Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Motorola VE66

Přidat recenzi

Motorola - výsuvné - Bluetooth - WiFi - Přehrávání MP3 - Fotoaparát - Možnost paměťové karty

Přístroj je určen pro český trh a není blokován pro žádného operátora. Nový, plochý vysouvcí mobilní telefon od Motoroly s hmotností pouhých 121 gramů. Disponuje 5 Mpix fotoaparátem, kterým už uděláte opravdu kvalitní fotografie. O spojení se postará B... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Recenze Motorola VE66

Přidáno: 15. června 2010

Loomp

Loomp

Po zkušenostech s produkty Motorola zachovávám přízeň značce
nemám výhrad, telefon je rychlý, je již tradičně solidně zpracovaný, vše bez problémů funguje, wi-fi, spojení BT s HF v autě (Audi MMI)
mně se používá dobře
ostatním bych tento produkt doporučil
proč ano? .. dodnes mám jeden z prvních V3 (tenkrát za cca 15 tis) a bez problémů stále slouží, v rodině máme Motorol několik a nikdy žádná nepotřebovala servis nebo opravu

Pro:

• Kvalitně zpracovaná konstrukce
  • je rychlý
  • výbava
  • cena
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (7)

Přidáno: 13. ledna 2010

Mike

nováček

Mike

Tento model se Motorole povedl, jedná se o slušně zpracovaný vysouvák, s dobrou funkční výbavou za adekvátní cenu. Nevídané jsou možnosti ekvalizéru zvuku a k tomu navíc různé typy reprodukované hudby, např. hudba ve studiu atd.

Pro:

• Celkem bytelná konstrukce
  • Velmi bohaté možnosti nastavení zvuku
  • Pěkný displej
  • Wi-fi
  • 5 mpx fotoaparát
  • Dobrá klávesnice
  • Widgety
  • FM rádio může hrát i bez připojených sluchátek

Proti:

• Slabší fotoaparát svou kvalitou
  • Nízká výdrž
  • Škoda 3G
  • Ano (9)

Přidáno: 5. ledna 2010

Anonym

Anonym

Jinou značku telefonu už bych si nikdy nekoupila.!

Pro:

• Mám s motorolou už dlouholeté zkušenosti a jen ty nejlepší, už z jeho malé nabídky telefonu je jasné, že dělají telefony kvalitní. Měla jsem motorola L6, která něco opravdu zažila 5let jsem jí měla ale prasknul mi displaj tak jsem si pořídila Motorolu VE66 a jsem nadmíru spokojená, Je rychlý, skvělé je. že i rádio vám hraje bez sluchátek, wifi je bezvadná a neuvěřitelně rychlá, Motorola není nokie je to originální telefon, který něco vydrží a má skvělí vzhed.

Proti:

• Motorola VE66 má sice pětimegapixelový fotoapárát ale fotky nejsou žádný zázrak.
  • Ano (6)

Přidáno: 12. srpna 2009

Motorola VE66 - Vše v jednom

Sebevědomější nápis Motorola pro svůj nový VE66 snad už vymyslet nemohla. Nabízí tento mobilní telefon všechny možné funkce v jednom jedinném 121 gramovém vysouvacím přístroji? Všechny dostupné technologie, vše na nejvyšší úrovni? Celá recenze na motorolafans.cz
  • Ano (11)
  • Ne (2)