Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

LG GD880 mini

Přidat recenzi

LG - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Přístroj je určen pro český trh a není blokován pro žádného operátora. LG GD880 Mini je mobilní telefon určený těm, kteří kladou důraz nejen na vysokou vybavenost ale i... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

6 zákazníků doporučuje tento produkt
3 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(21 z 23 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Jen doplnění předchozí recenze, kterou jsem psal pod jménem "karel" (nebyl jsem ještě registrován, nemám rozdvojenou osobnost:-).
Tlačítko Dolby bass si trochu napravilo reputaci. Občas zvuk trochu přeskočí, ale většinou hraje v pořádku.
Baterie - k té jsem se zapomněl vyjádřit. Je slabš... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(33 z 55 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nedělejte si ze mě srandu!!!!!Předmět jsem sice zaplatil,ale Váš zaměstnanec mě sprostě okradl a nic mi neposlal.Velký podvod a konec obchodování na aukru!!! Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze LG GD880 mini

Přidáno: 19. května 2012

nekupovat

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: dostačující
Výdrž baterie při aktivním používání: necelý den
Hodnotím se jako: běžný uživatel
Kvalita displeje: dobrá
Viditelnost displeje na slunci: špatná

Přidáno: 20. dubna 2012

• nic
  • všechno

..................................................................................................................................................................
...................................................

Ovládání mobilního telefonu: složité
Kvalita fotografií pořízených telefonem: špatná
Výdrž baterie při aktivním používání: necelý den
Kvalita displeje: špatná
Viditelnost displeje na slunci: špatná
Andrea Stratilová

Andrea Stratilová

Přidáno: 7. dubna 2012

• originální vzhled
  • kvalitní zvuk
  • fotoaparát- škoda jen ,že nemá blesk
  • dobré psaní sms
  • BATERKA! telefon mám rok a nabíjím každý den
  • materiál- kryt nejříve nešel otevírat, a teď telefon nezvednu, aniž by kryt neupadl.. vůbec nedrží
  • nemá operační systém
  • strašně se zasekává, někdy pomůže odemčení a zamčení, ale většinou se telefon musí restartovat
  • málo her a aplikací pro tento telefon

poměr cena a výkon se dá, ale podruhé bych si telefon nekoupila, takže ho bohužel nemohu ani doporučit. Už jsem ho jednou reklamovala a nyní musím zase. Snad už to bude vše v pořádku, telefon se mi jinak celkem líbí, ještě jsem ho neviděla u nikoho jiného.

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: jeden den
Kvalita displeje: dobrá

libor

Přidáno: 31. prosince 2011

• vsechno
  • slaba baterie

vsechno je dobre,až na baterii

Ověřený zákazník OK Computers

adidas.r

Přidáno: 27. prosince 2011

(Upraveno 7. dubna 2012)

Zakoupeno v OK Computers

Doporučuje produkt
  • Malý, lehký a stylový telefon.
  • Kvalitní konstrukce.
  • Kvalitní displej - kapacitní - multitouch, velmi jemné rozlišení.
  • Perfektní multitasking.
  • Wifi, GPS.
  • Foťák nemá blesk.
  • GPS spolupracuje jen s online Google mapami nebo s mapami v Javě.
  • Chybí hlasová navigace.
  • Chybí operační systém.

S operačním systémem (Android) by to byl perfektní telefon. I přes menší displej se bezproblémově ovládá.
Postrádám jen hlasovou navigaci s offline mapami.

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: dva dny
Kvalita displeje: perfektní
Viditelnost displeje na slunci: průměrná
Ověřený zákazník TELY.cz

Přidáno: 13. prosince 2011

Zakoupeno v TELY.cz

Doporučuje produkt

naprosto spokojena splnil me ocekavani doporucuji.

Ověřený zákazník Aukro.cz

Přidáno: 26. října 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

Doporučuje produkt
  • vše proběhlo v naprostém pořádku, zboží pěkné, neporušené. Doporučuji!!

Ověřený zákazník TELY.cz

Michaela

Přidáno: 4. října 2011

(Upraveno 10. října 2011)

Zakoupeno v TELY.cz

• Výdrž baterie
  • Chybí blesk
  • Špatné otevírání zadního krytu
  • Nelze ovládat nehty

S telefonem jsem velmi spokojená, fotí pěkné fotky i točí videa, jen bohužel chybí blesk. Výdrž baterie je slabá (kolem dvou dnů). Interní paměť je malá, ale to řeší paměťová karta ke které je jednoduchý přístup. Zadní kryt se zpočátku otevírá hůř, ale jde o zvyk. Telefon je přehledný, má výborný a citlivý display, jen pro někoho nevýhoda, že nelze ovládat nehty. Tři plochy jsou také +. Přehrávač je rovněž přehledný a zvuk je kvalitní. I přiložená sluchátka jsou dobrá. Krásný a originální desing. Za nízkou cenu jsem pořídila povedený telefon se spoustou funkcí.

Tomas Pelikan

Tomas Pelikan

Přidáno: 11. července 2011

• elegantní design
  • kvalitní zpracování
  • široké pole funkcí
  • za slunečného počasí jde hůře přečíst display a to i když je jasnost na maximum

s telefonem jsem maximálně spokojen, display velice dobře reaguje na doteky, ovládání je intuitivní, vyhovuje mi že je takto malý a přesto je v něm vše co potřebujete. Dvě věci mě na něm trochu obtěžují - když svítí slunce je hůře čitelný display, a uvítal bych kapacitnější baterii. Jinak bych je doporučil těm kteřý chtějí kvalitní dotykový telefon, s funkcionalistickým designem a množstvím funkcí.

slavomír cihlička

slavomír cihlička

Přidáno: 8. července 2011

• 5 mpx fotoaparát
  • kapacitní displej
  • rychlost
  • skvělé ovládání
  • přehlednost
  • neuvěřitelné barvy (kontrast)
  • spousta možností uživatelského nastavení
  • aktualizace sw
  • accelerometer
  • multitouch
  • multiasking
  • GPS modul
  • snadný přístup pam. kartě
  • při mém používání (wifi, mp3, filmy, bluetooth, java,...prostě vše, co hodně spotřebovává energii) velmi slabá výdrž baterie (max. 2 dny)
  • GPS modul nemá vlastní použitelný sw a je třeba použít vlastní

skvělý poměr výkon/funkce:cena

• chybi OS !
  • zasekavani se
  • restartovavani se
  • pomaly
  • obcas nejdou prijmout hovory
  • obcas, kdyz mi nekdo vola, tak se to ukaze pouze jako neprijaty hovor
  • WiFi se pripoji jak-kdy
  • obcas nejde zamknout
  • slaba pamet na sms

takze mi poslali asi dobrej shit...po obdrzeni se mi zdal uz jednou otevreny...

• Ano (11)

• Ne (4)

www.mobilmania.cz

Přidáno: 5. května 2011

Recenze LG GD880 Mini - MobilMania.cz

LG GD880 Mini je poslem dobrých zpráv. Předně zaujme designem, malými rozměry a kvalitní konstrukcí, dále vás překvapí bohatá funkční výbava. Vadou na kráse je absence otevřeného operačního systému, tím ale špatné zprávy končí.

Celá recenze na www.mobilmania.cz
Mladá fronta

pokročilý

Mladá fronta

Přidáno: 5. května 2011

První pohled na LG GD880 Mini - MobilMania.cz

Na následujícím videu si ukážeme designově velmi povedený model, který sice nepřichází s otevřeným operačním systémem, ale přesto má co nabídnout. Mimo jiné si ukážeme i příslušenství v základním balení a podíváme se na zoubek multitaskingu.

• Ano (14)

Michal Ševců

Přidáno: 26. dubna 2011

Zakoupeno v Max-shop.cz

• Desing, rychlost systému, kvalitní dotykový display, cena, kvalita foto
  • blesk

Viz. hodnocení Pro - Proti.

lusy stans

• 3 plochy
  • menu jako u applu
  • nedá se ovládat nehty
  • spatné otvírání krytu

Dnes jsem si zakoupila dalšího koně od LG v autorizovaném servise. Jsem z nej nadšená, vypadá opravdu luxusně, je lehounký, dobře se drží, ale zadní kryt se odendavá celkem špatně, asi je to o cviku. Přišla jsem domu v klidu jsi nainstalovala pc suit, zesynchronizovala soubory dala si do externí pameti hudbu, ale bohužel telefon mi píše žádná hudba ani v externi natož v interní pameti(tam jsou jen zvuky od výrobce). ani formátovat pamet mi nejde, prý neznámá chyba. Takže nadšení opadlo tešila jsem se na poslech. Takže prozatím řeším kde jsem udelala chybu a zkouším co stím. Foták fotí docela pekné fotky, nabízí hodne možností co se týče režimů fotografování atp. Wifi maká pěkně, zobrazování internetu perfektní, facebok funguje, youtube přehrává videa. Sms se píší celkem fajn jak na normální tak na Qwerty klávesnici, máte možnost zmen písma, automatických podpisu, T9 samozřejmostí, vkládání emotikon, obrázku, hudby apd. :Mltitouch funguje tak jak má, multitasking pojme dost aplikací. Zatím sem dost zmatená, když hledám nejaká nastavení a když už se povede ani nevím jak. Kontakty to hezky řadí dle abecedy, jsou rozřazené vždy podel písmenka, daá se ke kontaktu vložit obrázek, nekolik tel.č. narozeniny, vyročí, adresy apd. Hry a podobný aplikace taky fungují.
Tagže záverem moc pekný funkční, ale ta hudba me stve.

• Ano (14)

Ověřený zákazník ATmobil.cz

J. Hamsa

Přidáno: 4. února 2011

Zakoupeno v ATmobil.cz

• Rozmer, vykon, cena, top disagne,
  • navigace

Nejlepsi tel na trhu cena pomer vykon
Skvely stroj

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

stefan

Přidáno: 31. ledna 2011

Zakoupeno v Mobilní telefony Biz

• Dizajn, cena, funkce, rychlost
  • Mohlo by být jednoduchší připojení k PC. Je to dost složité. Jiné mínusy jsem zatím neobjevil. Nemá sice blesk na fotoaparát, ale to nemá ani iPhone a nikomu to nevadí. Mně osobně nechybí.

Je to krásný a kvalitní mobilní telefon. Pohodlne v kapse, pohodlne při používání. Mám ho týden a není problém si na něj zvyknout. Ovládaní intuitívne a jednoduché. Jsem s ním spokojen.

• Ano (8)

Tony

Přidáno: 27. ledna 2011

• Velmi kvalitní displej
  • Má vše potřebné
  • Nemá otevřený operační systém

Stylový mobil za dobrou cenu
Netradiční design
Určitě doporučuji!

Honza

Honza

Přidáno: 25. ledna 2011

• zatim vše
  • poměr funkce x cena
  • zatím nic, ale každý přístroj má něco

Lg mě zaujalo svým designem, mám již několikátý telefon od této značky a zatím jsem byl vždy více než spokojený. Poslední telefon jsem měl 4 roky a po celou dobu fungoval v pohodě.

Přidáno: 20. ledna 2011

• opravdu citlivý displej, velké rozlišení
  • krásný design
  • fotoaparát
  • zvuk
  • přehrává i divx (bez problému)
  • ucházející výdrž baterie
  • občas se "seká" (většinou pomůže uzamčení a odemčení)
  • nemá operační systém
  • omezení jen na java aplikace
  • chybí blesk u fotoaparátu

S LG GD880 jsem poměrně spokojená, ale zjistila jsem, že příště až si budu kupovat nový mobil, tak do mobilu bez operačního systému už asi nejdu. Mobil má např. interní GPS,ale když chci sehnat nějakou schopnou gps autonavigaci v javě,tak to není úplně jednoduché. Co mi asi nejvíc vadí je,že telefon má zaplněnou téměř celou interní paměť (už při zakoupení), sice mám samozřejmě dokoupenou paměťovou kartu,ale problém je, když chci nainstalovat nějakou aplikaci větší než je místo v interní paměti - to mám pak smůlu :-( Kdyby měl tento telefon OS byla bych z něj asi mnohem víc nadšená :-) Vzhledem k tomu,že jsem ho koupila za dobrou cenu, tak ho musím pochválit (za 4000 super), ale třeba 7000 bych za něj asi nedala. Kdo chce designově povedený mobil, který i něco umí, je pro něj LG GD880 mini jasná volba :-)

• Ano (10)
Ověřený zákazník MobilPlanet.Cz

Zdenek

Přidáno: 20. ledna 2011

Zakoupeno v MobilPlanet.Cz

• super desing a funkce které mají pouze nejdražší mobily.
  • slabší baterie

perfektní displej o vysokém rozlišení.

dotykové ovládání funguje perfektně (lehce)

Možnost připojení jakýchkoliv sluchátek (PORTA PRO),s nimiž

telefon produkuje perfektní zvuk (Mp3 přehrávač)

Andrea

Andrea

Přidáno: 19. ledna 2011

• krásnej design
  • jednoduché ovládání
  • citlivý dispej
  • dobré psaní sms
  • rychlá reakce na dotyk
  • kvalita zvuku
  • dělá krásné fotky i videa
  • designove dobre udelany prehravac hudby
  • ...je toho dost
  • výdrz baterie....rano si posloucham hudbu a dalsi den rano musim mobil nabijet...baterka mi vydrzi tak 2 dny..vic urcite ne. Ale mozná to je tím,že jsme ji ještě nerozchodila.. mam telefon krátce
  • psaní sms-píšou se dobře,ale musim si zvyknout na malé tlačítka

telefon určitě doporučuji, já jsem s ním maximálně spokojená

Jakub

Jakub

Přidáno: 18. ledna 2011

(Upraveno 30. ledna 2011)

• viz recenze pod jménem "karel"
  • viz recenze pod jménem "karel"

Baterie - k té jsem se zapomněl vyjádřit. Je slabší, ale není to žádná hrůza. Asi tak - když mobil jeden den odpoledne nabiju, pak s ním chvíli pracuji, na noc vypnu, druhý den chvíli používám wi-fi, pár hodin poslouchám muziku a udělám nějaký ten hovor, do večera ho šoupnu do nabíječky znovu. Pokud bych ho šetřil (což nemám v plánu), řekl bych, že na hranici 3 dnů by to zvládl (s vypínáním na noc). Holt použitá baterie je daň za lehké a tenké tělo. Čeho jsem si ještě všiml a zapomněl minule napsat je to, že při zvětšování obrázků tzv. "pinch-zoomem" mu na první dotyk chvíli trvá, než zareaguje.
Doplnění číslo 2:
Po nějaké době intenzivního používání vyplynulo na povrch několik dalších neduhů. Multitouch zvětšování fotografií, krom toho, že reaguje pomalu a sekaně, přibližuje vždy na prostředek obrázku. Tedy ne jako u jiných přístrojů tam, kde fotografii "uchopíte". Přístroj také prostě občas zamrzne při zapínání. Stává se to častěji a pomůže hnout s baterií. Dalším neduhem, který se možná vyskytuje ale jen u mého kusu jsou příležitostné zvláštní "ruchy" ve fotoaparátu. Většinou ve formě růžových či modrých teček, které vám vesele tančí na bílých plochách na fotografii. Ještě jsem nepřišel na to, kdy se to stává, není to pravidelné a rozhodně je to otravné. Dokonce tam zůstávají i při přepnutí na druhý fotoaparát či na videokameru. Na druhou stranu si stále více oblibuji prostředí telefonu, přívětivost internetového prohlížeče, jemnost a barvy zobrazovače a v neposlední řadě ten pocit, když telefon silně zmáčknete v ruce, a on nevydá ani zvuk. Stejně tak mi docela vyhovuje zvuk z přibalených sluchátek. Skvělá vychytávka je ruční ostření jako alternativa k autofocusu. Ostříte fotoaparát posuvníkem na displayi, jako byste zaostřovali objektivem fotoaparátu.
Takže přístroj mohu i nadále doporučit. Občas to chce trochu odolnější nervy, protože alespoň moje verze SW má svoje mouchy. Možná pomůže upgrade. A nakonec jsem si dovolil natočit krátké video, jak vypadá prostředí. Možnému kupci snad přijde vhod.

• Ano (21)

Přidáno: 18. ledna 2011

• WiFi, klávesnice Qwerty, Foťák 5M
  • nic nevím

Jednoznačně doporučuji

Karel

Karel

Přidáno: 16. ledna 2011

(Upraveno 16. ledna 2011)

• Kvalitní display
  • Občas sekané animace
  • Tlačítko pro spuštění Dolby bassů mi většinou zlobí
  • Špatné využití GPS
  • Jednou zamrzl při zapínání
  • Občas si na zamčenou obrazovku vrací původní tapetu
  • Nemá diodu ani krytku fotoaparátu
  • Nepraktická qwertz klávesnice

Nemám ho dlouho (pár dní), ale zatím se uvedl spíše kladně. Z designu a zpracování jsem nadšen. Nikdy jsem v ruce neměl nic tak povedeného. Vážně, přístroj působí dojmem luxusu. Po stránce používání si rychle zvyknete, S-class je přátelské a jednoduché prostředí (ale maličko se zadrhává v některých animacích) a absence hw tlačítek na čele mi vyhovuje. Když si teď pujčím od zbylých členů rodiny nějaký jiný dotykáč, vysloveně mi nesedí skákat prstem z displaye na tlačítka a zpět. Ale to je věc zvyku a vkusu. K výbavě taky nemám výtek, nic důležitého nechybí, dokonce je tu i pár věcí, které často chybí i v dražších přístrojích (třeba čidlo automatického jasu displaye, multitouch, plnohodnotný multitasking, DivX...). Display je vůbec skvělý. Má 3,2 palce, takže si představte tu jemnost s takovým rozlišením. 16 mil. barev tomu taky přidá. Sice je to TFT, ale i v porovnání s displayem třeba wavu se na něj dá koukat. Jistě, superAMOLED je lepší, ale kupodivu ten rozdíl není až tak propastný, jak jsem čekal. Foťák mě dostal množstvím možností nastavení, dokonce umožňuje manuálně ostřit. Naopak mě mrzí, že nemá aspoň diodu, když už ne blesk. Fotí slušně. Prohlížeč taky není špatný, může mít otevřeno několik záložek, pracuje v plném rozlišení, podporuje multitouch...
Co je ale vyloženě hloupé je, že máte sice GPS, ale žádnou navigaci (vlastně žádnou offline aplikaci co by GPS využila). Jedině google mapy, které ale fungují jen online, což se prodraží. K dalším záporům bych ještě přičetl qwertz klávesnici se zoufale malými tlačítky a kupodivu i vychvalované tlačítko Dolby bass v přehrávači. U mě funguje spíš jako tlačítko "shoď přehravač". Taky mě zlobí, že když si změním tapetu v zamčeném režimu, po čase ji někdy sám přehodí na tu, kterou měl přednastavenou.
Doporučil bych tenhle telefon tomu, kdo hledá kompaktní a reprezentativní mobil s dobrým displayem, foťákem a spoustou funkcí. Nedoporučil bych ho někomu, kdo potřebuje chytrý telefon a chce si doinstalovávat aplikace. Tady si musíte vystačit s Javou.

bobrlt

Přidáno: 6. ledna 2011

• Prostředí telefonu
  • Design
  • SW tlačítka (někdo to ale může brát jako nevýhodu).. ;-)
  • Kapacitní dotykový displej s jemným rozlišením
  • Kvalita zvuku Dolby Mobile
  • 5 Mpx fotoaparát
  • Výdrž baterie, ale není to zase tak strašné..
  • Fotoaparát bez blesku
  • Samovolné restartování telefonu

Recenze od profesionálů ! ..

Ověřený zákazník Český-mobil.cz

Přidáno: 22. prosince 2010

Zakoupeno v Český-mobil.cz

• Hezký mobil,dobrá recenze na odborných stránkách,škoda že ho neměli. Ale nelituji,pořídil jsem jiný ( též LG ) a asi ještě lepší,za podobnou cenu :-)
  • Nemá blesk a OS... Komu to nevadí ,bude spokojen...

Chtěl jsem ho,pro nedostupnost,nebo předraženost mám jiný :-)

Ověřený zákazník ATmobil.cz

Ivana Vašicová

Přidáno: 17. prosince 2010

(Upraveno 17. prosince 2010)

Zakoupeno v ATmobil.cz

• Vcelku hezký, netuctový kousek. Nabízí dost dobrou výbavu za dost dobrou cenu.
  • Nemám zkušenosti s LG.

Vyzkoušíme, uvidíme.

Ověřený zákazník Profizona.cz

MaxWin

Přidáno: 3. prosince 2010

Zakoupeno v Profizona.cz

• dílenské zpracování
  • kvalitní displej
  • podpora multimédií (h264, max rozliseni videa 800x480, LG On-Screen Phone, podpora pro datové proudy médií přes Wi-fi v domácí síť i)
  • rychlost ovládání
  • chybí prosvětlovací dioda
  • malá integrovaná paměť
  • průměrná baterie

Jinak jsem velmi spokojený s tímto mobilem.

• Ano (6)
Jirka

Jirka

Přidáno: 2. prosince 2010

• Design
  • Odezva
  • Jednoduchost ovladani
  • Vydrz baterie, i kdyz - neni to zas tak strasne

Mam rad spise mensi telefony co se tyka rozmeru, takze tento mi naprosto vyhovuje. Designove zajimavy. Vzhledem k tomu, ze nejsem narocny uzivatel, a mobil mi bude slouzit hlavne na volani a sms, tak jsem naprosto spokojeny...

Přidáno: 17. listopadu 2010

(Upraveno 17. listopadu 2010)

• Pekne pevne zpracovani
  • vyborny dotykovy display
  • LG PC suite, synchronizace kontaktu a kalendare
  • mozna trochu horsi zvuk
  • mobil se mi zaseknul a jedina pomoc bylo vyndani baterky
  • trochu slaba vydrz

Jana

Přidáno: 14. listopadu 2010

Zakoupeno v Mobil Best

• Zatím bojuji s dotykovými ploškami, občas jsem úplně jinde.Mám ho asi 14 dní. Dávám mu docela zabrat, protože musím si s ním zcela rozumět
  • .LG jsem ještě neměla.
  • Předtím měla jiné mobily, tak je v něčem horší, než jsem byla zvyklá nebo zase lepší.
  • Vynikající je změna velikosti písma.
  • Velmi dobrá hlasitost vyzvánění.
  • Připojeni k int.nevyužívám, mám doma pc., ale využívám wifi
  • Baterie, to je fakt dost velký průšvih.
  • Je fakt, že teď dostává do těla, ale zase s porovnáním, co jsem měla předtím, je to slabota.
  • Neumím si představit se dívat na film. no, musím to vyzkoušet.
  • Jenom doufám, že někdo vymyslí silnější baterii a bylo by nás myslím víc v poho.
  • Bylo by to možné?

VYROBTE SILNĚJŠÍ BATERII. DĚKUJI.JA

• Ano (6)
  • Ne (10)
Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Přidáno: 10. listopadu 2010

Zakoupeno v Mobilní telefony Biz

• elegantní, wifi, fotoaparát (5 Mpix), , přehrávání hudby ve vysoké kvalitě, gyroskop, možnosti budíků, facebook
  • špatně se otvírá zadní kryt (na baterku a sim), fotoaparát bez blesku, rychle se vybíjí,

Spokojenost

Přidáno: 29. října 2010

• display
  • funkce telefonu
  • hudební přehrávač,kvalitní sluchátka
  • slabší výdrž baterie(při běžném používání 2-3dny)

Samsung S8000 se s tímto telefonem nedá měřit, ve prospěch Jeta jen AMOLED display

• Ano (13)
Ověřený zákazník Český-mobil.cz

Přidáno: 25. října 2010

Zakoupeno v Český-mobil.cz

Lg gd 880 je dobrý produkt, dobře vypadá a zároveň vám neutrhne kapsu. Ovládání je svižné a displej velmi citlivý na dotek takže žádné tlačení na sklo. Také jeho rozlišení je špičkové. Jenom trochu nechápu software do PC, PC suite je jako obvykle velmi pomalé a pro běžného uživatele zbytečně složité a nepřehledné. Jediné co nepotěší je nemožnost úpravy zvuku při poslouchání fm rádia (megabass, eqalizér).

• Ano (7)
r4zor

r4zor

Přidáno: 23. října 2010

• design, kapacitní display, prostředí telefonu...
  • slabší výdrž baterie

Tento telefon se klidně může měřit s telefony z vyšších cenových kategorií

mobilizujeme.cz

Přidáno: 20. září 2010

LG GD880 Mini – recenze luxusního retro hranolku

LG GD880 Mini přiblíží naše recenze. Telefon LG GD880 Mini je luxusní kousek provokující výjimečným vzhledem, excelentním 3,2“ displejem, kompletní datovou výbavou, 3,5 mm Jackem a řadou dalších funkcí. Dominantní výbavu zastřešuje prostředí LG S-Class.

Celá recenze na mobilizujeme.cz
  • Ano (10)
Ověřený zákazník Aukro.cz

setnajirka

Přidáno: 18. září 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• všechno je proti,když jsem nic nedostal za svoje poctivě vydělané peníze!!!

• Ano (33)
  • Ne (22)

mobilizujeme.cz

Přidáno: 18. září 2010

LG GD880 Mini a Sony Ericsson Spiro v redakci – ptejte se

LG GD880 Mini je luxusní retro kousek, Sony Ericsson Spiro (W100) naopak levný Walkman. Jak obstojí oba telefony bez OS v dnešní konkurenci telefonů s operačním systémem, jaké funkce lze a nelze vyzdvihnout?

Celá recenze na mobilizujeme.cz

Zobrazuji 1 - 42 ze 42 recenzí