Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

LG KM900 Arena

Přidat recenzi

LG - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

INTUITIVNÍ Snadno ovladatelné virtuální 3D menu nabízí pohodlné vertikální i horizontální listování v kontaktech, zprávách nebo multimediálních souborech. Práce s položkami... více »

» Kde koupit

od 3 690 Kč

Hlídat cenu

Recenze LG KM900 Arena

Nejpřínosnější pozitivní recenze

57 z 70 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Koupil jsem si ho včera a jsem maximalne spokojen. Má úžasný funkce. Je lehký, praktický, nenáročný na ovládání apod. Je zkrátka výborný až na výdrž baterie. Ta by mohla vydržet víc. Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

78 z 102 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Jsem na mateřské dovolené, takže svůj LG opravdu nevystavuji nejrůznějším nedobrým vlivům. Můj telefon stejně jako má malá dcera není vystaven dešti, nesportuji s ním, neberu si ho do koupelny při koupání, prostě je jako v bavlnce... Po ani ne roce se seká, vypíná, nefunguje tlačítko zamykání, zhorš... Zobrazit celou recenzi

Přidáno: včera, 14:11

Berry

Berry

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Tento telefon je přesná demonstrace toho, že už si nikdy nezakoupím telefon od značky která vyrábí i pračky! Chvílemi jsem se bá aby se mi nezačal z baterky sypat prací prášek. Baterie měla žalostnou výdrž, zasekaný byl jak špalek na štípání dřeva a i celkový vzhled je otřesný. Pro míusáky, nejsem fanda iPhone, ale tohle mi vzhledem velmi připomíná iPhone v pouzdře... prostě katastrofa... Od této zkušenosti si zakoupím jen telefon od značky, která vyrábí čistě jen telefony případně jiná multimediální a podobná zařízení jako jsou navigace, tablety, PDA a podobně. Nedoporučuji tuto značku, nekoukejte jen na cenu! Sám si za to škubu vlasy.

Pro:

• Nic

• Vše

Přidáno: 11. ledna 2012

Hana Jansová

Hana Jansová

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Tento telefon jsem si vybrala pro množství funkcí, které má. Ovšem velice brzy jsem zjistila, jakou chybu jsem udělala. A to přesně po 2 měsícich, kdy mi přišla faktura na 14000,- za připojení za internet a volání. Reklamace samozřejmě nebyla uznána. Na druhou stranu musím říct, že když "se" rozhodne, že bude fungovat, tak funguje skvěle. Je to telefon s vlastní inteligencí :-(. Tento telefon není vhodný pro choleriky!!

Pro:

• Mnoho přínosných funkcí - wifi, bluetooth, kvalitní fotoaparát, videokamera, FM rádio, záznam hlasu, ...

• Neustále se zasekává
  • Občas nefunguje budík
  • Občas nefunguje zamykací tlačítko
  • Rychle se vybíjí
  • Vypíná se
  • Sám vytáčí a volá, což většinou zjistíte až při vyúčtování
  • Samovolně bez důvodu zvoní nebo se připojuje na internet
  • Ano (6)
  • Ne (4)

Přidáno: 27. prosince 2011 (naposledy upraveno 27. prosince 2011)

paseracek

Mohu všem doporučit

Pro:

• Velice dobrá spolupráce
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (2)

Přidáno: 13. prosince 2011

Jerry Oneida

Jerry Oneida

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Telefon jsem koupil v bazaru za 2.700,-Kč a jsem s ním po dvouletém používání maximálně spokojený! Na displayi přes několikeré pády na zem, o zeď nebo do kovových součástek v práci není ani známka jakéhokoliv škrábnutí. Barvy jsou velmi věrné a jasné. I když mám silné prsty, ovládá se mi dobře. Ovládání je velmi dobře uživatelsky provedeno, využil jsem možnosti si menu na každé ze čtyř stran přizpůsobit, zamykání klávesnice lehkým stlačením tlačítka off-on je šikovné, ale i když ho nepoužiji, tak s přechodem do úsporného režimu, kdy obrazovka zčerná není možno omylem zapnout kteroukoliv funkci. Uvedení do provozního režimu se provádí opět lehkým stlačením tlačítka off-on. Velmi příjemně mě překvapila kvalita videozáznamu, který lze přehrávat přes celou 22" obrazovku počítače. Poslech muziky přes přiložená sluchátka je velmi dobrý, sluchátka jsou srovnatelná s KOSS. Díky 3.5mm jacku lze sice použít jakákoliv kvalitní sluchátka, ale ta, která jsou součástí balení plně vyhovují. 8 GB vnitřní paměti je pro mne plně dostačující. I když mám ještě 2GB MicroSD, zatím jsem ji nevyužil. Připojení k PC pomocí LG PC Suite III mi vyhovuje, a to jak pro přenos souborů, fotografií a videí, tak i pro zálohování dat. Závěrem musím říci, že když srovnám poměr cena/výkon, tak musím tento telefon hodnotit velmi vysoko. Je škoda, že nelze sehnat silnější baterii, optimální bych viděl 1500 mAh.

Pro:

• - Cena
  • - Extrémně odolný display
  • - Ovládání
  • - Optika Schneider-Kreuznach
  • - Video HQ Dolby mobile
  • - Velmi slušná sluchátka s 3.5 mm jackem
  • - Celokovové tělo

Přidáno: 11. prosince 2011

Tomáš

Tomáš

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
prostě paráda...nejde si stěžovat mám ho 2 roky a vůbec nic :-))))

Pro:

• -wifi
  • -foťak
  • -pamět

• nic

Přidáno: 3. prosince 2011

Ondra Bendl

Ondra Bendl

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Nekvalitní telefon, nedoporučuji - je pomalý, zasekává se, je třeba jej často restartovat...

Pro:

• Wifi
  • Fotoaparát

Proti:

• Zasekává se, vypadává mu signál, slabá výdrž baterie, zamrzá, občas neodesílá a nepřijímá sms, často je třeba restart...

Přidáno: 1. prosince 2011

STEACEK

STEACEK

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
UZ NIKDY SI NIC OD TETO FIRMI NEKOUPIM FUJ BYL TO VELKYYYYYYYYYYYYY ULET LIDI NEKUPUJTETO JE TO KRAMMMMMMMMMMMMMMM A SOU TO VYHOZENE PENIZE

Pro:

• NICCCCCCCCCCCCCC

• BATERIE , PC NEKOMNYKUJE ,SEKASE, NIC TAM NEFUNGJE TAK JAK MA
  • Ano (11)

Přidáno: 28. listopadu 2011

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Doporučila bych ho všem, ale musíte si doma přehrát software, který je k dispozici na internetu zdarma. Potom mobil funguje tak jak má. Má vše co člověk potřebuje. Mám ho 2 roky a jsem spokojená i když nejsem příznivcem značky LG.

Pro:

• Velká vnitřní paměť, foťák, wifi a další.

Proti:

• Seká se, ale není problém přehrát software a potom jede tak jak má.

Přidáno: 23. listopadu 2011

Marina

Marina

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Telefon jsem měla asi dva měsíce a začal problikávat vypínat se a nakonec odešel reprák a telefon byl hluchý. Reklamovala jsem jej, telefon opravili, ale nevydržel ani měsíc. Postupně začal odcházet dotykový displej, nešlo psát zprávy, sekal se. Znovu jsem telefon reklamovala, ale vrátili mi jej že utrpěl velkou ránu a proto prý nefunguje. Telefon mi však nikdy nespadl! Nikomu bych tento krám nedoporučila

Pro:

• dobrý foťák
  • příjemný vzhled¨
  • wifi

• vše ostatní

Přidáno: 14. listopadu 2011

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
měl jsem skoro 2 roky a už druhej den jsem byl nespokojenej a znám víc lidí co ho měli a nikdo nebyl spokojenej, hold lg neumí vyrábět mobily

Proti:

• nedoporučuju, seká se , hodně softwerových vad, vnitřní pamět je sice 8 giga , ale stačí zaplnit polovinu a je to děsně pomalý

Přidáno: 1. listopadu 2011

eda

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
dobrý foťák a kamera, dostatečná paměť, mp3, video,rádio, internet ..

Pro:

• výkon, cena

• snad jen výdrž
  • Ne (3)

Přidáno: 4. října 2011 (naposledy upraveno 5. října 2011)

Katiseek

Katiseek

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Kamarádka si ho koupila a má ho už 2 roky a pořad funguje! ;) Jen se někdy zasekáva ale stačí vyndat baterii...:D Teď jsem si ho koupila já a jsem zpokojená! :D

Pro:

• Foťák,Vnitřní foťák(např. pro video hovory ale jde i přes něho fotit,automatické ostření,blesk, velká paměť,wi-fi

Proti:

• Občas se zasekáva...Nic víc ;)

Přidáno: 28. září 2011

Makyn

Makyn

Mobil mám něco přes rok, seká se nejdou mi přijímat hovory (Občas ano) baterie nevydrží dlouho, někdy nereaguje když na něj 'kliknu' prostě děs.
Znovu bych si po této zkušenosti mobil od LG nekoupila.

Pro:

• Ze začátku funguje perfektně
  • Pěkně udělané menu
  • Sim karta je vedle baterie - lepší přístup
  • Vnitřní fotoaparát

• Seká se
  • Nejdou přijímat hovory
  • Při natáčení videa nejsou skoro slyšet zvuky
  • Budík někdy nezvoní
  • Psaní sms je obtížnější
  • Ano (9)

Přidáno: 23. září 2011

Petr

Jestli Vám můžu dobře poradit, tak ani neuvažujte nad koupí tohoto telefonu. Jsem asi přes rok jeho majitelem a mám s ním hlavně ty špatné zkušenosti. NIKDY VÍC VÝROBEK OD LG !!! Začnu hned konstrukcí; zadní kryt dostatečně nepřiléhá a vrže. Telefon je pomalý, seká se, samovolně se restaruje i vypíná i když je plně nabitý. 2 krát z 5 když mi někdo volá, tak se objeví černý displej a hovor nejde přijmout, ani odmítnout a telefon pořád zvoní...to mě dokáže nejvíc vytočit !!! GPS nepoužitelná, ta je tam asi jen pro parádu. Aplikace : prachbídné, stáhl jsem skoro všechny, které byly dostupné z oficiálních stránek LG a na prstu jedné ruky bych napočítal ty lepší (snaptu). Shrnul bych to tak, že telefon má hezkou slupku ( barvy, menu, rozlišení) ,ale to co je pod tím, vše je mizerné a takove nedotažené...Už se nemůžu dočkat až mi přijde HTC Desire S a tuhle šunku dám do smetí.

Pro:

• Hezky uspořádaný
  • Lehce ovladatelný
  • Vnitřní paměť
  • Fotoaparát
  • Wi- fi

• Rychlost
  • Seká se
  • Vypíná se i restartuje bez mého přičinění
  • Plno fcí je nepoužitelných
  • Synchronizace s PC jde podle nálady telefonu
  • Psaní SMSek na delší dobu
  • Občas nelze přijmout hovor
  • Webový prohlížeč taky k ničemu - pomalý, mizerné rozlišení
  • E-mail se mi taky nikdy nepovedlo rozchodit
  • Totéž GPS
  • Hry pro tento typ telefonu úplně trapné, žádný výběr podobně jako u ostatních aplikací
  • Filmy nebo seriály musím slozitě přeformátovat na MP4, jelikož mi tenhle telefon přehraje minimum souborů
  • atd. atd. atd.
  • Ano (11)

Přidáno: 21. září 2011

Anonym

LG jsem dostala k vánocům a byla jsem spokojená a teď jsem také. Je lehký, dobře ovladatelný a jeho design je úžasný. Má skvělé vlastnosti a dokonalý foťák, který dělá fotky lepší než z foťáku, takže jeho výhodou jsou hlavně krásně rozlišené fotky. Musím říct, že je opravdu skvělý protože mi spadl do vody a půl dne nefungoval a večer už zase fungoval jako dřív. Nic jiného se mi s ním nestalo. Až na to, že se občas seká, ale to tak maximálně 1x za tři měsíce. Ale stačí vyndat baterii a zase funguje. Co se výdrže baterie týče tak ta moc nevydrží. Nikdy bych si, ale nemyslela, že bych si LG jako značku vůbec koupila, ale zkusila jsem to a jsem nadmíru spokojená. Jeho výhoda také je, že patří mezi ty spíš levnější telefony. Ale jeho cena se nedá srovnat s jeho výkoností.

Pro:

• Wifi

Přidáno: 20. září 2011

RAJDA Julius

RAJDA Julius

velice spokojený

Pro:

• Mm ho chviličku, jsem velice spokojený za tento výrobek, který vyrobila Jižní Korea
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (3)

Přidáno: 1. září 2011

Patt

Patt

Se všemi kritickými recenzemi úplně souhlasím,ale taky přispěju svým názorem...
Mobil jsem si koupila k vánocům.Líbilo se mi jak je podobný Iphonu který sem si nemohla dovolit.VELIKÁ CHYBA! Je sice fajn že má velkou vnitřní paměť,ale na co mi je když mám naplněnou 1/3 a neotevře mi to složku s písničkami.Pořád načítá třeba půl hodiny a když to chci zrušit tak se zasekne. Když telefon moc nepoužívám tak vydží až 3dny,ale jakmile začnu poslouchat písničky,večer musím nabíjet.Nevím proč všichni chválí foťák...já z něj mám fotky horší než z předchozí Nokie která měla 2mpx.Tlačítko spouště z boku telefonu je nepoužitelné.O nemožnosti nahrát další hry nebo aplikace aby se dali používat vůbec mluvit nebudu.Dotykový displey který je za mrholení či ve slabých rukavicích nepoužitelný je mi také na 2 věci.To když mi někdo volá a zčerná obrazovka a hovor nejde vzít ani odmítnout a jen zvoní-bez komentáře.A někdy se prostě z ničeho nic vypne přitom baterku nemá vybitou.Už byl 2x na reklamaci s tím že se pořád vypínal a zapínal.Upadávání zadního krytu při malém klepnutí.Psaní smsek je utrpení to by musel mít člověk svatou trpělivost fakt.Stává se že mi přijde ta samá smska třeba 4x nebo že mi přijde zpráva stará třeba půl roku znova.V místě kde mají ostatní signál já nemám.Telefon vypnu zapnu signál mám 2min a pak zase není.Bonus navíc: při poslouchání písniček si zesílím hlasitost-nic se neděje až po strašné době se to zesílí na maximum,tak to zase ztlumím,nic a pak se to pro změnu zeslabí úplně.Zkrátka tenhle mobil si dělá co chce.Má tolik nedostatků a chyb a je na něm tak málo pozitivního.Za ty peníze co sem ho koupila(6500kč) je to KŘÁP! Od LG nic nikdy víc!

Pro:

• Design
  • Vnitřní paměť
  • Wifi
  • 3,5mm jack na sluchátka¨
  • Čtení Pdf a Office dokumentů

• Foťák
  • Hry a aplikace
  • Pomalý
  • Zasekávání
  • Dotykový displey
  • Pevnost konstrukce
  • SMS
  • Chybí doční tlačítka na ovládání hudby
  • Vypadává signál
  • Ne (1)

Přidáno: 30. srpna 2011 (naposledy upraveno 30. srpna 2011)

Šárka

Šárka

Arenu mám 3 roky a až do nedavna funguje. Pak začala blbnout a hlavně mi nejdou zvednout hovory. Nekdo mi volá, já to chci zvednout, najednou se objeví černá obrazovka a nejde s tím nic dělat. Tak to vždycky musím celý rozebrat, vyndat batarku, zandat a znova zapnout. Ale to je dost vážný problém protože na mobilu je podstatná věc volání. Takže si asi koupím nový mobil ale nevím jaký. Tohodle mobilu je mi škoda odložit kvůli užasnýmu fotáku a videokameře vytváření filmů a upravování videí a obrázků. Takže bych ráda aby nový mobil měl takovéto funkce.

Pro:

• design
  • foťák a kamera
  • uprava videí a obrázků a filmař
  • vnitřní pamět 8g

• volání
  • hry (nejen základní)

Přidáno: 24. srpna 2011

Birgis

začátečník

Birgis

Telefon jsem si pořídil jako první svůj dotykáč. Byl jsem nadšený z reklam, designu a hlavně funkcí. Po přečtení recenzí a po pracovních zkušenostech (péče o zákazníka v telekomunikacích) jsem se nechal nahlodat ale přesto jsem ho chtěl. Největší omyl života a říkám po zkušenostech - NIKDY VÍC LG.Po tomhle zklamání si osobně nepořídím nic, co bude mít na sobě písmena L a G a to v jakékoli kombinaci.

První den s novým LG byl fajn, krasný a nový telefon, plný funkcí. Prohlížení dokumentu Office-jen prázdné stránky; navigace-čekání na signál-jsem si omluvil tím, že to bylo v budově. MP3 fajn, ale uložení playlistu?? Nějak telefon nereagoval... Video v několika formátech? po pulhodinovém načítání filmu opravdu hrál (snad jediný klad). Rekl jsem si fajn, třeba je to jen software a tak jsem zabrousil na internet a pročítal různá fora a diskuze. K dispozici je několik verzí firmware, pro různé země, s různými funkčními "výhodami" a nefunkčními "maličkostmi", stačí si vybrat a potom nainstalovat vybraný firmware (asi za 30 minut je to hotovo)

nNo myslím, že jako recenze to stačí. Případným zájemcům doporučuju aby nedali jen na moji recenzi, ale aby si pročetli diskuze majitelů a co řeší za problémy a podle nich se rozhodli. Moje volba jasná...

PS: 10% (0,5*) je nejmenší možné hodnocení

Pro:

• Design
  • Na reklamě vypadá skvěle
  • Na letácích skvělé funkce

Proti:

• Řádky nahoře jen v reklamě-skutečnost je opačná
  • Software absolutně rozladěný (každá verze umí něco jiného a něco jiného zase ztrácí (MP3-playlisty u jednéverze, GPS u druhé, pomalé odezvy u třetí...takhle bych mohl pokračovat s každou položkou v menu)
  • Připojení k PC pomocí USB kabelu podle počasí a nálady telefonu
  • Synchronizace s Exchange náhodná (v kalendáří jen sem-tam záznam)
  • Wi-Fi funguje podle neuvedeného rozpisu

Přidáno: 22. srpna 2011

Lucka

Lucka

Telefon jsem neměla ani rok a z ničeho nic mi přestal jít dotykový displej. Tak jsem ho tedy reklamovala a bylo mi sděleno, že je telefon zaoxidován! No myslela jsem, že mě omejou, jelikož jsem se o telefon starala perfektně a nikdy jsem ho ani v dešti venku neměla.. no hrůza - kdo si ho koupí, prohloupí. LG - nikdy více.

Pro:

• -design

• -vše ostatní

Přidáno: 22. srpna 2011

spacil

dobrý

Pro:

• rychlost,fotky,jednoduchost,vzhled

• nabiječka

Přidáno: 19. srpna 2011

Michal

Michal

Na Arenu jsem šetřil minulé prázdniny, byla to chyba! Telefon mám rok a hned bych měnil... Je pomalý, náladový ( často nevím, co od něj čekat ), taky se někdy pomate displej, chci do menu, zapne se WiFi, atd...! Několikrát do týdne se uplně sekne, mnohdy při focení nebo psaní sms! Také obrysy obrázků na displeji, budík ( kolikrát mě nezvoní )! Lepší je investovat do chytrého telefonu, nebo do telefonu, který nic neumí, proto vás nebude rozčilovat, ale něco mezi, jako Arena...?! Kladně hodnotím výborný displej, super fotky, vzhled a dobrá kvalita videa! Proti je ten celý zbytek... P.S. Ale člověk se naučí žít se vším, takže i s Arenou :D

Pro:

• kvalita displeje
  • fotoaparát
  • kamera

• pomalost telefonu
  • zasekávání
  • ,,náladovost,,
  • budík

Přidáno: 19. srpna 2011

antik195

antik195

Tento mobil bych si už NIKDY nekoupil a nikomu z vás ho nedoporučuji.Je pomalý seká a je to akorát o nervy,protože polovina z toho co má fungovat funguje jen někdy.

Pro:

• Wi-fi
  • Gps
  • 3G
  • fotoaparát

• nepoužitelná gps
  • pomalý telefon
  • malá výdrž
  • pamět

Přidáno: 6. srpna 2011

MN

MN

Telefon mám něco přes rok a musím říct, že jsem neskutečně zklamaná. Nejde o funkce, ty mi vyhovují, ale o funkčnost mobilu. Displej neposlouchá, zasekává se, případně se otvírají jiné aplikace a složky menu, než na které bylo poklepáno. Občas se zcela vypne. Nefunguje budík. A při pohybu v menu jsou vidět obrysy hodin a tapety z klidové obrazovky. Prostě je po tak krátké době na odpis. Již jsem ho dvakrát reklamovala, teď čekám na výsledek.

Pro:

• pěkný design
  • blesk u foťáku

• výdrž baterie
  • zamrzání displeje

Přidáno: 5. srpna 2011

Aukro.cz

Pro:

• S telefonem jsem naprosto spokojená. Vřele doporučuji všem zájemcům.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (2)

Přidáno: 4. srpna 2011

R.Steiner

tadymobil.cz

Co říct,za tu cenu je dost dobrý.Zatím jsem spokojen.Určitě ho doporučím známím.

Pro:

• Design,5,0 mega,dolby,pěkné pokoukání na filmy

Proti:

• GPS,chybí android,málo her ke stažení,snad časem

Přidáno: 24. června 2011

davdas

davdas

jsem spokojen až na to že nemá androida,mohl být aspon android 2.1

Pro:

• super foták,prostředi ve tvaru kvádru,poměrně dobrá cena a výbava

• nema anroida

Přidáno: 22. května 2011

Ověřený zákazník Max-shop.cz

jaroslav kalousek

Max-shop.cz

Solidní mobil
Nemohu uvést zkušenost,mobil bzl dodán se softwarem,nevhodným pro sítě českých mobilních operátorů

Pro:

• velká vnitřní paměť,přehlednost,řada funkcí,design

Proti:

• Chybí podstatný údaj o operačním systému a odtud plynoucí nejasnost v možnostech dalších aplikací

Přidáno: 12. května 2011

Ověřený zákazník MobilPlanet.Cz

Martin

MobilPlanet.Cz

b

Pro:

• kvalitní fotoaparát, dobrý zvuk

Proti:

• Hlavní nevýhoda je zamrzání přístroje, mobil mám teprve dva týdny a už se mi to stalo 3x. Pomohlo jen vyndání baterky a opětovné zapnutí.

Přidáno: 12. května 2011

Roman

Roman

Po letech používání Nokií jsem až letos podlehl vábení dotykového displeje, navíc mě zmohla chuť změnit značku. Volba padla na Arenu, v cenové relaci bazar-mobilů do 2000 Kč se jevila jako nejlepší volba. Ano, zpracování telefonu, design, prostředí menu, barevnost displeje, samozřejmě foťák a videonahrávání, to vše za jedna!!! Kam se hrabe třeba konkurenční Nokia 5800... Ale to je tak všechno. Je mi jasné, že je to o kusu a sérii, ale má Arena "zamrzala" každý den, nevyhl jsem se vyndání baterie. Dále absolutní neviditelnost displeje na slunci, někdy moc dlouhé prostoje při hledání v adresáři, mě to lezlo na nervy. Chci vzít mobil, najít kontakt a volat, přip. psát sms, čili akce na max. 3 vteřiny. Jenže u Areny je jeden krok na min. 3 vteřiny!!! Hrozné, to mi vadilo. Kdyby nebylo negativních bodů, tak bych si jej ponechal. Takhle se zítra vracím k Nokii 6220 classic, která mě nikdy nenechala ve štychu a maká, byť je to 3 roky starý telefon.

Pro:

• 5MPix fotoaparát, vynikající video, GPS, wi-fi, zpracování telefonu (použité materiály)

Proti:

• seká se denně a pomůže jen vyndání baterie, slabá výdrž baterie, na slunci nic nevidíte, zdlouhavé prostoje při hledání v adresáři nebo psaní sms, při psaní textovek se nezobrazují znaky do konce (až v samém závěru), chybějící dioda zmeškaných událostí

Přidáno: 4. května 2011

Ověřený zákazník MobilPlanet.Cz

kybork

MobilPlanet.Cz

je to celkem slušný mobil s různými zajímavými funkcemi , teprve se s ním ještě seznamuji měl jsme strach jak ten mobil bude fungovat když jsem četl jiné recenze , ale jestli to bude jak do teď tak budu celkem spokojený . Je to krásný mobil ,sice se někdy zadrhne , ale jinak jsme s ním spokojený ...

Pro:

• krásný design, dobré fotky , přehledné a zajímavé menu, můžu si tam dát jakékoliv sluchátkové zařízení , originál sluchátka krásně hrají ,veliká paměť .

Proti:

• horší psaní zpráv -(malé tlačítka) jednou za tři dny se sekne , malá výdrž baterky, při naklápění mobilu do poloh je trochu zmatený .

Přidáno: 19. dubna 2011

Andy

Andy

LG KM900 Arena je slušný mobil s velmi dobrým foťákem. Jediné, co mi na něm vadí je, že je hrozně pomalý, zamrzává, místy se i sám vypne - to mi velmi kazí užívání telefonu. Jinak jsem však po více než roce užívání spokojen...

Pro:

• Velmi dobrý 5Mpx foťák
  • 8gb interní paměť
  • wifi
  • pohodový design
  • nízká váha

• telefon zamrzává
  • reaguje chvílemi velmi pomalu, dokonce se i se sám vypne
  • problémy při surfování po internetu - neschopnost nalogování se do nějakých portálů

Přidáno: 19. dubna 2011

Anonym

Pro:

• Velmi dobrý 5Mpx foťák
  • 8gb interní paměť
  • wifi
  • pohodový design
  • nízká váha

• telefon zamrzává
  • reaguje chvílemi velmi pomalu, dokonce se i se sám vypne

Přidáno: 15. dubna 2011

Anonym

Telefon jsem měl více než půl roku a byl jsem s ním v rámci možností spokojenej. Telefon byl příjemný na ovládání a co se týče funkcí měl vše co jsem potřeboval. Nevýhodou určitě bylo psani v dešti, což nešlo ani nahodou. Jak již ostatní uživatelé zmínili telefon se mi také občas seknul a nepomohlo nic jiného než vyndání baterky, ale stávalo se to velmi zřídka cca 1-2 za 14 dní. Co se týče baterky, tak mi v průměru vydržela 1-2dny. Musím říct, že jsem často využíval telefon pro internet i jako mp3 přehrávač, takže se to musí brát v úvahu. Telefon bych určitě i v dnešní době doporučil, i když po přečtení předchozích recenzí asi záleží na kusu.

Pro:

• Vzhled
  • Ovládání
  • Funkce
  • Fotoaparát

• Slabá výdrž baterie

Přidáno: 6. dubna 2011

TheRockDuck

TheRockDuck

Tenhle telefon jsem si kupovala, když byl na trhu nový. Původně jsem chtěla iPhone, ale Arena mi padla do oka více, protože je viditelně menší a řekla bych, že je i hezčí. Výrobce ji vydával právě jako konkurenci iPhonu. Ale není to iPhone ani zdaleka! Arenu bych nepřála ani nepříteli!
Již po krátkém užívání se začal telefon neuvěřitelně často sekat, jediným řešením je vyndat baterku. Když to ale uděláte, tak se chce po zapnutí sám celý přenastavit jako při prvním zapnutí. A vůbec operační rychlost je zoufalá, telefon skolí i banality jako prohlížení tel. seznamu.
Další lahůdkou je vypadávání signálu. Máte pocit, že vám nikdo nepíše? No, tak to je možná tím, že telefon přestal přijímat signál, ale na displayi má signál všechny čárky! A jak na to přijdete? Když chcete odeslat sms, tak se nic nestane, nezobrazí se odesílací obrazovka. Ale pokud jste jako já netrpěliví a vždy tuto obrazovku okamžitě vymáčknete, protože chcete pokračovat v práci a ne koukat, jak se odesílá smska, tak na to přijdete třeba až po celém jednom dni! Pak stačí telefon jen vypnout a zapnout, ale v tu ránu vám přijdou sms za celou dobu nedostupnosti a může se stát, že jste něco důležitého prošvihli - zákon schválnosti
Dotykový display je taky kapitola sama pro sebe. Pokud máte zpocené prsty nebo se ocitnete v lehkém dešti, tak telefon radši vůbec nevytahujte, protože s ním moc neuděláte. Kliknete na spodní část obrazovky a otevře se ta nejhornější lišta. A nebo se pro jistotu nestane vůbec nic, to display dělá moc rád i bez deště, že s vámi prostě nemluví. Postranní tlačítka fungují, ale display si hodí dvacet... a samozřejmě si vybere tu nejlepší příležitost, když zrovna nutně něco potřebujete.
Prohlížení internetu je hrůza. Pomalejší "smartphone" jsem neviděla. Nečekejte, že budete brouzdat po Facebooku. Občas se k němu ani nedokáže připojit. A Bluetooth je zoufalství. Pracovat mezi telefonem a počítačem je naprosto nemožné - pro každičkou akci telefon vyžaduje potvrzení, i když je nastaveno, že ho chtít nemá. A vidí asi tak dobrou polovinu BT zařízení než jiné telefony, například mi vůbec nevidí BT Hands Free.
Aplikace se neptají na připojení k internetu, dokonalým příkladem jsou předinstalované Google Maps. I když mám telefon připojený přes Wifi, tak se Google Maps připojí přes operátora a zbytečně to stojí peníze.
A aplikace? Myslíte si, že je normální, že by chytrý telefon měl zvládat více věcí najednou? Chyba lávky! Poslouchat hudbu a prohlížet internet najednou? Nemyslitelné! To prostě Arena nedokáže. A pozor, nedokáže přehrávat hudbu, ani když píšete sms a například do ní chcete vložit číslo kontaktu, to už je na Arenu moc složité, nejdřív vypne hudbu a až potom vám nabídne, který kontakt chcete vložit.

Zkrátka a dobře, mám sice na pohled stylový telefon, ale vyhodila jsem 12 tisíc za kraksnu s ucházejícím foťákem, která je dobrá tak maximálně na sms, volání a poslouchání hudby. Tedy pokud se zrovna nezasekla nebo má signál...

Pro:

• vzhled - máte pocit, že držíte v ruce zmenšený elegantní iPhone
  • kovový zadní kryt, který něco vydrží
  • kapacita - 8Gb pevné paměti a k tomu možnost paměťové karty je luxus
  • výborný fotoaparát a dost dobrá kvalita videí

Proti:

• rychlost - no to svět neviděl, jak je tenhle telefon pomalý
  • stabilita
  • výdrž baterie není nic moc
  • dotykový display je absolutně nepoužitelný již při slaboučkém dešti nebo maličkém znečištění (když se vám potí prsty)
  • shrnutím - naprosto zoufalá a tragická náhražka chytrého telefonu
  • Ano (14)

Přidáno: 26. března 2011

Aukro.cz

Jednoduchý, vcelku slušně vybavený telefon, který je lehký, relativně malý telefon s hezkým designem. Dotykové ovládání je bezproblémové krom ovládání internetu. Internet však není silná stránka tohoto telefonu. Doporučuji spíše méně náročným uživatelům na funkce. Zpracovaný je kvalitní a ani po roce nevrže.

Pro:

• Lehký, menší telefon, umí youtube, relativně hezky fotí.

Proti:

• Čekal jsem od něj, že bude více multimedální, hrama, videme ani internetem a sdílením příliš neoslní.

Přidáno: 25. března 2011

-KOUPIT JINEJ TELEFON

Pro:

• -hezký design

Proti:

• -telefon je uplně na nic
  • -pořád se sekal tak,že jsem musela vyndat baterii
  • -nešel zvednout hovor
  • -nechodily mi sms
  • Ano (9)

Přidáno: 7. března 2011

izi

izi

velice nevýhodná koupě, nikdy více

Pro:

• -vzhledově příjemný telefon
  • -poměrně dobrý fotoaparát
  • -přehledné menu

Proti:

• -na tu bídu, co tel. nabízí je cena vysoká
  • -pravidelně nelze ani přijmout hovor, natož psát sms - 'mrzne' a seká se
  • -to se týká všech aspektů použití: mp3 si poslechnete, ale nedostanete se do menu, samovolně se zvyšuje a snižuje hlasitost
  • -u připojení k internetu ani nemluvě, stránky načítá pomalu, někdy připojení spadne úplně
  • -nedoporučuji ukládat cokoli důvěrného do složek- informace uložené ve složkách se mi samovolně objevili v přijatých a odeslaných zprávách(nebyli odeslány, ale sama skutečnost, že si telefon dělá co chce je zarážející)
  • -tel. je potřeba několikrát denně 'restartovat'-úplně vyndat baterii, nelze jej dokonce ani vypnout
  • - frekvence nedostatků se délkou používání zvyšuje( cca 8 měsíců), a to je tel. v záruce
  • Ano (10)

Přidáno: 27. února 2011

Ivana Stöhrová

Aukro.cz

Mobil jsem si vybrala pro jeho spolehlivost i doboru cenu.
S mobilem jsem plně spokojená.
Používání mobilu je jednoduché a bez problémů.
Vřele doporučuji každému, kdo má rád dotykový telefon.
Celý obchod je založen na solidnosti prodejce i kupujícího, v mém případě proběhl obchod bez větších problémů, plně ke spokojenosti moji i prodejce.

Pro:

• Produkt jsem si zakoupila v akci "kup ted´", za čtyři dny jsem ho dobírkou měla doma. Mobil pracuje bez problémů, vše na čem jsme se dohodli s prodejcem jsme dodrželi.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne (10)

Přidáno: 20. února 2011 (naposledy upraveno 20. února 2011)

Cibulka

Cibulka

Tento telefon jsem si koupila v listopadu minulého roku, jo ze začátku super telefon, ale ted sem velmi sklamaná, protože nezvoní budík, který používám každý den, baterie vůbec nevydrží max. 1den. při psaní sms se sekne takovým způsobem že musím vyndat baterii. vypíná se zapíná sám. No řekne te si to dělá každy telefon ale tehle sme měli celá rodina a všíchni ho vyreklamovali tudíž i já se na to chystám.

Pro:

• je lehký a to je tak všehno

Proti:

• budík, kalendář, baterie, psaní sms, atd.

Přidáno: 16. února 2011

M.CZ

M.CZ

LG arena je velice zvláštní mobil, který má většin parametrů jako high-end (popř. Mainstream), ale v pár věcech bohužel zaostává. Mezi ty lepší vlastnosti patří například displej, který má rozlišení 800x400 a kamera, která nijak výrazně hezké fotky nemá, ale umí natáčet docela hezká videa, což nechápu, jak to může procesor zvládat, když levná nástavba od LG je zpomalená a nezvládá 3D efekty, jakými se LG chlubí. Pomalé načítání obrázků, videí atd. je jedna z vlastností, která většinu lidí odradí od koupě. Teď ještě k předinstalovanému softwaru, krom několika povedených, malých her získáte mobil bez otevřeného operačního systému a to už docela velká chyba, kterou společně s vysokou prvotní cenou tento mobil tak trochu zabilo. K tomu ještě přispívá poněkud divný internetový prohlížeč. Takže pokud teď, docela dlouho po datu vydání přemýšlíte o mobilu s dobrými parametry ale bez OS tak LG arena, ale pokud chcete dobrý mobil s OS tak raději něco jiného 50%

Pro:

• Displej
  • Cena
  • Fotoaparát

• Rychlost
  • OS
  • Ano (12)
  • Ne (2)

Přidáno: 13. února 2011 (naposledy upraveno 13. února 2011)

Ondra

Ondra

Telefon doslova našlapaný funkcemi.Dlouho je řadil na špičku modelů LG.Multimediální telefon inspirovaný IPhonem prináší vlastní 3D prostředí,dispel s úhlopříčkou ,nabízí prostor ve sledování videa,navigaci díky čipu GPS i surfování pomocí Wi-Fi. V záloze ještě čeká GPRS,EDGE A HSDPA.....
JE TO SKRÁTKA VÝBORNÝ TELEFON ZA SIMPATICKOU CENU Z MNOHA FUNKCEMI,JEDNOHUCHÉ OVLÁDÁNÍ,DOPORUČUJI VŠEM!!!!!

Pro:

• Velká pamět
  • Super Zvuk
  • E-mail
  • Cena,
  • GPS
  • Skvělé 3D menu
  • Super Foťák
  • Video lze natáčet ve vysokém rozlišení
  • Velký výběr věčí už v menu
  • Aplikace filmař namá chybu
  • DOLBY MOBILE
  • VZHLED
  • docela rychlé Bluetooth
  • Všestranou kalkulačku
  • Pamětové karty MicroSD až do 32GB!!!
  • zabudovaná pamět je kolem 8GB!!!!
  • Ekvalizáter
  • 2foťáky(ze předu,ze zadu)
  • lze uskutečnit videohovor

• Slabá baterie
  • Občas zamrzne ale po chvíli se rozchodí
  • Dlouhá doba při zapínání telefonu
  • Občas když posloucháte hudbu a stišíte zvuk dlouho to trvá než se to stiší

Přidáno: 1. února 2011

Petr

Spousta chyb, častá poruchovost, malá nabídka možností v menu, to dělá z tohoto telefonu průměrný až podprumérný telefon, za jehož cenu, za kterou se prodává lze získat mnohem lepší a "nadupanější" telefon.
Sám tento telefon vlastním téměř dva roky, spokojený s ním však rozhodně nejsem. To hlavní - volat a psát smsky - umí, avšak i s tím má občas problém. A pokud sháníté telefon jen na převážně tyto dvě věci, určitě si nebudete vybírat z takto drahých telefonů. Pro všechny ostatní náročnější spotřebitele je ale podle mne nákup tohoto telefonu šlápnutí vedle, kdy za stejnou cenu můžete získat kvalitnější telefon, například od Nokie či sony ericsson.

Pro:

• - Kvalitní přehrávač videa a hudby
  • - Dolby digital mobile
  • - design a řešení menu
  • - 5 Mpx fotoaparát (za dobrého světla)
  • - 8 GB interní paměti

Proti:

• - chybí boční tlačítka na ovládání hudby
  • - častá poruchovost (od nefunkčního budíku po absolutní záseky a zamrznutí), a to velmi časté
  • - pouze JAVA aplikace
  • - internet (extrémě malá cache paměť, při načítání větší - náročnější - stránky internet spadne, špatná kvalita videi, neumí přehrát HD videa, nestabilita)
  • - uvádí se, že obsahuje GPS - nikoli - pouze Google maps
  • - sensor pro otáčení obrazovky podle náklonu telefonu má občas problém se zorientovat, když už se zorientuje, funguje pouze na pár složek (v jiném připadě si telefon stejně musíte obrátit do svislé polohy)
  • - pomalý, dlouhé načítaní všech složek
  • - extrémě dlouhé loadování a kopírování položek z PC do telefonu
  • - občas nefungující dotykový display při snaze odemknout telefon z úsporného režimu
  • - dlouhá prodleva u většiny akcí, které se na telefonu provádí
  • - fotoaparát se občas kouše
  • Ano (21)

Přidáno: 31. ledna 2011

Olej

Olej

I přes nějáké mínusy určitě doporučuji. Je to skvělý telefon.

Pro:

• Display
  • Vnitřní pamět
  • 3,5 mm jack
  • Kvalitní zvuk
  • Velikost telefonu

• Baterie
  • Neustále sekání
  • Dlouhé najíždění složek
  • Velmi špatný základní prohlížeč
  • Plastový zadní kryt
  • Ne (6)

Přidáno: 23. ledna 2011 (naposledy upraveno 23. ledna 2011)

Pavla

Pavla

doporučujiho protože ho má moje teta a když spadne na zem nerozbije se.
a proti tomuhle mobilu nic nemám protože je užasný prostě bezva.

Pro:

• je užasný

• nic je super
  • Ne (4)

Přidáno: 20. ledna 2011 (naposledy upraveno 10. února 2011)

Adélka Kačerová

Adélka Kačerová

tento telefon mám jen krátkou dobu ale opravdu se mi moc líbí... jeho funkce mi stačí měla sem rozhodně i horší!!
rozhodně doporučuji :-)

Pro:

• hodně paměti
  • velmi dobrý foťák
  • GPS modul
  • WiFi
  • jack 3,5
  • SIM Toolkit
  • je lehký a take velky

• nemá záznamík hovorů
  • nemá HSCSD
  • malá výdrž baterie

Přidáno: 20. ledna 2011

Baruskaa1

Aukro.cz

Pro:

• bezproblémový obchod. Vše v pořádku. Doporučuji
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (3)

Přidáno: 18. ledna 2011

Anonym

je to VELMI dobrý telefon a za tuto cenu to opravdu jde =)

Pro:

• asi všechno =)

• očasné zasekávání

Přidáno: 4. ledna 2011

Liduskha

Liduskha

Do značky LG jsem šla poprvé a asi i naposledy. I když má mnoho pozitiv, zklamal mne.
Pozitivní je design telefonu a menu. To vše je hezky zpracované. Baterie taky celkem vydrží. Při zátěži jaké ho vystavuji častým hraním her, telefonování a poslechu hudby, je celkem výdrže chtivý :)
Poslech hudby je příjemný, kvalitní, ale jelikož mám ráda různé vymožnosti na telefonech, chybí mi pořádný ekvalizér. Navíc s playlistem je taky kříž.
A teď k těm negativním záležitostem. Fotoaparát i na dobrém světle je příšerný. Fotky stojí za nic. Stejně tak nahrávání videa. Kovová konstrukce? Děs běs, snadno se poškrábe a telefon už najednou není tak hezký, jako jste ho viděli ve výloze. Telefon je svými možnostmi celkem omezený - nenabízí změnu vzhledu - tím mám namysli tapety, themy apod. Dotykový displej je taky jak sebraný z nějakého mobilního vrakoviště. Neustále je rozbitý a nepřesný, takže odemknutí telefonu je celkem problém, občas vytočím číslo, které ani nechci a smsky už s tím vůbec nenapíši.
Mobil doporučuji jen těm s ocelovými nervy. Já už na něj nervy tedy nemám. Teď je v třetí reklamaci. Chci peníze zpět a jiný telefon.

Pro:

• design, menu, výdrž baterie, zvuk

Proti:

• fotoaparát, konstrukce, omezené možnosti, dotyk. displej

Přidáno: 3. ledna 2011

Aukro.cz

Mám ho jen chvíli ale už si mě získal, má skvělé, přehledné a graficky perfektní rozhraní, přehrává všechna multimédia, displej je dost velký a jemný, má dobrý fotoaparát, bluetooth a wifi nemají konkurenci, také FM vysílač se hodí, například do auta, jen baterie má malou kapacitu, při non-stop používání vydrží asi půl dne, ale pořád je to dostačující. Nevýhoda je, že rozšíření je možné jen pomocí Java aplikací, ale myslím si že pokud si ho někdo nekoupí jen na hry tak bude stačit. Jinak má tento telefon naprosto skvělou výbavu. Můžu jen doporučit.

Pro:

• kovová konstrukce, jemný displej, multimédia, wifi

Proti:

• slabá baterie, rozšíření jen Java aplikacemi

Zobrazuji 1 - 50 ze 252 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...6