Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nokia 5800 XpressMusic

Přidat recenzi

• Ocenění produktudobře

Nokia - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Revoluční mobilní telefon z dílny společnosti Nokia vybavený dotykovým displejem a speciálně přizpůsobenou verzí operačního systému Symbian. Velký dotykový displej má úhlopříčku... více »

» Kde koupit

od 5 499 Kč

Hlídat cenu

Recenze Nokia 5800 XpressMusic

Nejpřínosnější pozitivní recenze

171 z 185 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Celkové zhodnocení- Všem co chtějí kvalitní zvuk, displej, a potrpí si na kvalitu, vřele doporučuji si tento mobilní telefon pořídit! Mé osobní zkušenosti jsou sice krátké ale dosti bohaté a velice pozitivní. Produkt (mobilní telefon) se používá velice dobře ze strany prohlížení obrázků, poslech hud... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

118 z 146 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Tak a máme tu první dotykový telefon od společnosti NOKIA.

Povede se Nokii 5800 Xpress Music překonat již tak oblíbeného IPhona ?

Vezměme telefon do ruky, abychom se s ním seznámili. Konstrukce a tvar nasvědčuje částečně nějaké ty převzaté rysy z řad "Xpress Music" ovšem tí... Zobrazit celou recenzi

Přidáno: včera, 12:57

Karel Wander

Karel Wander

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Mám telefon druhým rokem a stále koukám po něčem novém, ale tato NOKIA krom rychlosti stačí i dnečním "soupeřům". Jediné co mi vadí je poněkud menší displej (při běhání po netu) a opravdu dost mizerný foťák. Nedávno jsem dohrál SPB Mobile Shell což tento mobil "upgradovalo" na plnohodnotný Smartphone (na hlavním displeji 5 samostatných obrazovek, řada widgetů..) Výdrž baterie je rovněž ucházející.. při dost intenzivním používání vydrží celý den bez problému. Při občasném volání vydrží 3-4 dny. Po té co jsem instaloval poslední firmware telefon maká bez problémů - nekouše se ani nerestartuje, což před rokem sem tam udělal. Co napsat záverem?? Jsem spokojený a investovat 10000 do něčeho nového, co umí vlastně totéž se mi zatím nechce.

Pro:

• dobré ovládání i psaní perem
  • celkem obstojná navigace
  • možnost použít kompas se zadáním souřadnic (pro geocaching)
  • dostupnost programů na NOKIA-OVI zdarma
  • dobré rozlišení displeje
  • celkem obstojný hudební přehrávač
  • dobré rádio s RDS
  • synchronizace s OVI SUITE (nyní je program už ok)

• malá paměť RAM - po delším používání už nestačí
  • pomalý procesor
  • při větších databázích skladeb a obrázků dlouho trvá otevření dané aplikace (souvisí s pamětí)
  • neustále dostupné aktualizace sw
  • špatný foťák
  • pero má snahu časem vypadávat z telefonu

Přidáno: 1. února 2012

začátečník

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Telefon jsem si kupoval již v roce 2009 v listopadu, byla to pecka, které nechybělo v podstatě vůbec nic. Postupem času se před něj dostaly nové smartphony, ale symbian s60v5 jim podle mě stále směle konkuruje. Jak tady ostatní recenzenti kritizují sekání telefonu, z počátku se mi to také pár krát stalo, nicméně vše vyřešila první aktualizace softwaru. Od té doby jsem neměl nejmenší problém. Na závěr bych jen chtěl zmínit že u telefonu se uvádí, že můžete použít až 16GB micro SDHC kartu, ze zkušeností doporučuji pouze 8GB, jelikož s 16GB už je telefon pomalejší. Vyhovoval mi natolik, že zůstávám věrný symbianu i nadále a přecházím na Nokii 700 se symbianem Belle.

Pro:

• Velké rozlišení displaye
  • Autofocus u foťáku
  • Přesné ovládání
  • Multitasking
  • Dobrá dostupnost aplikací
  • GPS navigace zdarma
  • atd.

• Nepěkný lem po celém obvodu přední strany
  • Snadno ztratitelný stylus
  • Gumový zadní kryt se chtě nechtě časem prodře
  • Bez přiinstalování divx playeru nezvládá přehrávat avi
  • Frekvence procesoru pouze 434MHz spolu s RAMkou 128MB je někdy znát na svižnosti

Přidáno: 1. února 2012

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Telefon jsem si kupoval již v roce 2009 v listopadu, byla to pecka, které nechybělo v podstatě vůbec nic. Postupem času se před něj dostaly nové smartphony, ale symbian s60v5 jim podle mě stále směle konkuruje. Vyhovoval mi natolik, že zůstávám věrný symbianu i nadále a přecházím na Nokii 700 se symbianem Belle.

Pro:

• Velké rozlišení displaye
  • Autofocus u foťáku
  • Přesné ovládání
  • Multitasking
  • Dobrá dostupnost aplikací
  • GPS navigace zdarma
  • atd.

Přidáno: 16. ledna 2012

Đenis is playing poker!

Đenis is playing poker!

Prostě nej mobil :))))

Pro:

• Vše :)

• Nic;)

Přidáno: 15. ledna 2012

Olča

Olča

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Na tento telefon jsem přešla z nokie 5300 a musím říct že je daleko horší, tzn. naprostá nespokojenost...
Vybrala hlavně kvůli multimédiím, jako je hudba, videa, hry atd... Prvních pár měsíců nadšenost, dále následovalo zděšení. Mobil se neustále seká, restartuje, při větším používání se zahřívá a co víc, nejkritičtější je výdrž baterie. Stěží mi vydrží půl dne při běžném používání (pár hovorů, sms zpráv, chvilka internetu...) Fotoaparát, i přesto že má optiku Carl Zeins je na nic... Příšerně fotí jak ve dne, tak v noci...
Od multimédií jsem čekala rozhodně daleko více, videa nejdou přehrávat ani ve formátu .avi a kvalita není rozhodně excelentní.. Jediný co můžu chválit je hudební přehrávač, který přehrává velice hlasitě a čistě..
Co se týče vzhledu, je těžký a poměrně i tlustý.. Stylus hned začal vypadávat a po 7 měsících se rozbil i kryt. Nemyslete si, že jsem s ním zacházela jak s onucí, nosila jsem ho s ochranným obalem přes display a v pouzdře.. Abych to shrnula, jediné co je v něm dobré je (pokud naběhne) MP3 přehrávač..
Cena je rozhodně na jeho kvalitu vysoká a tak radím, raději si buď počkejte na jiný model a nebo zvolte jiný mobil.. Přecházím teď na samsung galaxy note, tak snad mě nezklame jako tento.
Zásadně nedoporučuji!

Pro:

• Hlasitá hudba
  • Ovládání ujde
  • Ovi obchod

• Zasekává se
  • Výdrž baterie je úděsná
  • Často se restartuje
  • Nekvalitní internetový vyhledávač (lze ale nainstalovat jiný)
  • Nadměrné zahřívání
  • Malá paměť telefonu
  • Špatná navigace
  • Slabý procesor
  • Špatně se píší zprávy, snadno se při psaní překliknete..
  • Fotoaparát
  • Cena
  • Více v recenzi....
  • Ano (8)

Přidáno: 31. prosince 2011

Tammm

Tammm

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Prvy mesiac uplne super, potom zacne liezt na nervy.

Pro:

• lahke ovladanie
  • popadal a stale drzi po kope:)

Proti:

• stale seka hlavne v chlade a nejde v tedy vypnut ani restartnutim, musi sa vybrat baterka
  • Ano (7)

Přidáno: 11. prosince 2011

martík1304

martík1304

vyhovující

Pro:

• perfektní
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (6)

Přidáno: 10. prosince 2011

petr

petr

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Mám ho už rok a sem spokejený

Pro:

• -dobrý foťák
  • -volba operačního systému
  • -navigace zdarma
  • -8GB karta zdarma

• -nic
  • Ano (5)
  • Ne (4)

Přidáno: 3. prosince 2011 (naposledy upraveno 3. prosince 2011)

Je moc dobrej xD

Přidáno: 3. prosince 2011

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Jelikož jsem mobil používal inenzivně používal 1 1/2,než se mi rozbil,tak jsem s telefonem nebyl moc spokojený,kvúli častému zamrznutí a restaru telefonu.Ono je nepříjemné,když při navigaci nebo telefonování se telefon zasekne nebo restartuje,proto tento mobil NEDOPORUCUJI.Ještě že se tento mobil už nevyrábí,určitě bych si ho znovu nekoupil.Pro časté poruchy tohoto telefonu již nechci telefon od Nokie a už bych nešel ani do symbianu.

Pro:

• Dobré reproduktory pro přehrávání hudby
  • navigace zdarma
  • lze nainstalovat další navigace jako Garmin.Sygic,NDrive
  • nejvíce jsem byl spokojen z navigací Sygic
  • certifikace aplikací symbian
  • mnoho aplikací symbian
  • nastavení budíku na týden,den

• Zasekává se
  • restartuje
  • malá výdrž baterie asi 1 den při normálním používání
  • je nutné některé aplikace certifikovat,jinak nejdou instalovat do telefonu
  • nejde přehrát film ve formátu AVI
  • když se naplní paměťová karta micro sd tak telefon zamrzne a musí se vyndat baterie,jinak telefon nenaběhne
  • foťák 3,2 megapixel zcela nevyhovující
  • po vyzkoušení všech navigací co jen jdou nainstalovat do tohoto telefonu,tak jem byl velice spokojen s navigací Sygic,ostatní navigace jako Garmin,NDrive a Nokiácká navigace nestojí ani za to ,abych je komentoval,jelikož pří nastavení co nejkratší cesty mě to třeba navigovalo na hlavní bránu hřbitova a cestu mi to ne vždycky ukázalo tu nejkratší
  • Ano (12)

Přidáno: 18. listopadu 2011

luke tu

luke tu

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
koupil jsem ho jen protože to byl nejlepší telefon u prodejce a já potřeboval rychle nový mobil. už ze začátku se mi moc nezdal kdyžse mi po pár dnech jen tak sekl aniž bych o tom věděl a pak mi lidi říkali že se mi nemohli dovolat nebo jsem jim to nezvedal. Hodně nespokojen už nikdy nokii jdu do HTC.

Pro:

• dobrá hudba když najede.

Proti:

• všechno, pokaždé když ho vezmu do ruky rozčiluje mě rychlost, hlavně když něco rychle potřebuji
  • už nikdy mobil bez přečtení recenzí.
  • Ano (7)

Přidáno: 17. listopadu 2011

Engin

Engin

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Za peníze nyní dobrý telefon.

Pro:

• Design
  • OS
  • WiFi

• Rychlost
  • Velikost vnitřní paměti telefonu (není to málo, ale zase se to dá dost rychle zaplácat a už jsem ve stavu, že nevím co mám smazat).
  • Úvodní obrazovka je velmi chudá.

Přidáno: 16. listopadu 2011

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Myslím si, že chválení Nokie 5800 bylo už dost, jako můžu ji vřele doporučit, jen bych chtěla upozornit na některé nedostatky. Mě osobně hrozně vadí nepřízpůsobivost homesreen, nejsou k ní žádné widgety, dále mě vadí uspořádání tlačítek v poloze na ležato, jako jsou to prkotiny, ale kdybych to věděla před koupí možná bych se rozhodla jinak, je pravda že už tento mobil mám 2 roky a zatím je bezproblémový.

Pro:

• -skoro vše
  • -bez problémový

• -chybí stopky
  • -homesreen
  • -uspořádání tlačítek ve svislé poloze
  • Ne

Přidáno: 3. listopadu 2011

Josef

Josef

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tento telefon je víborný má plno funkcí já mohu jen doporučit mě se velice líbí a je za přijatelné peníze.

Pro:

• wifi,gps modul 3,2mpx fotoaparát s bleskem,hlasité repro

Přidáno: 28. října 2011

petros

petros

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Pro mně je Nokie 5800 Xpressmuzik velké zklamání.Vracím se ke svému old- style mobilu a ten nechám dětem na hraní.K čemu mi mobil věčně na nabíječce.

Pro:

• -Dobrý a hlasitý zvuk hudby

Proti:

• -Když se zamkne displej nevidíte kolik je hodin,ani nepoznáte je-li vybitý ,nebo uzamčen.
  • -Při hraní hudby vydrží jen 8hodin a chcípne aniž by dal vědět,že dochází baterie.
  • -Neupozorňuje zvukově na vybitou baterii.
  • -Chybí možnost rychle vypnout hudbu když potřebujete .Musíte odblokovat klávesnici a jít do menu.
  • -fotky jsou velmi špatné
  • -docela těžký

Přidáno: 22. října 2011

svarak

svarak

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Telefon jsem si pořídil hlavně kvůli ceně, která byla velmi příznivá. První půlrok jsem z něj byl naprosto nadšený - hudební přehrávač, hry, aplikace, galerie...Pochválit můžu Ovi Obchod, kde je mnoho her a aplikací zadarmo, výdrž baterie - v klidu vydrží 4 dny při minimálním používání, mapy - sice občas ne aktuální ale dobré, navigaci - občas dlouho trvá než se připojí. Vytknout musím vrzající zadní kryt, sekání se - nemá problém sekat se 5x denně. Asi po roce přestal fungovat displej. Jednou jsem se ráno probudil, koukám na telefon a displej nefungoval (všechna 3 tlačítka po odemknutí telefonu svítila), tak jsem ho restartoval, displej normálně šel a tak jsem doufal že to byla nějaká chyba. Ale odpoledne k telefonu přijdu a zase displej nefungoval. Scháněl jsem účtenku od telefonu s tím že ho půjdu reklamovat, ale dodnes jsem ji nenašel, takže jakmile je teplota menší než 25°C musím displej rozehřívat abych mohl s telefonem vůbec pracovat. Jinak je už 2 roky starý, takže je jasné že nebude fungovat úplně skvěle. Nevím jak na tom jsou Nokie teď ale já jdu do Samsungu Galaxy S2, a ten je úplně o něčem jiném.

Pro:

• hudební přehrávač
  • bytelná konstrukce telefonu
  • výdrž baterie
  • Ovi Obchod - spousta aplikací
  • kalendář
  • Mapy a navigace

• seká se dost často
  • ihned vypadl stylus
  • vrzající zadní kryt
  • jen 3.2 megapixelový fotoaparát
  • nedostatek místa v telefonu
  • při menší teplotě než 25°C nefunguje displej, nejde přečíst, jen svislé čáry
  • resistní dispej - zastaralé
  • Ano (12)
  • Ne (7)

Přidáno: 24. září 2011

Aukro.cz

Pro:

• Naprosto bez problémů ;-)
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (6)
  • Ne (2)

Přidáno: 22. září 2011

KingCrusher

KingCrusher

Pozitiva u mě rozhodně převažují, ale samotný telefon jsem si vybrala hlavně kvůli ceně. Mám ho 2 roky a zatím šlape jak hodinky. Kdyby ale bylo více peněz, koupila bych si jiný. Jsem s ním spokojena, cena odpovídá kvalitě. Dávejte si pozor na stylus, při delším používání se opotřebuje držák a stylus vypadává - mě se to stalo a musela jsem si koupit jiný. Přehrávání filmů je dobré, je se film musí překonvertovat, neboť skoro všechny jsou v .avi, kterýžto formát bohužel 5800 nepodporuje. Přehrávání hudby je skvělé - však je to také Xpress music. I dodávaná sluchátka jsou dobrá. Celkově jsem s 5800 v poměru kvalita/cena spokojená, jen chybějící základní vlastnosti typu stopky a odpočítávací měřič mi celkem chybí...

Pro:

• hodně funkcí - WiFi, GSM, 3G... atd
  • dodávaná karta - 8GB
  • celkem velký displej
  • OS Symbian
  • kvalitní poslech hudby
  • dobrá dodávaná sluchátka
  • stylus
  • přehrávání filmů
  • cena
  • Mass Storage

Proti:

• displej se celkem rychle upatlává, má menší citlivost
  • horší foťák
  • malá vnitřní paměť
  • chybí stopky, odpočítávací měřič
  • plastový zadní kryt
  • nepodporuje .avi
  • Ano (10)

Přidáno: 8. září 2011

Skvělý, někdy pomalejší telefon.

Přidáno: 6. září 2011

Ověřený zákazník Max-shop.cz

Max-shop.cz

pro bezneho spotrebitele plne dostatecny

Pro:

• cena,vykon
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (4)

Přidáno: 18. srpna 2011

Kamil Havlíček

Kamil Havlíček

Jsem spokojený že jsem si tento výrobek koupil a již ho mám jeden rok.Mobil mě zaujal protože umí spoustu funkcí a podporuje spotu formátů,má velké rozlišení a výkonné stereo reproduktory.Zaujal mě také svým operačním systémem SYMBIANem S60 V5.Trochu mě mrzí že nokia nedala do tohoto mobilu větší RAM paměť a větší procesor,při spuštění OPERA mobile 11 mi mobil občas píše paměť je plná.Jinak jsem s tímto mobile spojený a neměnil bych :-)

Pro:

• -Spousta funkcí a bohatá výbava
  • -Výborný hudební přehrávač
  • -Obstojný fotoaparát (3.2 mpx)
  • -Možnost upravit si do detailů mobil podle sebe
  • -Skvělý design
  • -Výkonné reproduktory
  • -Světelné a pohybové čidlo

Přidáno: 16. srpna 2011

Ověřený zákazník mobilprovás

astacus

mobilprovás

Původně jsem pokukoval po Nokii C5-03. Dokonce jsem ji viděl v akci asi o 1000 slevněnou. Lákala mě, ale ještě že jsem ji nekoupil. Když jsem porovnal parametry C5-03 s 5800 XM, přečetl pár recenzí na obě nokie, přišel jsem na to, že C5-03 je okopírovaná 5800 XM a ošizená o spoustu funkcí. Je to výsměch. Jediné plus má v tom, že pracuje na vyšší frekvenci. To je snad vše. Chlubí se sice 5Mpx foťákem, ale k čemu je bez blesku a automatického zaostřování? Proto jsem se rozhodl pro 5800 XM a prakticky za stejnou cenu...
... a nelituju.

Maximální spokojenost.

Pro:

• Myslím, že nejlepší Nokie ve své kategorii se spoustou funkcí. Škoda, že už se nevyrábí a těžko se shání, a navíc kompletně česká, žádná „šedivka“.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (10)
  • Ne (4)

Přidáno: 15. srpna 2011

Loolaa

Aukro.cz

Telefon byl zakoupen jako dárek pro bratra,který ocenil především jeho hudebnost,k čemuž je také telefon určen.Naprostá spokojenost.

Pro:

• Je naprosto vyhovující spolu s cenou.
  • Typický přehledný vzhled pro Nokie.
  • Snadné ovládání.

Proti:

• Vytkla bych pouze tloušťku mobilního telefonu.
  • Ne (3)

Přidáno: 10. srpna 2011 (naposledy upraveno 10. srpna 2011)

inja88

inja88

Můj první mobil s dotykovým displejem - velká spokojenost - repráky hrají dobře, bezplatná navigace od nokie fuguje výborně, atd. vytknul bych jenom umístění stylusu, neb po pár měsících prostě vypadne.vhodný zejména pro uživatele, kteří si s tím mobilem chtějí vyhrát, pořád ho vylepšovat nějakými aplikacemi, stahovat hudbu, atd. prostě celková spokojenost, a jsem rád že to byly dobře utracené peníze

Pro:

• -chytrý mobil za dobrou cenu
  • -do displeje můžu rejt čimkoliv a vždycky reagoval správně
  • -celkem dobré rozlišení videa a fotek
  • -dobrá výdrž baterie
  • -na to jak jsou reproduktory malé tak hrají výborně

Proti:

• -stylus mi asi por oce vypadl a musel sem si koupit nový
  • -občas se sekne
  • -malá operční pamět
  • -občas nespolupracuje když chcete něco rychle vyfotit

Přidáno: 9. srpna 2011

Ověřený zákazník Max-shop.cz

Eva

Max-shop.cz

Za současnou cenu báječná koupě. Trošku větší, zrovna do kapsy se nevejde, ale zato má dostatek funkcí, které toto vynahradí. Ovládání je přehledné a intuitivní, telefon má rychlou odezvu jak displeje, tak při stahování SW přes kabel. Díky možnosti doinstalace vlastního SW je přizpůsobení výborné. Přehrávač opravdu skvělý, klasický jack na HF je velkou výhodou.

Pro:

• Velký displej
  • Intuitivní ovládání
  • Díky operačnímu systému možnost instalace vlastního SW
  • Displej velmi dobře reaguje, zejména na stylus
  • Možnost přizpůsobení mobilu dle vlastních představ
  • Několik budíků, stopky možno doinstalovat
  • Solidní fotky
  • Přehrávač velmi solidní
  • Rychlá odezva telefonu
  • Množství položek v seznamu kontaktů
  • Možnost vlastních ikon na domovské obrazovce
  • Přiřazení melodie k jednotlivým číslům
  • Solidní kalendář
  • Dva foťáčky a blesk
  • Klasický jack pro MP
  • Rychlá komunikace s PC při použití kabelu

Proti:

• Chybějící funkce Peněženka pro uchování kódů apod.
  • Písmo je i přes velký displej poněkud menší
  • Krytky vypadají dost "vachrlatě", těším se na jejich životnost

Přidáno: 7. srpna 2011

já s tímto mobile jsem spokojena,ale taky ne...

Pro:

• hlasitý zvuk

Proti:

• -někdy za půl roku se sekne
  • -vypadává stylus
  • -už mi vypadl =)
  • Ne (1)

Přidáno: 5. srpna 2011 (naposledy upraveno 5. srpna 2011)

Tom89

Tom89

tento telefon mam už dva roky a stale běha dobře,ale někdy se sekne,při každo dením používaní se snim velice dobře pracuje.
trochu zamzí pomalejší procesor.
displej je velice čitelny,ale reakce jsou někdy pomalé.
tento telefon bych doporučoval.

Pro:

• -displej je velice dobrý při rozlišení 360x640
  • -plastová konstrukce telefonu je velice pevná
  • -fotoaparat je dobry
  • -tačítka podél telefonu a pod displejem se velice dobře mačkají
  • -mobilní telefon se dobře drží v ruce
  • -velice praktické je senzorové tlačítko nad displejem s kterým jde přeskakovat s jedné aplikace do druhé
  • -stereoreproduktory jsou velice kvalitni a hlasité
  • -3,5mm jack
  • -hudebni přehravač je dobrý
  • -s virtualní QWERTY klavesnicí se dobře píše
  • -Wi-Fi
  • -GPS
  • -hry v mobilnim telefonu
  • -cena a výkon telefonu

Proti:

• -rychlost telefonu v Symbianskem prostředi je dobré,ale při načítaní hudby je prodleva tak 2 sekundy a při načítaní obrazku nad rozlišení displeje je prodleva 2 sekundy až 20 sekund
  • -otačení displeje je dobré,ale při otačení obrazku je velice pomalý
  • -zadní kryt je z tenkého plastu a velice špatně se otevíra a zavíra
  • -citlivost displeje je horší
  • Ano (8)

Přidáno: 5. srpna 2011

Martička Pechová

Martička Pechová

Za tu cenu slušný telefon. Má vše, co průměrně náročný uživatel potřebuje. Velice praktická je navigace, která je od Nokie zdarma.

Pro:

• Dobrý zvuk z reproduktorů
  • Velké rozměry, tlustý
  • GPS
  • Cena
  • Zamykání

Proti:

• Po roce a půl začal telefon blbnout, poté dokonce nereagoval, nechce se zapnout, nyní v servisu v rámci záruky
  • Fotoaparát nekvalitní
  • Certifikace aplikací
  • Ano (5)

Přidáno: 30. července 2011

Jackie

Jackie

Telefon doporučuji, jediné co bych příště změnila, je klávesnice, jako u již zmíněné C6. Kamarádům a známým bych telefon určitě doporučila. Mimo to mi ho doporučovala kamarádka, sice už ho nemá, ale dokud ho měla byla spokojená.
Nokii jsem zvolila zejména kvůli svým nezkušenostem s jinými značkami a nedůvěře k ostatním. Jestli váháte jaký telefon si koupit určitě nespěchejte, ale zařaďte tento produkt do svého výběru.

Pro:

• Někdo říká, že Symbian po roce začíná blbnout, telefon mám skoro rok a po pravidelné kalibraci, se to dá v pohodě
  • Nikoho to u dotykového telefonu nepřekvapí, ale dotyková obrazovka, měla jsem k tomu z počátku předsudky, ale nyní nelituju, že jsem si telefon pořídila
  • Wi-fi

• Tloušťka, oproti Nokii C6 je skoro stejně silný, ale bez klávesnice

Přidáno: 28. července 2011

kadlii

kadlii

symbian po čase zaseká celí mobil už nikdy bych si nekoupil mobil ze symbianem asi si rikate ze toho tam mam moc nbo ze to neaktualizu ale aktualizu ale instaluju kazdou aktualizaci co na nej je zmí 8GB karty je zabráno 0,5GB takze tim ze by byl plnej to taky neni

Pro:

• styloví,cennově dostupný,WiFi

• symbian

Přidáno: 27. července 2011

Jabloň

Aukro.cz

Dobrej telefon za relativně málo peněz.

Pro:

• -Výdrž baterie
  • -Funkce
  • -Kvalitní reproduktory

Proti:

• -Po pár pádech se na pogumované zadní straně snadno udělají nehezké fleky.
  • -Chvilku trvá zvyknout si na ,,cihlu" (rozměrově)

Přidáno: 12. července 2011

Vlastimil Hajákl

Aukro.cz

Naplnil očekávání, jsem spokojen.
Rozhodně doporučuji.

Pro:

• Velký displei,slušná kvalita zpracování,dobré funkce....
  • Cenová dostupnost a GPS
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (6)
  • Ne (1)

Přidáno: 10. července 2011

Xblade

Xblade

Tedle Telefon mám 2 roky nidky se nesekl nikdy se z tepla nevypnul... a že se občas sekne to se může stát u čehokoliv...
Proč jsi tu paní stěžujete na foták u 3 roky starého telefonu nechápu...
A jestli se Vám zdá telefon pomalý existuje upgrade firmware, takže tyto recenze od lidí co ten mobil mají týden a ví o technice prd je o níčem s pozdravem..

Pro:

• dobrý telefon
  • dobré repráky
  • kvalitní wifi
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (9)
  • Ne (4)

Přidáno: 9. července 2011

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Luděk Pleša

Mobilní telefony Biz

líbí se mi a jsem rád že ho mám.

Pro:

• špičkově mobilní telefon.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (6)
  • Ne (1)

Přidáno: 8. července 2011 (naposledy upraveno 8. července 2011)

Anonym

Zatím jsem spokojená , ale chybí mi tam stopky a mohl by mít lepší foťák (3,2 mega je v této době už málo).

Pro:

• Wifi
  • snadné zamykání
  • dobře se drží v ruce

• telefon se seká
  • když je velké teplo tak se sám vypne
  • Ne (6)

Přidáno: 8. července 2011 (naposledy upraveno 15. ledna 2012)

Ověřený zákazník Nextmobil

J.Nápravník

Nextmobil

, výkon neodpovídá ceně

Pro:

• vybavení, funkce,

Proti:

• slabší navigace a slabá baterie

Přidáno: 4. července 2011

Ověřený zákazník NOVY-MOBIL.CZ

NOVY-MOBIL.CZ

dobrý značkový mobil za příznivou cenu

Pro:

• příznivá cena, velké množství aplikací

• rychlé vybíjeni baterie
  • Ne (3)

Přidáno: 4. července 2011 (naposledy upraveno 4. července 2011)

Hauzik666

Hauzik666

Telefon je za peníze velmi slušný.Kdo má rád Nokie, tak ho nezklame.
Slušný displej, nafigace super,hudba zní velmi dobře, menu velmi přehledné a velmi snadné ovládání.

Telefon bych doporučil tomu, kdo nechce moc utrácet a kupuje ho hlavně kvůli wifi.Kvalita odpovídá ceně a já osobně jsem s ním velmi spokojený.

Uživatelům, kteří neváhají víc utratit bych ale doporučil telefon s rychlejším procesorem.

Bohužel po půl roce používání mi odešel procesor a telefon je na reklamaci.

Ale telefon bych si koupil znovu, protože za pořizovací cenu je opravdu nadstandartní.

Pro:

• -nízká cena
  • -wifi
  • -super reproduktory
  • -slušná navigace
  • -8GB SD karta v balení
  • -rádio

• -slabý procesor
  • -telefon se seká
  • -špatný fotoaparát, ozvláště focení ve tmě je o ničem i díky blesku.

Přidáno: 28. června 2011

Mr.Mask

Mr.Mask

krásný lehký mobil dobrá cena v balení držák do auta a 8GB karta,.....

prostě super mobil

Pro:

• všechno

Přidáno: 24. června 2011

Ověřený zákazník Mobil se zárukou

Jirka

Mobil se zárukou

Celková spokojenost

Pro:

• Jednoduché ovládání
  • Výdrž baterie
  • GPS navigace a mapy zdarma

• Občas delší odezva displeje

Přidáno: 23. června 2011

(ne)Spokojený Majitel 5800

(ne)Spokojený Majitel 5800

Nokii 5800 (Tube) mám už rok a půl a jsem s ní docela spokojen, i když již uvažuji o nějakém jiném telefonu - ne od nokie :-)
Celkově úroveň Nokie od nástupu smartphonů klesá a 5800 je toho jenom důkazem.
Když jsem ji pořizoval já tak se mi zdála dobrá a myslím, že dobrá stále je, ale vývoj "chytrých telefonů" jde dál hodně rychle a peníze, za které můžete tuhle Nokii koupit můžete utratit i líp...

Pro:

• WiFi
  • GPS (navigace i mapy zadarmo!)
  • Fotoaparát s "bleskem" a AF
  • Druhá kamerka na videohovory
  • Podpora SDHC (ale to už je dnes běžné)
  • 3,5mm konektor na sluchátka (také již standart...)
  • XpressMusic tlačítko nad displayem
  • Docela povedený Hudební přehrávač
  • Silný reproduktor
  • Rozlišení displaye - nejsou vidět pixely
  • Hlasové příkazy jsou fakt sranda :)

Proti:

• Foťák 3,2 megapixel je dnes již málo...
  • Plastová konstrukce (zadní kryt se rozpadává, podivně odlamuje a vypadává z něj stylus)
  • Symbian s60 (oproti Androidu nebo Windows Mobile/Phone zastaralý - např absence widgetů, Minimum aplikací (Ovi store stojí za ho**o), nepodporuje Angry Birds :-( :D
  • Slábá baterie (alespoň při využívání WiFi, BT, GPS a foťáku max 2 dny)
  • Slabý procesor (434 Mhz) - občas to "zamrzne"
  • Málo RAM (nadá se spouštět více náročných aplikací najednou)
  • Necitlivý odporový display, na kterém není na sluníčku nic vidět
  • Nemožnost dobíjet přes miniUSB
  • Design jako cihla
  • Ne (2)

Přidáno: 20. června 2011 (naposledy upraveno 20. června 2011)

Tomasek Kindl

Tomasek Kindl

všechno bylo perfertní

Pro:

• baterie wifi fotoaparat cena navigace dobře praje hudba

• Ne (1)

Přidáno: 15. června 2011 (naposledy upraveno 15. června 2011)

Michal

Michal

Produkt mám několik let a nebyl s ním nikdy žádný problém.

Pro:

• cena
  • funkce
  • wi-fi
  • navigace
  • hudba

Přidáno: 13. června 2011

Ověřený zákazník MobilPlanet.Cz

DanaM

MobilPlanet.Cz

Dobrý dojem :-) A až se ho naučím používat...;-)

Pro:

• Spousta místa pro hudbu, fotky atd.

Proti:

• Zvykám si na dotyk.displej -na normální tlačítka se psalo jednou rukou rychleji.
  • Nemohu najít stopky :-( - má je vůbec?

Přidáno: 11. června 2011

krteceeek

krteceeek

Tento mobil jsem si koupil z důvodu, že to byl jediný telefon s dotykovým displejem, wifi a cena byla pod 6000. Nicméně časem jsem začal zjišťovat co za chyby tento mobil má a teď, asi rok od koupi, bych si ho už nekoupil. Mezi největší nevýhody tohoto mobilu jsou: certifikace aplikací, takže si nemyslete, že nainstalujete jakoukoli aplikaci, kterou stáhnete; vytváření widgetů taky nejde a malá paměť RAM, která při brouzdání na internetu strašně zpomaluje. Na druhou stranu mě potěšil design - černo-střibrný a poměr stran displeje 16:9 a foťák je taky slušný. Časem mi začal vypadávat stylus, ale toto jsem vyřešil tím, že jsem si koupil elegantvní stylus na šňůrce a ten co u něj byl jsem přilepil. Takže pokuď chcete kvalitní dotykový mobil, který bude rychlý a příjemně se s ním bude dát pracovat, tak si KUPTE HTC.

Pro:

• displej s poměrem stran 16:9
  • pěkný design
  • výdrž(když je v klidu tak i 7 dní)
  • fotoaparát

• certifikace aplikací
  • žádné rozšíření plochy - widgety
  • malá paměť RAM
  • tlačítko na zamykání mi pomalu odchází a někdy nereaguje a zasekává se
  • mobil se kolikrát zasekne a pomůže jen vytáhnout baterii

Přidáno: 10. června 2011

Ověřený zákazník Můj nový mobil

alda

Můj nový mobil

dobrý mobil

Pro:

• wifi ,dobrá cena
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (2)

Přidáno: 9. června 2011

Mr. Mask

Mr. Mask

doporučuji tento mobilní telefon fotoaparát by mohl mít xenonoví blesk ale to nevedí

Pro:

• vše

Proti:

• fotoaparát by mohl být lepší a jinak nic

Přidáno: 7. června 2011

Ověřený zákazník Můj nový mobil

Martina

Můj nový mobil

doporučuji

Pro:

• zatím perfektní, přehledný, pěkný design
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (1)

Přidáno: 4. června 2011

Ověřený zákazník MobilPlanet.Cz

DDT

MobilPlanet.Cz

Za ty love super

Pro:

• Vyborny
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (1)

Přidáno: 1. června 2011 (naposledy upraveno 1. června 2011)

Ověřený zákazník Mobil se zárukou

Jan Vašek

Mobil se zárukou

doporučuji všem

Pro:

• velmi dobrý
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (3)

Zobrazuji 1 - 50 ze 554 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...10