100%Hodnocení produktu: 100%
Doporučuje produkt
- Suprově se na něm píší sms, s horním řádkem klávesnice nemám problém, fotečky z něj vypadají fajnově a mp3 přehrávači nejde taky nic vytknout, hraje pěkně. Ale hlavně fakt moc hezky vypadá. Takže podle mě naprosto ideální holčičí mobil :-)
- Vcelku nemám co vytknout, jen mi maličko chybí některé detaily, na které jsem byla zvyklá u svého předchozího telefonu a na které jsem si zvykla, jako například Oblíbený příjemce při posílání sms a nebo že na displeji se nezobrazí hned, od koho sms je.
- A potom ještě je asi potřeba si na něj dávat trochu pozor, protože ty povrchy jsou fakt dost lesklé, tak trpí na poškrábání, ale to se asi nedá řadit mezi nevýhody telefonu :-)
Nemám ho tak dlouho, ale jsem s ním moc spokojená. Myslím, že je to ideální telefon pro nás ženské :-) Hlavně je moc pěkný a to je pro nás ženy asi nejdůležitější :-D Mají ho ve spoustě barev, tak si vybere určitě každá. Já mám petrolejový a vypadá vážně dobře :-) To, že tu někdo píše, že nejde přiřadit ke kontaktu obrázek, melodii a že nelze vstoupit přímo do kontaktů je blbost, stačí si s tím jen chvilku pohrát, povedlo se to i mně a za chvilku a to nejsem žádný super technik. Ani s výdrží baterky nejsem nespokojená, jak už tu taky padlo - i s posloucháním mp3 mi vydrží tak 5 dní (a potom se nabíjí dost rychle). Jsem s ním zatím opravdu spokojená, snad se nezačne sekat, jak se to u telefonů s OS často stává, ale opravdu ho mohu doporučit :-)
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (7)
- Ne (2)