30%Hodnocení produktu: 30%
- Dual SIM
- 2 baterie
- 2 zadní kryty
- nekvalitní konstrukce
- špatně fungující dotykový display
- nefunkční prohlížeč Opera mini (u mého přístroje)
- špatný mikrofon
- špatný fotoaparát
- psaní SMS (bez stylusu téměř nemožné)
- seznam a hledání kontaktů
- značná poruchovost této "značky"
- nekomunikuje s PC
Také jsem se bohužel nechal zlákat tím, že jakože nabízí hodně muziky za malý peníz, ale v praxi je téměř nepoužitelný.
Při telefonování Vás druhá strana špatně slyší díky mizernému mikrofonu. Psaní SMS stojí za prd, dotykový display občas na dotyk ani nereaguje (zejména na okrajích) a bez stylusu je to porod.
Fotoaparát, video, mp3 - mizérie, i v této cenové hladině to konkurence umí lépe. O řazení a hledání v kontaktech raději ani nemluvit.
Rovněž konstrukce přístroje nestojí za nic. Přední část je sice kovová, ale zadní kryt je z docela slabého plastu, navíc řešení jeho demontáže je asi nejhorší, jaké jsem viděl. Jde sice velmi snadno demontovat, ale až do té míry, že se mi zadní kryt několikrát při práci s mobilem sám otevřel. Display je tenký a snadno se promáčkne či rozbije. Pád přístroje i z menší výšky by patrně znamenal zároveň jeho konec, alespoň tak na mne působí.
Snad jediné, co slušně funguje, je TV. Obraz je až překvapivě kvalitní, ale toť bohužel vše. Přepínání mezi programy je velmi pomalé, prog. nelze uspořádat a obraz nelze jakkoliv formátově upravit, takže se občas díváte na "protáhlý ksichty".
Po připojení k PC přes USB kabel se nedělo vůbec nic, přístroj se nehodlal připojit za žádnou cenu.
Připojení k internetu přes WIFI mi nefungovalo, neboť nainstalovaný prohlížeč Opera mini se nechtěl otevřít, vždy se v půlce zasekl a hlásil chybu. Ani výměna přístroje za jiný to nevyřešila, opět stejná chyba, oba přístroje poslány k reklamaci, a já si nechal vrátit peníze. Prodejce si s tímto problémem totiž nevěděl rady a sdělil mi, že mobily této značky jsou velmi poruchové a řeší s nimi mnoho reklamací. "Sekání" mobilu také není vyjímečné, sám jsem to párkrát, byt' jen jako krátkodobý (naštěstí) majitel, měl tu čest zažít. Netroufám si ani typovat, jak se chová třeba v silných mrazech.
Důrazně proto pro výše uvedené tento produkt nedoporučuji. Nyní vlastním Nokii C3-00 a i když nenabízí tolik funkcí, je to úplně o něčem jiném. Neznačkový mobil již nikdy více. Těm, kteří jsou s tímto výrobkem spokojeni a dávají mu 100%, držím všechny palce (i na nohou).
DODATEK 20.1.: zvláštní je, že všichni nespokojenci s tímto mobilním telefonem tady dostávají zápory ke svým recenzím. Je to jistě od nějakého majitele (majitelů) těchto "skvostů,"kteří nedokážou sobě ani druhým přiznat, že holt taky šlápli jednou vedle. Tak ty drzouny, co si dovolují plivat na jejich "investici," musí přece potrestat alespoň kliknutím na "ne". Argumentace typu: "...oni jsou nespokojení, protože s přístrojem vlastně neumějí zacházet" je přinejmenším úsměvná, ne-li přímo hloupá a jistě se tu někde ještě objeví. Recenze, at' negativní či pozitivní, tu nejsou pro ty, kteří tento produkt již vlastní, ale pro potencionální zájemce o něj. To si laskavě uvědomte Vy, kterých se to přímo týká.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (15)
- Ne (7)