Recenze Nokia 1800
- Pozitivní (47) |
- Kritické (7) |
- Odborné (1) |
- Video (0)
- vzhledem k tomu ze jsem telefony kupovala pro deti do 10 let veku je plne dostacujici
spokojenost
| Ovládání mobilního telefonu: | jednoduché |
| Výdrž baterie při aktivním používání: | dva dny |
| Hodnotím se jako: | běžný uživatel |
| Kvalita displeje: | dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
s nakupem sem spokojen byl to darek pro babicku a ta je taky spokojena
| Ovládání mobilního telefonu: | jednoduché |
| Kvalita fotografií pořízených telefonem: | dostačující |
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Hodnotím se jako: | běžný uživatel |
| Kvalita displeje: | dostačující |
| Viditelnost displeje na slunci: | špatná |
- hledala jsem mob. telefon vpodstatě pouze pro volání a psaní sms. a tento mobil je krásně přehledný a plně splňuje moje požadavky.
ano, doporučuji ostatním, pokud chtějí přehledný a "jednoduchý" mobil pro volání a psaní sms, přestože patřím ke starší generaci, ihned jsem pochopila, jak mobil funguje, přestože jsem předtím neměla Nokii.
- Jednoduchý telefon pro starší lidi
Telefony značky Nokia mě doposud nezklamaly. Ani v tomto případě nemohu řící nic špatného.
Telefon za tuto cenu je výborný, vzhledem k tomu, že je určen pro staršího člověka, tak je uplně svými funkcemi dostačující.
- jednoduchá obsluha,chtěla jsem jen jednoduchý bez fotoaparátu,splňuje představu i uvedené údaje v nabídce.na telefonování a sms dostačující.
- dobrá cena, kvalitní baterie, radio a další doplňky.
- maličkost - zámek klávesnice, jde o zvyk, trochu těžko jde otevírat zadní kryt přístroje, mám obavu, zda vydrží boční úchyty.
všechny základní funkce přístroj má, u takové cenové relace mě to až překvapilo.
Přidáno: 22. ledna 2011
Nokia 1800 - Mobilzin
Podrobný přehled technických parametrů, obsáhlý slovník pojmů, diskuzní fórum, fotky a videa...
Celá recenze na www.mobilzin.cz