Poradna Nokia N8

Autor: Anonym | Vloženo: 23.02.2013 000 17:04 | Témata: Poradna Nokia N8

Anonym

N8 a Nokia Mail, vyplatí se to?

  • miabonus

    miabonus

    24. února 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Jestli se to vyplatí? Jak pro koho......udělal jsem pokus s N8, do emailové schránky mi pravidelně Nokia posílá různé newslettery. Loni 20.11.2012 dorazil letter:
    "Sync your contacts with Nokia Mail"
    ---nějakou dobu jsem to ignoroval a pak si říkám, chlape, když si to neobnovíš, tak se může stát, že se nedostaneš ke svým kontaktům na "cloudu" Nokia OVI Sync a to by byla škoda.......
    ---tak jsem se letos rozhoupal a ten Letter jsem otevřel a použil nápovědu a link k synchronizaci...
    ---nápověda byla: "Go to Nokia Mail at http://nokiamail.com ---" tak jsem kliknul...
    ---pak probíhaly různé "redirect" a stažení obnovené (mírně vylepšené) verze Nokia Mail, ovšem u OS Symbian ANNA a Sˇ3 stále OVI Mail, a na to i synchronizace kontaktů a kalendáře z adresy:
    http://ct.nokia.com/ ---ct=contacts, vše proběhlo OK, obnovená schránka neodstraní tu starší (původní), což kvituji, protože kdyby se obnova nepovedla.....přijít o důležité emaily (pracovní, obchodní, rodinné) je fakt otrava......
    ---"staronový" OVI Mail je o něco vylepšený (má větší možnosti nastavení přímo v mobile), ale postrádám jednu dobrou službu: "sledovat" (čili po našem "přidat hvězdičku")
    ---novou schránku jsem vložil na úvodní displej (u ANNY mám komunikaci na 2-ém displeji v pořadí), zkontroloval všechny příchozí a odchozí emaily a až poté jsem odstranil starou OVI schránku......toť vše, nic světoborného, jen jistotu, že mne Nokia jednoho dne "neodstříhne".
    ---Profil a registrace na Nokia account proběhla automaticky, za což dávám Nokii jeden + bod.........:D)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (6)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.