Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

NOKIA C6

Přidat recenzi

Smartphone - Nokia - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Buďte si ještě blíž Přátelé a rodina mají vždy přednost - s přístrojem Nokia C6 si budete ještě blíže díky rychlému a snadnému přístupu ke svému e-mailu, kontaktům a... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

52 zákazníků doporučuje tento produkt
26 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(342 z 381 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Vážení, včera jsem tento telefon koupil a musím konstatovat, ža na Nokii je to opravdu slušný poměr cena/výkon. Na pomalý systém si stěžovat nemohu, ve srovnání např. s SE XPERIA X2, který má WM 6.5 je Symbian v Nokii luxus. Wi-Fi funguje opravdu spolehlivě. Jediná výtka směřuje k nabíjení, Nokia se... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(76 z 97 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Tento telefon jsem si koupila po dlouhém váhání. Abych začala klady...je to opravdu hezký telefon, dotykový displej krásně reaguje i bez stylusu, skamarádila jsem se s ním velmi rychle, ačkoliv je to můj první dotykový telefon. Na druhou stranu můj přítel má na toto naprosto opačný názor, takže pro ... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze NOKIA C6

• Výhodné nainstalování skype,icq
  • Bezplatná navigace.
  • připojení k WIFI
  • Tiché vyzvánění
  • ráno baterii nabijete, a večer můžete zas.
  • Videohovory nepodporuje naše síť.

Tenkrát, jsem si ho kupovala právě kvůli navigaci a QWERTZ klávesnici. S mobilem až na těch pár proti jsem docela spokojená. Sice jsem tenkrát od toho telefonu čekala víc, ale dá se zvyknout. :-)

Ovi Mapy pracují bezvadně, chce to jen si pravidelně instalovat aktualizace.

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dostačující

• -Symbian
  • -pomaly
  • software
  • -software

nedoporučuju je to zasekana kurwa veliká.pomalý kdybych to věděl nekupil bych mam ho nejak od Vánoc a už chcu nový.hlaška:pamět je plná to dokáže nejvic nasrat

Kvalita displeje: dostačující
Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Přidáno: 4. května 2012

Zakoupeno v Mobilní telefony Biz

• ovládání displeje nehty

tento produkt jsem si vybrala z důvodu, že se dá displej ovládat nehty

Ověřený zákazník Digipartner.CZ

Přidáno: 27. dubna 2012

Zakoupeno v Digipartner.CZ

Doporučuje produkt

velmi dobrá komunikace, spolehlivost, zboží dorazilo v pořádku a velmi rychle jsem s obchodem velmi spokojena a pokud bude možnost tak ho využiji i příště. Vím že se na tento obchod mohu spolehnout a všem ho doporučit

Danda

Danda

Přidáno: 27. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • Za ty peníze odhaduji že je dostačující požadavky má taky dobrý.Ovažuji že si C6 koupím ale co čtu recenze trochu u něj uvažuji.Tak nevím.
  • Nokia 6303 má horší fotoaparát ale jinak zasse baterka vydrží docela dlouho když byl nový vydržel na jedno nabití 18 dní.

Noki C6 je lepší než nokia 6303

• velmi hmotný
  • špatné hraní her
  • divný zvuk sluchátek
  • výdrž při vysokém používání 1 den

tento mobil jsem si koupil a počase jsem zjistil že to bylo zbytečné, ale nesmím zapomenout také na to že za 30 dní (kalendářní měsíc) jsem napsal kolem 1040 sms všechno s dlouhým textem ... nedoporučuji koupit tento produkt!

Ovládání mobilního telefonu: složité
Kvalita displeje: dostačující
Boudy

Boudy

Přidáno: 21. dubna 2012

(Upraveno 21. dubna 2012)

• Design
  • Cena
  • klávesnice QWERTZ
  • Foták
  • WIFI
  • Pomalejší
  • Baterie
  • Malá pamět
  • Z klávesnice my upadl klávesa

Tento mobilní telefon my přišel ihned po objednání a byl v Turečtině ale to se hned změnilo. Mam černý a libí se my a mam ho necelí rok. Z klávesnice mi upadla jedna klávesa. Jinak v celku obstojní mobil ale neni příliš na hry :)

Jana Jíchová

Jana Jíchová

Přidáno: 14. dubna 2012

(Upraveno 14. dubna 2012)

• seper mobil z wifi
  • ta fólie má modrou barvu někde

Je to faj mobil

• + velice dostačující rozlišení
  • + 5 megapixelový fotoaparát
  • + organizování složek
  • + cena
  • - po odemknutí musím chvíli čekat než ho můžu používat
  • (v telefonu mám 2 GB paměťovku)
  • - není zde rychlé zapnutí led diody
  • - pomalejší reagování
  • - prohzené Z s Y než je na telefonu napsáno

Velice pěkný telefon.Po rozbalení jsem byl z něho velmi nadšený hlavně díky qwerty klávesnici.později jsem zjistil že pomaleji reaguje na dotyk, ale jenom poodemknutí.Některé stažené hry se velmi dlouho nčítají.Má podsvícené písmenka u qwerty klávesnice.Hezky překvapí led dioda u 5 megapixelového fotoaparátu.Je v černé i bílé barvě.Můžete zde vytvořit složky a přesunout je kam chcete.Nacházejí se zde i sociální sítě.

Patrik Málek

• Kamera pro videohovory
  • Wifi
  • Symbian
  • Výsuvné klávesy
  • Zadní část je kryta kvalitnějším plastem

Tento mobil by jsem vám doporučil,i přeszo že nemá čím natchnout.Ale aspon trochu zaujme velkým displejem,který má skvělý dotyk.Telefon nevlastním ale mám s ním hodně zkušeností.Je docela levný na to co umí.Kvalitně fotí i natáčí.Podporuje javu a má OS Symbian,což není špatné.Je trochu nevýhoda že je výsuvná QWERTY ale jinak to ani nejde :D.Výdrž baterie je jako každá jiná max. dva dny,ale dnes každý dotykový mobil vydrží podobně.Mobil je docela rychlí,ale malá nevýhoda je bíla barva,protože je vidět každý škrábanec.Výhodou zase naopak je že nejsou vůbec vidět otisky prstů a má dva výchozí displeje včetně widgetů.Tyto všechny nokie jsou skoro stejný až na výkonost.

Výdrž baterie při aktivním používání: dva dny
Hodnotím se jako: technický guru

Přidáno: 9. dubna 2012

• Kvalitní klávesnice
  • Baterie odešla po necelém roku
  • Seká se

• Querty klávesnice
  • Dobře padne do ruky
  • Masivní (těžký)
  • Malá paměť RAM 124mb

Docela dobrý mobil mně vyhovující, má co jsem potřeboval.
Po koupi než jsem nainstaloval GPS a nějaké ty prográmky
došlo rozčarování. Už při prvním spuštění GPS my začalo vypisovat nedostatek paměti atd. Pomohl jen restart mobilu
a začali mé trable přehrávač nic moc, tak jsem nainstaloval
lepší a kvalitnější vše v pohodě než jsem opět použil GPS.
A pustil přehrávač opět hláška nedostatek paměti. Musel jsem se spokojit z rádie v autě. Když jsem zastavil a udělalsi pár fotek pustil GPS a byla tu opět hláška dobře známá. Restartovat mobil abych měl 44mb volného a moh jet dále podle GPS. Hudbu si pouštím proto že mobil využívám jako přehrávač, pokud někdo volá vypnese hudba a fungujeto jako handsfree přes rádio. Až na tyto neustálé hlášky jeto vcelku vydařený mobil.Baterie má průměrnou výdrž pokud jenom telefonujete a sem tam přídíte to foto. Pokud nepoužíváte internet a vypnete
3G síť tak výdrž baterie je odost delší. Klávesnice je dobrá, kryt
my nevrže používám silikonový obal tak že nic není slišet.
Zamrzání mobilu je opět příčinou malé paměti RAM, procesor je dostačující proto cos tím dělám, vesměs hry fungují ty lepší nerozjedete kvůli zmiňované RAM neboť některé vyžadují více.
Zvuk je v dobré kvalitě ale musíte si nainstalovat lepší přehrávač
a kodeky. Vídeo i foťák má velice dobru kvalitu, výběr rolišení
a rotaci. Jinak je tento mobil v dorý. Měl jsem několik NOKII
Proto jsem důvěřoval a zůstal ji vjerný ale nastala chyba
v někdo v NOKII hodně ale opravdu hodně zaspal tak příště si
asi rozmislím jestli dám přednost zavedenému nebo skusím změnu.

anonymka

anonymka

Přidáno: 7. dubna 2012

Nemám s tímto telefonem žádné zkušenosti, ale mrzí mě že někteří uživatelé tady neustále zmiňují záseky. Naprostá většina pak vidí chybu v telefonu a už nepřemýšlejí nad tím kolikrát jim daný telefon upadl a apod. Pokud se takhle zachází s telefonem není nic divného na tom, že se vyskytne nějaká porucha. :) Neříkám, že je to případ všech, někdy doopravdy může jít o vadný kus...

Přidáno: 29. března 2012

• - QWERTY klávesnice
  • - WiFi
  • - GPS
  • - 5 Mpx fotoaparát
  • - na dotek citlivá obrazovka
  • - widgety
  • - trochu složité ovládání

Dlouho jsem se rozmýšlela, jestli mám opravdu tento telefon koupit, dost mě odrazovaly některé negativní recenze, ale nakonec jsem se rozhodla, že to zkusím. A rozhodně jsem neudělala chybu! Mnoho lidí kritizovalo pomalý operační systém, na tento problém si však rozhodně stěžovat nemůžu. Fotoaparát fotí velmi dobře, reproduktor čistý, nešumí. Obrazovka je citlivá na dotek, tudíž nemusíš nějak moc tlačit na displej. QWERTY klávesnice nemá chybu, smsky se píší jedna radost. Jedinné, co bych mohla vytknout, je možná trochu složitější ovládání, na které jsem si ale rychle zvykla, ale přesto seniorům raději nedoporučuji :-) Celkově tento telefon hodnotím jako velmi podařený, za slušnou cenu vám opravdu dokáže mnoho nabídnout. Vřele doporučuji.

Zdenča

Zdenča

Přidáno: 20. března 2012

• -Mobil je velmi pěkný
  • -Má QWERTZ klávesnici a dotykový displej
  • -Na to, že je to chytrý telefon je za skvělou cenu
  • -Je trošku pomalejši ale není to vubec hrozné
  • -Někomu se může zdát těžkýa velký, já jsem s váhou a velikostí spokojena

Tento mobil jsem si vybrala proto že jsem chtěla dotykový s QWERTZ klávesnicí. Navíc je za skvělou cenu a jelikož mám nějaké známosti tak jsem ho koupila jen za necelé 3000..! (Samozřejmě legální cestou a se záručním listem). Myslím si že cena naprosto odpovídá kvalitě. Byl mnohem lehčí a menší než jsem očekávala.Podle mě je to chytrý telefon takže je vhodný pro náročnejší uživatele ale samozřejmě by ho zvládl i běžný uživatel.Tento telefon bych svým přátelelům rozhodně doporučila..!:)

mira

mira

Přidáno: 15. března 2012

Doporučuje produkt

jsem spokojeny,ale nevim,jak mam zaridit,aby mi svitilo osvetleni klavenice... Pres den sviti a v noci ne :D

Přidáno: 29. února 2012

(Upraveno 29. února 2012)

• - navigace
  • - výsuvná klávesnice
  • - wi-fi
  • - pomalý systém
  • - téměř žádné aktualizace Symbianu
  • - malá paměť

Jestliže chcete telefon, který budete používat pouze na volání a posílání sms, ev. používat navigaci, budete spokojeni. Jestliže do telefonu nahrajete hudbu, fotky, budete využívat internet a nahrajete si do paměti nebo na kartu různé aplikace, bude na vás po čase neustále vyskakovat hláška typu: paměť je plná, telefon se bude sekat a rapidně se sníží rychlost (a to již při 40 procentním zaplnění paměťové karty a při 10 procentním zaplnění interní paměti).

Ověřený zákazník Mobil-bar.cz

lumir

Přidáno: 29. února 2012

Zakoupeno v Mobil-bar.cz

Doporučuje produkt
  • myslim že jeto dobry mobil proto sem si ho vybral..
  • nevim

od jak živa poživam značku Nokia

Ověřený zákazník NEJMOBILY.CZ

Michaela

Přidáno: 28. února 2012

Zakoupeno v NEJMOBILY.CZ

• velká klávesnice
  • rychlá odezva
  • dlouhá výdrž baterie
  • přehledné mapy
  • na nic jsem zatím nepřišla možná jen trochu složitější ovládání

Skvělý telefon který nabídne vše co potřebujete,od hudby po internet,velmi přehledná a uspokojivá klávesnice s velkými tlačítky

Jakub Kolář

• Hardwarová spoušť fotoaparátu
  • Pomalejší procesor
  • Méně paměti RAM
  • Hmotnost

Po 2 letech používání se s vámi také podělím o své dojmy z tohoto skvělého telefonu. Určitě existují 2 tábory uživatelů. Jednak jsou tu lidé, co chtějí telefon, do kterého nacpou desítky aplikací, tunu videí, fotografií, chtějí bezchybně a rychle brouzdat po internetu a tak dále.... Na druhou stranu tu jsou uživatelé, co chtějí aby přístroj měl logický systém na telefonování a psaní sms zpráv, rychlé psaní sms zpráv, pár aplikací, které skutečně používají (lidé, povětšinou s Androidem, si stěžují, že do toho telefonu nahrají 100 aplikací a přístroj se potom seká.., ale opravdu člověk potřebuje takové množství aplikací? Já si vystačím s cca 10, které denně používám a jsem naprosto spokojený), občas se mrknou na video, něco si vyfotí a tak dále.. Tento telefon je určený pro druhou skupinu.

Nyní k samotnému telefonu. QWERTY klávesnice je nejkvalitnější co jsem kdy viděl a držel v ruce, psaní na ní je opravdu bezproblémové a rychlé (bytelnost klávesnice je také na velice solidní úrovni). Možná bych uvítal větší mezeru (1mm) mezi horním řádkem a okrajem displeje, ale člověk si zvykne a nejedná se o žádné citelné znevýhodnění. Fotoaparát má autofocus, takže vyfotíte i makro a na občasné focení momentek, či produktů v práci určitě poslouží dobře. Telefon je jinak nabitý funkcemi. Wi-fi, GPS, navigace, mapy, zmíněný fotoaparát, 3G, klávesnice, 3mm jack, mp3 přehrávač, přehrávač videa.. a tak dále, zkrátka vše, co moderní člověk potřebuje. Výborná je také dioda na přední části telefonu, která, když vám přijde sms nebo zmeškáte hovor začne blikat, takže aniž byste museli na telefon sahat, tak víte, že jste něco zmeškali nebo si nepřečetli. Dobrá je též kamera na přední straně telefonu na videohovory či na úpravu účesu ;-). Potěší i hardwarová spoušť fotoaparátu (která je dvoupolohová - s ostřením).

Jako mínus je pomalejší procesor a méně paměti RAM, což je znatelné hlavně při návštěvě náročných www stránek či některých náročnějších aplikací, ale nejedná se o nic tragického. Někteří uživatelé píší, že se jim telefon seká, denně ho musí restartovat a tak dále.. Nikdy jsem s tímto problém neměl a telefon šlape v pořádku a jako nový i po dvou letech.

V dnešní době (únor 2012) si již tento stroj koupí asi málokdo, trh se velmi rozšířil, ale přesto, kdo touží po kvalitní QWERTY a po všech zmíněných funkcích v jedné krabičce a nepotřebuje tuny aplikací, tak si myslím, že by nad koupí mohl zauvažovat.

• Ano (12)
Verča

Verča

Přidáno: 23. února 2012

• hlasitost hudby
  • nastavení úvodní stránky
  • - je strašně pomalý
  • - zasekává se, někdy musím vyndat baterku, abych ho vypla
  • - váha
  • - malá výdrž baterky

Tento telefon určitě nedoporučuji. Já už bych si ho nikdy nekoupila. Malá výdrř, pomalost. Sice má klávesnici, kvůli ní jsem si ho taky kupovala, ale po čase jsem zjistila, že ta klávesnice je k ničemu.

• Ne (5)

• Rozměry
  • Váha
  • SYMBIAN
  • Je moc pomalý

Mám ho jemom chvilku a nejvíce mě na něm štve os SYMBIAN.

Viki

• Výsuvná QWERTZ klávesnice
  • Pěkný kompaktní vzhled
  • atd.
  • Celkem velká hmotnost
  • Klávesnice sem tam nechtěně popojíždí
  • Bez přiinstalování divx playeru nezvládá přehrávat avi
  • Frekvence procesoru pouze 434MHz spolu s RAMkou 128MB je někdy znát na svižnosti

Telefon jsem doporučil přítelkyni a ta si ho koupila. Používá ho asi měsíc a je s ním velice spokojená. Doporučoval jsem ji ho především po vlastní dobrých zkušenostech s telefonem Nokia 5800 XPressMusic. Tento telefon je v podstatě stejný, akorát nabízí hardwarovou výsuvnou QWERTZ klávesnici. Co mi u tohoto telefonu dost chybí je XPressMusic tlačítko těsně nad displejem k rychlému přístupu do galerie, k hudebnímu přehrávači a internetu. Nicméně má novější verzi Symbianu a tudíž se dá lépe upravit úvodní obrazovka a přidat tam více zástupců, kterými tento nedostatek můžete napravit. Když si to zhrneme, máme telefon za velmi příjemně nízkou cenu, který má skoro všechny funkce moderních smartphonů, bohužel oproti současným trochu zaostává výkonem HW. Pokud však píšete často sms zprávy nebo aktualizuje své profily na různých sociálních sítích a máte hluboko do kapsy, je telefon jednoznačně dobrá volba.

• Ano (11)

• -klávesnice
  • -provedení
  • -vyhovující počet aplikací
  • -navigace
  • -zkušenosti (na NOKIE nedám dopustit, vyzkoušel jsem kdeco)
  • operační systém Symbian je asi jediná brzda, spousta apliací (např. era internetbanking) na něm neběhá.

Pohodový telefon, trochu konzervativní ale běžnému uživateli plně dostačující.

Přidáno: 27. ledna 2012

• Fotoaparát, klávesnice, navigace
  • Výdrž baterie, mechanismus vysunování (už 2 reklamace), volny kryt baterie, často padá internetový prohližeč kvůli malé paměti. Kvalita zpracování.

Telefon mám už rok a zatím 2 reklamace. Sms, volaní, navigace, nejakej internet a baterka tak dva dny. Za 6777 kč bych od toho telefonu čekal víc, ve všech směrech. Nemá flash, takže nejde youtube normálně, jen v mobilní verzy. Vyborně se na tom ale píše takže když člověk maže cookes a historii, dá se na tom dobře serfovat i bez padání. Volaní přes skype, nimbuzz to vše jde. V dnešní době se da sehnat za 4000 kč, což už je dobrý kup pro někoho, kdo píše 300 sms za měsic.

nakamura

nakamura

Přidáno: 21. ledna 2012

• qwerty klávesnice - největší plus celého telefonu, dobře se na ní píše
  • přehledné menu
  • celkem kvalitní materiály, i po roce všechno drží a je v dobrém stavu
  • hezky padne do ruky, i když je trochu větší
  • není těžký
  • delší odezvy při dotykovém ovládání
  • po dokoupení 16GB paměťové karty se zprávy odesílají nepřiměřeně dlouho
  • dvakrát se mi stalo, že se mi mobil sám od sebe restartoval - zřejmě nestabilní systém, dělá to víc Nokií, třeba i N97
  • systém je celkově mírně pomalejší

Telefon to není nejmodernější, nejrychlejší a zřejmě si nemůže přisvojit ani žádné jiné "nej", ale tak méně náročnému uživateli rozhodně stačí, zvládá všechny dnes již běžné funkce a hlavně má velice příjemnou qwerty klávesnici. Celkově jsem s telefonem proto spokojená, vadí mi jen delší odesílání zpráv, telefon si zřejmě neumí dost dobře poradit s přidanou 16GB paměťovou kartou a je proto mírně zpomalený. Ohledně doporučení tohoto produktu - ať si každý rozmyslí,co od mobilu očekává, a podle toho se rozhodne.

Přidáno: 20. ledna 2012

• dobře se drží v ruce,
  • display se neškrábe,
  • telefon nevrže
  • rychlý přístup k foťáku,
  • nízká výdrž baterie,
  • občas se sekne

s telefonem jsem relativně spokojena. i přes veliké rozměry mi dobře sedne do ruky. Nijak mi nevrže, všechno sedí jak má, už ho mám přes půl roku. Vadí mi, že se seká, ale nechce se mi pátrat po příčině. Občas, když si prohlížím internet nebo fotky, tak to napíše, že je paměť plná a musím zavřít nějaké aplikace, a to ikdyž mám všechny zavřené. v zahraničí jsem se nemohla připojit na wifi, aniž by mi to roaming nenaúčtoval, což mi nejde na rozum.

dominik hulek

dominik hulek

Přidáno: 20. ledna 2012

• kvalitni fotky
  • vzhled telefonu
  • pohodlna qwerty klavesnice
  • kovove soupatko na otevreni klavesy
  • ovi mapy
  • kvalitni zvuk hudby
  • vydrz baterie
  • cena telefonu
  • pomalejsi beh telefonu
  • delsi zapinani telefonu
  • nepodporuje flash lite

po pul roce aktivniho pouzivani telefonu me nejvice vadil pomalejsi beh telefonu.naopak me nadchla velmi pohodlna qwerty klavesnice.prehravac hudby je taktez velmi dobry...celkove jsem s telefonem spokojen.

Honza

Honza

Přidáno: 19. ledna 2012

• quertz klávesnice
  • hodně funkcí pro internet
  • kvalitní přehrávač co se týče zvuku ve sluchátkách
  • rezistivní tlakový display
  • nekvalitní fotoaparát kvalitativně tak jako 3,2 mpx
  • Nepoměr cena výkon
  • tloušt'ka jsou i mnohem tenčí telefony s quertz klávesnicí
  • celkově nespokojen

Telefon mam již necelý rok a kupoval jsem si ho kvůli výsuvné quertz klávesnici ale hned jsem začal odhalovat velké nedostatky a že koupě byla velká chyba...Největší absence nového symbianu 3ˇ a k tomu velmi hloupá rezistivní technologie displaye ..překvapilo mě kvalitní ppoužití materiálů nerez ocel z odolným plastem a celkem slušná výdrž celkově jsem nepokojen a budu pořizovat jiný LG P990 x2 od nokie už nechci nic! Jediná nokie se kterou jsem byl spokojen byl N79

S.H.

S.H.

Přidáno: 17. ledna 2012

• -pohodlná qwerty kválesnice
  • -vzhled
  • -kvalita foťáku - ta mě opravdu velice zklamala, na to že má 5Mpx fotky jsou neostré, v šeru ani nemluvim, barvy takové divné.
  • -software - je pomalý, pokaždé když je nová aktualizace, tak jí nechám nainstalovat, a telefon šlape ještě hůř než předtím. ¨Při psaní zpráv se písmenka zasekávají...:-(
  • -reproduktor mi často chrčí, to přestane až tehdy když vypnu a zapnu telefon
  • -schémata, které jsem si stáhla pro tento telefon, buď většinou nefungují a nebo nefunguje dobře (např. některé ikony se nepřemění s novým schématem, takže některé jsou staré a některé v novém schématu, což vypadá docela divně.
  • -malá výdrž baterie
  • -dlouhé načítání při zapnutí telefonu
  • -zadní kryt je velice slabý
  • -plno aplikací na tomto telefonu nefunguje
  • -OVI mapy které jsou zdarma...nefungují jak mají jsou pomalé, dá se říct úplně k ničemu

Rozhodla jsem se že zaměním SE za nokii a zjistila jsem, že to byla velká chyba. Mám ho již 7 měsící a pořád s ním něco je. Očekávala jsem za ty peníze něco lepšího, výkonnějšího. Přešla jsem se SE k800i a jsem docela zklamaná, k800i měl 3Mpx a foták dělal lepší snímky.

Přidáno: 16. ledna 2012

• - užitečné funkce
  • - kvalitní zpracování
  • - příjemná Querty klávesnice
  • - dobré fotografie
  • - pomalý
  • - nespolehlivý
  • - po pár měsících téměř nepoužitelný

Telefon by byl dobrý, kdyby fungoval, tak jak má.
Ze začátku psal špatný čas u doručených sms.
Pak odešla navigace, wifi, diktafon a telefon se začal sám vypínat. Cca po 4 měsících.

Jura

• Přehledné menu
  • Reakce displeje
  • Hodně funkcí
  • Zvuk (přehrávač)
  • Občas chvíli trvá než ukáže volajícího

Jsem s ním spokojen :)

Tylo

Tylo

• design
  • QWERTZ
  • výdrž baterie(pokud nebrouzdáte na netu nebo zabava)
  • reakce displaye
  • konstrukce
  • fotoaparát
  • mobil.kancelář(PDF,email)
  • opravdu vysoká váha
  • občas se seká
  • symbian

Telefon spíše pro ty, kteří mají zádi zábavu, listování internetem a používání soc. sítí je parádní. Trošku nepohotový co se týče bežných fcí(oproti nedotyk. mobilum bez oper.systemu). Blbne mi při odemykání, zničeho nic se sam zhasne ačkoli mam nastaveno osvetleni na max a autom. zámek není aktivni.Dvakrat za 2 mesice se mi stalo, že se sekl když ohlásil úkol tak, že sem musela vytahnout baterii)

Link

Link

• Výborná klávesnice QWERTZ
  • Dostatečně velký display
  • Přehledné menu
  • Možnost spuštění Word, Excel, Pdf
  • Bezproblémové spárování s přenosnou GPS navigací
  • Dobrá výdrž baterie (klidně 5 dní)!!!
  • Vynikající design
  • Rychlé nabíjení
  • Výborný zvuk při přehrávání písniček
  • Zdarma nahrání podrobnějších map
  • Viklající se zadní kryt baterie.
  • Nenašel jsem stopky na tomto mobilu
  • Při vyfocení, nahrání obrázku mi to zobrazí, že je paměť plná a nejde režim fotografování a nahrávání ukončit. Na druhý pokus už to funguje bez problému. Přitom mám přes 1 GB volné paměti.
  • Během ,,serfování" na internetu jsem zatím nezjistil, jak zavírat jednotlivé stránky, které otevřu. Pokud dám ukončit pro jednu stránku, tak se mi ukončí úplně všechny.
  • GPS v mobilu bez internetu se připojí po dlouhé době. cca 10 min.
  • Při natáčení videa se mi prapodivně odečítá doba, kterou ještě mohu natáčet. Např. Zbývá mi 48 min a má se odečítat. Skočí to na 46, pak se vrátí na 47. Nevím, kde je chyba

Mobil mám již od srpna roku 2010. V tu dobu zde byla spousta záporných recenzí ohledně sekání se tohoto mobilu. Hodně jsem přemýšlel, jestli si tento mobil koupit nebo ne. Naopak některé recenze byly pozitivní. Nedalo mi to a šel jsem do autorizovaného servisu NOKIA. Zde mi paní řekla, že reklamace nejsou vůbec tak časté a spíše je to uživatelskou neznalostí. Bylo mi řečeno, že je to neznalostí uživatelů, kteří řádně neukončují aplikace, ale pouze minimalizují. V případě, že máte několik minimalizovaných aplikací, tak se to musí seknout i kdyby nechtělo. Je lepší vše ukončovat přes VOLBY > KONEC. Případně se podívat jaké aplikace jsou otevřené. Na základní "stránce" dát VOLBY > Ukázat otevř.aplikace. Nejjednodušší způsob. Za téměř rok a čtvrt používání se mi mobil sekl pouze dvakrát!! Už i párkrát spadnul a stále "žije". Co se mi osvědčilo je ponechání ochrané folie na obrazovce. Při jednom z pádů se mi odřela horní část folie, ale nikoliv displey! Jak už již bylo v některé z recenzí řečeno, problém se zadním krytem se dá vyřešit velmi jednoduše. Stačí vzít kousek kapesníku, který vložíte pod kryt. Máte po problému.

Jsem s mobilem a jeho funkčností nadmíru spokojený. (až na vyjímky viz zápory).

• Ano (6)
Ověřený zákazník obchod-Nokia.cz

Přidáno: 31. prosince 2011

Zakoupeno v obchod-Nokia.cz

Doporučuje produkt
  • S founem jsem spokojenej.
  • Dobrá klávesnice.
  • Navigace.
  • Nekvalitní foťák,přirovnal bych ho nějakému SE před třemi lety.
  • Složité menu na ktweré si lze zvyknout a je u každé Nokie.

U telefonu jsem chtěl navigaci a foťák.Navigaci jsem chtěl bezplatnou tak vyhrála Nokia.Fotoaparát už je horší.Čověk normálně sebou nenosí třeba při cestě do práce foťák tak použije founa.Byl jsem zvyklej na tohle u svého SE kterej dobře na takovéhle vci posloužil.U Nokie jsem měl problém jen celkově najít foťák s AF.Klávesnice je udělaná dobře,jak na psaní tak na vysouvání.

Alexander

Alexander

Přidáno: 29. prosince 2011

• Stylovy, maly, lehky
  • Funkcni nabihani trva asi 60 vterin (kdyz zacnu neco delat ihned po nastartovani, ktere trva asi 30 vterin, telefon nereaguje, a sam se restartuje)
  • pozaduje registraci v jejich "super" obchode,
  • kdyz nekdo zavola pri psani sms/poznamky/mailu/atd, trva asi 3 vteriny nez ukaze volajiciho,

Vybral jsem si tento telefon kvuli jeho designu a stylu, ale nakonec zapory toho telefonu vyrazne prevazuji nad tim, jak vypada. Jestli se nic nezmeni, Nokiu uz nikdy nekoupim.

Lukáš

Lukáš

Přidáno: 27. prosince 2011

• qwertz klávesnice
  • display
  • čtení dokumentů
  • práce s emaily (až 3 účty)
  • slabá výdrž baterie
  • výpadky internetového prohlížeče
  • rychlost telefonu
  • konstrukce telefonu, po čase se vše začne vyklat
  • u některých položek v telefonu je nutný dvouklik

Tento telefon jsem si vybral z důvodu, že má jak dotykový display, tak i qwertz klávesu. Tento telefon mám asik půl roku a pocítil jsem jen nepatrné zpomalení softwaru. Nejvíc mě u tohohle telefonu štve jeho konstrukce, např. zadní kryt je hodně uvolněný a dokonce i mezikryt při vyšouvání qwertz klávesy se občas zadrhává.

Ověřený zákazník Aukro.cz

Přidáno: 26. prosince 2011

(Upraveno 14. března 2012)

Zakoupeno v Aukro.cz

Doporučuje produkt
  • dobré ovládání, qwerty klávesnice
  • nahraný český software, ale telefon dodaný s anglickou klávesnicí, proto některé znaky neodpovídají, jinak je telefon perfektní
  • bez varování se připojuje na internet - nutno zablokovat u operátora

telefon jsem koupil na základě doporučení
zkušenosti s ním jsou dobré - mohu všem doporučit
při koupi nutno dávat pozor, aby měl telefon českou klávesnici

Přidáno: 25. prosince 2011

Doporučuje produkt

mam ho v bile barve..sice pouze jeden den, ale zatim je vse v poradku sice kdyz ted pisu na klavesnici, tak mi zhasne ale zachvili si zase rozsviti..fotak neni moc dobry, ale jako jenak v poho, je mi 14 a ten telefon mi vyhovuje :)

E

E

Přidáno: 20. prosince 2011

• žádná porucha
  • hodně funkcí
  • jednoduché ovládání
  • malá vnitřní paměť

Je skvělý za rozumnou cenu. Problémy které s ním mám se vztahují spíše k vnitřní paměti,ale souvisí to s tím žetam mám mraky fotek,hudby,her a aplikací. Doporučuji všem kdo neradi nosí spoustu věcí protože v tomhle telefonu mám vše. Navigace do auta a fotoaparát leží ve skříni a norťas upočítače. Sebou už prostě nic nenosím.

Přidáno: 19. prosince 2011

• DOtaz chlapy
  • nic

Jak prosím vás zkopíruju kontakty z SIM karty do tohohle mobu děkuji!!:)

• Ne (4)

Nedoporučuje produkt
  • Křáp,křáp,křáp.Seká se,vypíná se,padá net,mění samovolně vyzváněcí melodie.....atd...Mám ho 3 měsíce a je na reklamaci.Pozn:Koupen u T-mobile,žádný šedý dovoz.

Měl jsem Alcatel,sonyericsson,samsung,ale nokii už nikdy.

• Ano (6)
Ověřený zákazník aprias.cz

Zakoupeno v aprias.cz

Doporučuje produkt

Omlouvam se nemuzu hodnotit.Mobil sem koupil manželce jako dárek.Prvni pocity sou zatim spokojenost.

Olda

Olda

• Klávesnice
  • hmotnost

kupte si ho i vy:)

Ověřený zákazník Alza.cz

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt
  • Telefon je docela dobrý, klávesnice je výhodou.
  • Má hezký zvuk.
  • Procesor je trochu výběhový model, je dost líný, ale pro běžné použití stačí.
  • Škoda že klávesnice neníá ve variantě qwertz

Pro moji dceru je až dost dobrý.

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Marcel

Přidáno: 10. prosince 2011

Zakoupeno v Mobil-Telefon.cz

Nedoporučuje produkt
  • nejsem počítačový mág a pro mě je dostačující a plně vyhovující
  • velmi malá až žalostná výdrž baterie

ujde to,ale žádná hitparáda to není

Honza Dimpo

Honza Dimpo

Přidáno: 9. prosince 2011

(Upraveno 9. prosince 2011)

• -Dobrý a citlivý display
  • -Pohodlná QWERTY klávesnice
  • -Hezký desing
  • -Malá výdrž baterie
  • - a jinak nic ,,, jo vlastně ,,,,
  • -Nemám ho :( ŠKODA !!!!

jE to nej. telefon co znám :D

• Ne (4)

Zobrazuji 1 - 50 ze 279 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...6