90%Hodnocení produktu: 90%
Doporučuje produkt
- 3D fotky a videa vypadají opravdu hezky
- 3D youtube kanál, 3D videa se dají stahovat do telefonu
- v telefonu jsou nainstalovány tři (obvykle placené) hry od Gameloftu, s možností hrát ve 2D i ve 3D
- dvoujádrový procesor = plynulý běh her a aplikací
- design a konstrukce
- poměrně kvalitní přední kamera pro videohovory
- dva reproduktory, z toho jeden hlasitý (i v hlučném prostředí)
- při přepnutí do 3D režimu výrazně poklesne rozlišení displeje
- hmotnost 168g je vysoce nadprůměrná
- pro někoho je telefon tak velký, že je neovladatelný jednou rukou
- některé lidi začnou z 3D obrazu po pár minutách bolet oči, někteří lidé 3D efekt ani nevidí - před koupí doporučuji otestovat
- výdrž baterie - při hraní her je možné telefon vybít i po nekolika hodinách
Telefon jsem koupil po nepříliš dobré zkušenosti s LG Optimus Chic. 600Mhz procesor rozhodně nestačil pro plynulý chod i méně graficky náročných her, o těch náročnějších ani nemluvím. Na tomto telefonu mě zaujaly dvě veci: první byl 3D displej a fotoaparát. Jako nadšenec v 3D technologiích jsem o telefonu začal uvažovat. Druhá věc, která mě zaujala, byla Tri-Dual architektura = telefon má dvoujádrový procesor, od každého jádra vedou dvě vlákna do RAM paměti, taktéž rozdělené na dvě části. To všechno zajišťuje plynulý chod naprosté většiny her a aplikací.
Pokud nepočítám GTA III, která není s telefonem kompatibilní, nenašel jsem zatím jedinou hru, se kterou by měl telefon problémy. Stejně plynulé je i skrolování v internetovém prohlížeči.
Tento telefon je prostě a jednoduše špičkový. Před zakoupením však otestujte, jak na vás působí 3D obraz. Mě osobně nedělá problém ho sledovat i delší dobu, reakce ostatních lidí však ukazují, že na každého působí jinak.
| Ovládání mobilního telefonu: |
| Kvalita displeje: |
dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: |
průměrná |
- Je tato recenze užitečná?
- Ano
- Ne