Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

LG GD900

Přidat recenzi

• Ocenění produktuvítěz testu

LG - výsuvné - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Přehled průhledná klávesnice vypadající jako zářící krystal velmi rychlé uživatelské rozhraní S class UI klávesnici lze použít i jako touchpad, který v kombinaci s dotykovým displejem nabízí unikátní možnosti ovládání telefonu přehrávání videa ve formátu ... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Recenze LG GD900

Nejpřínosnější pozitivní recenze

19 z 20 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Jedná především o reprezentativní a stylový kousek, čemuž nasvědčuje samotný design. A musím potvrdit že pokud jsem telefon měl v ruce či jsem s ním něco dělal, okamžitě se stal středem pozornosti.

Nejpřínosnější kritická recenze

7 z 10 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Přidáno: 8. února 2012

johny

johny

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
hezky telefon s pruhlednou klavesnici, ale jinak ho opravdu nedoporucuju

Pro:

• vzhled, fotak, citlivost displaye

Proti:

• zpomalenost, slaba wi-fi, psani sms

Přidáno: 4. prosince 2011

Anonym

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Mobil mám skoro 2 roky a můžu říct že už snad stokrát jsem sním chtěla prásknout o zeď.Jako největší mínus je že při příchozím hovoru mobil neukazuje vůbec nic jen zvoní a bohužel ničím nejde displej rozsvítit tudíš nevíte kdo vám volá(možná že je chyba jen na tom mém,ale zkoušela jsem reklamovat ale prý mu nic není)
dalším problémem je sekání telefonu v momentě kdy je paměť víc zaplněná .Bohužel ani psaní sms se neobejde bez problémů,v případě že chcete psát na výsuvné klávesnici která je taky dotyková stává se že jedno písmenko píšu až 4x
Prostě strašně špatně reaguje,tudíž můžete používat pouze dotykový dysplej.
Shrnuto a podtrženo .Na to jaké má mobil funkce a tváří se uplně úžasně až moc poruch při běžném používání a základních požadavcích jako je sms a volání

Pro:

• zajímavý design,wifi,fotoaparát

Proti:

• poruchy ve funkčnosti,výsuvná klávesnice

Přidáno: 22. března 2011

Stánička

Vřele doporučuji!

Pro:

• zvláštní disain
  • dobrý fotoaparát
  • ovládání
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (1)

Přidáno: 17. března 2011

Perfektní ovladání
Dokonalý Disign
  • Ne

Přidáno: 6. března 2011 (naposledy upraveno 12. března 2011)

Vendy

doporučuji nemám výhrady

Pro:

• jsem spokojená,pěkný vzhled,snadné použití,bezproblémový

Proti:

• snadné nechtěné dotknutí displeje a jste někde jinde

Přidáno: 28. února 2011

Jana

Max-shop.cz

Tento telefon je velice originální a praktický. Určitě bych jej doporučila.

Pro:

• Přehledný
  • Kvalitní
  • Velice originální
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 26. února 2011

Monika

Monika

Crystal mám od prosince 2009. Když jsem ho to léto viděla, že bude první mobil s průhlednou klávesnicí, tak jsem měla rozhodnuto. Chtěla jsem ho! Sice jsem váhala mezi Nokii N97 a iPhonem trojkou, ale cenově a v kvalitě foťáku + ten design. Crystal byl jasnou volnou.
Je pravda, že přitahuje pozornost. A hodně! Každý je uchvácen z té klávesnice. Je to prostě designový mobil se skvělýma funkcema.
Na LG sem přešla z SE k800i a nejdřív bylo trochu složitější to psaní na dotykovce, ale časem se to dá zvládnout a píše se rychle.

Jediné, co mi asi vadí je, že se seká. Jak bylo zmiňováno, tak když se hovor ukončí zavřením mobilu, tak zamrzne. Někdy je pomalá odezva v kontaktech a úplně zničeho nic mi přestala fungovat funkce tichého vyzvánění. Ale to může být jen zrovna tím mojim mobilem, takže ho čeká reklamace.
Takže pokud vám jde o design a foťák tak je Crystal fakt skvělej. (I když teď uvažuju o mobilu s 12 Mpix :-D )

Pro:

• design
  • 8 mega foťák
  • WiFi
  • dobrá kvalita fotek i videa
  • průhledná klávesnice

• zamrzání
  • Ne

Přidáno: 27. ledna 2011 (naposledy upraveno 17. února 2011)

Ladislav Golomb

Ladislav Golomb

davam ho do roka po druhe k reklamaci.
jinak sem velmi spokojen!

Pro:

• je to velmy pekny a jednoduchy telefon.
  • a je velice přehledny

Proti:

• velmy drahe součastky,kryty atd.
  • pri nabijeni se přehřiva
  • často se seka displej
  • velmy citlivy na dotek

Přidáno: 22. ledna 2011

Anonym

Tento mobil jsem si koupila kvůli vzhledu a taky kvůli funkcim. Trochu jsem se obávala, že mi ale nebude vyhovovat. Před tím jsem měla klasický Sony Ericsson. Jsem však velice spokojená. Doporučuji.

Pro:

• Moc pěkný.
  • Fukce, které má mít, fungují.
  • Má i světlo.

Proti:

• Už mi teda párkrát zamrzl ta, že jsem ho musela vypnout.
  • Ocenila bych větší možnost nastavení.

Přidáno: 20. ledna 2011

mata

Max-shop.cz

celkem vybavený mobil se špatným fotakem,jinak celkem ujde

Pro:

• design,cena,display

Proti:

• nekvalitní foto a video,baterie

Přidáno: 26. prosince 2010

Pavel Marek

Pavel Marek

Telefon jsem kupoval pro přítelkyni, která chtěla designový telefon s dotykovým displejem a přítomností wifi.
Po dlouhém výběru padla volba na LG GD900 Crystal, který nás z designového pohledu oslnil průhlednou standardní klávesnicí, kterou stále využíváme pro psaní SMS. Ovšem ani ovládání pomocí dotykového displeje má svá kouzla, kterými jsou především možnost zoomování fotek pomocí "roztažení/stažení" prsty na displeji, listování ve fotografiích jako v knize nebo otáčení pohotovostních obrazovek. Výbornou funkcí telefonu je také velký displej pro prohlížení internetu, který je díky přítomnosti wifi nejčastěji využívanou vlastností telefonu.
Nevýhodou je ovšem poměrně časté tuhnutí a zamrzání telefonu po ukončení hovoru zatažením klávesnice. V případě ukončení hovoru červeným sluchátkem telefon nezamrzne.
Další nevýhodou je dle mého názoru malé servisní zastoupení značky, museli bychom telefon složitě posílat poštou pro nahrání firmwaru.

Pro:

• design
  • fotoaparát
  • dotykové ovládání
  • wifi

• častější tuhnutí telefonu
  • řídká servisní síť

Přidáno: 23. října 2010

Markét Jílková

Markét Jílková

Tento telefon jsem si vybrala především pro mé nadšení pro klávesnici a foťák. Nezklamal mě. Z počátku jsem hledala tužtičku, ale není potřeba a prsty se to zvládá. Přešla jsem ze značky SonEricson a spokojenost nejvyšší, doporučuju!!!

Pro:

• průhledná klávesnice - střed zájmu a pozornosti, funguje jako touchpad, zkratky pro rychlé naběhnutí aplikací
  • realistické barvy displeje, 4 domovské stránky, jedno velké menu
  • pod klávesnici (zadní víko) se dá ve škole schovat tahák :)
  • 8 Mpix foťák
  • aplikace filmař pro vytváření filmíků
  • při naklopení klávesnice jako na pc

Proti:

• internet pomalejší - zatím se mi nepodařila nainstalovat OperaMini :( --->ale to se nějako zvládne
  • tlačítko pokládání hovorů moc na kraji - dotikové (slečna s menšími ručkami mám menší problém
  • občas se mi sekl - ale to sem po něm toho asi chtěla hodně
  • pomalejší než iPhone :( (co se jiného dalo čekat :D)
  • omezené nastavení oblíbených písniček v přehrávači
  • nezvoní mi budík, když se vybije baterie
  • trošku těžší
  • Ano (4)
  • Ne (4)

Přidáno: 24. září 2010

Ověřený zákazník Aukro.cz

dracidoupe

Aukro.cz

ja uz otestoval hodne mobilu a tento je jako jeden z nejlepsich co znam prostredi stejne jako u lg km900 arena teda uplna kopie + pridana pruhledna klavesa a zlepsena konstrukce mobilu proste skvost na nej pohledet jinej ani nechci mam ho 7 mesicu

Pro:

• perfektni mobil co znam displej zari barvama velke rozliseni dobry zvuk , baterie taky celkem solidni vydrz , pruhledna klavesa , velka podpora formatu pro video

Proti:

• jen ze je uplne dotykovej spatne se ukoncuje hovor

Přidáno: 23. září 2010

Lenka

Lenka

Chtěla jsem dotykový telefon,ale jsem zklamaná, možná jsem vybrala špatného výrobce(vždy jsem měla Sony Ericsson) nebo jsem si na něj prostě nezvykla(vracím se ke klasice).Příšerně složité fotografování(fotky celkem ok,ale na to,že má 8 Mpixto zas takový zázrak není,často jsou rozmazané(i když fotí někdo jiný:)),při focení se musí otevírat klávesnice),ovládání příliš citlivé (neustále přijímám hovory když nechci,odmítám hovory když je chci přijmout,psaní sms zpráv absolutně neumím zvládnout jednou rukou jak jsem byla zvyklá),největší problém pro mě je,když někdo volá,telefon je zamčený a je černá obrazovka-tudíž nevidím kdo volá a když se jej snažím odemknout, většinou přijmu hovor-už jsem psala na několik diskusí a nikdo mi s tím neporadil.Pro mě nepochopitelné ovládání telefonního seznamu-opět složité a pomalé, klávesnice je sice krásná, průhledná,ale nereaguje stejně jak obrazovka na dotyk, takže nutno sehrát dvojí ovládání nebo klávesnici nepoužívat :(Vůbec nevydrží baterka jak je uvedeno,při focení umírá velice rychle, navíc indikátor baterie se tváří, že je plně nabito a najednou mi začne pípat slabá baterie a telefon se za chvíli vypíná :( otřesný příjem signálu a komunikace s PC...no už škoda mluvit, byla jsem s tím dvakrát u prodejce a tam mi tvrdili, že je to u LG normální...prostě je to buď pro klidné nikam nechvátající a trpělivé lidi (takže nedoporučuji zaměstnaným ženám s dětmi)nebo je to opravdu nepovedený kousek,který láká pouze na vydařený design....

Pro:

• design

• všechno ostatní... :(
  • Ano (5)

Přidáno: 20. září 2010

Ověřený zákazník AZelektro.cz

AZelektro.cz

Klady a zápory shrnovat nehodlám, od toho jsou internetové stránky zabývající se testy a recenzemi mobilních telefonů, mám poprvé LG a jsem nad míru spokojen.

Pro:

• Je to hračička. :-) 8MPX foťák. :-)

Proti:

• Chybí GPS, pomalejší internet, doporučuju stáhnout mobilní operu, pak již šlape OK.
  • Ne (1)

Přidáno: 12. září 2010 (naposledy upraveno 12. září 2010)

Ověřený zákazník LP-MOBIL

LP-MOBIL

Nejsem žádný profík, tel využívám hlavně na volání, sms, poslech mp3 a protože jsem hodně na cestách, tak i focení. Za ty peníze je super. Nejvíc oceňuji design - žádný jiný výrobce něco takového nenabízí

Pro:

• 8Mpix foťák, jednoduché ovládání, velká paměť, hezký a jedinečný design, touchpadová klávesnice, wi-fi

Proti:

• dotykové ovládání vyžaduje zvyk - hlavně při psaní sms, při řízení se mi to zatím moc nedaří, malá možnost individuálního nastavení - třeba vyzvánění mp3 lze nastavit jen hovorů a sms. Ale ne u budíku, zvuku vyp a zap a vysunutí a zasunutí. To u Samsungu jde nastavit úplně všechno, slabší výdrž baterky, krátká doba podsvícení klávesnice

Přidáno: 3. září 2010

vavrana

vavrana

mozna,kdyz mi nekdo poradi,jak na smsky,tak si ho mozna i necham

Pro:

• supr vzhled
  • vse,co clovek potrebuje,tam je

Proti:

• mam problem s psanim sms, dlouhe nehty nejsou kamaradi s displayem, i kdyz jsem si poridila specialni pero na psani,nic moc,pomale reakce,snadno se spletete a postradam tlacitko zpet,fotak jsem myslela taky ze foti lip

Přidáno: 30. srpna 2010

Barushka

Barushka

Tento mobil je opravdu unikátní je to první mobil co má průhlednou klávesnici.Klavesnici lze použít i jako touchpad,který v kombinaci s dotykovím displejem nabízí unikátní možnost ovládání telefonu takže fakt super:-)přehrávání videa je ve formátu DivX,XviD takže taky super.Taky je tam Wi-Fi,bluethooth a TV výstup 8 Mpx fotoaparát s vlastním autofokusem a bleskem.A taky Exchange ActiveSync. Takže tento mobil je fakt boží.Tento mobil se spíš hodí pro hravě lidi protože je tam Wi-Fi Java Hry mp3 fotoaparát atd... Tento mobil bych doporučila fakt všem lidem.A je doopravdy unikátní tím že je první na světě co má pruhlednou klávesnici a ještě k tomu září jako krystal. a taky si myslím že je lepší dotyková dysplej a klávesnice protože ne všem se dobře píše na dotyvěm displeji.Sice má na baterce jen 3 čárky když je plná ale i tak vydrží dlouho.

Pro:

• Je dotykoví ale má i klávesnici
  • průhledná klávesnice vypadaící jako krystal
  • velmi rychlé uživatelské rozhraní S-class UI
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (3)

Přidáno: 28. června 2010

Bazi1

Bazi1

LG GD900 Crystal v S@V 05/10

Vítěz testu mobilních telefonů časopisu Stereo & Video 05/10.
  • Ano (3)

Přidáno: 27. dubna 2010

Martin

Martin

Taky jsem patřil k těm, kdo si chtěl koupit tento mobil, četl si tyto recenze a opěvoval jej. Zjistil jsem, ale několik nesrovnalostí z nichž jako největší zradu od výrobce považuji, že na svých internetových stránkách píše, že lze použít paměťovou kartu do velikosti 32GB, ale v návodu dodávaného spolu s mobilem, tedy aspoň v tom, který jsem si nechal ukázat u prodejce, se z něj stává alibista, který garantuje pouze použití paměťové karty do 8GB, což je obrovská podpásovka, která snižuje hodnotu mobilu a je podporována i na stránkách prodejců. Chtěl bych proto varovat všechny, kteří by se pro tento přístroj rozhodovali hlavně kvůli možnosti používání vysokokapacitních karet. Vím, že se počítá i s teoretickou možností, že lze použít kartu s větší kapacitou, to je ale jen na vlastní riziko a za tento nemalý peníz bych očekával informaci garantovanou výrobcem. To jsou silácký řeči,když zákazníka chytají. A když ho dostihnou je vše menší.
  • Ne (5)

Přidáno: 11. dubna 2010 (naposledy upraveno 11. dubna 2010)

Ověřený zákazník Český-mobil.cz

Lenka Pospíšilová

Český-mobil.cz

Telefon mě ihned zaujal svým designem a 8 megapixelovým fotoaparátem. Zkušenosti s ním mám dobré, až na výdrž baterie a psaní sms, které je složitější z důvodu dotykové klávesnice. Určitě bych ho nedoporučila někomu, kdo má větší ruce, prstíky by se mu na písmenka nevešly.

Pro:

• luxusní desing, každý ho obdivuje
  • 8 Mega fotoaparát
  • reaguje na lehký dotyk
  • přehledné menu

• baterie moc nevydrží
  • na psaní sms si člověk musí hodně zvyknout, lehce připíšete několik písmenek, jelikož tel. nemá a ani nereaguje na tužku

Přidáno: 25. března 2010

LG GD900 Crystal: řekněte wow!

Průhledná klávesnice táhne pozornost okolí jako magnet a musíme uznat, že po právu. Bude to však k úspěchu stačit? Celá recenze na www.mobilmania.cz

Přidáno: 17. března 2010

ALEX

ALEX

Rád bych upozornil na velmi slabou baterii jeji životnost je velmi neuspokojivá. Dokonce jsem jí byl i měnit, ale nijak jsem si nepomohl. Dále jazyk při přihlašování je v Aj pak dál,ale pokračuje v Čj ani toto bych nehodnotil kladně. Mám telefon krátkou dobu a za tu dobu se mi nekolikrát seknul...mám i nový sotware, ale opět bez většího úspěchu. Když se mi tel.úplně vybije a dám ho nabít jediné co sním jde na pár minut dělat je se koukat,jak mi na obrazovce skáče baterka- opět na nic nereaguje. Taká se mi stalo,že mi zůstal černý displey bez možnosti dalšího užití. Ačkoliv byl tel. zapnut a já se prozváněl obrazovka byla pořád černá a mě to vesele na druhém konci zvonilo. Na jeden přístroj až moc chyb. V životě, už bych si LG nekoupil. Přístroj půjdu reklamovat a velmi si přeji, abych si tím pomohl, už jsem přestal doufat!

Pro:

• Vzleh, cena....

• Baterie

Přidáno: 2. března 2010

tento telefon si budou pořizovat hlavně lidé, kteří chtějí nějakou stylovku, než "našláplý" telefon, průhledná klávsnice vypadá velice zajímavě a pokud si tento telefon pořídíte určitě nebudete mít telefon jako "každý druhý". Co se týče vybavení, tak hlavní předností je 8 Mpix fotoaparát se kterým už pořídíte poměrně kvalitní snímky, Displej má příjemných 16000000 barev a disponuje rozlišením 800 x 480.

Pro:

• design

Proti:

• cena v poměru k vybavení

Přidáno: 31. ledna 2010

point

point

Tento nadčasový telefon se dá již dneska sehnat za slušnou cenu. Spíše je to machrovinka pro mladší ročníky. Určitě Vás nezklame. Průhledná klávesnice je suprová.

Pro:

• Nadčasový design
  • Kvalitní provedení
  • Průhledná a podsvícená klávesnice
  • Klávesnice slouží i jako ovládací prvek
  • Vysouvací konstrukce
  • Příjemné rozměry a hmotnost - hezky se telefon drží
  • Dostačené funkční vybavení

• Nic jsem nenašel
  • Ano (11)

Přidáno: 21. ledna 2010

Laki

Laki

Telefon vypadá velmi hezky a mohu ho doporučit spíše náročnějším uživatelům. Má 8mpx, takže můžete počítat s dobrými fotografiemi i když fotí hůře nežli některé 5mpx telefony. Ale na druhou stranu má kvalitní výbavu. Je z kvalitních materiálů a pěkně se ovládá. Můžu doporučit. Ale vzhledem k fotoaparátu a ceně dávám 80%

Pro:

• Pěkný design
  • Stylový
  • Kvalitní materiály
  • Výbava
  • Dobré foto

• Vyšší cena
  • Ano (8)

Přidáno: 21. ledna 2010

Míšinka

Míšinka

Toto je můj první dotykový mobil a jsem s ním spokojená:) Jetstli nad ním někdo uvazujete tak doporucuju:)

Pro:

• design
  • menu
  • display
  • funkce
  • barvy

Proti:

• foťák neni nejlepší, ale když umíš fotit paráda
  • cena
  • Ne (3)

Přidáno: 16. ledna 2010 (naposledy upraveno 16. ledna 2010)

Danny

Danny

Na dotykový display jsem si musela zvyknout,ale už to jde.Je to opravdu krásný telefon,má pár chybiček-mě osobně zklamal dost ten foťák,ale zase má jiné přednosti a navíc,cena jde pořád dolů.Já ho můžu doporučit.

Pro:

• design
  • display,
  • spoustu funkcí..

Proti:

• baterie moc dlouho nevydrží
  • fotky opravdu žádný zázrak
  • Ano (16)

Přidáno: 13. ledna 2010

Mike

Mike

Pochvalu budu směřovat k výrobci za bezchybné zpracování, jiní výrobci se mají co učit. Uživatelské prostředí je pěkné i propracované, avšak nese to sebou i nevýhody jako pomalost a v prvních verzích softwaru i bugy či sekání.

Vestavěný fotoaparát je spíše na okrasu či machrování "mám 8 mpx" výsledky jsou totiž katastrofální, špatná TK, velká hladina šumu, špatné vyvažování bílé.

Celkově je tento telefon velmi dobře vybaven, nepostrádá takřka nic, datové technologie jsou skoro kompletní, hudební přehrávač podavá dobré výkony navíc výstup je podpořen technologií Dolby Music a z mého subjektivního poslechu musím usoudit, že zvuk je čistý a velmi hlasitý.

Samozřejmě nabídne i velkou paměť buď interní nebo s možností jejího rozšíření o paměťové karty typu MicroSD

Dotykový displej je radost ovládat, je založen na kapacitní technologii, a co se týče barev a kontrastu patří mezi nejlepší. Překvapením je i senzorová klávesnice, která reaguje na sebemenší tlak a její odezvy jsou takřka bleskové, avšak často dochází k překlepům díky menším rozestupu a absenci hmatového rozlišení.

Pro:

• Konstrukční zpracování
  • Vzhled
  • Design
  • Fotoaparát i když svým výkonnem neosloví
  • Datové funkce
  • Dotykový kapacitní displej
  • Senzorová klávesnice

Přidáno: 16. října 2009

Ověřený zákazník DigiHit.cz

Zvěřina

DigiHit.cz

Telefon jsem si vybral díky jeho funkcím a skvělému designu,jeho jednoduché ale graficky pškné ovládání potěší každého uživatele,kterého nebaví zbytečně složité ovládací prvky jiných telefonů.\určitě můžu tento telefon doporučit všem,kteří o něm přemýšlejí.

Pro:

• Super mobil,zakoupil jsem před pár dny a jsem nad míru spokojen,splnil všechny mé očekávání a mnohé předčil.Mohu jen doporučit
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (13)
  • Ne (12)

Přidáno: 31. srpna 2009

Exkluzivně první česká recenze LG GD900 Crystal

Mobilní telefon LG GD900 Crystal je světový unikát - disponuje průhlednou klávesnicí. Přístroj se dále pyšní 3“ dotykovým displejem, prostředím 3D S-Class či bohatou funkční výbavu v čele s 8 Mpx fotoaparátem. Celá recenze na mobilizujeme.cz
  • Ano (24)
  • Ne (5)

Přidáno: 3. února 2010

Ověřený zákazník Aukro.cz

Aukro.cz

je to nejhorší telefon co jsem měl

Pro:

• hezky vypadá

• všecko
  • Ano (3)
  • Ne (23)

Přidáno: 8. listopadu 2009

LG GD900 Crystal: průhledný krasavec

LG připravilo novinku, která je svým unikátním vzhledem bezkonkurenční. LG Crystal nabídne zcela ojedinělou průhlednou klávesnici, která funguje i jako touchpad. Ojedinělý design doplňuje perfektní dotykový displej s jemným rozlišením a multimediální výbava. Celá recenze na mobilenet.cz
  • Ne (9)

Zobrazuji 1 - 33 ze 33 recenzí