jsem s ním velmi spokojená Zobrazit celou recenzi
Motorola Flipout
Motorola - dotykové - Bluetooth - WiFi - GPS modul - 365 hodin - 320 x 240 Telefon je vybavený operačním systémem Google Android 2.1, má 3MPx fotoaparát a dovede se připojit k GPS i Wi-Fi.Jedna část telefonu obsahuje dotykový QVGA displej, druhá QWERTY... více » Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě. |
průměr z 55 hodnocení
64% | (35) | |
22% | (12) | |
6% | (3) | |
4% | (2) | |
5% | (3) |
jsem s ním velmi spokojená Zobrazit celou recenzi
poměr výkon cena a design tenhle tel. jen tak u někoho nenajdete...
mobil splnil to, co jsem požadovala: malý a QWERTY klávesnice, ostatní jsou spíše "kosmetické" vady na kráse, nejde o smartphone, ale prostě "kostičku" do kabelky :-)
gp
Přidáno: 11. června 2011
(Upraveno 11. června 2011)
Překvapivě dobře vybavený prosťáček pro příznivce netradičního designu a originality. Hardwareově vybaven stejně ne-li v něčem lépe, než třeba Motorola Milestone XT720.
Netradiční design je nejen zajímavý, ale i funkční. Hledal jsem telefon pro ženu, něco velice malého, stylového, s barevným krytem a s klávesnicí, ale aby to mělo zároveň Android - (ne každému sedí jen dotykové ovládání). S potřebou příležitostného využití navigace (jen pro zobrazení polohy) a s možností příležitostného hraní třeba Angry Birds. Nic náročného, žádně 3D hry, žádná velká kancelář. Či-li malý displej v mém případě vůbec nevadil, hlavně díky qwerty klávesnici, díky níž není třeba pouřívat tu softwareovou.
Motorola Flipout vybočuje z řady běžných telefonů netradiční otočnou konstrukcí. Recenze telefonu Motorola Flipout se tentokrát podívá především na konstrukci, nechybí ani zhodnocení funkčního obsahu telefonu, zkušební fotky a postřehy. Pokud rádi experimentujete, pak Motorola Flipout je právě pro vás.
Celá recenze na mobilizujeme.cz
lea
Přidáno: 11. března 2012
prostě ho miluju nic ůepšího jsem si koupit nemohla a ž bude nějqakej podobnej tak si ho koupim ale ted do let vůbec nic tak suuuper pozor mam ho uz roky a jeporad jako novej proste ho mocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmoc miluju hihi
Zobrazuji 1 - 10 ze 10 recenzí