Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nokia N73

Přidat recenzi

Nokia - klasické s klávesnicí - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Inspirace za vámi může přijít kdykoliv. Buďte se svým mobilem Nokia N73 vždy připraveni. Tento šikovný 3,2 megapixelový fotoaparát s optikou Carl Zeiss je připraven k focení... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Doporučení od zákazníků

9 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(12 z 12 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Mobilní telefon n73 se hodí všem a dokonce i manažerům.Jestli ste typ člověka který rád fotí tak tento telefon je přímo pro vás určen díky fotoaparátu na zadní straně s krytem se čočka nepoškrábe a vy můžete dělat překrásné fotky které vám tento telefon umožňuje.Fotoaparáty má dva na přední straně p... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(16 z 19 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nokia N73 je výborně vybavený telefon. Až 42 MB vnitřní dynamické paměti pro kontakty, textové a multimediální zprávy, vyzváněcí tóny, obrázky, videoklipy, poznámky v kalendáři, úkoly a aplikace. Možnost rozšíření paměti pomocí paměťových karet miniSD. Je opatřen velkým, jasným 2,4palcovým TFT barev... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Nokia N73

• jednoduché používání
  • po roce nepoužitelný
  • paměť
  • připojení k notebooku

Mobil byl skvělý před tim rokem co sem si ho kupovala, po roce se začal šíleně sekat, aplikace se začaly spouštět třeba i po několika minutách, vypadával signál a mobil se sám od sebe vypínal. Nejdřív sem myslela jestli to neni baterkou. Koupila sem novou a nepomohlo to. Dál se mobil sekal, no prostě úplnej konec systému. Takhle se to stalo i dvěma kamarádkám co tento mobil také vlastní, takže zřejmě je to uplně normální. Podle rady jsem dala mobil přeinstalovat (500kč s tim, že všechno smažou samozřejmě). Nicméně po dalšim měsíci mi přestal fungovat joystick a to byl konec. Opravu za 2000 fakt nechci. Pokud počítáte s tím, že si za rok nebo rok a půl koupíte nový mobil, potom doporučuju. Pokud ale (jako já) toužíte po mobilu co vydrží alespoň tři roky, tak rozhodně ne. Ačkoliv cena je zřejmě přijatelná. Vkládá se do něj miniSD což je sice super, ale pokud vložíte více jak 2GB může se stát, že nebude fungovat. Navíc sem měla problém připojit mobil k notebooku, kabelem to vůbec nešlo a bluetoothem to velmi jednoduše vypadávalo. Navíc tento mobil už je docela zastaralý na dnešní dobu, zkuste něco s dotykovým displayem.
A taková maličkost na závěr - hrozně mě štvalo to blikající světélko na předku mobilu. V noci je to dost vidět a velmi to otravuje. Nepomohlo ani x vrstev černého laku na nehty a nejrůznější nálepky.

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: více než dva dny
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel
Kvalita displeje: dostačující
Viditelnost displeje na slunci: průměrná
Jiří Otathenoob

• Cena
  • Kvalita hudby
  • Chybí WiFi
  • Dnes již slabý

Kvalitní telefon z velkým stářím a přijatelnou cenou

* = Na tu dobu

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: více než dva dny
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel
Kvalita displeje: dobrá
Viditelnost displeje na slunci: dobrá
kitty 607

kitty 607

Přidáno: 15. února 2012

Doporučuje produkt
  • Tento telefon jsem koupil v roce 2007 uz ho mam 5 let.Spadl mi z dubovich schodu. Spadl mi na silnici. Je furt funkcni ani jednou kdys mi spadnul tak sel vzdi zapnout.Velmi odolni mobil.
  • Nema wifi kdy by nokia vimeslela modernozovanou n73 a mela by vimnenou kartu az 32GB tak bych ji bral.

Proste je super a ani jednou mi se nesek je super akorat to wifi a ta externi karta jik super.

belisek

belisek

Přidáno: 20. prosince 2011

• Odolnost
  • Klávesy pro focení
  • Funkční konstrukce headsetu
  • Samostatné tlačítko pro vypnutí
  • Mapy
  • Velmi výrazná indikace polohy telefonu
  • Krytka fotoaparátu
  • Konektor sluchátek
  • Absence led diody coby svítilny
  • Absence interní GPS

Když jsem si vybíral tento telefon (2008), tak jsem ho zvolil především pro jeho výbavu pro focení, poslouchání hudby a přítomnost map, i když bez interního GPS modulu.

N73 fungovala první rok a půl bezvadně, ale poté se začal hodně ztišovat reproduktor při volání (dalo se vyřešit přes hlasitý odposlech) - velmi častý problém tohoto modelu. Taktéž se začal telefon dělat problémy při focení, kdy režim focení vypínal pro indikaci zavřené krytky. Problémy způsobuje i konektor pro připojení sluchátek, který je nestandardní a velmi snadno se konektor vylomí. Mimo to mi velmi rychle odešla nabíječka.

Výhodou telefonu je jeho masivní a bytelné provedení. Symbian, kterým N73 disponuje nabízí velké množství aplikací. Mezi výhody řadím i jeho vyšší hmotnost, která majitele alespoň upozorňuje na přítomnost telefonu v kapse.

Dnes je již tento telefon překonaný, ale stále ho řadím mezi top telefony klasického typu.

ode123 Odehnal

Přidáno: 14. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • N73 vlasním již 3 roky.
  • Je to vynikající MT
  • Dobrá výbana
  • Vinikající čitelnost na slunci
  • Výborná obsluha-na klávesnici a joystick si je potřeba zvyknout
  • Odolný proti pádům-vlastní zkušenost
  • Chybějící Wifi
  • Chybějící integrovaná GPS
  • Průměrná výdrž akumulátoru

Je to jeden z nejlepších mobilů s klasickou klávesnicí, který jsem kdy vlastnil. Kdyby obsahoval i Wifi a GPS nešel bych ani do dotykových MT.

Chápu, že pro lidi, kteří s MT pracují, coby s domácí kanceláří, je omezující možnost použirtí pouze 2 Gb paměžové karty. Za omezující lze zejména pro starší lidi považovat také malé písmo a číslice kontrktů a SMS.

Dawe Zukal

• Vydrží snad každý pád
  • Malá pamě
  • Hodně zasekaný
  • Chybí GPS(interní),WiFi

Tento telefon jsem dostal po Taťkovi z firmy. V té době to byla bomba, velký display, dobrý fotoaparát. Ale velkou nevýhodou je zasekaný systém a malá vnitřní paměť. Přesto doporučuji.

Marie Tweeple Hlavatá

Marie Tweeple Hlavatá

Přidáno: 2. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • velmi chytrý telefon s chytrými přednostmi
  • chybí wifi

doporučila bych ho všem, kteří mají rádi chytrý telefon
já jsem s ním velmi spokojena
n73 se mi používá skvěle akorát jeho tloušťka je trošku jinde

mozkomor

Přidáno: 1. prosince 2011

(Upraveno 1. prosince 2011)

• všechno super

tento produkt se mi líbil a vyhovuje mi

Přidáno: 25. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • Odolnost.Hodněkrat mi spadl a nestalo se mi,že by z něj něco upadlo nebo prasklo.Takže musím říct,že i k mému překvapení je velice odolný.Baterka mi i po 3 letech vydrží 3 až 5 dní.Samozdřejmě při běžném denním nenáročném používání.
  • Malá vnitřní paměť!!Je pomalejší a seká se,ale to je asi problém u většiny nokií.Nedoporučuji internet do tohodle typu mobilu.Rychle se zahltí vnitřní paměť a pak to dělá potíže.

I přes ty mínusy můžu tento telefon doporučit.Jako plus bych řekla ještě to,že je to spolehlivá značka.Je to asi 3 telefon od tohodle výrobce a musím říct,že se zatím nejvíc osvědčil.Velice mě překvapila ta odolnost.Má hodně funkcí,ikdyž trochu zbytečných.Další plus je přehrávač.Má bezvadný zvuk a hlasitost ve sluchátkách,jen časem mi začalo haprovat připojení sluchátek k telefonu,ale vzhledem k tomu jak dlouho telefon mám a jak často jsem přehrávač používala,vlastně ani nemůžu říct,že by mě to překvapilo.Dělá hezké fotky a výhodou je blesk.Takže když to shrnu tak můžu telefon doporučit těm co nejsou moc nároční a neočekávájí bůh ví jaké zázraky.

Kačenka Ku

• Vydrž
  • Fotoaparát
  • Středoví joystick
  • Pot / Mastnota viditelné

Můj první telefon se symbianem nejdříve jsem se bála ale pak jsem sním byla naprosto spokojená . Momentálně mám HTC ale na tento telefon nikdy nezapomenu . Byl bezvadný ohledně displeje a celkovým vzhledem . Ovládání díky malé klávesnici bylo občas složité ale jinak výborné . středový joystick občas dělal to co nemá ale také se to dá přežít .

Přidáno: 17. října 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• Bez problémů dpopručuji.

Pavel M.

Pavel M.

Přidáno: 16. října 2011

Doporučuje produkt
  • Jen reakce na předešlí komentář paní Jany. Pokud mobil padá pak se rozbíjí, to platí u každého přístroje.
  • A ano joystick u N73 velice trpí ale nový se dá nechat napájet za cca 100 Kč a klávesnice sehant za 20 Kč, výměna naprosto jednoduchá.
  • Symbian 3rd a vybavenost telefonu, postačí i dnes.
  • Zvládá moderní aplikace.
  • Videohovory, opět na svoji dobu přepych.
  • Pohodlná klávesnice, psaní, ovládání.
  • Pěkný design.
  • Výměna krytu, či jiných součástek jako je displej v deseti korunách maximálně pár stovkách korun = levné náhradní díly.
  • Trpí joystick ale jak jsem řekl je to jen minimální mínus vykoupené kvalitou ostatního.
  • Baterka opravdu vydrží málo, při běžném užívání 2 - 4 dny, při celodenním používání aplikací atd. jeden, maximálně 2 dny.
  • Dlouhý start, ale u Nokii dobře známý.

Dnešní bazarová cena (kolem 500 Kč) pořád za tu kvalitu víc než stojí. Radši používám tento mobil a to mám doma další s qwerty klávesnicí nebo dotykové. Nemyslím si že se hodí pouze pro mladé, ale i pro starší lidi. Zvláště pokud umí využít výhody symbianu a nechybí jim výhody modernějších OS.

Jana Janyová

Jana Janyová

Přidáno: 25. srpna 2011

• - hudební přehrávač
  • - super foťák a úžasná kvalita fotek
  • - na to, kolikrát mi spadl, je ještě celkem funkční
  • - po třech letech mám absolutně zničený joystick, se kterým nikdo kro mě neumí zacházet
  • - mobil mi hodně padal a začal se sám od sebe vypínat
  • - teď mi baterie vydrží sotva jeden den
  • - několikrát se mi stalo, že šel zapnout až po vyndání baterie

Nenapadlo mě moc pozitiv, takže to vypadá, že moc spokojená nejsem, ale mobil mám strašně ráda, ačkoliv je v podstatě nefunkční.

Tomáš Zeidler

Petr

Přidáno: 30. března 2011

• Super foták i telefon.
  • nic

je to dost dobrej telefon.Kdybych nedostal nový tak si ho ponechám

jokra75

Přidáno: 18. března 2011

(Upraveno 18. března 2011)

Zakoupeno v Aukro.cz

• Na svoji dobu velmi dobrý a kvalitní telefon.Má spousty funkcí,které najdete u jiných jen zřídka.Je to finský výrobek a ne nějaká čína.Dnes je na tento telefon i velký výběr cenově dostupných náhradních dílů.
  • Proti hovoří snad jen cena,ale za kvalitu se prostě platí.Někdy zlobí "joystik",ale není to pravidlem.Zpravidla je znečištěn.

Telefon bych i dnes doporučil všem,ale hlavně mladým,protože tento telefon je díky svým funkcím ještě dost dobrý.S GPS modulem je možno používat i navigaci.Na svoji dobu to byl prostě hodně dobrý telefon,ale i dnes stále osloví spoustu lidí.Zmínil bych i značku tohoto výrobku-nokia je nejlepší výrobce telefonů.

machotin

Přidáno: 10. března 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• Celková výbava telefonu, vynikající zvuk i foto a video
  • Snandný přístup k fotkám, písničkám a.t.d.
  • snad jen poměrně malá tlačítka klávesnice , ale to je banalita oproti tomu co tento telefon poskytuje

Celkově shrnuto, výborný telefon, který určitě doporučuji !

Michal

Přidáno: 7. března 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• Kvalitní mobil s možností instalace spousty volně dostupných programů pro SYMBIAN OS. Cenově dostupné výměnné kryty
  • Dnes již trochu robustní telefon, absence GPS a Wi-Fi, pomalý procesor

V případě opotřebeného telefonu možnost výměny celého krytu za nový, telefon nabízí hodně muziky za málo peněz (kvůli morálnímu stáří)

Přidáno: 5. března 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• Vše proběhlo bez problémů, mohu jen doporučit.

• Ne (3)
RKitta

začátečník

RKitta

Přidáno: 27. února 2011

• Kvalitní konstrukce
  • Stereo reproduktory ( opravdu hlasité )
  • Perfektní klávesnice
  • 3,2 MPx fotoaparát s autofocusem
  • Absence wifi
  • Slabý hardware - procesor a ram
  • Pomalé reakce systému
  • Nedořešená krytka fotoaparátu
  • Větší rozměry
  • Nevhodně zvolený materiál pro joistick - klouže
  • Notifikační dioda neumí upozornit na zmeškané události
  • Slabá přisvětlovací dioda u fotoaparátu
  • Podpora paměťových karet pouze do 2 GB

Jsem vlastníkem tohoto telefonu už přes 3 roky a pokud bych měl vyhodnotit tento telefon, tak mě opravdu zklamal. Pokud se podíváme na konstrukci modelu Nokie N73, tak je dílenské zpracování na dobré úrovni, ze začátku nikde nic nevrže a vše je opravdu dobře slicováno až na kryt fotoaparátu, ten vykazuje vůli. Telefon je zbytečně moc tlustý, ale jeho váha není až tak dramatická. Jsem s tímto modelem nespokojený a to díky celkové odezvě systému, která je opravdu příšerná. Někdy člověk si chce otevřít například slovník - zmáčkne joistick a nic se neděje - prostě nevíte na čem jste. Otevření průměrné java aplikace vám zabere snad 15s říkáte si že to není moc, ale po čase vám to začne vadit. Telefon také má v oblibě hlášku nedostatek paměti - takto mě čas od času upozorňuje jen když si chcu přečíst sms zprávu. Pokud máte v galerii větší množství fotek a chcete si je rychle prohlížet, tak v tomto případě si počkáte. Joistick u tohoto telefonu je pochromovaný - na pohled vypadá opravdu pěkně, ale v praxi pokud máte trochu spocené ruce, tak to není to pravé ořechové a výrobce tímto neudělal ten nejlepší krok. Telefon má velmi malou operační paměť v praxi se setkátke s asi 12 MB a to vystačí na minimalizování v pozadí maximálně 2 - 3 aplikací a někdy ani to ne. Ještě bych se vrátil ke krytu fotoaparátu - mnoho lidí včetně mě má s ním problémy - po odsunutí se fotoaparát aktivuje a hned zase vypne a pořád dokola i když jsem měl tento mobil už asi 2x s tímto problémem na reklamaci asi to nějakým způsobem vyřešit nejde a tento problém nemám jenom já. Je poměrně nepříjemné, když si chcete něco vyfotit - odsunete krytku fotoaparátu, ten se poté aktivuje, pak zaostříte a sám od sebe se vypne. Klávesnice pro psaní textových zpráv je vyrobená z plastu a velmi dobře se na ní píše. Dioda vedle fotoaparátu, tak na té výrobce mohl taky trochu lépe zapracovat - neumí upozornit na zmeškané události, jako jsou nepřijaté hovory či sms zprávy a jeji intenzita je příliš velká. Pokud chcete rychlý telefon s mnoha funkcemi v přijatelné ceně, tak nokii n73 rozhodně nedoporučuji. Nokia už není dávno to, co bývala a pokud chcete rychlé a kvalitní telefony, tak se doporučuju poohlédnout po značce HTC protože současné top modely jako je nokia N8 zaostává za konkurencí asi 2 roky.

• Ano (5)

ondrej tolar

Přidáno: 26. února 2011

• Vyborny stav . rychle jednani

spokojenost

Petr Galuška

Přidáno: 24. února 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• Rychlý obchod, zboží odpovídalo aukci, naprostá spokojenost.
  • Prodávající zatím neudělil komentář.

Naprostá spokojenost

S

Přidáno: 18. února 2011

• Vše v pořádku,spolupráce perfektní,doporučuji

Rostislav Baláž

Rostislav Baláž

Přidáno: 8. února 2011

• Ikdyž už postarší, stále dobrý telefon.
  • Velmi slušný Foťák 3,2 Mp
  • Výměnné kryty
  • Přední kamera pro videohovory
  • Infra-port
  • Krytka fotoaparátu
  • Slabý Joystick
  • menší a tužší tlačítka
  • Displey

Dnes už telefon patří do podprůměrné kategorie, já jsem s ním však stále spokojen, mám ho už 3 roky a bez problému běží jako hodinky. Telefon můžu doporučit lidem kteří chtějí kvalitu za dobrou cenu a nechtějí riskovat koupí nějaké převratné, neodzkoušené novinky.

miro67

miro67

Přidáno: 8. února 2011

• ovládání,kompatibilita
  • nabíječka nekompatibilní se staršími typy Nokií

vynikající telefon ,multimediální centrum,odolnost

Ondrej

Ondrej

Přidáno: 4. února 2011

(Upraveno 4. února 2011)

• Funguje již 4 roky,
  • Fotoaparát super, kvalita fotek i videa.
  • Funguje v něm i navigace.
  • Kryt fotoaparátu.
  • Pohotovost při focení
  • Výborný design
  • Při naplnění paměti se seká,
  • Při nošení v pouzdře nebo kapse trpí joistick
  • Na to jak starý model to je , stále vysoká cena

Jsem naprosto spokojený s telefonem
Nebýt stále tak drahý , koupil bych si ho znova.

huddy88

Přidáno: 1. února 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• našlapanej telefon funkcema, dobrá muzika, super foták- nádherný fotky
  • složitější ovládání

známka ode mne je velmi dobrý

A.Warhol

A.Warhol

Přidáno: 29. ledna 2011

• velká displej
  • podpora videohovorů
  • dva fotoaparáty
  • hlavní fotoaparát má 3,2 Mpx
  • kvalitní hudební přehrávač
  • přehledné menu a celkové ovládání
  • dobrá cena
  • kryt fotoaparátu je docela náchylný na odírání
  • klávesnice není příliš povedená (tlačítka jsou docela nepřesná)
  • joistick, který časem začne odpadávat
  • černou barvu nedoporučuji, lehce se odírá a ,,ošoupe''
  • absence Wi-Fi
  • stáří mobilu

Když jsem si tento mobil před asi třemi roky kupoval jeho cena byla opravdu extrémně přemrštěná, ovšem dnes si za super cenu můžete dopřát opravdu skvělý mobilní telefon. Co vám ale nedoporučuji je barevná kombinace černá/stříbrná, protože kryt mobilu je extrémně náchylný na odírání, což v kombinaci bílá/červená není vidět (až na kryt fotoaparátu). Co někomu může vadit je taé absence Wi-Fi. Můžu vám ho ovšem jen doporučit

• Ano (6)

Jaroslav Balšánek

Přidáno: 28. ledna 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• Odpovídající cena,zboží podle mých představ,
  • někdy chybí detailnější popis,často neuvádějí skryté závady,mnohdy nabízejí nepoužitelné braky.

zatím se mi nestalo ,abych nebyl spokojený,vždy jsem obdržel co jsem si objednal.Domluva s prodávajícími je také na slušné urovni.

walin

walin

Přidáno: 24. ledna 2011

(Upraveno 2. února 2011)

• vzhled
  • jednoduché a rychlé ovládání
  • možnost aplikací
  • šířka + velikost

Telefon už mám delší dobu,zakoupil jsem ho hlavně kvuli dobrému fotoaparátu (v té době) . Zatim jsem neměl žádný větší problém.akorát jsem si po pár letech vyměnil kryt. A telefon byl hned jako nový.Určitě mohu doporučit - ikdyž dneska jsou zase telefony na jiné úrovňi.

e.stach

Přidáno: 18. ledna 2011

• kvalita
  • propracovanost
  • multimedialni a kancelarske funkce
  • dnes relativne pomaly

Bukerman

Bukerman

Přidáno: 16. ledna 2011

• - pěný vzhled (zvláště pak v černé barvě)
  • - možnost paměťové karty
  • - kvalitní fotoaparát se slušným rozlišením
  • - kryt fotoaparátu, který když se přikreje, tak spline s povrchem
  • - často dosazován s operačním systémem Windows Mobile 6.0
  • - klávesnice obsahuje mnoho pokročilých tlačítek s mnoha funkcemi
  • - velký displej, mnoho her na něj
  • - mnoho her nahraných v mobilu
  • - jednoduché nastavení i manipulace
  • - komplení čeština včetně návodu
  • - fotoaparát má interaktivní funkci snímání pohybu
  • - kvalitní reproduktor
  • - podpora mnoha mediálních formátů, přehrávání filmů
  • - kryt na joystick se rychle urval a teď z toho zbyla jenom taková tyčinka
  • - kláves je sice hodně, ale jsou malé
  • - mobil je velmi tlustý a v některých pozdrech je těsně nacpaný

Ten kdo chce kvalitní mobil, by si měl tento model prohlédnout, protože co se týče softwaru a vnitřních parametrů je mobil uplně úžasný. Kromě Wi-fi nabízí mnoho pokročilých funkcí, jako je senzor pohybu na fotoaprátu. Je vhodný pro velkou paměť protože se do ní může dát paměťová karta až o 16ti GB. Hodně velkou nevýhodou jsou malé klávesy s čisli. Zvednutí a položení hovru zas tak ne. Další nevýhodou je, že je mobil strašně tlustý a špatně se dává do pouzder. Takže pokud jste technický tip, rozmyslete si to.

• Ne (5)

Petra Stará

Přidáno: 8. ledna 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• nemužu nic říct kladně
  • nemůžu nic namítat

bohužel ,tento telefon jsem opravdu vyhrála ale pán nám ho nechce poslat ale peníze dostal takže bohužel nemužeme napsat recenci.

Josef Kupčík

Přidáno: 2. ledna 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• Vše bylo v naprostým pořádku mužu jenom doporučit

Jakub Rapant

Přidáno: 30. prosince 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Kvalita. Dobrý mobil , mnoho funkcí .
  • Málo kvalitní kryt , vypadává kryt joystiku .

Kvalitní telefon , nadchne fotoaparátem i videem.

Myšák

Myšák

Přidáno: 30. prosince 2010

• občasné zamrzání

Telefon je kvalitním produktem a opravdovým držákem, mám ho už několik let, nic jsem ještě neměnil. Ačkoli je ne některých místech poškrábaný a barva někde už není, stále vše funguje jak má.Takové telefony by se měli vyrábět častěji.

Přidáno: 21. prosince 2010

(Upraveno 29. srpna 2011)

• Vše O.K.
  • Doporučuji

Přidáno: 14. prosince 2010

je šikovný

Přidáno: 8. prosince 2010

(Upraveno 8. prosince 2010)

Zakoupeno v Aukro.cz

• mobil byl plně funkční vše v pořádku

lfrtesd

lfrtesd

Přidáno: 24. listopadu 2010

(Upraveno 26. prosince 2010)

• Vše Ok

Nokia N73 je nástupce úspěšného modelu Nokia N70 dostal kvalitní QVGA displej, 3Mpx fotoaparát s automatickým zaostřováním jeden z nejlepších v mobilu , novou verzi Symbianu S60 a méně strohý design.
Jinak se jedná o klasický symbianový smartphone nejen pro 3G sítě.
Jedním z klíčových prvků výbavy je fotoaparát s rozlišením 3Mpx hrdě nesoucí označení Carl Zeiss. Světoznámý výrobce optiky posvětil svým jménem optickou soustavu vybavenou i automatickým zaostřováním.

Nokia N73 se můžeme těšit na opravdu kvalitní obrázky. Jejich maximální rozlišení bude 2048 × 1536 bodů. S fotoaparátem bude možné natáčet i video v běžném CIF rozlišení rychlostí 15 snímků za vteřinu. Čočka je chráněna aktivní posuvnou krytkou. Zachyťte snímky v tiskové kvalitě a prohlížejte je na 2,4" displeji. O multimediální zábavu se dále postará přehrávač MP3 hudebních souborů i videí, vestavěné FM rádio nebo streamované video.
Hudba a vyzvánění se budou linout z dvojice stereofonních reproduktorů s 3D efektem.
Nokia N73 má vnitřní paměť o velikosti 42 MB lze rozšířit paměťovými kartami typu miniSD- ale jen 2 GB .
A to nejlepší je sdílení. S chytřejším a intuitivnějším způsobem je organizování galerie a sdílení vašich oblíbených snímků zábavné a jednoduché.
S telefonem Nokia N73 se dovoláte v sítích GSM všech čtyřech pásem 850/900/1800/1900 MHz a také v sítích třetí generace UMTS. Datové přenosy jsou zabezpečeny UMTS, EDGE nebo GRPS. S blízkým okolím se telefon spojí prostřednictvím Bluetooth (verze 2.0), přes infraport nebo USB kabelem připojeným k systémovému konektoru Pop-Port. A to je Nokia N73.

ondrasauto

Přidáno: 22. listopadu 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Super telefon s výbornýf foťákem dlouhá výdrž baterie...
  • Telefon mě stál jako novinka 16000kč!!! a po 3 letech zničeho nic umřel a už se neprobudil... ZKLAMÁNÍ ZA TOLIK PENĚZ!!!

Metloš Klára Obročníková

Metloš Klára Obročníková

Přidáno: 21. listopadu 2010

• - přehlednost
  • - jednoduchá instalace her a aplikací (není automatická)
  • - materiály mobilu
  • - kryt na foťák
  • - foťák
  • - velká hlasitost a kvalita zvuku
  • - váha
  • - mám ho 3 rokem a hodně se mi lagá
  • - když ho vypnete a zapnete ubyde vám kousek baterky
  • - nejsou stopky
  • - kamera není v šeru nejkvalitnější (skoro nic nejde vidět)
  • - zpomalený - Symbian

Tento produkt sem dostala na Vánoce v 10 letech. Tento produkt bych doporučila před 3 lety, ale dnes už ani náhodou. Taky to jde vidět na jeho ceně. Před třemi lety, když to byla novinka stál asi 15 000, dnes by si ho koupil asi málokdo. Někdy se mi sám od sebe vypne. Tento produkt bych doporučila lidem, kteří chtějí v celku dobrý telefon za menší cenu, i když, kdybyste si trochu připlatili měli byste Nokia 5800 Xpressmusic a ten je určitě lepší. Cena v celku odpovídá kvalitním materiálům ze kterých je vyroben. A tento mobil patří spíš k dražším telefonů, na to jak dlouho už je na trhu.

Clavet

Clavet

Přidáno: 20. listopadu 2010

• Výborný fotoaparát
  • Stylově robustní vzhled
  • Dobrý (tvar, rozlišení, kvalita) displej
  • Nespolehlivé zapínání fotoaparátu zadním krytem
  • Problémový joystick
  • Možné problémy s pamětí a funkcemi
  • Není možnost opakovaného upozornění

Jedná se o velmi oblibený, mnoho lidmi prověřený telefon, který sklidil chválu i kritiku. Zařadil bych ho spíše do průměrné kategorie, kdy hledáme styl, běžné ale kvalitní funkce a ne-úplně vysokou cenu. Po nějakém čase používání jsem zjistil, že nesplňuje úplně mé představy.

momil

Přidáno: 27. října 2010

(Upraveno 27. října 2010)

Zakoupeno v Aukro.cz

• jsem s přístrojem spokojen

kladné

• klávesnice
  • přehrávač hudby
  • možnost spousta aplikací
  • Symbian
  • občas špatný dotek pamětové karty
  • konektor
  • seká se

Tento telefon jsem měla a byla jsem sním spokojená, teda každý člověk najde chyby to je normální. Občas se telefon seká, konektor na sluchátka není moc + , ano ta tloušťka telefonu mi nevadila to .
rychle se opotřebuje yostyk ale dá se koupit nový :)
tento telefon je užitečný pro lidi co mají rádi spoustu možností aplikací . já jsem s telefonem byla velice spokojená

blackiris

Přidáno: 27. srpna 2010

• jsem 100% spokojená

Dobrý obchod ,skvělé a rychlé jednání

Václav Kozel

Václav Kozel

Přidáno: 9. srpna 2010

• videohovory,dva fotoaparáty hlavní fotoaparát 3.2 megapixel,docela velká displei,3g,kryt pro hlavní fotoaparát.
  • chybí wi-fi,slabý přenos signálu,mini sd karty s největší kapacitou 2gb viz předposlední řádek.

nokia n73 je podle mě skvělý mobil.má jen dvě nevýhody a to že chbí wi-fi a slabý přenos signálu takže tento mobil je vhodný spíše do města.na první pohled překvapí obrovská čočka u hlavního fotoaparátu,celkem šikovná krytka.nevím jak u nokie n73,ale u nokie n73 music editon je výhoda hudební tlačítko a krásně zakomponované stříbrné prvky v černé barvě. když jsem poprvé viděl nokii n 73 tak jsem se lekl že nemá fotoaparát a tak se nedivte že až jí taky uvidíte ze zadu ,tak se taky možná trošku leknete. Velice mě v balení potěšilo handsfree a opravdu hodně kvalitní sluchátka. Podle mě není moc vhodné mít nokii n73 v pokoji kde spíte z toho duvodu že vedle sluchátka od mobilu je velmi silné čidlo,které neustále modře bliká po 5 sekundách.takže když si n73 položíte na toční stolek tak displejem dolů nebo do šuplíku. v krabici najdete instalační cd a 5 náhrandních krytek na handsfree potěší i zdarma přiložená minisd karta s kapacitou 2gb pam.karty tu mají tu nevýhodu že telefon bere jen MINIsd a to do největší kapacity 2 gb.takže i když máte třeba 8gb mini sd karty, telefon jí nepříjme.
nokii n73 bych dal 1+.

• Ano (5)

Spitky

Přidáno: 4. srpna 2010

• Jednoduche ovladani,prehledny telefon,hodne funkci
  • pokud se chcete rychle úpohybovat v tel seznamu,musite vse kopirovat do pameti telefonu a zase naopak

supr, nemohu si stezovat

Aniette

Aniette

Přidáno: 31. července 2010

• Velký displej.
  • Nevtíravý zajímavý design.
  • Baterie dlouho vydrží.
  • Neobjevila jsem nic negativního.

Další z telefonů skvělé značky Nokia. Typ N73 má operační systém Symbian. Telefon má velmi krásný neotřelý design, který ohromí. Je možné si jej zakoupit v několika barevných kombinacích. S klávesnicí se velmi dobře pracuje, tlačítka jsou uživatelsky příjemná. Nejvíce se mi na tomto mobilu však líbí displej. Ten je opravdu velmi velký a prostorný. Když píšu SMS zprávu, tak text nemusím nijak posouvat, vše se mi vleze na jeden displej. Toto je ohromně pohodlné. Nokia N73 má i velmi kvalitní podsvícení displeje, takže nemáte problém přečíst věci z displeje i při ostrém sluníčku, což se rozhodně o jiných telefonech říct nedá. Baterie je také velmi výkonná. I když se jedná již o trochu starší typ telefonu, já si jej velmi chválím. Nikdy jsem s ním neměla problém.

Gabriela Pokorná

Přidáno: 19. července 2010

(Upraveno 19. července 2010)

• jednoducha
  • vkusna