Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nokia N97 mini

Přidat recenzi

Nokia - výsuvné - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Nokia N97 Mini je skvěle vybavený telefon, který sází na úspěchy jeho předchůdce. Vzhledově se mu i velmi podobá, ovšem N97 mini sází na cenu. To je sice kompenzováno menší... více »

» Kde koupit

od 4 190 Kč

Hlídat cenu

Recenze Nokia N97 mini

Nejpřínosnější pozitivní recenze

55 z 63 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

začneme negativem, ale za to pořádným a tím je výdrž baterie, nečekal jsem žádný zázrak, ale že vydrží sotva den je pro mě obrovské zklamání. Ale dá se to jakž takž překousnout a teď můžeme jít na pozitiva. Nokia N97 mini má stejně jako N97 5mpx fotoaparát, jediný rozdíl je, že mini nemá krytku obje... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

39 z 58 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Tento mobil si koupila moje kamarádka. Když tento mobil kupovala tak ji zarazila docela cena protože je poňekud vyšší nežli má mobil stát . S poměrem cena a výkon je mobil o něco dražší nežli by měj být. Kamarádka cenu překousla a mobil si koupila. Byla spokojená a mobil se ovládá opravdu velmi lehc... Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 8. února 2012

drato

drato

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Koupil jsem tento telefon, před rokem asi za 7000,- Kč (dnes za ty peníze koupím telefon o 100% lepší) a těšil se na super telefon.Ze začátku jsem byl spokojen, tedy jen pár hodin, než se telefon začal zasekávat, někdy bylo nutné vyndat i baterii, aby znova naskočil.Další problém byl příjem signálu, tam kde ostatní bez problému měli plný signál (třeba v budově nebo na horách), tak Nokia bez signálu. No prostě děs, už nikdy.Jediné s čím jsem byl spokojen byly Nokia Mapy a výsuvná klávesnice, která byla opravdu bytelná.
vážně sním mužete jít do popelnice a říkat si že ste bezdomovec.Nechci tento mobil pomlouvat, zažila jsem s ním i dobré, ale.. Opravdu na hovno mobil. První ca 2 měsíce naprostá spokojenost.. parádní foťáček, mp3 přehrávač, vše jak mělo být.. Občas se mi hodně seknul a tak po půl roce zničehonic baterka úplně v čudu. Když mi někdo volal, hned se to vyplo.. Na reklamačce jsem neuspěla, prý to byla má chyba, ale netuším co jsem udělala... Dále mě docela naštvalo, když jsem si ho v říjnu minulého doku koupila za 9.500,- a asi za 3-4 měsíce byl v pohodě k dostání za 4.000,- Kdybych to věděla, tak ho nekoupím ani za ty 4.000.. Strašně toho lituju a tento mobil nedoporučuju, za tu cenu jsou k dostání o dost lepší mobily ;-) kdyby šlo tak hvězdičejk bych dal -97

Pro:

• n
  • i
  • c

• v
  • š
  • e

Přidáno: 7. února 2012

Ověřený zákazník Mobil se zárukou

Radomil

Mobil se zárukou

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Telefon jsem si vybral kvůli qwerty klávesnici, fotoaparátu s bleskem, snadné ovládání, velká vnitřní paměť, přístup k aplikacím přes nokia obchod.

Pro:

• Kvalitní fotoaparát, qwerty klávesnice, snadné a srozumitelné ovládání, Wifi, Gps modul,

Proti:

• Někdy nefunguje automatické otáčení ( je třeba restart )

Přidáno: 6. února 2012

Gejmzoun

Gejmzoun

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Nedoporučuji ani svému nejhoršímu nepříteli

Pro:

• Telefon sem měl dva roky. Kupoval jsem ho ještě za několikrát vyšší cenu, než-li se prodává nyní. Po prvním týdnu nalhávání, že telefon je super jsem nenašel jediné PRO

• Je to SHIT :D

Přidáno: 5. února 2012

Josef

Josef

doporučuji všem...

Pro:

• super stroj

Přidáno: 2. února 2012

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Jsem rád, že ho mám. To, co od telefonu očekávám, splňuje celkem obstojně. Věci, které jsem uvedl v negativech, nevyužiji tak často. Nemyslím tím slabý procesor, ale že nepoužívám aplikace, které by jej potřebovaly.

Pro:

• Dobrý displej, výborný foťák, hardwarová klávesnice, pamět 8gb + možnost rozšíření micro SDHC karty. Wifi, mapy zdarma, GPS, kompas, dobrý internetový prohlížeč.

Proti:

• Hodně rychle ztratila na ceně, hodně slabý procesor, hodně slabý přijímač GPS. Celkem zamrzí, když chci pohybem prstu schovat widgety na obrazovce a ony zajedou po 3-5 vteřinách. Tímto mě telefon dost zklamal.

Přidáno: 1. února 2012

Ověřený zákazník Alza.cz

Daw

Alza.cz

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Elegantní mobil s krásnou klávesnicí. Pokuď nedáte moc na funkce a stačí vám, co vám mobil nabízí, není špatný. Po cca roce používání zde nebyl žádný větší problém.
GPS také funguje jak má a doživotní aktualizace je fajn.

Dotykový display u tohoto mobilu je bohužel už nemoderní a za stejnou cenovou relaci se dá jistě pořídit kvalitnější mobil.
Proto tento výrobek už nedoporučuji.

Pro:

• Elegantní mobil
  • GPS

• Rezistivní display -> na momentální smartphony už to nestačí
  • Symbian už taky jede z posledního dechu

Přidáno: 30. ledna 2012

melissa cipriani

melissa cipriani

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Telefon jsem si zakoupila hnedka jak vyšel, po půl roce se začal neskutečně sekat, display mi vubec nereaguje a další potíže. Spokojená s ním moc nejsem .

Pro:

• klávesnice
  • vzhled
  • video

Proti:

• neustále se seká a musím restartovat
  • cena
  • vyhledává špatně signál
  • BATERIE !!!

Přidáno: 29. ledna 2012

Jozef Müllner

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Bál jsem se výdrže baterie z ostatních recenzí. Mám celý den bluetooth handsfree a v noci mám vypnutý telefon. Vydrží kolem 5-ti dnů

Pro:

• perfektní výbava, super design

Přidáno: 24. ledna 2012

Ověřený zákazník HMmobil.cz

Tatjana

HMmobil.cz

dobry

Pro:

• S telefonem jsem spokojena,v baleni neni česky navod,tak se vtom moc nevyznam ale pomalu se seznamujeme

• baterka,moc nevydrži...

Přidáno: 23. ledna 2012

svobi9

svobi9

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.

Pro:

• Nokia Mapy
  • klávesníce

• skoro vše

Přidáno: 23. ledna 2012

Adéla

Adéla

Jsem opravdu naštvaná když vidím že se dnes dá pořídít za "pár" tisíc... Já nikdy neřešila jaký mám telefon, bylo mi to více méně jedno... Takže když jsem si mohla koupit dražší telefon, byla jsem ráda. Tento telefon jsem pořídila...POZOR.. za 12 tisíc... ano je to tak...:D.... po roce a půl stojí 5 tisíc..
Telefon se mi ze začátku zasekával cca jednou za 3 měsíce, což jsem nijak moc neřešila. Nyní se mi zpomaluje často, zasekne se, vibruje pro nic za nic. Když mi přijde sms a zároveň ho odemknu tak se zasekne. Občas když fotím, fotka se mi v paměti objeví za pár dní pokud ho nevypnu a nezapnu... Nyní díky bohu za klávesnici, protože když si telefon umane že prostě reagovat na dotyk nebude tak napsání smsky by asi bylo nemožné... Ovšem za 5 tisíc je to fajn telefon

Pro:

• Fotoaparát
  • Klávesnice

• Zasekává se

Přidáno: 19. ledna 2012

Kůrka

Kůrka

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Telefon jsem si vybrala proto, že je zn. Nokia. Byla jsem nadšená až nato, že po týdnu umřel a smazal mi vše co bylo nejen v něm ale i na kartě. Problém byl reklamací vyřešen - opraven vrácen. Jsem s ním spokojená, ikdyž někdy zlobí způsobem, že se spomaluje. Koupila jsem si hnědou verzi a velice se mi líbí. Fotky jsou docela kvalitní.
Jsem spokojená...

Pro:

• hnědý - slušivý
  • dotykový
  • výsuvná klávesnice

Proti:

• občas zlobí foťák - dostání se do galerie
  • někdy si dává trochu na čas
  • při dlouhém užívání docela topí

Přidáno: 15. ledna 2012

Určitě htc

Pro:

• Dobrý foťák

Proti:

• Zrovna píši z htc , a musím přiznat že po asi 20měsících užívání telefonu nokia, jsem mile překvapen. Na něco tak moc dobrého jako je Android se zvyká snadno. Tato nokia je asi o 50 % levnější, ale o 100 % horší když funguje. Takže je to na Vás přátelé. A až ho budete chtít reklamovat, tak vám řeknou že jste prohnuli základní desku a proto nefunguje.

Přidáno: 14. ledna 2012

doporučuji

Pro:

• lehká ovladatelnost,dobrá pamětˇ,psaní na QWERTZ je dobre i pro silnější prsty,
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 8. ledna 2012

Andrea

Andrea

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.

Pro:

• Design
  • Luxusní klávesnice

• Baterie!!
  • a téměř vše další

Přidáno: 6. ledna 2012

Dominik Vodička

Dominik Vodička

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Všem můžu jen doporučit,pro toho co rád fotí,chodí na wifinu...

Pro:

• Desing
  • 5Mpx fotoaparát
  • QWERTZ
  • Rozšířený webový prohlížeč,Podpora Flash
  • 8GB paměť
  • Symbian
  • OVI Mapy Zdarma(GPS modul)

• Baterie vydrží málo

Přidáno: 5. ledna 2012

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Produkt jsem vybrala na základě doporučení kolegyně.Mobil je dobrý, i když trochu vetší. Výhoda je, že mohu využít pro psaní sms i jinou než dotykovou klávesnicí.

Přidáno: 3. ledna 2012

super mobiš,nejsuprovější

Pro:

• je super mám ho a používám ho

• nic je konfrontní
  • Ne (1)

Přidáno: 2. ledna 2012 (naposledy upraveno 2. ledna 2012)

Michal Bešta

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Není to vrchol technologie, ale cena vs výkon je zcela v pořádku.
Jsem s aparátem spokojený.

Pro:

• Qwerty klávesnice
  • Výborný fotoaparát s optikou C Zeiss
  • Veliká vnitřní paměť

• Větší hmotnost

Přidáno: 31. prosince 2011

evikvec

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Chtěla jsem dotykový a zároveň klávesnici a ne moc velký.

Pro:

• přehledný,samostatná klávesnice

Proti:

• špatně viditelná písmenka na klávesnici

Přidáno: 30. prosince 2011

Kateřina

Kateřina

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Mobil jsem si koupila a musím říct že jsem opravdu ráda. Tedˇ už je k sehnání za 4500 Kč a jsem opravdu spokojená. Mobil mi jednoduše vyhledá wifi, krásně se mi s ním fotí ( také jsem hodně ocenila blesk, který jsem si nejdřív myslela že nevyužiju),
velice pohodlné psaní na klávesnici. Rychle jsem si osvojila tlačítka. Musím říci že jsem hodně spokojená a neměnila bych už v této cenové kategorii za jiný.

Pro:

• klávesnice
  • foťák
  • druhá kamera na videohovory
  • poměrně lehké ovládání
  • sluchátka jsou v balení se 3 velikostmi špuntů

• malá výdrž u baterie

Přidáno: 29. prosince 2011

Lukas

Lukas

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Nebudu se vypisovat s paramatry a co vše umí a neumí. Telefon jsem měl cca půl roku a byl jsem s ním velmi nespokojený. Když jsem zapoměl vypnout kontakty v nabídce zapnutých aplikací a pustil jsem například psaní sms, tak telefon reagoval spomaleně a byl jsem rád že nezamrz. I samostatně brouzdání v menu nebylo zrovna hladké. Dále mi vadilo ovládání, které bylo chaotické. Některé věci se otevíraly dlouklikem a některé jen jedním zmáčknutím. Výdrž baterie cca 8h a to jsem jen volal a psal sms a nebyl jsem na internetu. Jinak tak 4h max. Největší výhoda byla QWERTZ klávesnice a množství aplikací, které se dají stáhnout z OVI store. Pokud potřebujete "chytrý" telefon, poohlédněte se jinde. Tento telefon má co do zpracování hodně daleko k funkčnímu "chytrému" telefonu, což mě u Nokie mrzí.

Pro:

• 5mpix fotoaparát
  • wifi
  • QWERTZ
  • Symbian
  • Vnitřní paměť
  • Velikost

• Zamrzá
  • Seká se při 2 a více puštěných aplikacích
  • Výdrž baterie
  • Ovládání

Přidáno: 27. prosince 2011

Vlasta Matějková

s telefonem jsem spokojená

Pro:

• krásný design, velký displei, lehké ovládání, lehké ovládání, mnoho aplikací

Proti:

• baterie nevydrží dlouho, vyšší hmotnost telefonu,
  • Ne

Přidáno: 27. prosince 2011 (naposledy upraveno 27. prosince 2011)

Blanka

Se zbožím jsem spokojen.

Pro:

• Dobrý obchod.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (1)

Přidáno: 24. prosince 2011

Ok

Přidáno: 21. prosince 2011

Ověřený zákazník HMmobil.cz

HMmobil.cz

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Super mobil za super cenu...

Pro:

• Snad všechno...

Proti:

• Jen menší výdrž baterky...

Přidáno: 20. prosince 2011

stefanie555

stefanie555

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Mobil jsem si koupila včera.Když jsem si sním poprvé hrála bylo to příšerné.I pro teenagera jako jsem byl tento mobil složitej.Ale stačilo mi cca 2,5 hodiny a už je to ten nej nej mobil.
Mobil jsem si koupila asi jenom kvůli konstrukci.

Pro:

• konstrukce
  • vzhled
  • přehrávání médií
  • dokumenty doc atd
  • interní pamět 8G
  • Dotykové ovládání je božské

Proti:

• strašně vysoké přehrávání písniček
  • Ne

Přidáno: 17. prosince 2011 (naposledy upraveno 17. prosince 2011)

Horčička Michal

Horčička Michal

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Je to opravdu úžasný a nadčasový mobil, byl také vlajkovou lodí Nokie. Psaní sms je jako ve snu :-) Internet se prohlíží plynule, dynamicky a rychle. Fotí skvěle a celkově multimediálně je s ním zábava :-) Zvládne rychlý chod i při hodně spuštěných hrách, aplikacích atd. Potěšila mě velmi dobrá a praktická GPS navigace s OVI mapami, vše je již nainstalováno v telefonu a kompletně zdarma...celkové mobil určitě DOPORUČUJI!

Pro:

• skvěle fotí (optika Carl Zeiss) a natáčí videa
  • má rychlý chod
  • multimediálně vybavený
  • absolutně pohodlná klávesnice i pro delší sms a emaily
  • pohodlné prohlížení internetu
  • velká paměť
  • skvělá reakce na dotyk. přesný
  • elegantní (např. rámeček z leštěného kovu atd.)
  • 2 diody blesku ..dají se použít jako opravdu silná beterka
  • dlouhá výdrž baterie (namáhaný: i 3 dny,,pohot. režim: až 5 dní..vyzkoušeno)
  • je to prostě Smartphone s osvědčeným OS Symbian
  • aplikace se dají stahovat i pro rozlišení Nokie 5800
  • pevná a bytelná konstrukce,..je dost odolný, na to, kolikrát mi spadl :-)
  • někomu prostě dotykové mobily nevyhovují např. kvůli absenci klávesnice, ale u tohoto je to vyřešeno bravurně
  • silné vyzvánění i vybrace
  • skvělá GPS navigace a mapy, obojí zdarma, již nainstalované v mobilu

Proti:

• je trochu těžší (okolo 120 gramů)
  • světelné čidlo není tak "všímavé", ale to ani nepoznáte :-)

Přidáno: 16. prosince 2011

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Je to velice hezký mobil, ale jelikož slouží jako dárek, nemohu hodnotit jeho použití
  • Ne

Přidáno: 15. prosince 2011 (naposledy upraveno 16. prosince 2011)

Ověřený zákazník Allmobil.cz

Allmobil.cz

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
připadalo mně to, jako kdybych prodavače optěžoval svými otázkami,tak jsem rád, že jsem tu objednávku zrušil

Přidáno: 13. prosince 2011

Ověřený zákazník aprias.cz

aprias.cz

-dárek
-dobré vlastnosti z atuto cenu
-doporučuji ostatním

Přidáno: 2. prosince 2011

Libor Kocum

Libor Kocum

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Dnes jsem si konečně koupil jiný mobil než je tento šmejd. I za 2 tisíce by to byl předražený křáp.

Pro:

• dobrý fotoaparát, výsuvná klávesnice na sms

Proti:

• Velice nekvalitní dotykáč, baterie a její kapacita je výsměchem dnešním požadavkům. Nevydrží ani den, pokud voláte více jak 10 3-5 minutových hovorů za den, noste nabíječku stále sebou.Dotykáč pořádně nefaká, v kapse sám spouští všechno možné, pokud ručně mobil nezamknete. Přijímání hovorů a vypínání hovorů je o nervy, než se totiž display uráčí vzít váš prst na vědomí. Další hrůzou je to, že pokud si navolíte zobrazení kontaktů jak ze sim tak z paměti telefonu, přestanou se vám zobrazovat jména, která vám volají a vy vidíte jen číslo, takže pokud jej neznáte, nevíte, kdo volá.
  • Ne (6)

Přidáno: 29. listopadu 2011

Hanuš

Hanuš

super telefon

Pro:

• klávesnice,velký displej,Symbian,5mpx fotoaparát

• Ano (5)

Přidáno: 28. listopadu 2011

Ověřený zákazník MAKMOBIL

MAKMOBIL

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
to nemohu posoudit protože jsem od 14.11. 2011 do 28.11. zatim bohuzel produkt neobdrzel. Znam ho jen z krasnych obrazku na netu. Tak ne vim jestli nezrusit tuto objednavku. Akorat tenhle k nasrani dotaznik jak jsem s produktem spokojen . No NENASRALO by vas to ??? Takze doporuceni - bohuzel. Na telefon se mi take nikdo neozval aby dali vedet jestli je nebo neni, nebo alespon na e-maiel. To je to sami automat co to automaticky generuje a hotovo. No a včíl mudruj. No ni ? ZDUŘ!!! Takze spokojenost na 120%! Cena je jinak vyborna ale asi proto se musi dele cekat.

Pro:

• fajny mobil jen ho vyzkouset. Ale zatim bohuzel.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (2)

Přidáno: 24. listopadu 2011

vše v pořádku

Přidáno: 22. listopadu 2011

Viktorie

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tento mobil mě zaujal a jsem ráda že jsem se rozhodla ho i koupit. Jsem s ním naprosto spokojena.

Přidáno: 18. listopadu 2011

Jiří Janda

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Obdivuji tento výrobek a firmu Nokia. Děkuji !
Teď mi tady nejaká vyskakovací nápověda nabízí, že bych mohl nbídnout tuto recenzi jako zkušený uživatel. Tak to zajisté nejsem, ale nechci snahu kultivovat recenze nijak ponížit. To ne.

Pro:

• Telefon používám teprve týden, takže na nějakou recenzi je asi brzy, neboť elektronika obecně, ukáže své slabiny většinou až časem...v tomto bodě se výrobci myslím dost liší...a Nokia nemá dnes tu nejlepší pověst, jakou mívala...ale nakonec, nic co dělá člověk není "stopro"...ale prozatím jsem přímo nadšen tímto výrobkem.
  • - především mnoho funkcí, až jsem byl překvapen, přesto že nekupuji "zajíce v pytli" a napřed jsem si přečetl mnoho recenzí (mám na mysli ty odborné).
  • - velmi kvalitní navigace
  • - podařený design
  • - karoserie z příjemných a kvalitních materiálů (kov na namáhaných partiích). Dnes mi prvně v autě spadl z držáku z okna a nic se nepokazilo (To by si měl prodejce zanésti do svých análů, pro případ reklamace. Když už jsem se dnes tak "rozpovídal", tak Vám musím povyprávět jednu starou historku : koupil jsem si v osmdesátých letech elektrický čtyřplotýnkový vaříč zn. Xxx. Jelikož se v elektrice nevyznám, tak jsem požádal zručného švagra o zapojení (již jsme měli hlad). Švagr zapojil vařič chybně (sice na 380 V ale jako na 220 Volt a z vařiče se jen zakouřilo). Výrobek jsem odeslal na Moravu z průvodním dopisem výrobci, kde jsem popsal situaci, že jsem jejich, jistě skvělý výrobek napojil na elektřinu sám a jelikož jsem v tomto oboru - hloupý, tak jsem ho zničil. Po 14 dnech jsem měl spotřebič na nádraží k vyzvednutí zpátky, rovněž z průvodním dopisem, od výrobce. Výrobce mi napsal že jsem prvý zákazník, jenž přiznal svou vinu na zničení spotřebiče, v šedesátileté historii firmy, a tím pádem si tohoto přístupu váží, že nechtějí žádné peníze za opravu, a spotřebič mi zasílají opravený na své náklady ! A pak že lidé nejsou krásní ?...a tečka.
  • - kvalitní fotoaparát (na mobil)
  • - fajn multimédia...hudba, video
  • - bezva organizér
  • - příjemné intuitivní ovládání ( to my po padesátce potřebujeme :-) )
  • - praktické doplňky přibaleny - sluchátka, držák, hands free, nabíječka do auta
  • - nemám zkušenost s ostatními výrobci v této oblasti ale byl jsem velmi mile překvapen kompletní "péčí" v podpoře na firemním webu Nokia a to i v CZ kabátě.
  • - ...no abych to nepřeháněl...ale obecně si vážím že člověk něco takového dokáže vytvořit...dnes elektronika má na poli vývinu civilizace, zabrané hodně velké hřiště (Ale také to jistě nemají Ti kluci a holky lehké).

Proti:

• - Měl jsem značné problémy s instalací a rozchozením aplikace Nokia Suite (na Win 7)...stálo mne to 2 dny činnosti...3 přeinstalace softu, a to si myslím že jsem přes svou starobu na PC docela zručný...
  • Ano (9)
  • Ne

Přidáno: 17. listopadu 2011 (naposledy upraveno 17. listopadu 2011)

kupte

Pro:

• všechno

Přidáno: 14. listopadu 2011

Hynek

Hynek

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Nevím zda bych si tento telefon koupil znovu. I když mají všechny modernější telefony skoro stejné funkce, asi bych raději zainvestoval do nějakého kvalitnějšího (HTC, iPhone, když na to příjde tak i Samsung).

Přidáno: 9. listopadu 2011

Zákazník doporučuje produkt svým známým.

Pro:

• Vše v naprostém pořádku doporučuji
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (4)

Přidáno: 30. října 2011

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
S mobilem se teprve sžíváme, operační systém je poměrně složitý, jde zřejmě jen o zvyk. GPS modul se mi ještě nepovedlo zprovoznit aby šel bez připojení na internet, někde se však stavím a snad tento problém bude brzy vyřešen. Trochu se bojím vysouvat klávesnici, aby se mi neurvalo propojení s obrazovkou.

Pro:

• pěkný vzhled
  • dobrý fotoaparád
  • velká paměť
  • velký display

• malá výdrž baterie
  • Ano (5)

Přidáno: 27. října 2011

V_E_S_N_A

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Mobil jsem si vybrala, protože mi u mt nevyhovuje pouze dotykové ovládání. Velkým plusem byla i GPS zdarma, pěkný vzhled MT a celkově dostatek funkcí za rozumnou cenu. Zatím jsem s MT velice spokojená, jen občas tápu, když nemohu najít nebo nastavit požadovanou funci či aplikaci, návod byl totiž dost stručný.

Pro:

• podsvícená vysouvací klávesnice, plno funkcí za rozumnou cenu, GPS zdarma

Proti:

• Složitější zacházení oproti mobilům bez wifi a dalších mnoha funkcí, ale to je stejné i u jiných modelů a výrobců..
  • Zatím celkem krátká výdrž baterie (nejdříve pouze 1 den - při neustálem používání, teď po cca týdnu cca 2 dny)
  • Ano (7)

Přidáno: 18. října 2011

Ověřený zákazník ALFA.cz

ALFA.cz

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Velmi dobrý telefon, za rozumné peníze, který umí na co si vzpomenete, včetně např. Mail for exchange.

Pro:

• Malý, funkční, hardwarová klávesnice se skutečně hodí.

• V podstatě nic.

Přidáno: 17. října 2011

Lukáš

Lukáš

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Skvělý mobil za přiměřenou cenu, Doporučuji si koupit nabíječky jak do práce tak domu tak nejlépe i do auta. Budete je rozhodně potřebovat! Jinak skvělý mobil nemuzu si ho vynachválit.

Pro:

• WIFI
  • FOTOAPARÁT
  • APLIKACE

Proti:

• VÝDRŽ BATERIE (MAX 1DEN) - POKUD JE STÁLE PŘIPOJEN NA FACEBOOKU.
  • POMALEJŠÍ PŘI PROHLÍŽENÍ GALERIE

Přidáno: 7. října 2011

Vetrak

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
produkt jsem kupoval přítelkyni namísto staré Nokie 5800XP mobil se jí líbil hlavně kvůli zlatému krytu ale i funkčně je naprosto skvělý

Pro:

• Malé rozměry
  • Krásný vzhled
  • Všestraně využitelný
  • Skvělý fotoaparát

Proti:

• Trochu pomalejší v prohlížení většího počtu fotografií nebo hledání hudby

Přidáno: 5. října 2011

Ověřený zákazník Mobil se zárukou

Mobil se zárukou

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tento mobil potěší jak vzhledem, tak i příznivou cenou a to je si myslím rozhodující věc. Největší plus má u mě foťák a hlavně ta klávesnice, díky které mě ty smsky dokonce baví psát :)
Celkově palec nahoru!!

Pro:

• určitě klávesnice!!! nikdy jsem dotykáč neměla,ale s tou klávesnicí mi to nevadí. Rychle jsem si zvykla na ovládání a ještě rychleji na pohodlné psaní
  • dobrý foťák
  • Wi-fi
  • snadné ovládání
  • vzhled
  • ten kdo není moc náročný na stahování a aplikace,tak bude spokojen
  • Kdo ho chce,ať neváhá!!! Není už tak snadno dostupný !!!

Proti:

• spousta lidí píše baterka. Mě vydrží mobil nabitý až 5 dní....(když člověk není maniak a nemá mobil furt v ruce,tak 4 dny rozhodně vydrží!! )
  • Ano (20)

Přidáno: 21. září 2011

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Zdeněk Tichý

Mobilní telefony Biz

Mobily zn. Nokia používím už řadu let a zvykl jsem si na ně..

Pro:

• Jednoduché ovládání.

Proti:

• Trošku malá klávesnice.

Přidáno: 10. září 2011

MobilPlanet.Cz

telefon dorazil v pořádku, jedinou výhradu bych měla k návodu na cd, cd dorazilo prázdné :-(

Přidáno: 8. září 2011

Ověřený zákazník Nextmobil

Nextmobil

MOBIL DOPORUČUJI PRO FUNKCE KTERÁ VŽDY POSTAČÍ:-)

Pro:

• malý,velmi dobré fukce + ovládání . Barvy syté a jasné ... jen jsem měla tydle mobily dva a v jednom jsem měla pam.kartu a ten mobil se nesekal a v druhým jsem jí neměla a sekal se . Ale jinak mobil DOPORUČUJI :-)
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne

Zobrazuji 1 - 50 ze 169 recenzí [ 1 ] 2 3 4