Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Motorola F3

Přidat recenzi

Motorola - klasické s klávesnicí

Jednoduchý, funkční a elegantní – MOTOFONE má funkce, které potřebujete, a na které se můžete spolehnout. A design, po němž toužíte. To všechno za velmi přijatelnou cenu. Miliardy lidí na světě telefonují – a miliardy právě začaly objevovat bezdrátovou te... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

20% (14)

Doporučení od zákazníků

1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(11 z 11 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Absolutní lowend mobilní telefon - překvapivě lehký a designově povedený Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(7 z 11 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Motorola ve svém levném moblním telefonu použila i zásadní technologii, jako je například displej á la elekronický papír. Díky tomu je telefon schopný být na příjmu téměř 20 dní, a to už může být zásadní rozhodnutí ke koupi. Já bych ho koupil např. své babičce či dědovi. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Motorola F3

paja

paja

Přidáno: 30. listopadu 2011

Nedoporučuje produkt
  • slovně komentuje,kterou klávesu mačkáte,to je výhoda,když špatně vidíte,jediná
  • VŠECHNO,PROSTĚ NEFUNGUJE,stále se kazil,někjolikrát vyměněn v záruce za nový,přestro nefungoval déle než 2 měsíce...

špatná koupě

ivan sipek

Přidáno: 25. září 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• Vše proběhlo k mé spokojenosti.
  • Drobné a zároveň prozaicky jednoduché komplikace, které přináší běžný život.

Konec dobré všechno dobré. Dopadlo to výborně a jsem velice spokojen a to je důležité. RESUME: NAKOUPENA VEC MI DELA RADOST = SPOKOJENOST S PROBEHLOU TRANSAKCI. Bylo také velice příjemné, jak byl prodávající dotupný, kontaktní údaje fungovaly a vzájemná komunikace a tím i důvěra NEBYL ŽÁDNÝ PROBLÉM. POKUD BY NA AUKRU BYLI VŠICHNI TAKOVÍ PRODÁVAJÍCÍ, POTOM SE VELICE TĚŠÍM NA DALŠÍ NÁKUP POPŘÍPADĚ I PRODEJ.

Davander

Přidáno: 13. srpna 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Dobra komunikace, zbozi prislo v poradku, nebyl problem...

Jakub

Přidáno: 13. června 2010

(Upraveno 13. června 2010)

• cena
  • nepouzitelny mobil, priserny display, nemoznost napsat/precist normalne sms, baterie nevydrzi

nakup tohoto telefonu byl jeden velky omyl, pokud ho chcete koupit tak si ho predem vyzkousejte...

Puvodne jsem ho kupoval jako nahradni telefon nez se mi muj vrati ze servisu ale po trech dnech jsem nevydrzel a hodil ho do kose...

Přidáno: 24. března 2010

• prakticke

• Ne (1)

Marek Zrna

Přidáno: 25. ledna 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Jednoduchý, velmi plochý- 9mm, velké znaky (pro hůře vidící), slušná výdrž- v praxi jsem dosáhl 4-7 dní(může se výrazně lišit-záleží od kusu a použití), levný (100-600Kč leden/2010), hlasová nápověda v českém jazyce v hlavní nabídce. Nečekejte ale, že telef. s Vámi vede rozhovor :-) V hlavní nabídce oznamuje např: číst zprávu, napsat zprávu, nastavení, atd.- pro někoho to může být užitečné, ale dá se to také vypnout.
  • Negrafický displej = sms na jeden řádek, zvláštní ovládání odlišné od zavedených standartů, ovšem milovníkům Motorol zvláštní asi připadat nebude, chudá výbava,
  • u některých kusů přestává po čase svítit indikátor nabití a úroveň signálu v pohotovostním stavu-nevím čím to je, ze servisem nekonzultováno, ale příliš to nevadí.

Stylový, relativně robustní a plochý telefon se slušnou výdrží vhodný zejména pro ty, co potřebují jen volat. K dobru je zde hlasité handsfree a budík.
Pro svoji jednoduchost a velká čísla na displeji je doporučovaný hlavně seniorum, ale pozor - dle mého názoru není ovládání i přes chudou výbavu moc intuitivní(v praxi vyzkoušeno se starším člověkem), takže radši ověřit u konkrétní osoby.

• Ano (2)
  • Ne (3)

Majkl

Přidáno: 23. ledna 2010

• Výdrž baterie, cena.
  • Display.

Je to mobil pro nenáročné, ale né pro starší lidi. Ty by s ním měli větší problémy než třeba s Nokií 3310.

Přidáno: 21. ledna 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Telefon pro starší lidi, velká písmena a hlavně na sluníčku je velmi dobře čitelný displej, což u barevných obrazových displejů na sluníčku nevidíte nic. Velmi tenký telefon který v kapse nepřekáží.

Výborně čitelný displej.

Mám ho asi 3roky a neměnil bych .

Doporučuji pro ty kdo na čtení musí používat brýle.

• Ano (3)
Laki

Laki

Přidáno: 12. ledna 2010

• Telefon vhodný pro nenáročné uživatele
  • Pěkný tenký design
  • Kvalitní materiály

Tento telefon je čistě pro nenáročné uživatele, a nabízí základní funkce jaký nabízí každý obyčejný telefon a to posílání sms a volání. K tomu základní aplikace jako budík, stopky, kalkulačka. Tenký design vypadá stylově a proto si telefon najde i mnoho příznivců u teenagerů. Kvalitní koupě!! telefon má babička která chtěla telefon do 1000kč a lehce ovladatelný. Vybíral jsem jí ho já a řekl bych že je sním spokojená. Doporučuji!!

Angee

Angee

Přidáno: 9. ledna 2010

Jeto dobrý mobil a ma desing to je dobry normalni mobyl na zavolani neblbne a je stale fukcni

Michael

Michael

Přidáno: 26. listopadu 2009

• V jednoduchosti je spolehlivost, ve spolehlivosti je kvalita.

Telefon jsem dostal od kamarádky, zcela zdarma, neboť při stěhování ztratila nabíječku. Pro odzkoušení jsem si nabíječku vypůjčil od kamaráda.

viktormoto

Přidáno: 12. listopadu 2009

• jednoduchost, dlouhá výdrž
  • mohla by být ještě svítilna led

jednoduchý mobil pro seniory

pitr

Přidáno: 27. října 2009

Zakoupeno v Aukro.cz

• Jako záložní telefon v případě nutné nouze je velice vyhovující.Výdrž baterije bylo až 7dni v pohotovosním stavu nebo přes měsíc ve vypnutém.
  • Nevyhovující zobrazování sms zpráv

Vhodný pro rodiče s dětmi,kde se dítě naučí základnímu používání mob.telefonu

Přidáno: 27. října 2009

Zakoupeno v Aukro.cz

• Levný,unikátní display,hlasová nápověda,budík.
  • Pouze mono display,obtížné psaní SMS,jen základní funkce

Levný mobil pro všechny kteří potřebují pouze telefonovat a nepožadují jiné než základní funkce.

sněhulák

sněhulák

Přidáno: 12. června 2009

• Velký výborně čitelný čas na displeji
  • za ty peníze (tj.299,- i s míčem ) NIC !!!

Koupil jsem ho nový se zárukou 24 měsíců v Tescu za 299,-Kč a dostal jsem k němu výtečný fotbalový míč za který bych dal nejméně pětikilo. I bez toho míče by byl za ty tři stovky super ( výborně čitelný čas ).

Pavel

Pavel

Přidáno: 9. června 2009

• Cena, výdrž baterie.
  • Nedostupnost za solidní peníz

Mě se tento telefon líbí. Volání, SMS, a budík zcela dostačuje. Jenom si vzpomeňte jaké f-ce potřebujete? A nesmyslné focení blbostí do toho nepočítete:-) Akorát jej nemohu sehnat za avizovaných "do" 700,- Kč.

• Ano (5)
buketka

buketka

Přidáno: 30. března 2009

co ste se vsichni zbláznili ?????? to je ten nejhorsí mobil na svete!!!! je na nem uplne prd!!!

• Ano (6)
  • Ne (16)

www.mobilmania.cz

Přidáno: 2. listopadu 2008

Motofone: superlevný unikát (test)

Motorola Fone F3 neboli Motofone je unikátní telefon. Spojuje v sobě moderní trendy a úplně základní funkční nabídku. 2× video!

Celá recenze na www.mobilmania.cz
BarteQ

BarteQ

Přidáno: 16. června 2008

• nová technologie papírového displeje
  • lehký

Tak to je teda špica mobilních telefonu nejnižší a levné třídy. Technologie "papírového" displeje která byla u toho Motofonu použita je opravdouvou novinkou a dá se říc že se bude dobře vyvíjet. Opravdu skoro žádné funkce, ale za to velmi snadný a extrémně lehký design.

• Ano (4)

• Cena
  • Nemá fotoaparát
  • Nemá mp3
  • Bluetooth

Podľa tohto štýlového mobilu by som ani nedhadoval takú malú cenu, ale design nieje všetko, čo je potrebné na mobil. Veľmi veľký mínus pre tento mobil je, že nemá fotoaparát, čo je už v každom modernom mobile. Čo sa týka hudby, nemá ani vyzvánanie mp3. Ešte horšie je že nemá ani bluetooth, čo je dnes už veľmi používaná funkcia v mobile. Tkže celkovo sa to hodí pre ľudí, ktorým stačí mobil na telefonovanie a písanie SMS.

• Ano (3)

Přidáno: 22. května 2008

• Výdrž
  • čeština
  • cena
  • snad jen černobílý displej:-)

Skvělý mobil pro nenáročné uživatele. Sice má černobílý displej, ale to nevadí, protože díky němu vydrží dlouhou dobu. Motoroly mám celkově rád a díky tomu u mě boduje i tento nenáročný mobil. Má i hlasové ovládání v menu a je česky. Je velice tenký a dobře se drží. Navíc je lehký.

PavelM

PavelM

Přidáno: 21. května 2008

• super lehký a řekl bych i odolný
  • nebudete se o něho bát v hospodě
  • jako primární telefon určitě nestačí
  • omezení krystalového dipleje je opravdu maximální - znaky často nejdou moc rozpoznat :)

Je to prapodivné, ale tomu telefonu se dá dát jedině pět hvězdiček. Člověk od něho totiž má tak malé očekávání, že je prostě splní :)

Každopádně neodolatelná šance mít mobilní telefon, který má jen jednu barvu - opravud. To na Heuréce bezesporu založí zcela novou kategorii mobilních telefonů a je to o 15 999 999 barev míň než moderní telefony :)

Ondřej Čech

Ondřej Čech

Přidáno: 21. května 2008

• Váha - 68g
  • Pevný kryt
  • Velká výdrž
  • Dokonalá viditelnost na přímém slunci
  • Přkvapivě kvalitní přenos hlasu
  • Menu prakticky neexistuje
  • Budík není opakovaný

Absolutní lowend mobilní telefon - překvapivě lehký a designově povedený

• Ano (11)

www.mobilmania.cz

Přidáno: 29. července 2007

Motofone: superlevný unikát (test)

Celá recenze na www.mobilmania.cz

Zobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí