Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

LG GM360 Viewty Snap

Přidat recenzi

LG - dotykové - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Mobilní telefon LG GM360 Viewty Snap je další z rodiny telefonů vyznačujících se kvalitním fotoaparátem pro uchování všech zážitků. S rozlišením 5 megapixelů a funkcí... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

40 zákazníků doporučuje tento produkt
15 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(59 z 65 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Telefon jsem koupil jako darek pro přítelkyni. Rozhodoval jsme mezi tímto a LG GS290 Cookie (mají spolu s LG 500 POP stejný software). Nakonec jsme se kvuli fotáku priklonil k tomuto kousku a nelituju.

Za ty peníze co jsem za něho dal (2200 Kč na aukci v Aukru za uplně nový telefon se ... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(105 z 139 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Tento telefon je novinka a já si jej koupil ještě než se objevily první recenze, líbil se mi. Ale chyba lávky, klame tělem! Vypadá jako nadupané dělo, ale za luxusním designem se skrývá navoněná bída...
Nemá nic, co by nadchlo či zaujalo, prostě totálně průměrný telefon.
Teda, reklamy lá... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze LG GM360 Viewty Snap

• jednoduchy
  • značka LG
  • Livescuare
  • Wifi

Tento produkt mam z Electro Wolrdu za 2200 kč - což není moc,je skvělí a jsem s ním spokojena mám už ho půl roku.Návod je v menu-lehce pochopitelny.Na nic tam je 3 tapeta Livescuare když ji máte cely den zbytečne vám se vybíjí baterka.jinak baterka vydrží dost dlouho-klidně i cely tyden :-) Jsem spokojená a ráda.Na to že mi asi 3x zpadl je ve skvělém stavu ani odřeniny - vydrz. Velmi ho doporučuji

Výdrž baterie při aktivním používání: více než dva dny
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel

Přidáno: 29. dubna 2012

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: dostačující
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel
Kvalita displeje: špatná
Viditelnost displeje na slunci: špatná

Přidáno: 14. dubna 2012

• Hezký design
  • Dobrý foťák ( blesk )
  • Konverzace sms ( jako chat )
  • Hlasité hraní hudby
  • Dobré přehrávání hudby
  • Jack 3,5
  • Lehké ovládání
  • Schémata
  • Nekvalitní display
  • Strašně malá výdrž baterie

Tento produkt sem se rozhodla koupit protože se mi líbil jeho vzhled a funkce, ale sem velmi zklamaná baterie nic nevydrží hned se vybije, má špatný display - zasekává se.
Byla sem ho už dvakrát reklamovat.

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Kvalita displeje: dobrá
ptáčková

ptáčková

Přidáno: 11. dubna 2012

Nedoporučuje produkt
  • tento produkt je opravdovský ťzamandký kšunt! mám to vyzkoušené...........dostala jsem ho k Vánocům a už mi nefunguje a to jsem ho zdůrazňuji SKORO NEPOUŽÍVALA!!! požaduji vrácení peněz..ještě se ozvu!!!!! zbohem

je to krám

Ovládání mobilního telefonu: složité
Kvalita fotografií pořízených telefonem: špatná
Výdrž baterie při aktivním používání: necelý den
Hodnotím se jako: technický guru
Kvalita displeje: špatná
Viditelnost displeje na slunci: špatná
Ověřený zákazník Handy Mobil

Niki

Přidáno: 28. března 2012

(Upraveno 28. března 2012)

Zakoupeno v Handy Mobil

Doporučuje produkt

Designově i funkčně skvělý telefon.

Výdrž baterie při aktivním používání: více než dva dny
loloska

loloska

Přidáno: 20. března 2012

Doporučuje produkt
  • skvělí vzhled ( já má černý a je to fakt krutá barva :D )
  • úžasný fotoaparát ( dokáže fotit z fakt malý blízkosti v té nej kvalitě)
  • lehké a snadné ovládaní ( display je velmi citlivý)
  • uspokojivá cena ( i když mi ho koupila mamka tak je dost levný :P)
  • je to opravdu skvělí mobil :D
  • bohužel známá věc : Wifi :(
  • sekání her a aplikací ...a to nemluvě o internetu :P

Tento mobil jsem dostala k Vánocům . Ze začátku mi dělalo problém si zvyknout na dotikáče ( je to můj 1. :D). Záhy jsem ale zjistila , že se jedná o skvělí mobil s kvalitním displejem taki fotoaparátem. Doporučuju všem , kdo mají rádi značku LG..konkrétně mobilů :P

Kvalita fotografií pořízených telefonem: perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: jeden den
Kvalita displeje: dobrá

Přidáno: 15. března 2012

Nedoporučuje produkt
  • K Vánocům jsem dostala tento mobil tak jak jsem si přála byla jsem spokojená,nejvíc mě zaujala kvalita fotoaparátu.
  • Seká se,nevydrží ani půl dne nabitý,nezobrazuje hovory.Dali jsme ho dvakrát do opravy a nemá to cenu.A až jsem ho dostala tak jsem si uvědomila že nemá Wi-Fi.je to na nic!!!!!!

Už nikdy bych si nekoupila LG.

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
anonym

anonym

Přidáno: 23. února 2012

• elegantní
  • přehledný
  • rychlí přístup k vámi zvoleným aplikacím
  • 5.0 megapixels
  • vhodný pro děti i pro dospělé a starší
  • panel kreslení
  • sociální síť (orkut, facebook, twitter, picasa, myspace atd..)
  • možnost přehrávání mp3
  • zatím jsem spokojená ačkoli je tu i pár nedostatků
  • chybí wifi
  • pomalé prohlížení obrázků
  • výdrž baterie
  • snadno se poškrká displej
  • rozpoznání písma
  • málá paměť
  • malý displej
  • strašlivé načítání

mobyl mám dva měsíce a už mám na něm nedostatky ale nestěžuju si, pravda je že ho nemůžu srovnávat s mobilem nokia lumia ale mohl by být i lepší a wifi mi opravdu chbí.

kedynka

kedynka

Přidáno: 19. února 2012

(Upraveno 19. února 2012)

• dotykový displej
  • pěkný vzhled
  • příznivá cena
  • fotoaparát 5 megapixels
  • výdrž baterie! - zdá se mi až tragická - po roce užívání jej nabíjím prakticky denně
  • odolnost displeje - celkem náchylný na oděr
  • kvalita fotografií nic moc
  • pomalý fotoaparát
  • pomalé prohlížení fotografií v galerii
  • při hovoru mě druhá strana občas slyší tlumeně (několik sekund při každém hovoru) - reklamace 2x neuznána

Po roce se hoooodně moc těším na nový telefon! Telefon se mi čas od času i sám od sebe vypne a nemá zrovna nejlepší reakce na dotyk.

• Ano (1)
kykyryky

kykyryky

Přidáno: 18. února 2012

Nedoporučuje produkt
  • celkem dobrej foťák, ale pomalej
  • mám ho a už hooodně se těším na novej

nemám ho rád a sere mě

Lada Karasková

Lada Karasková

Přidáno: 18. února 2012

• 3" dotykový display
  • dobrý 5Mpx fotoaparát pro pořízení kvalitních fotek
  • funkce jako widget, livesquare atd.
  • přehledné menu
  • velmi rozšířené nastavení, hodně barev, stylů, typů..
  • předinstalovaný prohlížeč Opera mini 5(telefon má samozřejmě i svůj další prohlížeč, ale ten po půlroční zkušenosti moc nedoporučuji, hlavně kvůli špatnému formátu textu)
  • při psaní SMS je možné využít jak standardní mobilovou klávesnici, tak pole pro rozpoznání písma či stylovou, ač občas krev pijící QWERTY klávesnici, SMSky se píšou snadno a rychle
  • MP3 přehrávač
  • tlačítko, na kterém můžete zobrazit právě spuštěné aplikace (šetří čas, a to celkem dost) a vybrat si 9 oblíbených aplikací, ke kterým budete mít zrychlený přístup
  • funkce pohyb na uzamčené obrazovce, když na zamčený mobil nakreslíte určitý tvar, můžete se přesunout do Vámi vybrané aplikace
  • 3 hlavní obrazovky
  • elegantní vzhed, v černé, bílé, stříbrné, červené a fialové (ale mně připadá spíše do modra) který ocení jak teenageři tak dospělí
  • absence WiFi, někdy mě dost štve
  • poměrně malá výdrž baterie, občas vydrží pouhé 2 dny
  • celkem křehký a náchylný na šmouhy a škrábance, dá se to však vyřešit kvalitním pouzdrem
  • mobil je neschopný spustit některé aplikace společně, musíte je zdlouhavě ukončovat
  • maličká klávesnice, dochází k častým překlepům, ale dá se na ni zvyknout
  • občas se display zasekne, vy klepnete na danou ikonu několikrát a může to způsobit jisté potíže(odeslání prázdné SMSky a další)

Tento telefon vlastním již přes půl roku (7,5 měsíce) a tak si dovoluji říct, že se nečlení do skupiny nekvalitních šuntů, co za dva měsíce vyhodíte.Za tu dobu se mi vůbec neprojevilo žádné zasekávání, náhlé vypínání nebo podobné jevy, považuji tento mobil za kvalitní výrobek mojí oblíbené značky LG.

Při zapnutí (stříbrným tlačítkem na vršku mobilu, kterým se mobil dlouhým stiskem vypne/zapne a krátkým zamče/odemče) si na první pohled všimneme zajímavé widget tapety, na kterou si můžeme přetáhnout miniaplikace jako budík, kalendář, počasí či facebook přímo na plochu, kde je budeme mít stále po ruce.Při posunutí do prava se dostaneme na tzv. livesquare, 2. tapeta obnovující se každý den, na které se zobrazuje kdo nám volal, psal atd. ve formě zvířat či lidí (můžete si určit zvíře/postavu pro každý náš kontakt, takže hned budete vědět, od koho vám přišla ta SMS).Ale když se z hlavní obrazovky posuneme doleva, tak se nám zobrazí tradičních 9 rychlých voleb, které můžeme přidávat a mazat podle libosti, takže na obrazovce rychlých voleb můžete mít třeba jen 5, nebo taky žádnou a obrazovku mít prázdnou.Dole (na všech třech tapetách) jsou na černém proužku čtyři základní volby, a to (zleva) vytáčení, kontakty, zprávy a hlavní menu.

Při klepnutí na hlavní menu se nám zobrazí posouvací menu s 32 ikonami rozdělené na 4 části, komunikace (volání, SMS, sociální sítě, e-mail, rychlé volby, poslední historie), zábava (hry, fotoaparát, kamera, aplikace, galerie, MP3 přehrávač, FM rádio, galerie), nástroje (prohlížeč, google vyhledávání, poznámky, panel kreslení, kalendář, organizér, budík, záznam hlasu) a nastavení (profily, bluetooth, display, telefon, dotykové ovládání, připojení, návod k telefonu, hovory).V menu se možná na začátku budete trochu ztrácet, je poměrně komplikované, ale věřím, že si zvyknete :-).Hlavně při nastavování tapet, motivů a barvy hlavního menu.

K volání a SMS.V telefonu je možné mít až 1000 kontaktů, mobil má celkem solidní paměť.Telefonuje se z něho snadno a účelně, můžete si hovory zhlasiťovat či ztišovat pomocí tlačítek na pravém boku telefonu.Při psaní SMS, jak už jsem zde psala můžete využít různé typy klávesnic, časem zjistíte, jaká je pro Vás ta nejlepší.Já osobně jsem si oblíbila QWERTY klávesnici, ale také pole pro rozpoznání písma není špatné, jen si dejte pozor na psaní písmena "j", jsou s ním problémy.U SMS máte jako standardně textové a MMS šablony, moje složky a emotikony, které si můžete libovolně přidávat.

Teď něco o rozšířených funkcích telefonu.Najdete zde velmi kvalitní 5-ti megapixelový fotoaparát s bleskem a možnostmi úpravy fotek (jejichž spektrum je poměrně široké, telefon obsahuje takový malý photoshop, samozřejmě se tak nejmenuje, ale dal by se tak přirovnat), dále jak už je u moderních telefonů obvyklé i videokameru.v telefonu je i něco málo aplikací a her, které si ale většinou musíte stáhnou, jsou tam převážně dema (stažení plné verze hry stojí kolem 50.00 kč).Pro puštění FM rádia musíte do horní části telefonu zapojit sluchátka, která budou sloužit jako anténa.

Jako příslušenství k telefonu dostanete černá sluchátka (pro 3,5 mm Jack port), nabíječku, ze které odpojením jedné části získáte USB kabel pro propojení s PC.Dále tištěnou příručku k telefonu a záruční a opravní list (nutnost ke každému telefonu).

Tento telefon doporučuji každé věkové kategorii a v každém barevném provedení, pokud váháte, jestli si tento telefon koupit, ujišťuji vás, že není nějak výrazně špatný či s vadami a pokud nejste příliš nároční na novodobé vymoženosti.:-)

Jana Dominika

Jana Dominika

Přidáno: 17. února 2012

• příjemný vzhled
  • 3 plochy - z toho 1 widget
  • kvalitní fotoaparát
  • snadný přístup na web
  • dobrý reproduktor
  • "klasická" tlačítka pro přijetí/zamítnutí hovoru
  • kalendář
  • poznámky
  • pevná konstrukce - přežil i pád na kamenné schody
  • zatím s mobilem nebyl žádný problém
  • pomalejší psaní zpráv
  • reakci na dotyk nečekejte stejnou, jako u novějších modelů např. Samsungu Galaxy Ace
  • absence Wifi !!
  • při upravování fotek se mi telefon občas seká - nenechá mne kliknout na možnosti, které jsou níže v seznamu, přejíždí zpět nahoru

Celkově jsem s telefonem spokojená. Je naprosto dostačující, pokud po mobilu nepožadujete "supermoderní" aplikace. Splňuje mé požadavky, jen mne mrzí, že chybí Wifi.

Ověřený zákazník PPelectronic.cz

Přidáno: 6. února 2012

• vše je skvělí
  • kvalita fotek
  • pamět+karta
  • nerozbije se když spadne
  • levny v elctro wordu
  • kvalita
  • disple
  • .... mhoho +
  • je tam na nic livscvere-3 tapety
  • na mobilu co je horší je movey studio a tomto nne-ale to je nic

tento mobil je kvalitni nečekala jsem že bude mí t tak dobry fotak a kameru,je levny,doporučuji,vzhled je krasny obzvl. v červene,jsem velice spokojena,lepši jsem si s nad nemohla vybrat je lepši ne samsung.neni pro pracovni typy. je vyborny

matej trna

• podprůměr

obyč.plasťák

Přidáno: 29. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Fotoaparát, dobrý dotykový displej, budík
  • menší výdrž baterie

hezký desing

Ověřený zákazník Inter-Store.cz

Zuzana Hladišová

Přidáno: 26. ledna 2012

Zakoupeno v Inter-Store.cz

Doporučuje produkt

V porovnání cena kvalita=spokojenost:-))

Ověřený zákazník Handy Mobil

• Elegantní vzhled
  • Nízká pořizovací cena
  • Přehrávač hudby
  • Lehký
  • zatím jsem nic neshledala

Dobrý fotoaparát+ blesk + automatické ostření,elegantní vzhled
nízká pořizovací cena,lehoučký a dobré dotykové ovládání,

Michaela eM.

Michaela eM.

Přidáno: 13. ledna 2012

• Dobré rozlišení fotoaparátu + blesk + automatické ostření,
  • Elegantní vzhled,
  • Nízká pořizovací cena,
  • Možnost přizpůsobení menu, zobrazení zpráv atp. dle vlastního uvážení
  • Chybí Zoom u fotoaparátu,
  • I po opakované kalibraci mobil občas nereaguje úplně přesně,
  • Pro mne celkem nízká kapacita sms zpráv - 500

Mobil jsem zakoupila za zvýhodněnou cenu u O2, víceméně mi nešlo o druh telefonu, hlavně, aby měl základní funkce jako přehrávání MP3 atp. Zaujala mne kvalita fotoaparátu, za tak nízkou cenu fotky velice hezké. Také celkem široký výběr barev. Jsem spokojená, jen mi občas zešílí - má dovolen určitý počet současně otevřených aplikací a někdy se stane, že u pouhého zobrazení fotografií píše, že je limit překročen. Nicméně stačí telefon vypnout a zapnout a vše je ok. Jediné, co mi leží trochu v žaludku je počet zpráv, který je možný mít uložen. Když komunikuji s více lidmi najednou a potřebuji něco vyřídit, začne upozorňovat, že se schránka plní a musí se promazávat... Ale za ty peníze bych nemněnila.

hanca

sima

Přidáno: 2. ledna 2012

• Vzhled, lehky, Malování na obrazovce, hudební přehrávač
  • nic

Koupil me tento mobil přítel k narozeninám a a jsem s ním spokojená,za tu cenu je to skvělá volba,. Mam ho už pul roku a jsem s nim velice spokoje

martin

martin

Přidáno: 1. ledna 2012

• seká se
  • pomalý
  • občas si dělá "co chce"
  • nedostatečně citlivý na dotyk
  • prohlížeč dost pomalý

už po týdnu sem věděl že sem udělal chybu, čekal sem rozhodně víc, doporučoval bych jenom hodně nenáročným uživatelům

Milana

Milana

Přidáno: 26. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • je lehky,aktivuje se na lehky dotyk,koupila jsem ho v elekcro wordu a je to skěvelé. doporučuji,je za levnou cenu.
  • nic

je skvěli,neni pro pracovni typy lidí,mám ho krátce,ale jsem mooc spokojená.foták nemá ani jednu chybu fotky jsou kvalitní.baterka ma velkou vydrž,je pro mladší generaci,ale i pro starší,jsem s ním spokojena velmi

Dan Kantor

Dan Kantor

Přidáno: 26. prosince 2011

• Vzhled
  • .txt reader
  • Fotoaparát (ale po roce mi sám od sebe přestal fungovat)
  • Malování na obrazovce
  • Pomalý
  • Nenašel jsem žádnou možnost upozornění, kromě budíku
  • Zbytečné 3 hlavní plochy a nepohodlné přepínaní mezi nimi
  • Pomalé spouštění galerie, přehrávače,..
  • Špatná organizace hudebních souborů, podle interpreta ve vlastnostech písničky a ne podle složek, ve kterých jsem je sám vložil

Dostal jsem ho jako dárek, sám bych si ho nekoupil. První vadou, na kterou jsem přišel, byla špatná organizace hudby, a taky nemožnost zamknutí obrazovky když jsou zapnuté stopky.
Jinak průměrný telefon, který mě více méně sklamal, ale i tak jsem ho používal přesně rok.

Ověřený zákazník NEJMOBILY.CZ

Přidáno: 25. prosince 2011

Zakoupeno v NEJMOBILY.CZ

Doporučuje produkt

ideální mobil pro mladé méně nároné , i

skalic

Ověřený zákazník Alza.cz

Přidáno: 12. prosince 2011

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt
  • super dotykáč, pro syna naprosto úžasný
  • zatím nic

moc se mi líbi, za tuto cenu dobrý mobil i foťák je dobrý

kikinka

kikinka

Přidáno: 10. prosince 2011

• dobrá cena
  • dobrý fotoaparát
  • displej dobře reaguje
  • chybí wifi
  • straaašně dlouho se načítají fotky a hudba
  • krátká výdrž baterky
  • nepohodlné psaní sms
  • často se mi v kapse sám odemyká
  • celkem pomalý

Telefon mám už skoro rok a jsem s ním spokojená,za tu cenu je to skvělá volba. Jen mi vadí že se na qwerty klávesnici hodně špatně píše sms a že se mi sám odemyká v kapse. Jeho velké plus je fotoaparát

Ověřený zákazník Můj nový mobil

• vzhled
  • dobrý reproduktor
  • qwertz klávesnice
  • atd.
  • často se uvolnuje zadní kryt, je potřeba dobře zamáčknout

Ověřený zákazník ok1.cz

Alexandra Votavová

Přidáno: 6. prosince 2011

Zakoupeno v ok1.cz

• jednoduchý
  • přehledné funkce

mobil je rychlý, hezký, elegantní a pro povahy, co nemají rádi náročnost a složitost

____.::!!!('!__!/('!

• -malá výdrž baterie
  • -chybí wi fi
  • -lesklé plasty
  • -pomalí lg os

Mobilní telefon pro středně náročné uživatele kterým nevadí absence wi fi a pro často fotící uživatele

• Ano (10)

Máslo Petr

Přidáno: 3. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Dobrý a levný mobilní telefon.

Doporučuji všem pro nenáročné a hravé uživatele.

Přidáno: 2. prosince 2011

Vzkaz pro Tilia nez začnete pomlouvat zkuste ten zadní kryt pořádně domáčknout ještě tak 2-3 mm zaleze dělalo mi to to samé .

Andrea

Andrea

• Dobrá kvalita fotek
  • Levný
  • Kvalitní hudební přehrávač
  • Pěkný vzhled
  • Snadné ovládání
  • Slabší baterie
  • Není tu ZOOM ( ale moc to nevadí fotky jsou krásné i tak :))

S mobilem jsem spokojená, v této cenové kategorii lepší neseženete :) (1500kč).
Kromně slabší baterie kterou musím po 2-3 dnech dobíjet nemám tomuto mobilu co vytknout :)

Zuzka

Zuzka

Doporučuje produkt
  • S mobilem jsem naprosto spokojená,nemám proti němu žádné výhrady.Moc se mi líbí jeho celkové ovládání.Rozhodně lepší než u Samsungu Star,u kterého mi ovládání nevyhovovalo.
  • nemám nic proti

Mobil jsem si vybrala,protože se mi líbí svým designem a svým ovládáním.
Mobil se vůbec neseká,pracuje rychle,akorát se mi s ním píšou pomalu smsky,ale možná jde jen o zvyk.
Určitě mobil doporučuji ostatním,sice nemá wifi,ale myslím,že to až tak nevadí.
Pro běžného uživatele je cenově i vybaveností velmi dobrý.Fotky lze krásně stáhnout přes LG PC Suite.Velmi mě překvapila nabíječka v podobě USB kabelu.USB kabel je i součastí balení,takže jej nemusíte nikde dokupovat.Mobil se hodí určitě pro každou příležitost a fotky má velmi pěkné.Také se mi líbí,že foťák má blesk.
Měla jsem předtím Samsung C3300 Champ a musím napsat,že LG mě moc mile překvapil,a troufám si říct,že tento model oproti tomu samsungu je rozhodně lepší.

Přidáno: 27. listopadu 2011

(Upraveno 27. listopadu 2011)

zatím nevím - vánoční dárek

golias

golias

Přidáno: 25. listopadu 2011

(Upraveno 25. listopadu 2011)

• cena,funkce,foťák
  • wifi,ale za 1500 Kč se tomu člověk nesmí divit

za 1500 Kč je to nej mobil

bambule

bambule

Přidáno: 25. listopadu 2011

(Upraveno 25. listopadu 2011)

• pěkný disajn
  • lehké ovládání
  • příznivá cena
  • výběr z mnoha barev
  • slabá výdrž baterie (každý druhý den se musí nabíjet)
  • nelze při focení zoomovat
  • při nahrání více dat je pomalý
  • i přes 5 Megapixelový foťák má nekvalitní fotky
  • nemá wifi

Zkrátka tento mobil je určený nenáročným uživatelům, kteří mají mabilní telefon pouze na psaní SMS a telefonování. Nečekejte, že s ním budete moci "machrovat". Tento telefon je určený spíše pro ženy a to jak disainet tak jednoduchostí ovládání. Dnes už ho koupíte za 1 800 což odpovídá. Já si ho vloni koupila skoro za 4 000 a je pravda, že jsem od něj čekala více. Dnes už bych si ho ale znovu nekoupila.

terus024

terus024

Přidáno: 19. listopadu 2011

• není drahý
  • užasně vypadá
  • hodně aplikací
  • vydrží celkem dluoho nabitý
  • snadno se ovlada
  • fotoaparat má vysoké rozlišení = špičkové fotky
  • nemá wifi

tenhle mobil je skvelej znám hodně lidí co má tenhle telefon a ani jeden nelituje že si tento mobil koupil

Jana ...............Peace

Jana ...............Peace

Přidáno: 17. listopadu 2011

(Upraveno 23. listopadu 2011)

• Fotoaparát
  • Přidání hudby k natočeným videím
  • Je zde také možnost spojení až několika videí aby vzniklo jedno veliké a dlouhé video
  • Atd. ..........................
  • Špatné psaní sms
  • Nemá automatické otáčení displeje což zas tolik nevadí :-)
  • Rychle zničitelný displej
  • Je bez očka na přívěšek

Chtěla bych pokárat uživatele:ověřený zákazník anonym který si mobil zakoupil na mobilplanet.cz.Za nepravdivou poznámku protože tento mobil !!!!!!!VLASTNÍ!!!!!! funkci přiřazení tónu k jednotlivím kontaktům! Mě vyhovuje.

• Ne (6)
Kater

Kater

Přidáno: 12. listopadu 2011

• 5 mpx foťák
  • snadné ovládání
  • blesk
  • nic

je lehký,pro nováčky perfektní.MOC HO CHCI !!!!!!!!!!!!!!

Přidáno: 11. listopadu 2011

• Foťák
  • Cena
  • Pěkný vzhled
  • Chybí Wifi
  • Zamrzá
  • Vypadli mi tlačítka
  • špatně se píšou SMS

Kdybych měla možnost si tento mobil vyzkoušet před koupí, rozhodně bych si ho nekoupila.

www.o2shop.cz a O2 prodejny

www.o2shop.cz a O2 prodejny

Přidáno: 7. listopadu 2011

Doporučuje produkt

U operátora O2 je v prodejnách za 1495 korun a na www.o2shop.cz je za 1445 korun včetně poštovného :-D

Ověřený zákazník Aukro.cz

Mirzo

Mirzo

Přidáno: 27. října 2011

Nedoporučuje produkt
  • Je pěknej a docela zajímavý,
  • foťák

Chtěla jsem kvalitní foto a dotykáč,Všichni píšou kvalitní foťák, to je nesmysl fotky jsou otřesné, měla jsem samsunga S5200 a ten měl opravdu kvalitní fotky a to měl jen3,2 a tenhle má 5 a jsou horší, jsem zklamaná z tohoto telefonu, když jsem porovnávala v PC fotky myslela jsem že mě odvezou že jsem vyhodila prachy za takovej krám,

• Ne (9)

Michaela

Přidáno: 15. října 2011

Zakoupeno v MobilPlanet.Cz

Doporučuje produkt
  • velký display, kvalitní foťák
  • při odesílání sms mobil sám nabízí tři naposledy použité kontakty a tato funkce nejde pravděpodobně nijak vypnout

rozumná kvalita za rozumnou cenu :)

Ověřený zákazník Max-shop.cz

Přidáno: 12. října 2011

Zakoupeno v Max-shop.cz

• Jednoduché ovládání
  • Výkonný foťák
  • Pomalejší odezva

Telefon pro všechny, co potřebují základní funkce: volání, sms, fotky

romana

• velký displej
  • baterie vydrží dlouho
  • docela hezké foto
  • občas se zasekne

doporučila bych kdo chce dobrý telefon za přijatelnou cenu

Zobrazuji 1 - 50 ze 173 recenzí [ 1 ] 2 3 4