Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Mivvy Dual

Přidat recenzi

Mivvy - véčka - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Technické specifikace: hlavní SIM karta pracoju ve třech pásmech GSM (900/1800/1900 MHz) a zvládá i datové přenosy GPRS. Druhá karta SIM slouží pouze pro telefonování... více »

Kde koupit

Všechny recenze Mivvy Dual

Zdenka Sekyrova

Zdenka Sekyrova

Přidáno: 17. února 2012

(Upraveno 18. února 2012)

Doporučuje produkt
  • dve sim karty

Vecko se mi libi a nechci nosit dva telefony a mam zajem ho koupit.Sekyrova.

Vlaďka Dina

Přidáno: 7. července 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• Výhoda je jednoznačně použití na dvě SIM a nízká cena
  • Rozhodla jsem se pro něj : použití Dual,cena,design
  • málo funkcí
  • špatný foťák

Jednoznačně výhoda v používání jednoho přístroje na dvě SIM (dva operátory).
Minus je velmi malé možnosti, např.vkládání melodií a fotek ke kontaktům, nelze použít místo fotoaparátu- nekvalitní foto.
Příště nehledět jen na použití Dual, ale i kvalitu přístroje.
Ale cena vcelku odpovídá kvalitě.

Radim

Radim

Přidáno: 29. listopadu 2010

• umí všechno co potřebuji od telefonu
  • malá kapacita baterie

jsem sním velice spokojen

• Ano (5)

Libor

Přidáno: 28. listopadu 2010

• Cena, užitná hodnota
  • opotřebení, ale vzhledem k ceně přiměřené

Za tu cenu mi vyhovuje

Míla

Míla

Přidáno: 3. srpna 2010

(Upraveno 3. srpna 2010)

• Proti a zásadně

Mám ho z Tesca za 999 Kč.Telefon je ale spíš na hraní pro děti,nespolehlivý,vypadává signál,nejdou dvě SIMkarty-asi se to vzájemě ruší,musim mít v telefonu jen jednu,jinak se nedá telefonovat.Na Tmobil nejde vůbec,nechytá signál.Neopravitelný,už mi ho spravovali x krát a vždycky výsledek 0.

• Ne (2)

Přidáno: 22. června 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Malý, mnoho funkcí,dual sim současně na příjmu
  • nic

Dual simm,zkušenosti dobré,výrobek mohu doporučit,jednoduchá manipulace

Jiří Šafránek

Přidáno: 10. června 2010

• - Výborné zpracování,
  • - skvělý zvuk i display.
  • - krásné podsvícení tlačítek,
  • - plasty drží, nevržou,
  • - výhoda 2. displaye.
  • - možnost paměťových karet a 2 simkaret zároveň!!!
  • Nový firmware přehrají jen v servisu, nikoliv sám doma u PC.

Kdo používá dva mobily a má jich plnou kapsu nebo kabelku, tak určitě doporučuji tuto levnou a kvalitní variantu. Když prodáte oba telefony a koupíte jeden Mivvy dual, tak Vám zbydou peníze a ještě máte jen jeden přístroj.

Přidáno: 24. května 2010

(Upraveno 24. května 2010)

t

• Ne (3)

Petr

Přidáno: 29. listopadu 2009

Zakoupeno v Aukro.cz

• Jedna se o produkt dobreho vyrobce ale u některých funkcí je trošku slabši ale jinak se jedna o dobry mobilní přistroj.

Jedna se o dobry přistroj.

• Ano (2)

Přidáno: 14. listopadu 2009

• menstruační kalendář
  • Měl jsem ho a nedoporučuji. Poměrně malá písmena, těžký a měl také nějaké technické problémy

Ne

• Ano (3)
  • Ne (2)

pcworld.cz

Přidáno: 3. července 2009

Třikrát telefon pro dvě SIM karty = mivvy

Mobilní telefony mivvy se zákazníkům představily už před dvěma lety, kdy se na trhu objevil mivvy dual, první telefon vybavený technologií True Dual SIM. Dnes se představují hned tři nové modely, které umožňují používat současně dvě sim karty.

Celá recenze na pcworld.cz
x.centrik

x.centrik

Přidáno: 19. ledna 2009

Mám tento telefon již 1,5 roku. Super, perfektní, výborné - nemusím tahat dva telefony v kapse (soukromý a služební).Dobré je, že jedete na jeden telef.seznam a pouze vybíráte, na kterou SIM budete volat, či psát. Ovládání je jednoduché, display celkem dobrý a přehledný. Telefon je poměrně malý, když vezmete v úvahu že jsou vlastně 2.Otvírání po 1,5 roce užívání nijak neutrpělo. ALE!!! Sem tam se stane, že se při hovoru vypne(i když je nabitá baterie), občas jakoby zatuhne - stav, kdy s ním neuděláte nic než VYPNOUT! Taky odeslaná SMS nemá stand.160 znaků. SMS se dělí po asi 100 znacích, což je mazec, než na to přijdete. Pokud to vypínání a zatuhnutí je problém jen jednoho (mého) kusu - chválím. Pokud je to problém všech přístrojů - nebrat.

Vinchenzo

Vinchenzo

Přidáno: 8. června 2008

Designovo mi tento mobil pride strašne odporný, tá farba a vzhľad mi prídu veľmi škaredé, preto by som si ho nekúpil. Po druhej stránke sa tento mobil vyznačuje Dual režimom, prepínaním sa medzi dvoma SIM kartami, čim sa zlepší komunikácia medzi vami a vašími priateľmi. Na moj vkus má veľmi malý TFT displej, iste je to neprehľadné čítať ho. Fotoaparát ma rozlíšenie 1.3 Mpix čo tiež už dnes nieje nič moc. Cena vyzerá celkom priaznivo.

• Ano (3)
  • Ne (5)
BarteQ

BarteQ

Přidáno: 8. června 2008

Pokud sledujete modní trendy nebo se pídíte po špičkových datových technoligií, Mivvy Dual pro vás není. Ale jestli už vás štve, že po kapsách stále taháte dva telefony, zbystřete. Díky Mivvy Dual už nebudete muste. Cena 5899 Kč je sice na takto vybavený mobil možná vysoká, jenže v případě mivvy dostáváte vlastně telefony dva ... A to už je hodně zajímavá nabídka.

• Ne (3)
Tom

Tom

Přidáno: 4. června 2008

• Jednotná správa kontaktů.
  • Profily.
  • Správa SMS.
  • Neexistence synchronizace kalendáře a kontaktů.
  • Velice malý font se špatně čte a nelze jej zvětšit. GPRS (a s tím spojený např. banking) pouze na Master SIM.
  • Velice špatná sluchátka s mikrofonem, v autě prakticky nepoužitelné, slabý výkon.

Zbytečná investice

Zobrazuji 1 - 15 ze 15 recenzí