Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nokia 5310 XpressMusic

Přidat recenzi

Nokia - klasické s klávesnicí - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Popis produktu: Tenký monoblok s bočními hliníkovými panely Tři speciální hudební klávesy s hudebními symboly vybroušenými diamantem Křišťálově čistý zvuk, zajištěný... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Recenze Nokia 5310 XpressMusic

Nejpřínosnější pozitivní recenze

38 z 43 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Jeden z nejlepších novinek od Nokie. Skvělý, propracovaný kryt, klávesy pro ovládání hudby ( prý broušené diamantem ) a kryt z hliníku. Krásnoučkej displej - 16 milionů barev. Moc dobrý přehrávač a fotoaparát! Akorát škoda, že Nokia už nepoužila novější uživatelské prostředí, toto je už zastaralé. ... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

50 z 71 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Nokia 5310 na mě udělala velmi dobrý dojem. Subtilní telefon s tloušťkou necelého centimetru padne příjemně do ruky. Pevná konstrukce a perfektně zpracování ovládacích prvků dobrý dojem ještě umocňují. Pochvala směřuje i k designu – černá stále není okoukaná a barevné pruhy po stranách jsou zajímavý... Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 21. ledna 2012

Eliška Sedláčková

Eliška Sedláčková

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Vybírala jsem si ho protože kamarádka měla stejný a byl dobrý na ovládání i po vzhledové stránce.Fotoaparát nevyhovující,fotky rozmazané,divné tmavé barvy.Naopak výdrž baterie dobrá oproti předešlým telefonům od Nokie.Telefon mám dva roky a teď si budu kupovat nový telefon,protože tento už dosloužil.Po pádu z lůžka v nemocnici přestal fungovat a když se zapne tak jen černobíle bliká.Tlačítka po stranách se mi už po prvním měsíci ulomila,i když jsem s telefonem nijak převratně nárazové věci nedělala.Displej snadno praská a lehce se poškrábe.

Pro:

• Výdrž baterie
  • Snadné ovládání
  • Nízká hmotnost
  • Ze strany úzký,hezky se všude vejde

• Fotoaparát
  • Postranní panely se ulamují
  • Displej se snadno poškrábe
  • SIM karta lze dát až po vyjmutí baterie

Přidáno: 16. ledna 2012

solevita

solevita

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Jelikož sem sportovnější typ tak tento mobil byl pro mě nejlepší volbou, baterie i při častém využívání vydrží opravdu dlouho, sice fotky nejsou kvalitní ale to asi u žádného ze starších typů mobilních..Největší zlo na tomto telefonu jsou asi opravdu ty barevné ,,plechy" na bocích + ta tlačítka v nich..
Také mě nemile překvapil zadní kryt který se po několika odděláních začne oddělávat sám od sebe..ale musím jej na druhou stranu i pochválit protože není lesklý a snadno se čistí..stejně jako displej..

Pro:

• -vzhled
  • -lehký
  • měla sem ho 2 a půl roku a kdybych ho nerozložila tak ho mám doteď a nebyly s ním nikdy žádné problémy
  • -skvělý na přehrávání hudby
  • -baterie dlouho vydrží

Proti:

• -rozhodně jsou to ty barevné kryty na bocích
  • -nemá Wifi
  • -nemá infraport
  • -nekvalitní fotky a videa
  • -kryt se po opotřebování oddělává

Přidáno: 12. ledna 2012

koda

koda

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Mám ho 4,5 roky, (od 2008) stačí mi opravdu bohatě na volání, sms, a hudbu, a vydzel ..

Pro:

• hudební klávesy dobry reprak
  • úzký
  • lehký
  • ze chybí Wi-fi ( se ani nedivim vzyt je vyraben od roku 2008)

• nekvalitní videa a foták
  • dlouho se po zapnutí aktualizuje knihovna
  • ze chybí Wi-fi ( se ani nedivim vzyt je vyraben od roku 2008)

Přidáno: 9. ledna 2012

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Telefon jsem kupovala jako dárek pro mamku,vzhledové pěkný a prostě je to Nokia.Telefon máme asi 3 roky a za tu dobu nebyl ani jednou v servisu,vše běží jak má,akorát jediné,co je takové mínus je ten hodně slabý display a ta tlačítka po stranách,které odpadly.Jinak telefon slouží parádně,určitě bych ho doporučila.Tento model je podle mě spíše pro ty,kteří hodně poslouchají muziku,ale samozřejmě ne jen pro ně.Telefony značky Nokia patří v naší rodině k nejlepším.Pokud si zvolíte tento telefon,určitě nebudete litovat,myslím,že se za tu cenu vyplatí.Pokud nepotřebujete telefon s operačním systémem,tak Nokia 5310 Xpressmusic je dobrou volbou.Určitě doporučuji koupit jen u ověřených prodejců,kde je jistota,že je telefon určen jen pro český trh.

Pro:

• vzhled
  • reproduktor
  • barevné provedení
  • jednoduché ovládání
  • kvalitní zpracování

• bez OS
  • občasné seknutí ( ale nic hrozného )
  • slabý display ( snadno praskne )

Přidáno: 8. ledna 2012

Pawell Toman

Pawell Toman

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
ja to dobrý mobil měl sem ho asi 2roky a byl sem moc spokojen.ale přece jenom bych si rači koupil už lepší mobil (ale pro děti tak od 10 - 12ti let je to moc dobrý mobil)

Pro:

• cena (když najdete dobrý obchod)
  • boční ovládání přehrávače a hlasitosti
  • velikost (je hubený)
  • docela velký a přehledný displej
  • dobře se píší SMSky
  • když vložíte baterku tak tím zajistíte SIM kartu a ta pak nevypadává
  • hlasitost repráku
  • když vám někdo posílá něco velkého přes Bluetooth a nevleze se to do mobilu tak se to automaticky přesměruje na Paměťovku
  • dají se ne tento mobil stáhnout hry a schémeta
  • ve většině obchodů k tomuto mobilu dostanete Paměťovku
  • dostání ve velké škále barev

• nemá wifi

Jaroslav

vynikající tip telefonu
dělá pěkné fotky
manipulace ok

Pro:

• radio
  • pamětová karta
  • fotoaparát
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 16. prosince 2011

bolasek

bolasek

Zákazník doporučuje produkt svým známým.

Pro:

• Tento mobil je opravdu super a jsem s ním naprosto spokojen. Za 2 roky používání ani jedna závada!

Proti:

• cena mi přijde trochu přehnaná 3666kč za to mohou být mnohem lepší telefony!

Přidáno: 13. prosince 2011

Anna

Anna

Tento mobil mám už hodně dlouho, jsem s ním spokojená, ale asi po dvou letech používání se mi začali odlupovat nejpoužívanější klávesy, ale na mobilu se mi líbí, že baterie něco vydrží. Sice jsem očekávala lepší kvalitu zvuku po nahrávání a přehrávání videí. Je velmi dobrý tím, že se vejde pohodlně do kapsy u džínů. Cena není špatná, ale přece jen by mohla být nižší. Tento mobil je vhodný spíš na volání, posílání sms a přehrávání hudby. Není vhodný na surfování po netu, kvůli pomalému načítání jednotlivých stránek a malému displeji.

Pro:

• výborná čitelnost na slunci
  • výborně zapadne do kapsy, není velký a moc neváží
  • pěkný vzhled
  • pokud nejsem na internetu nebo nepřehrávám hudbu moc dlouho, je dobrá výdrž baterie

Proti:

• videa mají horší kvalitu zvuku, ale to není u toho mobilu tolik důležité
  • po nějakém čase se trochu začnou nejpoužívanější klávesy odlupovat

Přidáno: 7. prosince 2011

terka

terka

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Tento telefon je velice lehký a malý,proto se dá dát snadno do kapsy.Dříve se mi tento telefon líbyl protože byl v tédobě velice líbený.

Pro:

• hubený
  • dá se dá do kapsy
  • kvalitní reproduktory
  • postraní tlačítka jsou velice užitečná

Proti:

• má měký dysplej(snadno praskne)
  • malá výdrž
  • nekvalitní video a fotografie

Přidáno: 3. prosince 2011

xxx

xxx

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Tento telefon mě opět nezklamal a nabídl naprosto hrůzostrašné menu, ve kterém je zázrak, když najdete požadovanou věc. Jelikož se vydává za hudební mobil, čekal bych alespoň přehlednou správu hudby, leč ta je na stejné úrovni jako menu. A tak nám zbývají na přední straně 3 hudební tlačítka, která nám mají navodit zdání hudebního telefonu. Co se týče konstrukce, tak mi opravdu nestačí plastový kryt, který absolutně nedoléhá. Jediné plus se tak dá Nokii přičíst za tloušťku, která je opravdu malá. A shrnutí, našetřete si radšio pár korun víc a kupte si nějaký chytrý telefon. Užijete si s tím rozhodně víc, než s tímto paskvilem.

Přidáno: 2. prosince 2011

Anet

Anet

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Mám ho 3 roky, stačí mi opravdu bohatě na volání, sms, a hudbu, nepotřebuji dotyková displej

Pro:

• hudební klávesy
  • úzký
  • lehký

• malý displej
  • nekvalitní videa a foták
  • Ano

Přidáno: 13. listopadu 2011

Keex

Keex

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Pro náročnější to není správná volba.

Pro:

• Lehký
  • Akorát do ruky
  • Hodně toho vydrží - spadl mi nespočetněkrát ale nic se mu nestalo, ani se moc nepoškrábal.

• 2x reklamován.
  • Nabíječka někdy nereaguje.
  • Seká se.
  • Nemožnost některých JAVA her - chyba aplikace.
  • Slabý fotoaparát.

Přidáno: 3. listopadu 2011

Rostislav Mráz

Rostislav Mráz

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Dobry mobil je snim sranda.Doporučuji!!!!!!!!!

Pro:

• Vyborna hlasitost.
  • Jde si doboupit repraček.
  • Hry.

Proti:

• Špatna kvalita videa a obrazku.
  • Male rozměry.
  • Tlačitka na boku jsou docela zbytečně.

Přidáno: 31. října 2011

Anna Dzurejová

Anna Dzurejová

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Vybrala jsem si tenhle mobil pro poslouchání hudby a polyfonne přehrávané zvuky, aby klavír zněl jako klavír. Jsem s ním moc spokojena, je fajn tenký, někdy klouže to je fakt ale již jsem si na jeho tenkost zvykla a tlustý telefon už nechci. Chci si koupit ješté dva takové mobily, ale dnešní cena je o 2000 vetší než za jakou jsem ho koupila před těma skoro 3 lety, to se mi nelíbí, na to, že už je již zastaralý by mel stát 2000kč.

Pro:

• - je supr tenký, nevadí v zadní ani přední kapse
  • - postranní tlačítka jsou velkou pomocí
  • - chi si koupit ještě dva kusy, mám tři karty

Proti:

• - při poslouchání muziky rychle vyšťavuje baterie
  • - mám ho 2,7r a už mám vyměnený boční zdírku pro nabíječku

Přidáno: 20. října 2011

Somewhere in the dark...

Somewhere in the dark...

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Tento mobil byl dobrý před 2 až 3 lety, teď už je to vyšlej typ. Doporučuju dát třeba dětem jako první mobil, nebo těm který nechtějí dát více peněz - je lepší než levné dotykáče!!!!

Pro:

• 3 roky a furt stejně šlape
  • 2GB karta
  • dobré ovládání
  • hudební klávesy na boku jsou velmi praktické

• vyfotíte a 10 sekund čekáte než se uloží
  • všechny fotky, písničky musíte mít ka kartě-v mobilu není moc místa
  • když ho zapnete tak 10-15s se načítá systém(foťák, seznam jmen, zprávy,..)

Přidáno: 15. října 2011

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Tento telefon mi vydržel 3roky a dodnes funguje, ale musela jsem ho ze začátku kvůli opakovanému sekání reklamovat.
Proto bych ho nedoporučila nikomu.Ale odolal nekolika pádům i pádu do vany a mrazům ( na horách na sjezdovce) a vše překonal.

Pro:

• vydržel opakované pády,dokonce mi spadl do vany
  • jednoduché ovládání

Proti:

• musela jsem ho 2x reklamovat (poprvé dokonce hned 2 dny po jeho koupi)
  • obcas se sekne ( ze začátku se sekal pořád)
  • dlouho se po zapnutí aktualizuje knihovna
  • když si od někoho nechávám posílat písničku tak se to často sekne

Přidáno: 14. října 2011

Martina

Proti:

• Telefon se seká,při používání seká,zvolenou položku nezobrazí!

Přidáno: 9. října 2011

je to dobrý mobic

Pro:

• dáse

• nwm

Přidáno: 6. října 2011

Zuzka

Zuzka

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tento mobil se mi používá dobře, je tenký a to mi vyhovuje.
Sice není dotykový ale tu dobu(před 2-3 roky) byl mezi těmi nejlepšími!!! A pořád, pořád, pořád mi dobře funguje.

Pro:

• -Docela odolný-2x mi spadnul do vody a přežil to!!
  • -Snadné a rychlé přehrávání písniček(dobré pro ty, co mají rádi hudbu)
  • -snadné ovládání
  • -mám ho už 2-3 roky a pořád dobře funguje

Proti:

• Dostal se mi pod display prach
  • Ne (1)

Přidáno: 24. srpna 2011 (naposledy upraveno 24. srpna 2011)

doporučuji pro nenáročné uživavetele

Pro:

• -velikost
  • -snadné ovládání

• -fotoaparát

Přidáno: 2. srpna 2011

Dominika

Dominika

Doposud jsem měla mobilní telefony pouze od značky NOKIA a vždy jsem byla velmi spokojená. Mezi přednosti bych zahrnula především dlouhou výdrž baterie, jednoduché ovládání a přehledné menu. Telefon je tenký, takže se vejde do každé menší kabelky. Další předností jsou různé klávesové zkratky a lišta na ploše, kde si můžu umístit nejpoužívanější aplikace (např. rádio, budík apod.). Nejprve jsem se obávala menších tlačítek, ale ihned jsem si na ně zvykla a textové zprávy se na tomto telefonu píšou velmi jednoduše. Také oceňuji postranní tlačítka na ovládání hudby, která jsou velmi užitečná.

Tento telefon bych zkrátka doporučila všem uživatelům, kteří nelpí na kvalitních fotkách z mobilu, ale ocení ostatní aplikace a funkce, především ty hudební.

Pro:

• jednoduché ovládání
  • přehledné menu
  • dlouhá výdrž baterie
  • postranní hudební klávesy na ovládání hudebního přehrávače a rádia
  • paměťová karta (např. na ukládání hudby, obrázků apod.)
  • pěkný design

• nižší kvalita fotografií

Přidáno: 2. srpna 2011

Smouky

Smouky

Tento telefon jsem měl dva roky a byl jsem spokojený. Pouze ale jen do doby než se objevily na trhu chytré telefony. Sloužil mi dlouho, vydržel mnoho pádů, stovky hodin proposlouchané hudby. Můžu jen doporučit, ale v této době už zastaralý.

Pro:

• design
  • rychlé ovládání pomocí postranních tlačítek
  • kvalitní kryt, který se nerozvrže
  • slot micro sd

Proti:

• až příliš tenký - nepohodlné držení u ucha
  • nekrytý senzor fotoaparátu
  • nízká kvalita fotografií

Přidáno: 23. července 2011

*****

*****

Všichni mi nokii vychválili a už bych si tuhle znečku nekoupila.

Pro:

• Jediné co je na tomhle telfonu fajn je hudba, ale co zvládne tahle nokia zvládnou jiné a lépe

Proti:

• Je to nejhorší telefon co jsem kdy měla. Zbytečně složité ovládání. Pouze jedno nastavení budíku. Mám ho necelý rok a už se seká, vypíná, čená mu displej. a to se k telefonům chovám dobře. Vždy mi vydrží několik let. Už bych si ho nikdy nekoupila.
  • Ne (7)

Přidáno: 20. července 2011

ppp

ppp

virobce nokia

Pro:

• tenky
  • lehky

Proti:

• tlačítka po straně se mi hned rozpadli

Přidáno: 8. července 2011

Vladka.pet

Vladka.pet

Tento model Nokie mám už 2,5 roku, což by podle dosti kritických recenzí, už neměl být funkční mobil. Parkrát mi spadnul i z několika metrové výšky (vypadnutí z kapes při jízdě na kole nespočet) a kromě odpadnutí hudebních tlačítek na boku se mu nic nestalo.
Hudba je kvalitní, od té doby co ho mám jsem ani jednou nevytáhla mp3. Jediná nevýhoda je, že když fotíte, trvá celkem dlouho, než se fotka uloží. Velikost a kvalitu fotky si můžete nastavit. Pár lidí si stěžovalo na malá písmena, ale kdyby si prošli nastavení, zjistily by, že mají na výběr ve 3 velikostech. Hned ze začátku dostanete i 2GB kartu, na kterousi můžete okamžitě uložit písně, fotky, videa,... Tento mobil vřele doporučuji.

Pro:

• tenký
  • lehký
  • velké tlačítka
  • dobrý hudbení přehrávač
  • 16,7 milionů barev
  • klávesy pro ovládání hudby
  • kvalitní fotky
  • odolný
  • 2GB microSD karta v balení

• dlouhé (cca 15s) ukládání fotografií

Přidáno: 4. července 2011

Macek

Macek

tento telefon mne okouzlil svim dyzajnem,barvou a lehkem ovladani při spouštění hudbi.doporučuji všem

Pro:

• tenhle telefon mám 2roky a jsem sním maximálně spokojena,pamět dostačující,krásné fotky,dobrá ovladatelnost.

Proti:

• pouze velmi křehký obal

Přidáno: 28. června 2011

anee

anee

až na malé výjimky je to super telefon

Pro:

• je to dobrý telefon

• odpadnou tlačítka postraně
  • při plné paměti se seká

Přidáno: 24. června 2011

misha

misha

Mám ji už tři roky. Po prvním se rozbila tlačítka na boku (pro hudbu). Po druhém tlačítko na vypínání a zapínání (nahoře) - což je nevyřešitelné. Plus je určitě hudební archiv a to, jak je mobil maličký a lehky. Není pro náročné uživatele, ale na psaní, volání a poslouchání stačí úžasně. Také fotoaparát stojí za zmínku - ŠPATNÝ. S ním se opravdu nedá skoro nic.

Pro:

• hmotnost
  • hudební přehrávač
  • velikost

Proti:

• tlačítka po stranách, jež nic nevydží
  • foťák (video)
  • Ne (3)

Přidáno: 23. června 2011 (naposledy upraveno 23. června 2011)

Alena Hutná

Alena Hutná

je vhodný pro mlačí generace ! je jednoduchý a opravdu super moje obě děti ho mají a jsou s ním nad mírú zpokojeni vždy po roce chtějí noví mobyl a když jsem se jich zeptala tak mi řekli že ho jen tak nedají. Můj syn vždy mobili ztrácel ale tenhle už má půl roku a tak dlouho mu žádný mobil nevydržel .Dcera ho má v růžové a syn v modré !! :) opravdu šikovný mobil !

Pro:

• lehký
  • jednoduchý
  • hezké barvi
  • jednoduchý
  • prostě pro nenáročné uživatele

Proti:

• nic jsem za tu dobu co ho mám nenašla !! je prostě věrný mazlíček

Přidáno: 22. června 2011

Hanka

Hanka

Tento mobil mám už 3 roky. je perfektní. Hodně tenký, lehký a má perfektní konstrukci. Líbí se mi tlačítka na boku a zatím se mi nestalo, že by nejely nebo tak. Jen občas chytnu telefon (když není zapnutý) a začne mi to hrát :D Ale jinak.. Na zem mi padá cca 1x týdně a ještě se mu nic nestalo - jen má trošinku ošoupaný rohy ale to není moc vidět. Mám ho už tři roky, takže se mi občas vypne nebo sekne, ale taky hodně blbne baterka (třeba ráno to ukazuje že má vybytou baterku a za chvilku i bez toho, že bych to dala na nabíječku už ji má plnou).Jediný co se mi na mobilu nelíbí je fotoaparát. Jiný 2Mpx foťáky fotí mnohokrát líp. Tento má zaprvé dost blbou kvalitu a než se to uloží (zaostří) tak to trvá asi půl minuty - což je fakt blbý..

Pro:

• konstrukce
  • zvuk
  • přehrávání písniček
  • nerozbíjí se
  • dobře se hrají hry
  • hodně lehký a tenký

• fotoaparát

Přidáno: 3. června 2011

bookman

bookman

Měl jsem ho 2 roky a byl jsem spokojen. Na filmy jsem koukal, písně poslouchal, četl knihy, hrál hry.
Jediné co má nevýhodu jsou boční tlačítka. Během normálního používání se odlouply a i krytka na nabíjení ( ale nic co by v záruce neopravili). Jinak spokojenost a hrozně špatně jsem se s ním loučil....

Pro:

• Vzhled
  • Možnosti, funkce, java
  • Boční tlačítka, displey

Proti:

• Po čase odpadají boční tlačítka
  • Krytka na nabíjení odpadne téže ( běžné používání )

Přidáno: 2. června 2011

Martin

Martin

Parádní telefon

Pro:

• Snad nezničitelný mobil. Už 4x sem ho vykoupal ( 2x v potoce, 1x v kýbli s jarovou vodou a 1x v záhodě ). Na zem padá skoro pořád, nejčastějc na beton. Jediná vada která vznikla tímto zacházením je poškrábaný a lehce prasklý display. Jinak funguje parádně už 3 roky.

• Nic

Přidáno: 5. května 2011

Patrik

Patrik

S tímto mobilem mám dobré zkušenosti a zaujal mne.Na tomto mobilu si zahrajete spoustu skvělých java her a využijete spoustu java aplikaci.Skouknete i nejakej ten filmik,poslechnete hudbu v dobre kvalite a pohodlne si muzete prepnout nebo pozastavit skladbu pomoci postranich hubebnich tlacitek.

Pro:

• Java
  • Design
  • Dobrá kvalita přehrávání Mp3
  • Bluetooth
  • Přehrávání filmů a vašich oblíbených serialu v dobre kvalite

• 2 megapixely fotoaparat

Přidáno: 1. května 2011

Vít Kolacia

pokročilý

Vít Kolacia

kvalitní telefon od nokie, klasicky jednoduché zpracování, dobrá výdrž, poměrně slušná odolnost telefonu - až na zmíněné boční klávesy pro ovládání hudby.

telefon nabízející moc za málo peněz, čímž velmi dobře zaútočil na mladé lidi a řekl bych že to vyšlo.

v současné době spíš dosluhující low end, nicméně stále se s ním dá slušně žít.

mohu doporučit, stejně jako téměř 300 lidí na heuréce :)

Pro:

• slušný telefon pro mladé
  • příjemná cena
  • dobrá výdrž
  • funkční vybavenost

• komplikované složení krytu
  • odlupující se boční multimediální klávesy, přičemž nejdou nacvaknout zpět ani jinak přichytit
  • sporadicky výpadek spojení signálu (možná vada kusu)

Přidáno: 14. dubna 2011

Jonash

začátečník

Jonash

Tuto Nokii mám více jak 2 a čtvrt roku a pořád mi stačí. Spadla mi na zem už tolikrát, a přesto drží pohromadě. Jen na ní nefungují některé novější JAVA hry. Výdrž baterie i po tak dlouhé době pořád skvělá. Na volání, sms, prohlížení netu přes Operu mini, hraní java her a další věci vyhovující.

Pro:

• Počet uložených SMS není nikterak omezen
  • Podpora microSD paměťových karet až do velikosti 4 GB (dnes už sice nic moc, pro nenáročné uživatele však plně vystačující)
  • Přehrávač hudby
  • Cena/kvalita

Proti:

• Bohužel strašně pomalé přetahávání mp3 do telefonu (už využívám klasický MP3 přehrávač)
  • Nelze si do telefonu přenést soubor větší než 999 kb
  • Horší fotoaparát
  • Z důvodu natěsno u sebe posazených tlačítek horší psaní smsek

Přidáno: 13. dubna 2011

zetor007

zetor007

Recenze - Nokia 5310 expres music

Můj názor na Nokii 5310 expres music.

• Ne (5)

Přidáno: 4. dubna 2011

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Jiří Votípka

Mobilní telefony Biz

Jeho parametry mi vyhovovali.

Pro:

• Spolehlivý zatím bez problémů.

Proti:

• Zatím jsem na nic nenarazil.

Přidáno: 29. března 2011

Bejshee

Bejshee

Taková mp4 ze které lze volat,psát SMS,fotit,posílat přes Bluetooth.....
Kvůli malým tlačítkům se velmi špatně píší zprávy.
Tento produkt bych v dnešní době smartphonů asi nedoporučil.
Akorát postraní tlačítka jsou s nějákým speciálním výbrusem.

Pro:

• Postranní hudební tlačítka z hliníku.
  • Jednoduchost.
  • Podporována Java.
  • Vejde se všude.

Proti:

• Relativně špatný zvuk z reproduktorů (i přesto "XpressMusic").
  • Malá tlačítka.
  • Chybí Wi-fi.
  • Nic moc foto.
  • Bez operačního systému.
  • Ne (6)

Přidáno: 19. března 2011

Anonym

Ja ho mam 2 roky a sem snim spokojeny nic nikde nepada jak kazdy pise,jenom mam praskly kryt displeje ale zato si muzu sam protoze mi displejem spadl na kamem,kvalita fotoaparatu je vazne mala ale tak tohle neni mobil na foceni je to express music,hodne zalezi jak snim zachazite pokud vam porad nepada na zem atd. tak z nej nic neupadne.jedine kryt USB ale novy se sezene za 20Kč a vydrzi dalsi 1,5 roku

Pro:

• Vzhled
  • Postranní tlačítka
  • Spolehlivý
  • 3,5mm jack
  • Výdrž baterie
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (9)

Přidáno: 8. března 2011

Kateřina Janečková

Kateřina Janečková

Je to spolehlivý telefon a pro ty lidi, kteří radši klasickou klávesnici. Lákali mně ty boční tlačítká pro ovládání hudebního přehrávače.
Telefon bych ale nedoporučovala, jelikož jeho celý kryt se snadno ničí. Patří spíše k těm levnějším telefonům. Cena kvalitě neodpovídá.

Pro:

• spolehlivý
  • dost rychlý
  • sluchátka s klasickým vstupem
  • baterka vydrží opravdu dlouho

Proti:

• boční tlačítká pro ovládání přehrávače otpadají
  • zadní kryt otpadá
  • fotoaparát nedělá kvalitní fotografie
  • displej z časem vybledne
  • Ne (3)

Přidáno: 27. ledna 2011 (naposledy upraveno 8. března 2011)

Věra Polášková

Věra Polášková

Je nic moc,raději si pořídím lepší a kvalitnější.Přidám víc peněz.Do takového šmejdu bych už nešla.

Pro:

• Tenhle mobil mám už 2 roky.Má vše co má mobil mít,jenom škoda že nepodporuje Wifi připojení.Jinak k němu nemám žádné výhrady.

Proti:

• Displej je snadno zničitelný,já ho mám 2 roky,displej mám prasknutý,a tlačítka se odírají a také praskají.Zadní kryt mám prasknutý.Nedoporučují v žádném případě!!!
  • Ne (11)

Přidáno: 23. ledna 2011

Em

Em

po 2 leté zkušenosti si nemůžu stěžovat. jen se mi začal časem sekat a zadní kryt už nedrží jak by měl, ale to si myslím, že je po 2 letém užívání a nošení v kapse hodně dobrý.

Pro:

• snadné ovládání
  • vhodný jako náhrada za mp3
  • rozměry
  • poměrně dlouhá životnost

Proti:

• paměťová karta max. do 4GB (může se sekat)

Přidáno: 22. ledna 2011

Tento telefon jsem si zakoupila, když jsem rozflákala telefon Nokie 5300. (Nyní jsem tento telefon vyměnila za Samsung Wave 8500, protože jsem chtěla dotykáč)

Proč jsem si ho vybrala?
1) Krásný desing
2) Poměr cena/výkon
3) Malé rozměry
4) Malá hmotnost
5) slot pro pamětové karty micro SD
6) Jednoduchost
7) Přehrávání hudby
Celkově byl na trhu jeden z nejlepších v jeho cenové kategorii. Byla jsem s ním spokojená, velmi mi vyhovovalo uspořádání menu, vytváření složek.
Tento telefon jak je již vidné z názvu je EXPRESS MUSIC, takže oprvadu kvalitní jak pro hudbu tak pro videa.

Proč bych si ho už nikdy nevybrala?
1) Foťák
2) Snadno poničitelný - všude plast
4) Nepodporoval formát mp4
5) Špatné ovládání některých tlačítek
6) Telefon je bez wi-fi
7) uspořádání internetu v mobilu
Tento telefon bych si už nikdy nevybrala kvůli 2MPx foťáku. Ta kvalita fotek, i když byla nastavena na nejvyšší, byla úděsná... A ta doba, po kterou jsem musela čekat než se fotka nahraje!!
TAké nahrávání vide bylo otřesné! KDyž jsem nahrávala pohyb, tak se nahrával sekaně, a barvy, které byly vidět na videu, byly přepálené a divné.
Protože velmi ráda fotím a chci mít stále po ruce kvalitní foťáček - třeba i z mobilu, byl pro mě naprosto nevyhovující.
Také, když vám třeba vyklouzne z ruky, lehce se odře a poničí.
Tlačítka na pravé straně pro hlasitost se velmi špatně ovládají.
Tento telefon nebyl vytviřen na práci s internetem... Protože mu hlavně chybí wi-fi a když se připojíte na internet, zjistíte, že se velmi špatně orientujete...

Tento telefon patří do výborné třídy nedotykových telefonů... Pro ty, kteří rádi posílají SMS, volají a poslouchají hudbu je tento telefon naprosto ideální.

Pro:

• Desing
  • rozměry
  • displej
  • funkce express music
  • propojení s PC

• foťák
  • snadno poničitelný
  • nepodporovaný formát mp4
  • špatné ovládání tlačítek hlasitosti
  • Internet v mobilu
  • bez Wi-fi
  • Ano (11)

Přidáno: 15. ledna 2011

Mel

Mel

Nejsem s ním zrovna dvakrát spokojená ://

Pro:

• -Vzhled
  • -Dobře se píšou SMSky
  • -Baterie vydrží

Proti:

• -Snadno poničitelný displej, tlačítko docela celkově mobil
  • -Fotoaparát je katastrofa ! Kvalita fotky děsná a doba než se to vyfotí !
  • - Nevýhoda boční tlačítka na spuštění hudby, můžete omylem spustit.
  • - Když máte zaplněnou celou 2 GB tak je to zasekaný.
  • - Často nejde fotoaparát musim mobil vypnout a zase zapnout pak už to jde.
  • - podle mě nevhodné uzavírání na USB po čase se utrhne.
  • Ne (3)

Přidáno: 14. ledna 2011 (naposledy upraveno 14. ledna 2011)

Tento telefon jsem měl 1rok. Maximal spokojenost. Předtím jsem měl i 5200 i 5300, ale 5310 je znich nej. Je hodně tenký což u těch předchozích díky výsuvné klávesnici nebylo. Dá sem dát až 4gb. Dobrý fotoaparát trošku mi chyběl blesk. Ale tento telefon je hlavně na muziku a ne na focení. Když mluvíme o muzice tak má parádní reproduktor. Hodně dobrá sluchátka. Cena odpovídá kvalitě.Dobře se drží v ruce. Měl jsem modro-černou verzi ale černo-červená byla taky hodně elegantní. Rozhodně bylo dobré hardwarové tlačítka na bocích. Velmi kvalitně zpracovaný. Dobře posazená tlačítka i když byla vedle sebe namačkaná tak se na nich dobře psalo. Tenhle telefon bych hlavně doporučíl lidem které si chtějí hlavně poslouchat muziku.

Pro:

• Dizajn, Fotoaparát, mp3, velká výdrž baterky. tenkost. ovladatelnost muziky na hardwerových tlačítcích na straně.

• plast
  • Ano (8)

Přidáno: 8. ledna 2011

zuzu

zuzu

Tohjle je nejlepší mobil co jsem kdy měla.Nejvíc mě zaujala mp3(XpressMusic)až 2GB!!!!!!!

Pro:

• design
  • dvě barevná provedení modrá,červená
  • mp3(2GB)

• nic
  • Ano (13)

Přidáno: 6. ledna 2011

Aukro.cz

Pro:

• vše ok
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (3)

Přidáno: 2. ledna 2011

dobra

Pro:

• pisničky

• nic
  • Ne (8)

Přidáno: 30. prosince 2010

Hana Klanicová

...jsem velmi spokojena:-D

Pro:

• ...sqělý:-))
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (5)
  • Ne (8)

Přidáno: 27. prosince 2010

Hanča

Hanča

Mám ho dva roky...nedoporučila bych...ho náročnějším lidem...na volání a sms a pár písniček je fajn jinak určitě ne.

Pro:

• -hezký vzhled
  • -dobrá ovladatelnost (parádně se píšou sms)
  • -pro lidi co milujou hudbu je jako stvořený
  • -dobrá baterie...vydrží...občas nabíjím i jednou za týden

• -seká se
  • -lehce rozbytný
  • -foťák katastrofa
  • -když máte zaplněné 2G...tak to nezvládá
  • -když ho připojíte do PC tak to taky občas nezvládá
  • -po zapínání telefonu se vzpamatovává asi 10 minut..než s ním jze vůbec něco dělat
  • Ano (11)
  • Ne (6)