Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Motorola V3i

Přidat recenzi

Motorola - véčka - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát - Možnost paměťové karty

Motorola RAZR V3i s ultratenkým tělem, působí skutečně stylově a dokonale. Je vyrobena speciální technologií zpracování kovu a může se tak pochlubit vrcholnou kvalitou materiálu. Telefon s označením "i" doznal od svého předchůdce několika změn. V první ř... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Recenze Motorola V3i

Nejpřínosnější kritická recenze

12 z 15 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

PIXMANII JIŽ NIKDY !!! Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 2. dubna 2011 (naposledy upraveno 2. dubna 2011)

Renata Cichá

Aukro.cz

Stejný telefon jsem již používal - velká spokojenost, proto opět volba této značky a typu.

Pro:

• Elegantní
  • Spolehlivý
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 6. února 2011

petr procházka

petr procházka

je to nej telefon.

Pro:

• velký displej,dobrá cene,pefektní manipulace.

• nic
  • Ne

Přidáno: 30. prosince 2010 (naposledy upraveno 30. prosince 2010)

Pro tento telefon jsem se rozhodla kvůli typu "véčku". Tento mobil se mi zdál elegantní a pro ženu naprosto dokonalý. Babízí pěkný desing, má pevnou konstrukci, takže telefon je dosti bitelný. Za celkem dobrou cenu nabízí základní funkce, které vystačí pro běžné každodenní používání. Nabízí funkce jako bluetooth, hudební přehrávač, kalendář, poznámky, video, fotoaparát apod. Ze začátku baterka vydržela dlouho a všechno bylo OK, ale po vypršení záruky začaly blbnout hovory. Neukazovalo to nepřijaté, výrazně se zhoršil signál, i když ostantí členové rodiny měli pořád stejný apod. Potom začala blbout i baterka, nevydržela nabitá ani den, a pak odešla úplně. Takže pokud si hodláte zakoupit telefon, mohu ho doporučit, ale jsou zde možné i problémy..

Pro:

• celkem dobrá cena
  • bitelný telefon
  • dobrá konstrukce
  • kvalitní
  • hudební přehrávač
  • bluetooth
  • pro běžné používání vystačí
  • základní funkce
  • celkem dobrá cena
  • spíše pro ženy
  • kalendář
  • baterka dlouho vydrží

Proti:

• po ukončení záruky začali blbnout hovory ( nepřijaté to neukazovalo)
  • baterka po roce odešla
  • Ano (1)

Přidáno: 25. prosince 2010

Enochi.Athootita

Enochi.Athootita

RAZR obecně vsází spíše na design než na výbavu. A RAZR V3i je obzvlášť povedený kus. Avšak díky paměťové kartě je i výbava celkem postačující. Výběr z několika vzhledů potěší, navíc, z internetu lze stahovat nové. Java je kvůli tenkosti telefonu horší, pokud chcete nějaké 3D java hry, tak na ně rovnou zapomeňte, telefon postrádá 3D čip. Také nelze nějak třídit fotky a obrázky, vše je shromážděno v jedné složce. Posílání dat do mobilu přes bluetooth je také někdy obtížné, protože bluetooth se automaticky po 20 sekundách vypne. Potěšily různé efekty u fotografií (barvy atd.) a taky vhodně umístěný fotoaparát, kterým jde fotit pomocí vnějšího displeje i při zavřeném telefonu.
Telefon je vhodný hlavně pro ty, kterým jde o styl. Fialová nebo zlatá barva určitě potěší ženy, avšak i muži jistě nepohrdnou atraktivní stříbrným provedením.

Pro:

• krásný design
  • velký dipslej
  • paměťová karta

• automatické vypínaní bluetooth
  • pomalá java

Přidáno: 23. prosince 2010

Ing.Jiří Sedílek

Ing.Jiří Sedílek

PIXMANII JIŽ NIKDY !!!

Proti:

• varuji všechny zájemce před PIXMANII . Nic od nich nekupujte, neváží si zákazníků- je to podvodná firma.Loni jsem si u nich objednal Motorolu V3i s českým menu. Podmínkou dodavatele byla platba předem.Přesto přišel mobil bez českého menu.Když jsem ho chtěl obratem vrátit, trvalo mně 3 měsíce než jsem vykorespondoval formu, jek reklamaci provést.S hrůzou jsem zjistil, že se jedná o francouzskou firmu kterou zastupuje pan Felix. Ani za 9 měsíců nepřišly peníze zpět, nebýt pojišťovny právní ochrany DAS, která mně jako svému pojištěnci nabídla uhradit celou kupní cenu měl bych hovno !!!
  • Proto již pana Felixe nikdy !!!
  • Ano (12)
  • Ne (3)

Přidáno: 3. srpna 2010

dohlib

výborné ovládání, možnost vlastních melogií, MP3, obrázky

Pro:

• S Motorolou V3 a V3i mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti, dobrý poměr cen/kvalita - samozřejmě v současné době

Proti:

• není vodotěsný, leč vydrží hodně

Přidáno: 29. června 2010

MotoBob

MotoBob

Luxusní žiletkový telefon značky Motorola určený spíše pro ženy. Jedná se o tenký Véčkový telefon se slušnou multimediální výbavou.

Pro:

• +Tenký design
  • +Kvalitní konstrukce (hliníkový kryt)
  • +Ohromný displej
  • +Prostorná leptaná klávesnice
  • +Hlasitý reproduktor
  • +Dva displeje
  • +Podpora iTunes

• Ano (5)

Přidáno: 31. ledna 2010

Mike

Mike

Lehce inovovaná verze původního Razru, která přináší navíc slot na paměťové karty, a fotoaparát s vyšším rozlišením. Také procesor je o něco rychlejší. Vše ostatní zůstalo zachováno. Největším záporem telefonu bude bezesporu zastaralé uživatelské prostředí, či celková pomalost telefonu.

Pro:

• Slot na pam. karty
  • Fotoaparát
  • Design

• Fotoaparát fotí bídně
  • Pomalé a zastaralé prostředí

Přidáno: 26. ledna 2010

Hana Štíbrová

Aukro.cz

Plně funkční.Fotodokumentace odpovídá skutečnosti.

Pro:

• Bezproblémová a dobrá spolupráce..Doporučuji
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne

Přidáno: 24. prosince 2009

Petr Neoral

Aukro.cz

velká spokojenost, zatím nemám co vytknout

Pro:

• velký displej, přehledné ovládání, elegantní design
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (1)

Přidáno: 19. listopadu 2009

Martin Lukele

Aukro.cz

produkt splnil moje očekávání,funguje bezchybně,všem doporučuji.

Pro:

• s produktem jsem velice spokojený,prodejce byl velmi seriozní,těším se na další aukci.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (2)

Přidáno: 30. října 2009

Kamila Pavelková

Aukro.cz

Motorola je můj nejoblíbenější telefon a proto jsem neváhala a zakoupila si za velice výhodnou cenu Motorolu V3i Dolce Gabanna!!!

Pro:

• S předmětem jsem velice spokojená,zboží je krásné!!!!!Rychlý a bezproblémový obchod!!
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne (2)

Přidáno: 28. října 2009

Jakub Tyml

Aukro.cz

U tohoto telefonu se často praská vnější sklíčko, stačí se o něco lehce opřít. I flex(kabel v koubu mezi tělem telefonu a displayem) nevyhrží věčně. Jiak jsem již psal, moc mi nesedí ovladáni, ale je to čístě o zvyku. Tento telefon nikoho neurazí a vypadá stále velmi luxusně.

Pro:

• -mobil je velmi elegantní i když už se neprodává (představení 11/2005)
  • -tenký desing
  • -diky stylu '' V '' má velký 2,2'' display a tlačítka
  • -nabíjecí konektor kompatibilní s vetšinou PC (USB mini)
  • -možnost rozšíření paměti s paměťovými kartami microSD

Proti:

• -pro mě nepřehnedné ovládání (asi zálezí na zvyku, požívám jinou značku mobilu)
  • -horší foták bez přisvětlení (1,3Mpx)
  • -absence EDGE

Přidáno: 27. října 2009

Michal Kučera

Aukro.cz

Na Razru zaujme vyjímečný vzhled, i po dlouhodobém používání vypadá velmi dobře - žádná vydřená místa. Připojení přes mini USB podporuje MASS storage, takže se dá na paměťovou kartu ukládat stejně jako na flešku. Výdrž 5 dní na jedno nabití. Fotoaparát je průměrný, za šera hodně zrní. Jedinou nevýhodu bych viděl v uspořádání kontaktů v adresáři. Pokud je k jednomu jménu přiřazeno více telefoních čísel, tak se zobrazí v adresáři jako několik samostatných jmen s jedním číslem.

Pro:

• vzhled, mini USB s nabíjením, podpora Mass storage, velký display

Proti:

• nezvyklé uspořádání kontaktů v adresáři

Přidáno: 23. srpna 2009

Michal

Michal

super mobil vim z vlastni skusenosti

Pro:

• velikost pismen na monitoru
  • tloustka
  • cool desing
  • jednpoduche nastaveni
  • velka vidrznost
  • za dobre penize
  • dobre pasuje do ruky
  • super klavesnice(pro dami fungue i jako zrcatko
  • oboustrani fotoaparat
  • dobre vizvaneci melodie
  • analog a digitalni hodiny
  • podsviceni klavesnice a znaku u v3i
  • u americkych verzi super internet a email od firmi ORANGE
  • dobre barevna provedeni

• pomale bluetooth
  • zoom
  • pri prehravani mp3 nemuzete do fotek a videi

Přidáno: 12. června 2009

Cabo

Cabo

Tento typ mobilu mám,jsem s ním celkem spokojen mám ho druhý rok a zatím bez závady.
Mobil se hodí spíš jako pracovní než na zábavu.
Mp3 sice přehrává,ale pro milovníky her se moc nehodí.
Mobil se lehce ovládá a v kapse vás určitě tlačit nebude :)

Pro:

• Dobrý fotoaparát i video
  • Dobré přehrávání Mp3
  • Jednoduché ovládání

• Malá výdrž baterie
  • Málo her

Přidáno: 19. února 2009

Cetnovak

Cetnovak

Vlastním ji již delší dobu - lze ji přejet autem (praskne jenom displej - lze vyměnit), vzhledem k jeho žiletkovému traru lze dobře házet ( vždy přežil). Je to elegantní telefon a pokud občas vyměníte jeho obal, je stále jako nový.

Pro:

• Placatý-žiletka vhodná do kapsy.

Proti:

• Pořád ho musím hledat - prosím Vás prozvoňte mne, nemůžu najít telefon.
  • Ano (3)

• FM radio

Přidáno: 13. června 2008

Havetinka

Havetinka

Tak tomuto telefonku musím dát plný počet a to hlavně za to jak vypadá přijde mi velmi variabilní , když ho má žen aje s ním elegantní a u muže působí drsně. hrozně se mi líbí jak je tenky.Mam jen malý problémek s ovládáním. Pro mé dlouhé nehtíky tlačítka nejsou ideální , ale i přesto jsem si ho zamilovala. jo a má velmi dobré zoobrazení na fotky.
  • Ne (6)

Přidáno: 11. června 2008

BarteQ

BarteQ

Razr V3i slovy : Fotoaparát 1,3 Mpx, kvalitní zábavní funkce ( javovský Media Player, podpora bluetooth stereo profilu) doplnil i slot pro pamětovou kartu microSD, telefon tedy půjde používat i jako plnohodnotný mp3 přehrávač.

Pro:

• elegantní design
  • kvalitní zpracování

• chybí EDGE
  • vnější pasivní displej
  • slovník iTap (místo T9)
  • Ano (1)
  • Ne (3)

Přidáno: 29. července 2007

Motorola Razr V3i recenze

Motorola Razr V3i je oficiálním nástupcem původního Razru, který před dvěma lety odstartoval novou éru mobilních telefonů. Každý výrobce se od té doby snaží přinášet na trh stále tenčí telefony. Celá recenze na clanky.katalogmob...

Přidáno: 29. července 2007

Motorola Razr V3i naživo: jaká je vylepšená žiletka?

Potkali jsme se s nováčkem. S Razrem V3i, pokračovatelem slavné žiletky. Nabízí fotoaparát s vyšším rozlišením, slot pro paměťové karty a hlasové ovládání bez nutnosti předchozího zaznamenání povelu. Podívejte se na živé snímky! Celá recenze na www.mobilmania.cz

Přidáno: 27. února 2009

Dehet

Dehet

Tento telefon jsem chvilinku měl, ale né v této kanárkově žluté :-) Hrozně se mi líbil design. Když byl na trhu nový, tak to bylo úplně něco jiného, než ostatní telefony. Věc je ta, že tento telefon je sice pěkný , ale pro mě byl silně nepraktický. Telfóny mi často padají.

Pro:

• design
  • veliký displej
  • jednoduché ovládání

• nepraktičnost
  • Ne (6)