vzhled
je přehledný
používá se lehce
určitě bych doporučila
je pro ty co mobily moc nemusí
nedoporučila bych ho starším lidem protože dotykové ovládání je pro ně složitější Zobrazit celou recenzi
průměr z 167 hodnocení
je přehledný
používá se lehce
určitě bych doporučila
je pro ty co mobily moc nemusí
Do ruky docela padne, hlasitost normální.
Barvy displeje podprůměrné. Vzhledem k ceně a velikosti displeje si telefon zasloužil trochu lepší rozlišení.
Materiálově nechci hodnotit, tak dlouho jsem mt k dispozici neměla.
Telefon bych doporučila uživatelům, kteří chtějí dotykový te... Zobrazit celou recenzi
Poměrně brzy jsem se naučila telefon ovládat,zatím používám vždy značku NOKIA,doporučuji.
| Hodnotím se jako: | běžný uživatel |
| Viditelnost displeje na slunci: | špatná |
dobrý poměr cena/výkon
| Hodnotím se jako: | běžný uživatel |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
Přístroj neustále podbízí nějaké aplikace,o které nestojím,je už tak naprogramován.Druhým důvodem je i maličká klávesnice a kdo má větší ruku,mačká často nechtěně dvě klávesy najednou.Velmi to zdržuje, na př.u psaní SMS.Vadí mi to,že při prohlížení nabídky tohoto telefonu bylo proklamováno,že (cituji)": Budete SMSky psát pohodlně,tak jak jste byli zvyklí",tak nějak to tam bylo napsáno,jako by ten pisatel věděl jak se mi psaly SMSky dřív na starém telefonu.Jinak vybral jsem si tento telefon,protože starý mám už přes pět let,začínal už trošku býti nespolehlivým a baterka už ztratila kapacitu.Měl jsem Nokii 2730,na té se opravdu psalo pohodlně,Tak jsem se chtěl trošku zmodernizovat a to za stejnou cenu jako u původního telefonu
| Kvalita fotografií pořízených telefonem: | dostačující |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
Pěkný telefon pro nenáročného uživatele, nechybí žádná z běžných funkcí. Za pořizovací cenu "obyčejného" telefonu chytrý elegán.
| Hodnotím se jako: | pokročilý uživatel |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
Chtěla jsem dotykový telefon. Tento se mi vzhledově líbil a hlavně byl cenově pro mě dostupný. Na ovládání jsem si zvykla brzy. Musela jsem ale přehrát celý software, zlobil foťák a paměť telefonu. Teď šlape jak má a já jsem spokojená. Jen to usínání telefonu....
- konečně něco jiného než pohřební barvy
- jednoduché ovládání
- sám nabízí pokračování operací, není třeba nic složitě vyhledávat, velmi pohodlné
- doporučuji každému
- nevím
Telefon je krásný svým vzhledem.Oslovil mě hlavně klávesnicí s dotykovým displejem.Telefon se ale někdy seká a má pomalé načítání fotogalerie což mě někdy štve.Telefon má docela slabou výdrž baterie ale dá se to i když to musím nabíjet skoro každý třetí den.Telefon má také hodně věciček jako Facebook,chat,ovi obchod,mapy apod.a můžete si na něj stáhnout mnoho aplikací z ovi,což je pro mě plus.Telefon se spíš hodí pro lidi co se vyznají v tich chytrých mobilech.Telefon je velmi kvalitní a fotoaparát také na to že je to jen 2Mpix.Jen jsem se trochu bála o tu plastovou konstrukci ale když jsem omylem telefon opustila na zem,ten zlatý spodek byl jen trošičku ot´uklý jinak je v pořádku.Telefon je na svojí kvalitu docela levný takže si moc hluboko do kapsy nešáhnete ;-).Telefon akorát padne do ruky i když je o něco větší než ostatní nokie třeba 2680 slide.Doporučuji.
Karla
Přidáno: 10. ledna 2012
Mobil jsem dostala k Vánocům - líbila se mi kombinace dotykového displeje s klávesnicí pro psaní sms. Nicméně právě z psaní sms jsem poněkud zkalamaná. Při častém používání smajlíků a znaků, musíte přesouvat prst z tlačítek stejně na onen dotykový displej. Zdržuje to a navíc je pro mě obtížné psát jednou rukou. Moc se proto nehodí pro člověka, který sms píše hodně často. Jinak jsem shledala i několik dalších nedostatků, znovu bych do něj nejspíš nešla, ale třeba si zvyknu.
Určitě bych si ho pořídila znovu, za tu cenu je to překvapivě povedený telefon, jak designem, tak ovládáním. Vypadá luxusně, jsem moc spokojená.
výsuvná klávesnice, velký dotykový display který reaguje na dlouhé nehty(vhodné pro dámy), přehledný a rychlý přístup ke všem funkcím, prostě stylový značkový telefon.
Mám ho teprve tři dny, takže se postupně učím a zvykám si, každopádně bych ho určitě doporučila:)
Růžena Václavíková
Přidáno: 14. prosince 2011
(Upraveno 14. prosince 2011)
Na emailu jsem si ho vybrala a jsem spokojena.
Tento mobil doporučuji každému,kdo má zájem.
Doporučuji ho proto,že je cenově dostupný.
veronika kučova
Přidáno: 18. listopadu 2011
(Upraveno 18. listopadu 2011)
Zakoupeno v MobilPlanet.Cz
Redakčnímu testu jsme podrobili mobilní telefon Nokia C2-02 Touch and Type, který kombinuje klasické ovládání s dotykovým. Telefon útočí především nízkou cenou a vylepšeným prostředím S40. Dokáže prorazit s rezistivním displejem, klasickou hardwarovou klávesnicí a absencí rychlých dat?
Celá recenze na mobilenet.cz