Nokia je pokryta 18karátovým zlatem. Zadní kryt je vyroben z kůže. Klávesa je ze safíru. Je to něco jako luxusnější C7. Zobrazit celou recenzi
Nokia Oro
Smartphone - Nokia - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát Udělejte trvalý dojem – ukažte svůj inteligentní přístroj Nokia Oro z limitované edice. 18karátové zlato Nádech luxusu Udělejte trvalý dojem – ukažte svůj inteligentní přístroj... více »
od 14 599 Kč
0% | (0) | |
11% | (2) |
Kikushka mucQ :-*
Přidáno: 4. dubna 2012
maminka mi ho zabavila,miminko mi ho poblinkalo a porad este zije
| Ovládání mobilního telefonu: | jednoduché |
| Kvalita fotografií pořízených telefonem: | perfektní |
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Hodnotím se jako: | běžný uživatel |
| Kvalita displeje: | dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: | špatná |
Produkt používám již přes týden. Nemám ještě vyzkoušené všechny funkce, zatím jsem nenarazila na nic záporného. Design se mi velmi líbí - kůže na zadním krytu je příjemná na dotyk a navíc praktická - telefon vám nevyklouzne snadno z ruky.
eliska
Přidáno: 16. října 2011
Tento produkt jsem koupila dceri k narozeninam. Po par mesicich uzivani ji ale prestal fungovat. (Docela me to stve, do te doby se totiz zdal byt uzasnym) Operator nam rekl, ze oprava by stala kolem 7 tisic, ale pravdepodobnost, ze bude zase na 100% v poradku, neni moc vysoka. Za ty penize me to tedy opravdu mrzi. Vim, ze je to vec zavadneho kusu, ale i tak. Ale musim uznat, ze pred poskozenim byl uzasny a dcera s nim nemela zadne problemy.
Klíčové vlastnosti: tvary a funkce převzaté z Nokie C7 hodnotnější materiály (zlato, safír, kůže) od začátku prodeje Symbian Anna Hlavní nedostatky: některé plastové části zbytečně sráží luxusní pocit z telefonu jen málo změn a osobitosti proti Nokii C7 vysoká cena
Celá recenze na www.mobilmania.czNokia je pokryta 18karátovým zlatem. Zadní kryt je vyroben z kůže. Klávesa je ze safíru. Je to něco jako luxusnější C7.
Přidáno: 27. července 2011
Kromě technických specifikací u nás naleznete i obsáhlý slovníček s vysvětlením odborných pojmů, fotky a videa...
Celá recenze na www.mobilzin.czZobrazuji 1 - 10 ze 10 recenzí