj cerveno cerny..
  • -Docela rychla GPS..
  • -Internet je vyborny=je tychli..A velmi pekna grafika...
  • -Dost dobrej fotoaparat aj video je dost dobry...
  • -Blesk je Výborný... Cervene svitýlko kdys dam pauzu u videa je velmi prijemne...
  • -Zatim me Vydrzel i v kapsi...
  • -Jsou k tomu bezvadne sluchatka (špuntove s ruznyma velikostma), navic je na nich i zesilovani a zeslabovani a pretoceni pisnicky pauza, jeste jsou velmi pekne...
  • -Nejdou na tom videt cmouhy (ne moc) od mastnych prstu..
  • -Moc dobre repraky..

Proti:

• -Zadni kryt je dost poddanej.
  • -Stara zakladni deska.Cos skoro vubec nevadi as na to ze se to nabiji pres 2.5 milimetrovi zek..
  • -Docela me prijde pomale blothoot.
  • -Nema stopky
  • Ano (11)
  • Ne (6)

Přidáno: 10. února 2011

Ověřený zákazník Max-shop.cz

Hauzik

Max-shop.cz

Telefon bych díky nízké ceně doporučil.Slušně vybavený a jednoduchý na ovládání.Kdo je zvýklý na nokii, tak ho telefon nezklame a bude max spokojenej.
Wifi funguje skvěle.

Pro:

• -slušná cena
  • -velká paměť 16 GB
  • -přehledné menu
  • -jednoduché ovládání
  • -slušná navigace

• -baterie moc nevydrží
  • Ne (2)

Přidáno: 10. února 2011 (naposledy upraveno 10. února 2011)

Ověřený zákazník Můj nový mobil

Můj nový mobil

Pro:

• super telefon

• nic

Zobrazuji 1 - 50 ze 175 recenzí [ 1 ] 2 3 4