Hodnocení produktu: 10% 10%
Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Koupil jsem tento telefon, před rokem asi za 7000,- Kč (dnes za ty peníze koupím telefon o 100% lepší) a těšil se na super telefon.Ze začátku jsem byl spokojen, tedy jen pár hodin, než se telefon začal zasekávat, někdy bylo nutné vyndat i baterii, aby znova naskočil.Další problém byl příjem signálu, tam kde ostatní bez problému měli plný signál (třeba v budově nebo na horách), tak Nokia bez signálu. No prostě děs, už nikdy.Jediné s čím jsem byl spokojen byly Nokia Mapy a výsuvná klávesnice, která byla opravdu bytelná.
vážně sním mužete jít do popelnice a říkat si že ste bezdomovec.Nechci tento mobil pomlouvat, zažila jsem s ním i dobré, ale.. Opravdu na hovno mobil. První ca 2 měsíce naprostá spokojenost.. parádní foťáček, mp3 přehrávač, vše jak mělo být.. Občas se mi hodně seknul a tak po půl roce zničehonic baterka úplně v čudu. Když mi někdo volal, hned se to vyplo.. Na reklamačce jsem neuspěla, prý to byla má chyba, ale netuším co jsem udělala... Dále mě docela naštvalo, když jsem si ho v říjnu minulého doku koupila za 9.500,- a asi za 3-4 měsíce byl v pohodě k dostání za 4.000,- Kdybych to věděla, tak ho nekoupím ani za ty 4.000.. Strašně toho lituju a tento mobil nedoporučuju, za tu cenu jsou k dostání o dost lepší mobily ;-) kdyby šlo tak hvězdičejk bych dal -97
- Byla pro vás tato recenze užitečná?
- Ano (1)
- Ne