Absolutní lowend mobilní telefon - překvapivě lehký a designově povedený Zobrazit celou recenzi
Motorola F3
Motorola - klasické s klávesnicí Jednoduchý, funkční a elegantní – MOTOFONE má funkce, které potřebujete, a na které se můžete spolehnout. A design, po němž toužíte. To všechno za velmi přijatelnou cenu. Miliardy lidí na světě telefonují – a miliardy právě začaly objevovat bezdrátovou te... více » Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě. |
průměr z 67 hodnocení
45% | (30) | |
18% | (12) | |
13% | (9) | |
3% | (2) | |
20% | (14) |
Motorola ve svém levném moblním telefonu použila i zásadní technologii, jako je například displej á la elekronický papír. Díky tomu je telefon schopný být na příjmu téměř 20 dní, a to už může být zásadní rozhodnutí ke koupi. Já bych ho koupil např. své babičce či dědovi. Zobrazit celou recenzi
Konec dobré všechno dobré. Dopadlo to výborně a jsem velice spokojen a to je důležité. RESUME: NAKOUPENA VEC MI DELA RADOST = SPOKOJENOST S PROBEHLOU TRANSAKCI. Bylo také velice příjemné, jak byl prodávající dotupný, kontaktní údaje fungovaly a vzájemná komunikace a tím i důvěra NEBYL ŽÁDNÝ PROBLÉM. POKUD BY NA AUKRU BYLI VŠICHNI TAKOVÍ PRODÁVAJÍCÍ, POTOM SE VELICE TĚŠÍM NA DALŠÍ NÁKUP POPŘÍPADĚ I PRODEJ.
nakup tohoto telefonu byl jeden velky omyl, pokud ho chcete koupit tak si ho predem vyzkousejte...
Puvodne jsem ho kupoval jako nahradni telefon nez se mi muj vrati ze servisu ale po trech dnech jsem nevydrzel a hodil ho do kose...
Stylový, relativně robustní a plochý telefon se slušnou výdrží vhodný zejména pro ty, co potřebují jen volat. K dobru je zde hlasité handsfree a budík.
Pro svoji jednoduchost a velká čísla na displeji je doporučovaný hlavně seniorum, ale pozor - dle mého názoru není ovládání i přes chudou výbavu moc intuitivní(v praxi vyzkoušeno se starším člověkem), takže radši ověřit u konkrétní osoby.
Výborně čitelný displej.
Mám ho asi 3roky a neměnil bych .
Doporučuji pro ty kdo na čtení musí používat brýle.
Tento telefon je čistě pro nenáročné uživatele, a nabízí základní funkce jaký nabízí každý obyčejný telefon a to posílání sms a volání. K tomu základní aplikace jako budík, stopky, kalkulačka. Tenký design vypadá stylově a proto si telefon najde i mnoho příznivců u teenagerů. Kvalitní koupě!! telefon má babička která chtěla telefon do 1000kč a lehce ovladatelný. Vybíral jsem jí ho já a řekl bych že je sním spokojená. Doporučuji!!
sněhulák
Přidáno: 12. června 2009
Koupil jsem ho nový se zárukou 24 měsíců v Tescu za 299,-Kč a dostal jsem k němu výtečný fotbalový míč za který bych dal nejméně pětikilo. I bez toho míče by byl za ty tři stovky super ( výborně čitelný čas ).
Pavel
Přidáno: 9. června 2009
Mě se tento telefon líbí. Volání, SMS, a budík zcela dostačuje. Jenom si vzpomeňte jaké f-ce potřebujete? A nesmyslné focení blbostí do toho nepočítete:-) Akorát jej nemohu sehnat za avizovaných "do" 700,- Kč.
Motorola Fone F3 neboli Motofone je unikátní telefon. Spojuje v sobě moderní trendy a úplně základní funkční nabídku. 2× video!
Celá recenze na www.mobilmania.czTak to je teda špica mobilních telefonu nejnižší a levné třídy. Technologie "papírového" displeje která byla u toho Motofonu použita je opravdouvou novinkou a dá se říc že se bude dobře vyvíjet. Opravdu skoro žádné funkce, ale za to velmi snadný a extrémně lehký design.
Podľa tohto štýlového mobilu by som ani nedhadoval takú malú cenu, ale design nieje všetko, čo je potrebné na mobil. Veľmi veľký mínus pre tento mobil je, že nemá fotoaparát, čo je už v každom modernom mobile. Čo sa týka hudby, nemá ani vyzvánanie mp3. Ešte horšie je že nemá ani bluetooth, čo je dnes už veľmi používaná funkcia v mobile. Tkže celkovo sa to hodí pre ľudí, ktorým stačí mobil na telefonovanie a písanie SMS.
Skvělý mobil pro nenáročné uživatele. Sice má černobílý displej, ale to nevadí, protože díky němu vydrží dlouhou dobu. Motoroly mám celkově rád a díky tomu u mě boduje i tento nenáročný mobil. Má i hlasové ovládání v menu a je česky. Je velice tenký a dobře se drží. Navíc je lehký.
Je to prapodivné, ale tomu telefonu se dá dát jedině pět hvězdiček. Člověk od něho totiž má tak malé očekávání, že je prostě splní :)
Každopádně neodolatelná šance mít mobilní telefon, který má jen jednu barvu - opravud. To na Heuréce bezesporu založí zcela novou kategorii mobilních telefonů a je to o 15 999 999 barev míň než moderní telefony :)
Celá recenze na www.mobilmania.czZobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí