Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nokia E65

Přidat recenzi

Nokia - výsuvné - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Telefon je navržen pro optimální využívání elektronické pošty s možností zobrazování a úpravou příloh, přičemž současně zajištuje špičkovou kvalitu přenosu hlasu. Nokia E65 má... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Recenze Nokia E65

Nejpřínosnější kritická recenze

6 z 12 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Super mobil na svoju cenu určite sa oplatí kvôli výbornému designu a jeho displey tiez neni na zohadenie kutomu je celkom rychly
Jedine, čo sa mi na nom nepaci su slacidla ktore sa objavia hned po vysunuti mobilu inak je uplne ale fakt super určite neolutujete keď si ho kúpite ved neni ez tak ... Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 30. ledna 2012

Anonym

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
krááám

• je to pekáččč
  • Ne (3)

Přidáno: 26. listopadu 2011 (naposledy upraveno 26. listopadu 2011)

Aukro.cz

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Celkově dobrý mobilní telefon, doporučuji všem, kteří chtějí potřebuji manažerský mobil.

Pro:

• velký barevný displej
  • velká a dobrá výdrž AKU
  • dostatečná paměť telefonu,
  • dobrý fotoaparíát
  • hodně funkcí
  • připojitelnost k Wifi a bluethu
  • Ne

Přidáno: 7. července 2011 (naposledy upraveno 7. července 2011)

Rašek

Rašek

Telefon dobrý, má hodně funkcí... Dobrá výsuvnost (u jiných vysouvacích telefonů, když ho třeba používáte více jak dva roky, se začne vrchní část "kiklat" - u tohoto telefonu, který mám již více jak dva roky, je výsuvnost na jedničku

Pro:

• Hodně funkcí
  • Výdrž výsuvnosti

• Strašně dlouhá doba zapínání
  • Po zapnutí, když se chcete dostat do menu, počkáte si
  • Malá výdrž baterie
  • Občas se sám vypíná
  • Seká se (i když nemám spuštěnou víc jak jednu aplikaci)
  • Vysoká cena

Přidáno: 28. června 2011

Libor Ivanovič

Aukro.cz

Již dříve jsem používal ten samý telefon a byl jsem s nim maximálně spokojen, ale bohužel mi praskl displej, tak jsem si vybral z aukra. Bohužel dorazil s poškozeným sluchátkem, tak jsem si telefonu příliš neužil a s prodávajícím jsem se domluvil, že mu telefon pošlu zpět. S komunikací s prodávajícím jsem byl velmi spokojen, mohu všem doporučit. Dnes posílám balík, tak budu čekat na peníze.

Pro:

• Dobrý mobil, na který jsem byl zvyklý. Spolehlivý telefon. Můžu mluvit jen za ten, který jsem používal již dříve.

Proti:

• Bohužel jak dorazil, chrastilo hodně ve sluchátku, že mě z toho bolelo ucho a pak šlo slyšet málo, že jsem se s volajícím nemohl moc domluvit, tak jsem se rozhodl telefon kupujícímu vrátit.

Přidáno: 19. května 2011

Kubínek Michal

Kubínek Michal

Mám ho a nemám s ním problem ´´DOPORUČUJI HO´´ prostě super telefon... :-D tlačítka akorát velká.

Lehké zacházení.

Pro:

• Klávesy jso hodně dobré hodně dobré je že se mačká pohodlně

Proti:

• Špatné je že nepřahrává nějaké formáty souborů. Není nastavené podsvícení dolních kláves

Přidáno: 13. května 2011

Jan Rejzek

Aukro.cz

Pro:

• Jo dobrá komunikace s prodejcem v pohodě všechno.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (4)

Přidáno: 8. května 2011

Extrem

začátečník

Extrem

Telefon se hodí hlavně pro manažery a podnikatele. Ale jeho složitost ho v hodnocení posunuje níž - musíte si na něj zvyknout. Velkou chybou výrobce byly tlačítka, která se nesnadně mačkají a po čase se oprýskají a jsou odporné. Dále nesvítí klávesnice a špatně se taky mačká to vadí ve tmě a při psaní sms. Pro tlačítka na boku přístroje platí totéž.Určitě Vás ale potěší konektivita a hlasové ovládání, které je ale mnohdy nepřesné. Fotoaparát se hodí maximálně k focení dokumentů nebo jednoduchých obrázků (odpovídá tomu rozlišení 2Mpx). Hodí se pro každého manažera a podnikatele, který chce od telefonu výdrž, konektivitu a spolehlivost.

Pro:

• Wi-fi
  • Výdrž baterie
  • Bluetooth
  • Vhodný pro manažery
  • V nejhorším nezklame
  • OS Symbian
  • Všechny funkce připojení
  • Světelný senzor
  • Rozšíření o paměťovou kartu
  • Hlasové ovládání
  • A mnoho dlášího...

Proti:

• Tlačítka se špatně mačkají a časem se oprýskají
  • Je příliš složitý
  • Při zahlcení např. smskami se sekne
  • Malé tlačítka
  • Nesvítí klávesnice

Přidáno: 28. února 2011

Tereza Bučková

Tereza Bučková

Mobil jsem kupovala asi před třemi roky, zvolila jsem ho jen kvůli designu. V tu chvíli jsem netušila, že jde o pro mne zbytečně kancelářský mobil, který se sice skvěle používá a mě po velmi dlouhou dobu vyhovoval, ale dnes bych zvolila model s né tolika pro mě zbytečnými funkcemi, které jen navyššují cenu.
Jestli tedy hodláte sáhnout po mobilu, který vám bude nejvěrnějším společníkem, jde o velmi dobrou volbu, ale budete do toho muset investovat jisté peníze, za které by ste měli u konkurence mobil s lepšími kvalitami.
Jde o velmi propracovaný mobil s kvalitami, které se hodí jen do kanceléře, ale pro normální použití jsou naprosto zbytečné.
Dost rychle se taky poškrábal displej, ale jde nejspíš o mé zacházení.
Doporučuji před nákupem porovnat s konkurencí!

Pro:

• Velmi dobré funkce
  • Skvělý fotoaparát
  • Operační paměť

• Příliš složitosti
  • Cena
  • Rychle se poškrábe a ošoupe
  • Zasekává se

Přidáno: 26. prosince 2010

myst1c

myst1c

Tento telefon už mám nějakou dobu. Koupil jsem si jej díky skvělým manažerským funkcím, možnosti přístupu k internetu přes wi-fi a operačnímu systému Symbian. V době, kdy se tento telefon prodával jako nový byl opravdu špička. Co mě určitě potěšilo je, že konstrukce je docela bytelná a vysouvací mechanismus ani po letech používání nemá vůli, vše sedí jak má a všechna tlačítka fungují. Co mě zamrzelo je trošku horší kvalita focení než jiné mobily ve stejné cenové kategorii. Není se ale čemu divit, je to manažerský mobil. Takže, pokud potřebujete mobil na organizaci, komunikaci a práci, je to super volba. Pokud ale upřednostňujete multimédia, lepší fotoaparát, kvalitu zvuku či jiné multimediální funkce, raději bych sáhl po něčem jiném (např. nokia n73 ve stejné kategorii).

Pro:

• Hezký design
  • Dobrá konstrukce
  • Kvalitní zpracování
  • Manažerské funkce
  • Wi-fi

Proti:

• Rychlé ošoupání tlačítka "joysticku"
  • Slabši fotoaparát
  • Ano (8)
  • Ne

Přidáno: 10. prosince 2010 (naposledy upraveno 10. prosince 2010)

Flaišingerová Andrea

Aukro.cz

Pro:

• Nebylo co vytknout,jsem s mobilem spokojená.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 24. října 2010 (naposledy upraveno 24. října 2010)

ANTONÍN LAPČÍK

Aukro.cz

Pro:

• SPOKOJENOST
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (2)

Přidáno: 18. září 2010

martin

martin

Dobrý den prosim vas neporadite mi nekdo zustala mi vyset ikonka Headset na ,, pracovní ploše" nemete stim nekdo zkusenosti? preinstalace softwaru nepomohla. Kdyz volam neslysim vyzvaneci ton a ani mp3 dekuji za kaznou radu

Přidáno: 17. září 2010

Kateřina Ludvíková

Proti:

• telefon byl prodán na úplně jiné vydy,než byly uváděny,prodávající se zavázal,že uhradí polovinu nákladů na opravu,bohužel neučinil tak,proto ho v ůbec nedoporučuji,ve své podstatě je to podvodník

Přidáno: 12. září 2010

Libor Slavík

Aukro.cz

za slušné peníze nabízí vysokou funkčnost, rozhodně doporučuji

Pro:

• snadné ovládání
  • pěkný design
  • funkce
  • kvalitní klavesnice
  • bytelnost

• nic

Přidáno: 4. září 2010

Adéla

Adéla

Já sem tendle mobil dostala,ale jsem ráda prtože mi vyhovuje, jen přehrávač není ideální, a sluchátka sou k ničemu..hned se rozbijou a mají špatnej jeg .. podle mě jsou nokie nelepšími produkty! jen čím jsou modernější tím toho méně vydrí... a to je podle mě špatné..

Pro:

• Hodně vydrží, má dobrý ovládání, grafiku, wifi

Proti:

• nelíbí se mi že nemohu sehnat motivy, styl hlavní tapety..nemohu upravovat fotky..

Přidáno: 3. srpna 2010

Dalibor Osoha

Dalibor Osoha

Shrnul bych to asi tak. telefon jsem si koupil kvůli hezkému vzhledu a jednoduchosti použití a přehlednosti! Mohl jsem raděj chvíli počkat na něco kvalitnějšího ale byla zde zajímavá nízká cena a to 2200Kč což je suprová cena na tento typ mobilu! Dost mě i zarazilo že mobil disponuje pouze s Wifi příjmačem a nemá Wifi vysílač. Což by mě až tolik nevadilo pokud mám možnost připojení se na bezdrátovou Wlan! V průměru jsem s ním v celku spokojený ale dal bych mu asi známku 3 což znamená dobrá. Což by asi obsadil v celkovém mém hodnocení jen nějaký střed nějaký průměr! Není uplně podle mých představ ale je dá se říct dobrý! Pro nenáročné uživatele stačí. Takže klady a zápory bych dal zhruba jedna ku jedné na stejnou úroven. Proto dávám známku 3.

Pro:

• Nokia E 65.-je dobrá a přednosti má asi v tom, že je to designově hezký telefon se snadným používáním a chytrým přehledem. Slot na karty až 4 giga. Dále má wifi připojení a velice kvalitní internetový prohlížeč který je téměř na úrovni počítače! Dále má možnost příjmat videohovory kde mohu volaného nejen slyšet ale i vidět což je taky jedna z výhod! Volání přes internet neboli Skype to je jedna z výhod a nejen u počítače se mohu na Skype připojit ale už i u tohoto typu mobilu je možné připojení! Má spoustu aplikací na stahování hudby a čehokoliv z internetu oproti ostatním značkám a docela chytrou videonápovědu v meny o používání telefonu.

Proti:

• Nevýhodou je omezený diktafon na dobu 1 minuty,dále není možno kromě záznamníku si dát připomenutí a nastavit si na určitou dobu pípnutí telefonu, zvukové upozornění na určitý úkol který mám nyní udělat. Ostatní i starší typy telefonú tohle vybavení mají! Není možné si nastavit zvukovou zprávu nebo hudbu, pípnutí nebo cokoliv pro připomenutí že mi přišla nová sms zpráva kromě dvojitého pípnutí které je přednastavené a nelze změnit! Ostatní i starší typy telefonů zase tuto možnost mají! Tento mobil má sice kvalitní operační systém ale výrobce zapoměl na Fm vysílač. Tedy rádio! Pokud už vybyvuji telefon operačním systémem a bluetooth tak bych tam měl logicky dát i Fm vysílač. Telefon se občas zasekává i při zapínání. To by asi bylo tak všechno.
  • Ne (5)

Přidáno: 16. července 2010 (naposledy upraveno 1. října 2010)

Gagin

Gagin

I přes používání více jak 3 roky je telefon pořád jako nový, vysouvací tělo nikde nevrže nikde se nehýbe kde nemá (u některých telefonů jsem viděl že po měsíci používání je to katastrofa), jinak naprostá spokojenost neměnil bych jej a koupil klidne znovu...

Pro:

• - velice dobře vybavený telefon
  • - poměr cena, výkon vybavení je excelentní
  • - žádný problém vysunování ani po třech letech používání (i když kvalita zpracování je vždy u nokii výborná)
  • - výdrž baterky, na to co telefon umí a jaké má vybavení není baterka nejslabší článek, fakt vydrží

• - jen 2 megapixely foťák, žádný blesk nebo přisvětlovací dioda
  • - pro mě zprvu problém naučit se se symbianem, měl jsem klasiku nokii
  • - není zde jak u novějších telefonů sluchátka na jack

Přidáno: 1. července 2010

Aukro.cz

Pro:

• Proti tomuhle telefonu jsem neměla žádné výhrady....perfektně sloužil,a s funkcemi všemi jsem byla spokojená ....
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (3)

Přidáno: 28. června 2010

ababo

ababo

Tento model od Nokie jsem měla asi rok a byla jsem s ním velmi spokojena. Pro nákup mě přesvědčil především jeho hezký vzhled. Navíc s touto značkou mám velmi dobré zkušenosti. Telefon působí velmi pevně a "nerozbitně". Párkrát mi spadl na zem a nic se nestalo. Má opravdu pěkný display - ostrý a spousta barev. Obsahuje spoustu funkcí včetně operačního systému, což jsem příliš nevyužila. Většinu byste si museli stáhnout z internetu. Obsahuje také navigaci, jenom nějaké demo, ale lze si dostahovat mapy a výborně používat. Fotoaparát je docela ucházející, náročný uživatel by s ním asi spokojen nebyl. Telefon má velmi dobrý mp3 přehrávač, opravdu kvalitní přenos hudby. Přes port si připojíte jakákoliv svá sluchátka. Docela dobře se dá koukat i na filmy - hezký display to umožňí.

Pro:

• Moc hezký design
  • Snadné ovládání
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (1)

Přidáno: 25. června 2010

Mirka D.

Mirka D.

Mobil je velmi jednoduchý na ovládání. Je to jen o zvyku. Příjemně se s ním pracuje.

Pro:

• pohotovostní režim (položky, které potřebujeme máme na ploše)
  • aplikace - word, excel, power paint
  • nápověda přímo v mobilu, vyhledávání souborů
  • šikovně schovaná paměťová karta

• nízká kvalita fotografií
  • po dlouhém používání jsou odřené spodní klávesy
  • kalendář - každodenní nastavování
  • slabá baterie

Přidáno: 24. června 2010

Mujtim

Aukro.cz

Doporučuji nenáročným lidem, nebo lidem, kteří nechtějí dotykový displej.

Pro:

• Kvalitní mobilní telefon. I po dlouhém používání vše funkční anikde nic nevrže. Symbian je super. Wifi.

• Prakticky nic.
  • Ne

Přidáno: 18. června 2010 (naposledy upraveno 18. června 2010)

Aukro.cz

Pro:

• Rychlé a příjemné jednání,vše O.K.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 29. května 2010 (naposledy upraveno 29. května 2010)

Petr Dub

Aukro.cz

Pro:

• Velká spokojenost,není co vytknout.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (1)

Přidáno: 21. března 2010 (naposledy upraveno 21. března 2010)

Zdeněk Krofta

Jinak to ujde

• Koupil jsem dráž
  • dá se pořídit laciněji a v lepším stavu / má chyba nákupu

Přidáno: 4. března 2010

nic moc

Pro:

• manazerske funkce
  • kvalitni zpracovani

• fotak
  • video

Přidáno: 28. února 2010

Petronarda

Petronarda

Tento telefon si manžel koupil, protože v té době byl jeden z nejlepších telefonů na trhu od společnosti Nokia. Přes počáteční nedůvěru si na ovládání zvykl. Operační systém Symbian mu ale připadá pořád poměrně pomalý. Výsuvná konstrukce ovšem funguje na jedničku s hvězdičkou. I přes velmi časté používání telefonu není viditelné žádné velké opotřebení, kromě drobných oděrek, které jsem si však způsobil sám. Rozhodně bych doporučila telefon všem, kteří v telefonu hledají také malou kancelář i s připojením na internet a nezajímají se až tak o nejnovější mobilní novinky. Příště si určitě koupí telefon, který bude mít buď jiný nebo novější operační systém. Rozhodně to ale bude Nokie.

Pro:

• - vysouvací konstrukce
  • - softwarově spolehlivý
  • - možnost rozšíření paměťovými kartami

Proti:

• - chybí automatický zámek kláves
  • - operační systém poměrně pomalý
  • - chybí záznamník hovorů - diktafon

Přidáno: 27. února 2010

Artemis

Artemis

Telefon popisuji vzhledem k dnesním "chytrym" mob. telefonum
Tel. byl v poměru cena/výkon dříve skvělou volbou nyní jsou ovšem levněji telefony s lepšímy vlastnostmi, proto tak slabé hodnocení

Pro:

• Wi-fi
  • Dobré rozlišení(pekný obraz)
  • Vysouvání i po vice jak 1 roku používání nejeví známky vyvyklaní apod...velmi kvalitní
  • Moderní design
  • Vlastní rychlá klavesa(volitelná)

• Cena(dnes)
  • 2 MP foťák je slabý
  • Občas trochu pomalý
  • Ne (1)

Přidáno: 14. února 2010 (naposledy upraveno 15. února 2010)

caroline

caroline

Tento mobil je suprový. Velice dobré funkce. Dobrá ovladatelnost.Hraje opravdu nahlas a čistě fotí kvalitně, video je tky čisté a podle mě i hlasy jsou srouzimetelné. Prostě kvalita Já osobně proti nemu nemám žádné námitky. Možná jednu a to že dlouze nabíhá, jenže má tolik funkcí že to odpovídá. Urcite bych ho doporucila. Myslim si ze je nejen velice pěkný designem ale i mnoha výbornými funkcemi. Samozřejmě ho nikomu nevnucuji ale ja jsem s nim moc spokojena. A i skvěle se drží v ruce, takze psani sms je velice snadné a i normalni projizdeni v menu. Drzi se dobre jak vysunutý ale tak i zasunutý. To je tak vsechno. Akorát chci dodat ze tento mobil se firmě Nokia opravdu povedl a uz ho mam dlouho a zatim funguje vse jak ma. Takze jeste jednou doporucuji.

Pro:

• Je prostě skvělí
  • Funkce
  • Fotoaparát i když má asi 3,2MP tak fotíí suprově
  • GPS
  • Java hry - lehce se schánějí
  • Opravdu spousta věcíí

• opravdu nic!!!
  • Jednou jsem ho musela dát do opravy ale to byla drobnost

Přidáno: 9. února 2010

Nolkiii

Nolkiii

Pěkný telefon, velké množství funkcí, ale kvalita vázne.

Pro:

• Mnoho funkcí, pěkný design.

Proti:

• Slabá výdrž baterie, velmi pomalý, vysoká cena, mám ho 2 roky a začala se mi rozpadat klávesnice - upadávají tlačítka.

Přidáno: 5. února 2010

Aukro.cz

Spolehlivý a všestranný přístroj s chabou nízkou multimediální výbavou

Pro:

• symbian, neomezené množství programů
  • využíval jse úplně vše-skype,icq, autonavigaci, turistickou navigaci s gps modulem, ftp, emaily....

• pomalejší odezva
  • fotoaparát bez blesku a nízka kvalita fotek

Přidáno: 4. února 2010

Petr Leschák

Aukro.cz

telefon neuměl mnoho funkcí, co levný tel. zvládá běžně, jiná třída využití

Pro:

• značka Nokia, záruka kvality a designu

Proti:

• nevyužil jsem telefon, reakce ovládání pomalé,je to asi tím, že tel. používá softwarw Simbian
  • Ne (2)

Přidáno: 13. ledna 2010 (naposledy upraveno 21. května 2010)

bar714

bar714

Tento produkt ma zaujal hlavne kvôli bezdrátovému internetu, a tiež že má vysuvnú konštrukciu, ktorá dobre padne do kapsy :-)

Pro:

• Mobil je veľmi dobrý
  • Wifi
  • všetko na ňom beží

• Pomalší štart

Přidáno: 22. prosince 2009

mamut-m8 Zdeněk Krofta

Aukro.cz

S telefonem N65 mám dobré zkušenosti. Používá se mě velmi dobře. Spolehlivost aparátu

Pro:

• Zboží v uvedeném stavu Rychlost dodání
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 24. listopadu 2009

Rene Geci

Perfektní

Přidáno: 22. listopadu 2009

DoktorLK

Doporučil bych tento telefon

Pro:

• Výborná kancelář, jednoduché a přehledné menu, sposta dalších funkcí, slušné fotografie.

Proti:

• Porucha osvětlení displeje, několikrát resetovaný software (vyndat baterii stačí) z důvodů zaseknutí funkcí.
  • Ne

Přidáno: 14. listopadu 2009 (naposledy upraveno 16. listopadu 2009)

...

Pro:

• V poho.

• rterzerzdrtt

Přidáno: 3. listopadu 2009

Milan Stříhavka

Aukro.cz

Celkově se telefon jeví jako příznivý pro ty kdo začínají s OS symbian. Mechanicky velmi odolný, ostatně jako většina nokií.
Zkrátka mohu vřele doporučit.

Pro:

• Ovládací soft symbian S60 9.1 3RD
  • Výsuv 100% bez známek opotřebení

• Malé klávesy na ovládání

Přidáno: 1. listopadu 2009

Karel Novotný ml.

Aukro.cz

Jsem znechucen některými aukcemi typu prodávám i jinde, vyhrazuji si právo aukci ukončit předem, atd. Nebo přihazování ze stejné IP adresy pod jiným jménem, atd.

• Dobrý den,
  • sice jsem aukci vyhrál, ale prodejce mi oznámil asi 5 hodin po skončení aukce, že mu telefon někdo ukradl, takže o ničem. Karel N.

Přidáno: 27. října 2009

Kuricka

Aukro.cz

Telefon se mi líbil vzhledově i tím, co vše umí !!!

Pro:

• Jsem s telefonem Nokia E65 naprosto spokojená !!!!
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (1)

Přidáno: 27. října 2009

fiero

Aukro.cz

Poslední telefon, kde nejseš rukojmím operátora.

Pro:

• Velikost telefonu - vejde se opravdu do každé kapsy.
  • Umí wifi bezdrátovou síťovou komunikaci a pracuje s otevřeným operačním systémem - na net se připojíš kdekoliv, kde mají wifi síť (benzínky, hotely ...), když si nahraješ navigaci, máš ji vždy v kapse. Proto neplatíš našim slavným GSM operátorům za data při připojení na internet a za stahování map do navigací zabudovaných v novějších telefonech.

Proti:

• Pozor při vysouvání klávesnice. Palec pasuje přesně na display a ten na to není stavěnej.

Přidáno: 15. června 2009

Alexkaaa

Alexkaaa

Perfektní mobil!!!!!!!!!!!!! Rozlišení, zpracovávání dat, super. Video, fotografie - maximální kvalita. Perfektní. Vzhled bez chyby. Ten telefon má snad úplně všechno. Rekordér - rychlé zapnutí.Přehledný displey, možnost nastavení rychlé klávesy. Telefon doporučuji všem.

Pro:

• Perfektní rozlišení.
  • Všestranné využití.
  • Rychlá klávesa pro rekordér.
  • Pěkně čisté video.
  • Čistý zvuk.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?

Přidáno: 22. března 2009

terka

terka

pokud někdo chce prodávám e65 za 2500 více na mailu terinka.teri@email.cz

Pro:

• wifi

• nic

Přidáno: 2. listopadu 2008

Nokia E65: nejkrásnější businessman (test)

Parádní vzhled a špičkové funkce jsou Nokii E65 vlastní. Je však natolik dobrá, aby se vyplatilo do ní investovat? Celá recenze na www.mobilmania.cz

Přidáno: 31. října 2008

Nové Nokie: Navigace, televize, Symbian

Vyzkoušeli jsme nové Nokie - 6110 Navigator, televizní N77, manažerskou E65 a placku E61i. Živé fotografie a 5× video! Celá recenze na www.mobilmania.cz

Přidáno: 31. října 2008

Špičková Nokia E65 v (před)prodeji (aktuální ceník)

Model E65 a tři telefony od Motoroly obohatily tento týden nabídky internetových obchodů. Máme i malé překvapení pro všechny Palmaře. Celá recenze na www.mobilmania.cz

Přidáno: 30. října 2008

Přidáno: 19. června 2008

MosQuear

MosQuear

Jedine, čo sa mi na nom nepaci su slacidla ktore sa objavia hned po vysunuti mobilu inak je uplne ale fakt super určite neolutujete keď si ho kúpite ved neni ez tak strašne drahý.
  • Ano (6)
  • Ne (6)

Přidáno: 10. června 2008

BarteQ

BarteQ

Super manažerský mobil ! ! ! Super funkce a super zpracování. Fotoaparát dostačující. Displej s krásným rozlišením . . . . Kůže na zadní straně vám bude moc příjemná. Výsuvná konstrukce je elegantní a kryty tomu didají šmrnc !0

Pro:

• Manažerský mobilní telefon
  • Skvěle propracováný design -kryt
  • Výsuvná konstrukce
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (6)
  • Ne (9)

Přidáno: 1. června 2008

moris

moris

Manažerovi k ruce, to je E65. Co se mi hodne líbí je kůže na zadní strana... to mě láka na Ešedesátpětku =). Funkcemi vůbec nezaostáva ba naopak jde do předu ! Nejsem zrovna moc odborník na tenhle mobil, ale určitě nic neztratíte když si ho pořídíte .. E65 to je manažerský kult.

Pro:

• Manager Mobile
  • Kůže na zadní straně
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (1)

Přidáno: 26. května 2008

Vinchenzo

Vinchenzo

Nokia, čo sa viac dá povedať.... Proste značka ktorá nesklame. Predviedla model Nokia E65 - špičkový moderný mobilný telefón bežiaci na systéme Symbian, s vysúvacou konštrukciou. V telefóne je zabudovaný celkom slušný fotoaparát s rozlíšením 2 MPx. Perfektný mobil, určite by som ho chcel... možno škoda toho že nema FM rádio... ináč úplne suprový mobil.

Pro:

• Pekný moderný design
  • Batéria vydrží až 10 dní
  • Operačný systém Symbian
  • 2 Mpix foťák
  • Slot pre pameťovku

• Bez FM rádia

Zobrazuji 1 - 50 ze 58 recenzí [ 1 ] 2