Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nokia E52

Nokia - Klasická - Bluetooth - 3.2 Mpix - Fotoaparát - Přehrávání MP3

Auto navigace: Autofocus: Blesk: Bluetooth: Budík: Bussines: Česká lokalizace: Fotoaparát: Rozlišení hlavního displeje (pix): Dotykový displej: Druhý fotoaparát pro...více »

Hodnoťte produkt:

Ceny od: 5 036 Kč vč. DPH

Recenze Nokia E52

Přidáno: 16. března 2010 (naposledy upraveno 16. března 2010)

Ověřený zákazník MobilPlanet.Cz

Tom

MobilPlanet.Cz

Vynikající smartphone s dobrou výdrží. Chcete-li si jej však doladit/dovybavit k obrazu svému, neobejdete se bez produktů třetích stran. Ale přesně na to je telefon určený (má OS).

Pro:

• Vše co byste mohli potřebovat je v jednom přístroj (pochopitelně za cenu mírných kompromisů).
  • Opravdu svižný přístroj.
  • Kvalitní zpracování.

Proti:

• Symbian od výrobce neobsahuje aplikaci stopky.
  • T9 zahrnuje do slova i interpunkci!
  • Nepřehledné webové stránky Nokie (pro PC i pro telefon, z telefonu se mi např. nepodařilo vytvořit účet na Ovi).
  • Ano (1)

Přidáno: 9. března 2010

Lukáš Žemla

Lukáš Žemla

Je to skvělej telefon pro ty kdo chtějí fotit natáčet videa i poslouchat hudbu a i pro ty kteří někam cestují a potřebují skvělou navigaci. Tenhle telefon se stává čimdál víc populární. Je to skvělej telefon Nokii se moc povedl

Pro:

• - Skvělé ovládání
  • - Výborná grafika vydea
  • - skvělej fotoaparát
  • - skvělá kamera
  • - vinikající přehrávač mp3
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?

Přidáno: 3. března 2010

Pepa

Pepa

Děkuji všem za recenze, které mi pomohli v rozhodnutí si tento telefon alespoň zatím nekoupit!!! Až to dají soudruzi, kterří udělali někde moře chyb trochu do kupy, tak snad...

Pro:

• Nic

• Vše

Přidáno: 21. února 2010

Michal Mokroš

Aukro.cz

skvělý manažerský telefón se spoustou možností připojení k síti a podobně...

Pro:

• Výborné zpracování, krásný design, lehounký, velký display

• docelá složité menu

Přidáno: 20. února 2010

Ověřený zákazník MobilPlanet.Cz

MobilPlanet.Cz

Pro:

• Super telefon.
  • Navigace.
  • WIFI.
  • Dlouhá výdrž baterie.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (11)

Přidáno: 16. února 2010

odborník

Dark126

Schopnostma je docela dobrá

Přidáno: 16. února 2010

Prvotřídní manažer s dlouhou výdrží: recenze Nokia E52

Nokia E52 navazuje na veleúspěšný manažerský model E51. Chlubí se kovovým tělem o tloušťce pouhých 9,9 mm, funkční výbavou bez kompromisů či reálnou výdrží až jeden týden. Celá recenze na mobilizujeme.cz

Přidáno: 13. února 2010

Roshan

Roshan

Vhodné aplikace na doinstalování:
Calcuphone, Solution- kalkulátor, integrální počty
BestScreenSnap
CorePlayer
FolderPlay - alternativa přehrávače- podle složek
fring - skype / IM klient
Safe - tajné poznámky
SmartcomGPS
SymSMB - přístup do Windows sítě
xplore - filemanager

Pro:

• Vše:
  • moderní technologie a HW a výbava - CPU, rychlost, 600MHz, GPS, čidlo, senzor, kompas, konektivita: Wifi, HSUPA, kvalitní display, obří kapacita aku
  • rozšiřitelnost
  • nemá dotykáč
  • dobrá cena

Proti:

• subjektivní: příliš malé rozměry - tenký - pocit slabého mobilu, nestojí (ani neleží na boku :) )
  • kvalita T9 - příliš málo slov
  • problémy s prvními kusy do srpna 2009
  • nedostatek kvalitních základních aplikací v základu - lze doinstalovat: -viz shrnutí-aspoň ty největší problémy zde
  • galerie -> Resco Photo Viewer
  • žádné stopky ->StopWatch
  • správce souborů slabý - > xplore
  • subj: pro nenáročné uživatele příliš komplexní
  • pokud chcete něco top v této kategorii (žádný ifouny ani dotykáče ani pomalé widnou vmobile), tak e72
  • Ano (8)

Přidáno: 12. února 2010

nováček

sexy_girl

Takže, tato recenze k tomuto mobilu je kladná mám s ním jen dobré zkušenosti stylový avšak ne ani těžký mobil opravdu hodně louho vydrží ! GPS je pro mě super

Pro:

• gps
  • design
  • výdrž
  • funkce
  • symbian

• fotoaparát
  • jinak super mobil

Přidáno: 9. února 2010

tuuk

tuuk

Mám jej cca 14 dní, dneska mi spadl z postele na koberec a už škvrčí ve sluchátku - takže reklamace - opravdu nic moc konstrukce - jinak ale vše v pohodě, až na menu, ale to je o zvyku...

Pro:

• výdrž baterie
  • tlačítka
  • wifi
  • vzhled

• občas se "kousne"
  • málo odolná konstrukce
  • ze začátku zmatené menu

Přidáno: 1. února 2010

pokročilý

mazanyfilip

Výborný telefon zejména pro podnikatele který má skvělý emailoový klient skvěle se na mě píšou sms a je výborný na porhlížení inmternetu.Mohu jen a jen chálit jeho fotoapár taky není k zahození.

Pro:

• dvě hardwarové klávesnie 1 kalsická druhá qwerty
  • velká výdrž baterie
  • skvělý emailový klient

• občasné "zámrzy" telefonu
  • Ne (4)

Přidáno: 31. ledna 2010 (naposledy upraveno 27. února 2010)

odborník

pagerank

Telefon pro někoho kdo potřebuje být pořád ve spojení, disponuje velkou výdrží baterie, výborný emailový klient se kterým se pracuje velice příjemně a díky velkým a dobře ovladatelným tlačítkům je psaní mailů hračka. Telefon má wi-fi, takže internet není problém. Navigace pracuje rychle, pokud tedy nepoužíváte nokia maps.

Pro:

• - výdrž baterie
  • - práce s emaily a kontakty
  • - tlačítka
  • - GPS

Proti:

• složitost menu, ale je to o zvyku, jakmile si zvyknete nebudete chtít nic jiného

Přidáno: 31. ledna 2010

expert

CARRE

Důstojný nástupce Nokie E51, funkčně je mnohem dále. Stále si zachovává výborné rozměry, hlavně štíhlost. Zpracování je také kvalitní, svědčí o tom i kovový zadní kryt. Displej se zvětšil až na 2,4 palce. GPS modul je velmi citlivý, bohužel krokem zpět byl fotoaparát i když jeho rozlišení vzrostlo, na kvalitě snímků se to nijak neprojevilo. I datové funkce doznaly velkých změn, nyní je novinka vybavena nejmodernějšími technologiemi jako HSPDA, HSUPA, Wi-fi. Přesto, že jsem uvedl kvalitní zpracování, často je problém s vrzajícím rámečkem kolem klávesnice. I baterie trošku zklamala, v útrobách se nachází silný akumulátor, ale telefon vydrží tak 3 - 4 dni nabitý.

Pro:

• Datové funkce
  • Vzhled
  • Zpracování

• Nekvalitní fotoaparát
  • Někdy povrzává
  • Ano (8)

Přidáno: 28. ledna 2010

antaran

řada E je moje oblíbená, takže jsem s tímto přístrojem velmi spokojen

Pro:

• velký displej
  • výborný emailový klient
  • velmi dobrá konstrukce
  • otáčení obrázků
  • vypnutí zvuku pouhým otočením přístroje

• složité menu

Přidáno: 19. ledna 2010

Ověřený zákazník Esomobil

Carlos

Esomobil

Účelný, manažerský krasavec, za dostupnou cenu!!!

Pro:

• Elegantní, profi nástupce E50.
  • Lehký, super ovladatelný, velký displej,

Proti:

• Mobil z Polska, chybí český návod, GPS o ničem, signál chytíte tak 2x z 10 zapnutí, musíte být navíc mimo budovu a nesmí být zamračeno.
  • Ano
  • Ne (11)

Přidáno: 17. ledna 2010

Anonym

Telefon mám 2 měsíce. Nejdříve jsem byla maximálně spokojená. Nejprve se "zaseklo" odesílání MMS a na displeji byla stále ikona odesílané zprávy. Pak jsem jej dala do nabíječky, zobrazila se hláška "baterie se nenabíjí" a telefon se vypnul. Nahodit šel až po vyndání baterie. Takže ho teď mám v opravě. 2 moji známí si ho koupili také a měli s ním stejné trable... Oni ho vrátili. Já mu dám ještě šanci :-)

Pro:

• velký displej
  • výdrž baterie
  • Wifi
  • vzhled
  • cena
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (17)

Přidáno: 14. ledna 2010

tom

tom

Dobrá volba

Pro:

• Ahoj, sice ho mám pár dní, ale jsem s ním zatím nad míru spokojený. Ani žádní drobné vady konstrukce, jak je jinde uvedeno nebo jiné problémy. Možná je to tím, že jsem pro nákup zvolil značkový obchod nebo jsou ty drobné mouchy postupně vychytávány... Baterie supr, ovládání rychlé a intuitivní, fce supr, foťák slabší, ale postačí...neboť nebyl hlavním kritériem, WLAN supr, zatím prostě splnil očekávání nad míru. Mohu případným zájemcům doporučit a prozatím doufat, že se nemýlím :-)

• Zatím nic
  • Ano (10)

Přidáno: 13. ledna 2010

Zdenál

Aukro.cz

Maximální spokojenost, má vše co od telefonu potřebuji.

Pro:

• Klasická konstrukce(měl sem předtím mob, s dotykovým displayem)
  • Plno funkcí netřeba rozepisovat...
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (3)

Přidáno: 10. ledna 2010 (naposledy upraveno 14. února 2010)

JuTo

Telefon mne zaujal vybavou, vzhledem a vydrzi na baterku. Prestoze v praxi se samozrejme nejedna o mesic jak tvrdi v reklame ale o tyden je to velmi slusna hodnota. Trochu jsem znejistel kdyz jsem cetl recenze ohledne restartovani a spatneho signalu ale ani jedno neni v mem pripade pravda. Vse funguje dobre, pouze emailovy klient obcas spadne ale to dela i kolegum s jinymi nokiemi. Skvela je samozrejme hlasova navigace zdarma, taky 10GB prostoru na ovi neni spatna vec. Doporucuji rovnou k telefonu koupit vetsi pametovou kartu, neb navigace toho dost spolyka pokud se nema stahovat online. Pri prechodu ze starsi symbian nokie jsem velmi ocenil narust rychlosti telefonu a jeho odezev.

Pro:

• design
  • materialy
  • funkce
  • vydrz baterie
  • navigace

Proti:

• oproti jinym konstrukcim mensi displej
  • nekvalitni fotoaparat
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 7. ledna 2010 (naposledy upraveno 7. ledna 2010)

címa

címa

telefon mám asi 1měsíc a pořád se divím co všechno umí,parádně padne do ruky a práce sním je potěšení,wifi pracuje úplně spolehlivě a internet taky,baterka vydrží dlouho a to potřebuji,vřele doporučuji.

Pro:

• dlouhá výdrž baterie,wifi,celkové pojetí telefonu,vstup do menu atd

• nic
  • Ne (3)

Přidáno: 5. ledna 2010 (naposledy upraveno 12. ledna 2010)

Evelynn

Nokia E52 mě moc příjemně překvapila, oproti předchůdci E51 je to kompletně nový telefon. Modernější, výkonější, lepší software i hardware. Doporučuji prostě všem!!! Zejména však těm, kteří si potrpí na kvalitní design, funční vybavenost, prostě pro náročnější uživatele. A kupte si k němu i pouzro, takového krasavce je škoda hned poškrábat.

Pro:

• krásný minimalistický design
  • přiměřeně velký display
  • nový symbian 3rd edition (spousta zajímavých vylepšení jako hezčí grafika, spousty možností nastavení telefonu na míru potřebám každého)
  • pohybové čidlo, které otáčí obrazovku podle polohy telefonu, nebo také vypíná budík otočením displeje dolů)
  • pohodlná klávesnice
  • množství tlačítek díky kterým se ihned dostanete k nejpoužívanějším aplikacím a složkám
  • čistý a příjemný zvuk telefonu
  • kvalitní sluchátka v základní výbavě (3,5 jack, čistý zvuk)
  • velmi lehký telefon
  • wifi
  • USB kabel v základním balení (možnost nabíjení přes kabel, použití telefonu jako flashdisk).
  • spolehlivá komunikace s počítačem přes bluetooth (není probém přenos obrázku, videa, editace kontaktů apod.)

Proti:

• dispej a zadní kryt jsou náchylné na poškrábání (je třeba nosit v pouzře) ale to se týká témeř každého telefonu...
  • složitejší nabídka menu (ze začátku se musíte zorientovat)
  • konstrukce má drobné vady (vyklající se rámeček, méně odolné materiály) ale pořád je to lepší průměr
  • foťák a video nejsou moc kvalitní, ale na občasné použití stačí
  • Ano (15)

Přidáno: 5. ledna 2010

expert

Laki

Telefon celkově působí jako telefon pro vyšší třídu uživatelů a už jen jeho funkce napovídají o jeho ceně. Finské telefony jsou známi sice svou vysokou cenou, ale zato jejich kvalitním zpracováním. To se této nokii nedá vyčíst. Zpracování témeř na výbornou. Funkce jakbysmet. Rozhodně potěší svým rozhraním každého náročného uživatele. Osobně telefon nevlastním, ale měl jsem ho možnost vyzkoušet a prozkoumat díky spolužačče, která si tento nádherný telefon zakoupila.
Proto mi nezbývá dle mého názoru dát této nokii rovných 90%

Pro:

• Téměř manažerské funkce
  • Velmi "nabitý" telefon
  • pro náročné uživatele
  • 2fotoaparáty

• cena
  • zatím nemožnost videohovorů, pouze v praze a brně(dle intern. podkladů)
  • Ne (6)

Přidáno: 4. ledna 2010

Autobaterie-VARTA

Pefektní telefon. Dlouhou dobu jsem odolával telefonům se systémem S60, toto je první Nokia telefon, kde je systém perfektně rychlý a nečekáte na každou akci (otevření seznamu SMS apod.). Parádní výbava - wifi, mapy apod. Hodně oceňuju výdrž telefonu, volám a datuju poměrně hodně a telefon vydrží bez problémů celý týden. Ostatní si stěžují na nekvalitní foťák, vzhledem k tomu, že telefon používám na práci, data apod., tak je mi foťák jedno.

Pro:

• výdrž baterie
  • wifi
  • aplikace
  • cena
  • funkce
  • design

Proti:

• zadní kryt se poměrně rychle poškrábe

Přidáno: 3. ledna 2010

Anonym

Telefon vypadá velmi elegantně. Ideální stroj s kombinací Wifi a GPS. Na diskusích popsané závady s kolísáním signálu, zamrzáním a "smrtí" přístroje se neprojevily. Lacině působící materiály, které se snadno poškodí (komu to vadí, ať zváží nákup). Fotoaparát nepatří mezi silné stránky: chybí AF, nekvalitní snímky při špatném světle, pomalé a zdlouhavé operace při focení!
Celkově vzato, mě tento přístor překvapil kvalitní výbavou a hlavně výdrží baterky. Hodně mě zklamal nekvalitním materiálem. Foťák je průměrný, ale to zle od mobilu čekat.
Pokud by byl tento mobil vyroben z ušlechtilejšího materiálu (kov, měkčený plast), dal by se označit za manažerský, proto ho považuji za lehce nadrpůměrný telefon

Pro:

• Velký displej
  • Obdivuhodná výdrž baterie
  • Wifi
  • Kvalitní GPS (T-mobile vyžaduje drahou aktivaci navigace)
  • Mnoho manažerských funkcí
  • Elegantní vzhled
  • Dobrá komunikace s PC

Proti:

• Vyklající se rám telefonu (projeví se cca 5 min po koupi-později se přidá i kryt baterie)
  • Neuvěřitelně snadno se poškrábe displej (to ho mám stále v origo pouzdrě)
  • Mezi tlačítkem Domů a Přijmout hovor prosvítá podsvícení
  • Celkově použity nekvalitní a laciné materiály
  • Fotoaparát (nekvalitní fotky, celkově pomalý)

Přidáno: 29. prosince 2009

eva

eva

jinak spolehlivej

Pro:

• byl to dárek :D...wifi, supr!!!

Proti:

• nemá to kalendář na upozornění obden...to špatný moc....tlacitka tvrdsi a nektery vic citlivy, jde asi o zvyk
  • Ne (7)

Přidáno: 27. prosince 2009

Martin B.

Martin B.

Předtím jsem měl Nokii 6233. S tou jsem byl spokojenej, ale tohle je úplně jiná kategorie. Už to není jen mobil, je to moje druhá ruka.
Akorát mě štvou recenze ostatních. Neustále rejpat do jednoho z nejlepších telefonů, to je nesmysl. Jasný, že ten mobil nemůže padnout do oka každému, ale určitě ho nemusí tolik kritizovat.
A ta stabilita, to nevím z čeho vychází. Jestli si do něj stahují a instalují pochybné programy, nebo cosi co je samý vri, to je jejich chyba.

Pro:

• Vypadá skvěle
  • Vydrž baterie je úžasná
  • Celková rychlost telefonu je ohromující
  • Ovládání a prostředí telefonu funguje úžasně
  • Internet i email je hrou
  • Skvěle hraje a 3,5 jack je bomba
  • Focení panoramat
  • Skvělá nastavitelná tlačítka rychlé volby
  • Materiály a celková konstrukce
  • Displej, ach ten displej!

Proti:

• Foťák sice není nejlepší, ale aspon pracuje úžasně rychle
  • Ano (20)
  • Ne (1)

Přidáno: 22. prosince 2009 (naposledy upraveno 22. prosince 2009)

Zdeněk

Zdeněk

E52 jsem vybral po dlouhém vybírání a studování testů. Potřebuji telefon s dlouhou výdrží, tento na Nokii 6310i bohužel nemá. Potvrzuje pravidlo, že každá změna vede k horšímu.

Proti:

• - malá výdrž baterie (cca 24 hod)
  • - nepravidelné přerušování vysílání rádia nebo CD přehrávače v autě (cca 3 - 5 sec)
  • - komplikované hlasové funkce - některé nefunkční (čtení SMS, vyhledávání kontaktů)
  • - časté zatuhnutí (nutno vybrat bateri a restarovat) - odstraněno po reklamaci
  • Ne (17)

Přidáno: 14. prosince 2009

Aukro.cz

Šikovný mobil, ve srovnání s E66 je mladší, více vydrží a najde se i neco navíc. E66 se ale líp drží a klávesnice je kryta.

Pro:

• Mnoho funkcí pod jednou střechou.
  • Email klient
  • Mapy
  • Internetové volání
  • Velká vydrž

Proti:

• Náchylný display - doporučuji ochrannou fólii.

Přidáno: 9. prosince 2009

Ivo Dostalík

Aukro.cz

Cena a stav produktu v rovnováze. Doporučuji.

Pro:

• Cena plus nadstandartní vybavení

Proti:

• Nestabilní příjem signálu. Již opravován.

Přidáno: 28. listopadu 2009

Jiri Hrdy

Jiri Hrdy

vypověděli jsme po 14 dnech kupni smlouvu, snad nam vrati penize, nebot s timto MT nechceme mit nic spolecneho, velkou radost pri koupi vystridalo velke rozcarovani - co lze dnes za takove penize koupit !!!

Pro:

• snad jen vzhled, a to ze drzi dobre v ruce

• a) telefon během 14 dni prestal fotit - pry je to vina SW
  • b) kdyz slo jeste fotit pak jeden den jsme neco nafotili - druhy den to ale v telefonu v karte ani na pameti nebylo !!!
  • c) prehrane MP3 z PC na kartu v MT - doslova hrůza, prokomunikovat PC a MT slo jen nekdy a vyslovene asi dle toho jak jsme si hodili korunou, nekdy to slo, nekdy ne !!! stale to hlasilo vadna karta ! ale druhy den jiz byla OK?
  • d) kontakty - orientace v nich - hrůza !!!
  • f) MT je hodně špatný vtip a je jen pro ty kdo maji opravdu ale opravdu hodne casu a nebo opravdu pevne nervy
  • Ano (12)
  • Ne (18)

Přidáno: 20. listopadu 2009

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Zdeněk z Ostravy

Mobilní telefony Biz

Potřeboval jsem telefon s WIFI a tuto potřebu mi E-52 splnila.

Pro:

• Zajímavá cena poskytnutá prodejcem, cca o 1000 Kč méně než v běžných kamenných obchodech. Vysoká výdrž baterie při běžném používání, ale pochopitelně méně, jak inzerovaných 28 dní.

• Malá tlačítka.
  • Ano (18)
  • Ne (4)

Přidáno: 19. listopadu 2009 (naposledy upraveno 19. listopadu 2009)

zukal

zukal

nema chybu

Pro:

• vse

• nic
  • Ne (22)

Přidáno: 15. listopadu 2009

Specnaz

Specnaz

Velmi dobrý

Pro:

• Krom GPS modulu, má vše co má mít, ergonomie výborná, výdrž baterie zatím supr
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (10)
  • Ne (21)

Přidáno: 13. listopadu 2009

Tomáš

Tomáš

S koupí tohot telefonu doporučuji ještě minimálně 1-2 měsíce ještě počkat, až se vyvine nová verze firmwaru, poté by mohl být hodně povedený telefon za lidovou cenu

Pro:

• Téměř všechny funkce na které si vzpomenete
  • Dostatečně dlouhá výdrž baterie
  • Velký displej

• Nedoladěná prvotní verze firmwaru
  • Při vyšší hladině okolního hluku si protistrana stěžuje, že neslyší
  • Uvolněný kovový rámeček
  • Spatně fungující GPS bez zaplého A-GPS

Přidáno: 28. října 2009

Nokia E52: pracovní luxus třídy E

Pracovně vytížení lidé, neustále volající, vyřizující desítky e-mailů denně, potřebují vybavený mobilní telefon, který je zároveň bude i důstojně reprezentovat. Proto v jejich rukách často objevujeme Nokie řady E. Dnes testovaný model potěší malou tloušťkou, obrovskou výdrží a výbavou, která nezná kompromisy. Celá recenze na mobilenet.cz
  • Ne (16)

Přidáno: 22. října 2009

Milan

Milan

Okopčený popis závad při podání na reklamaci
TŘETÍ den od koupi mobilního telefonu se sám vypne a nejde nastartovat. Druhý den ráno jsem se pokusil MT zapnout a naskočil normálně.

MT se cca jednou dvakrát za den sám vypne a zase se zapne.
Někdy je třeba zadat PIN kod, někdy ne.

Za 18 dní používání MT se mi 8x vypnul při telefonním hovoru. Po chvilce naskočí někdy jej musím zapnout. Opět, někdy je třeba zadat PIN někdy ne.

MT se zasekne a hned se vypne při:
Prohlížení navigační mapy.
Listování v seznamu kontaktů
Přijmutí hovoru
Odchozí volání
Není to pravidelné,
Jednou až dvakrát jsem si myslel zda jsem nezmáčkl omylem dvě tlačítka najednou, ale na tuto věc jsem se zaměřil a není tomu tak.

Většinou se to také děje když MT leží na stole a najednou se vypne a zase zapne , někdy nejde zapnout.
Dne 20.10.09 se mi stalo že MT zvonil, chtěl jsem přijmout hovor a MT zhasl, spustila se funkce vibrace, ne přerušovaně ale vkuse. Tento stav nešel nijak vypnout než vyndat baterii. Po běžném zapnutí MT opět fungoval.
Dnes 21.10.09 večer koukám na televizi, MT leží cca 3 hodiny na stole a najednou se rozsvítil a zahrála úvodní melodie. Tím jsem zjistil že MT byl vypnutý a sám se zapnul, nebylo třeba zadávat Pin kod. Po další cca hodině jsem se podíval na MT a je opět vypnutý. MT nejde nastartovat.

Tato intenzita samočinného vypínání a zapínání se projevuje každým dnem a den ode dne velice častěji a častěji.
Vím jak to bývá ať už je to s autem do servisu, v ten okamžik vše funguje jak má. Nebo když jde člověk k zubaři, v tu chvíli vás nic nebolí. Píšu to pro to, aby jste MT normálně použil na pár dní a uvidíte sám co a jak se děje.

Vrže pravé mazací tlačítko !!!
Více nemá cenu komentovat

Pro:

• velká výdrž baterie

Proti:

• Spolehlivost, vypíná se a sám se zapíná strašně se seká.velmi špatný přístup a ovládání kontaktů, opravdu hrůza,
  • Ano (36)

Přidáno: 21. října 2009

Nokia E52 - měsíc na jedno nabití

"Nokia E52 vyniká výdrží baterie a kvalitní reprodukcí zvuku. Může se pochlubit téměř měsíční výdrží v pohotovostním režimu na jedno nabití baterie a také funkcí pro potlačení hluku během hovoru. K tomu nový smartphone přidává další funkce, jako je například A-GPS spolupracující s navigační aplikací Nokia Mapy a nechybí ani 3,2 Mpix fotoaparát," tvrdí viceprezident Nokie Ilari Nurmi. Celá recenze na www.emag.cz
  • Ne (17)

Přidáno: 12. října 2009

Jano z Irska

Jano z Irska

na prvy pohlad dobre dizajnovo spraveny mobil s malou hmotnostou a dobrym displayom.S ktorym sa pomerne dobre robi vdaka jeho dobrej klavesnici.S dobrym systemom aj vybavenim.Jednoducho lahky smartphone do ruky pre tych co uprednostnia klavesnicu.Jedine co mu vycitam je mala Ramka tich 128 co ma je malo.A mobil nestiha spomaluje a mrzne.A ten procesor co pisu ze 600mhz to ako keby tam ani nebol.Ako mu davam zabrat tak to hrozne citit.
- ocakal som od toho mobilu ze bude sviznejsi a je to opak.
Skoda,inak by to bol presne mobil aky som chcel.

Pro:

• klavesnica,displej,bateria,wifi spojenie,senzory,ingage hry a super mala hmotnost,dizajn,hudobny player.

Proti:

• procesor a ramka :-( uplne nestiha
  • a mobil mrzne a seka.
  • Ne (6)

Přidáno: 10. října 2009 (naposledy upraveno 4. listopadu 2009)

nováček

FINTA

Ten mobil je plnohodnotní zástupce E51,ale moc mě sklamál,
hovory často vypadají,na druhem konci mě špatně slyší jestli jsem ve hlučném prostředí, fotyák nic moc, VOIP na nic.
Kromě perfektního vzhledu, a dobře se drží v ruce,nema nic pozitivního,pardon přiznávám ještě baterku.
Doufám že novy firmware spraví ti chyby, jinak budu muset reklamovat
Před koupe doporučují počkat na novy software do telefonu,a uvidíme co se změní

Pro:

• Funkce
  • Vzhled
  • Vydrž baterie

• Firmware
  • A-GPS (sláby signál)
  • Není předinstalovaný VOIP
  • Ne (7)

Přidáno: 9. října 2009

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Martin

Mobilní telefony Biz

za přijatelnou cenu perfektní telefon
na volání a jako organizér lze doporučit

Pro:

• propracovaný telefon do posledního detailu
  • skvělé kovové tělo,
  • vynikající displej
  • výdrž baterie je opravdu vynikající
  • přenos hlasu je skvělý,a to i v hodně hlučném prostředí

Proti:

• snad jen dvojfunkční klávesy jsou trochu moc blízko prostřední ovládací
  • Ano (16)
  • Ne (10)

Přidáno: 10. září 2009

Jirnav

Jirnav

Mám E52 zhruba 2 týdny a moje dojmy jsou poněkud smíšené. Pokud telefon používáte na práci, tak budete potřebovat pevné nervy. Pokud tento telefon chcete používat na hraní, také vás příliš nenadchne. Kdo byl zvyklý na ovládání třeba NOKIA 6230, bude zuřit. První problém - pohyb v uložených kontaktech vás přivede na pokraj zuřivosti. Zadáte počáteční písemeno jména volajícího a telefon vám zobrazí všechny kontakty s tím pímenem, i když je uprostřed slova. Chcete jít na jméno, které je na konci nějakého písmene - např. chcete volat Vychodilovi. Zmáčknete W a chcete se vrátit o položku zpět, protože to je váš poslední kontakt na V. A ouha - jste na začátku abecedy. Nezbývá než namačkat Vych a zobrazí se vám všchni Vychodilové a třeba vychovatel i s Vychrtlíkem. Jedete v autě a chcete připojit hands free. Odblokujete klávesnici. Zmáčknete tlačítko na sluchátku, telefon pípně a zeptá se vás, jestli chcete spojit s tím hends free. Zmáčknete titěrné tlačítko, že chcete a ono se vás to zeptá jestli chcete aktovovat hlasové vytáčení. Pak chvíli řídíte, protože je křižovatka a když jí projedete, je klávesnice opět uzamčená a HF odpojené...

Proč někdo neudělá mobil s intuitivním ovládáním, to je skutečně záhada.

Pro:

• Mnoho užitečných funkcí, tenký, pevná konstrukce, dobře se drží, dlouhá výdrž baterií.

Proti:

• Velmi špatný přístup ke kontaktům uloženým v telefonu, složité a zdlouhavé připojování k hands free, komplikovaný a zdlouhavý přístup k položkám v menu. Ovládání rozhodně není intuitivní.
  • Ano (37)

Přidáno: 30. srpna 2009

Roman Litvik

Roman Litvik

Na praci je dobry,ma dlouhou vydrž baterie,je tenky a je stylovy

Pro:

• Velice dlouha vydrž baterie
  • Rychly diky dobremu procesoru

• Fotak mohl mit lepši
  • Zoom fotaku
  • Ano (23)
  • Ne (15)

Přidáno: 24. srpna 2009

Nokia E52: zábavnější manažerka (velký test)

Nokia E51 je hit. Nástupnická E52 měla udržet dobré vlastnosti, opravit chyby a získat přízeň manažerů. Jak se to povedlo ve skutečnosti? Celá recenze na www.mobilmania.cz
  • Ne (26)

Přidáno: 24. srpna 2009

Prvotřídní manažer s dlouhou výdrží: recenze Nokia E52

• Ano (20)
  • Ne (15)

Přidáno: 12. srpna 2009 (naposledy upraveno 12. srpna 2009)

viz výše

Pro:

• Skvělý funkce za velmi dobrou cenu
  • rychlost
  • lehkost
  • velikost
  • výdrž baterie
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (38)
  • Ne (32)