Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

LG GD510 Pop

Přidat recenzi

• Ocenění produktuEISA 2010-2011

LG - dotykové - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Připrav se na to být jedinečný a ukaž co jsi opravdu zač s dotykovým telefonem LG GD510 Pop LG mobilní telefon GD510 Pop se pohodlně ovládá pomocí rychlého uživatelského... více »

» Kde koupit

od 1 839 Kč

Hlídat cenu

Recenze LG GD510 Pop

Nejpřínosnější pozitivní recenze

48 z 53 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Telefon má moje spolužačka, i když přes mou radu telefon nekupovat si ho stejně pořídila. Můj názor na LG a hlavně díky tomu co čtu je: že se velmi sekají, jsou pomalé a poruchové. Ale tento LG zatím nezklamal. Vypadá velmi pěkně. Kvalitní dotykový displej má jasné barvy a fotoaparátem pořídíte doce... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

18 z 27 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Rozhodoval jsme se na zkoušku mezi tímto a Samsung Star. Rozhodování to bylo velice jednoduché, bo Samsung byl neuvěřitelný plastový vrzátko, zatímco LG působil v ruce solidním dojmem, i designem mě velice zaujal (jsem konzervativní člověk).

Po třech týdnech jsem ho věnoval kamarádce a ... Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 3. února 2012

Radek

Radek

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tento telefon už mám dva roky a jsem sním velice převelice spokojen jen mi chybí ta wi-fi a reproduktory to je vše co bych tomuto telefonu vytkl

Pro:

• -Lehký
  • -Tenký
  • -Malinký
  • -Cena

• -Wi-fi
  • -Reproduktory

Přidáno: 28. ledna 2012

B..

B..

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tento telefon mám asi 2 roky. Jsem celkem spokojená tedy až na malé, ale celkem podstatné drobnosti: Asi po roce se začala zasekávat galerie a to takovým způsobem, že se musela vyjmout baterie, protože telefon nereagoval ani na vypnutí. Pak také trochu horší foťák, který nemá ani blesk. Také je oproti jiným telefonům celkem náchylný na poškrábání, ale za tuto cenu je velmi dobrý .

Pro:

• Cena
  • aplikace (např. hořící svíčka,kostky apod.)
  • 3 domovské stránky
  • spoustu jiných vychytávek

• nemá wifi
  • foťák

Přidáno: 28. ledna 2012

Mirda

Mirda

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Telefon mám již dva roky, zakoupil jsem jej jako odměnu k tarifu. Byl jsem mile překvapen z možnosti použití solárního panelu i když při úplném vybití telefonu vás moc nezachrání. Vzhledově se mi líbí. Problém se žádný nevyskytl, jen bych uvítal delší výdrž baterie, avšak s kombinací solárního panelu OK. Má slušné funkce chybí mi zde jen WIFI a GPS navigace škoda. Jinak rychlost a odezva dotykové obrazovky mi přijde docela slušná. Je pravda, že občas mi telefon tzv. zamrznul, ale po delším užívání problém odezněl, teď je bezproblémový. Koupi doporučuji.

Pro:

• solární panel, dobrý fotoaparát, přehledné menu, pohybový senzor, elegantní,

• -nemá GPS
  • -baterie
  • -nemá WIFI
  • Ne

Přidáno: 28. ledna 2012 (naposledy upraveno 28. ledna 2012)

JINÝ MOBIL NECHCI. :)

Pro:

• JE SNADNO OVLADATELNÝ JSOU UŽ LEPŠÍ ALE ZA TU CENU JE SKVĚLÍ. :) :p

• jE TO STARÝ TYP. :(

Přidáno: 26. ledna 2012

Šárka Gavlasová

levný
jednoduchý
dobře
ano

Pro:

• jednoduchý a cenově dostupný
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 24. ledna 2012

Iva

Iva

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tento telefon je velice postačující nenáročným uživatelům. Dobře se ovládá a jeho nejvetší výhodou je jeho velikost. S telefonem bych byla i nadále spokojená jen, kdyby mi nespadl na zem a nepřestal fungovat foťák. Oprava by bohužel byla dražší než nový telefon :(

Pro:

• velikost
  • cena
  • widget
  • snadné zacházení
  • kvalitní fotky
  • hraní her

Proti:

• po čase horší výdrž baterie
  • displej se docela rychle poškrábal
  • i zadní strana je bez nálepky hodně poškrábaná
  • horší sluchátka - špatně drží v uších

Přidáno: 24. ledna 2012

PETULE

Max-shop.cz

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
JEDNOZNAČNĚ NEKUPOVAT .....

Pro:

• +VZHLED

• - ŠPATNĚ SE OVLÁDÁ

Přidáno: 22. ledna 2012

00lena00

00lena00

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tento mobil vlastním již po druhé, první mobil mi vybrala moje sestra s mamkou, zaujal je hlavně design a vnitřní možnosti.

Pro:

• Krásný design
  • Hry, které tam již jsou nainstalované jsou zábavné
  • Hudba se dobře přehrává
  • Celkově tento mobil zanechává dobrý dojem
  • Tento mobil je vhodný pro všechny
  • Další věci... ( na které si momentálně nevzpomenu )

• Málo kvalitní fotky
  • Občas je pomalý
  • Menu se dá naklánět, ale když si něco spustíte ( Hudbu, nastavení, atd. ) tak to naklonit nejde.
  • S iPhonem se samozřejmě srovnat nedá =O)
  • Další věci... ( na které si momentálně nevzpomenu )
  • Ne (1)

Přidáno: 5. ledna 2012 (naposledy upraveno 5. ledna 2012)

datlik1

datlik1

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
koupil sem si ho protoze je stylový a maho hodne lidi

Pro:

• fak super neni co dodat ikdyž bi tam ta wi-fi mohla bejt

Proti:

• skiro nic jen se trochu nekdy sekne

Přidáno: 30. prosince 2011

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Jsme spokojeni s funkcemi, vzhledem, cenou. Vrele doporucuji, pokud hledate neco hezkeho, funkcniho a pritom nepredrazeneho

Pro:

• je za dostupnou cenu, ma vsechny funkce, ktere mladi a deti pozaduji
  • Vybrala si ho dcera
  • je elegantni vzhledem
  • snadno ovladatelny

• Zatim o nich nevim
  • Ne

Přidáno: 29. prosince 2011 (naposledy upraveno 29. prosince 2011)

Anonim

Anonim

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tento mobil mám přesně rok.Ze začátku jsem s ním byla velice spokojená!,ale tet se to dost změnilo!Telefon se mi sám vypíná,seká se a vydrží mi tak 2 dny max!Hezký je,lehký taky,ale určitě není vhodný pro ty,kteří mají větší nároky!Mám velké problémy s připojením k PC!!!!

Pro:

• *hezký design
  • *celkem dobrý foták a kamera
  • *lehký
  • *vejde se do kapsy
  • *3 obrazovky

• *pomalý

Přidáno: 17. prosince 2011

Petr Harry Sůra

Petr Harry Sůra

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Pořídil jsem si tento telefon od jednoho kamaráda který si ho vzal k paušálu, už když jsem viděl reklamu na něj tak mě zaujal jeho design a možnost nechat si udělat polep zadního krytu podle sebe (woucher na tuto nálepku byl součástí balení) jinak telefon šlape jako hodinky jak jsem zmiňoval výdrž baterie tak mám odzkoušeno 6 hodin hudby přes přehrávač, 10 hodin poslouchání rádia a asi hodinu a půl video, jinak u té hudby jsem se neostýchal smskovat a běžně telefon používat takže ono to s tou baterkou taky není tak hrozné jak všichni o LG říkají. jinak telefon úplně na pohodu toťáček fotí celkem slušně akorát by to chtělo nějakou tu přisvětlovací diodu protože musíte mít opravdu hodně světla aby se fotka povedla a vypadala slušně, jediný problém nastal tehdy když jsem do něj dal 4GB kartu tak po připojení k pc a při přesouvání 100 MB souboru trvalo hodinu (ted to myslím vážně) nevím jestli je to vada jen mého kusu ale možná by bylo lepší používat měnší karty :)

Pro:

• Jednoduché ovládání,
  • není nutno používat stylus,
  • příznivá cena,

Proti:

• Zadní kryt telefonu (po delším používání jsou na něm vidět ohmataná místa),
  • výdrž baterie

Přidáno: 13. prosince 2011

Petrisanka

Petrisanka

Tento typ telefonu jsem si koupila loni na jaře, a dnes musím říct, že doposud sloužil velmi dobře, bez problémů, teď poslední dobou nevím co se stalo ale telefon se začal sekat, sám se vypíná a zapíná, nedostanu se do galerie obrázků a do jiných složek. Jelikož je v záruce, tak půjde na reklamaci, tak jsem zvědavá co si vymyslí.

Pro:

• pěkný vzhled
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 9. prosince 2011 (naposledy upraveno 19. prosince 2011)

Pajus

Pajus

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Bude to rok, co mám tento mobil v bílém provedení. Sice má už semtam nějaký ten škrábanec, to díky tomu, jak jsem šikovná, ale pořád mi bez problémů funguje. Co s ním děláte, že se vám tak zasekává a blbne? :) Já si ho strašně přála, jelikož ta obluda, co jsem měla před tím, mi například sama od sebe vytáčela kontakty a tak (no dobře, jednou mi ten předchozí spadl do vody :D) Ale nemůžu si stěžovat. Na posílání SMS a hovory je opravdu ideální, je malý a lehký. Sem tam se mi taky zasekne, ale co byste chtěli, je to jen mobil :)

Pro:

• Dotykový displej
  • Levný
  • Lehký, malý

• Nedá se připojit na Wifi

Přidáno: 6. prosince 2011

kalulína

kalulína

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Tento mobil bych vám nedoporučila s kamarádkou máme stejný mobil(tj.lg gd 510 pop) a obou se nám seká,vypíná a nereaguje. Když jsem chtěla jít na hudbu (tedy dokud to šlo) tak se mi mobil občas sekával, a sekání se stupňovalo, mobilní telefon nešel vypnout tlačítkem pro vypnutí, tak jsem musela vyndat baterku.Také jedno mínus je když ztratíte sluchátka tak nejlevněji je seženete za 400,-. Když jsem si tento mobilní telefon kupovala tak stál cca 3500,- a na tu cenu není moc kvalitní, ale teď ho seženete do 2000,-. Tento mobilní telefon mám rok a už nefunguje vypíná se na domovské obrazovce, když kliknu na galerii hudbu a kreslení,při focení se mi sekne tak že z něj musím vyndat baterii a to samé i při kameře. Já osobně bych si tento typ znovu nekoupila.

Pro:

• fotoaparát
  • kreslení
  • nerozbije se jen tak(z vlastních skušeností vím)

• potichá hudba
  • málo her které na tento typ fungují
  • seká se
  • vypínáse když vstoupín do galerie,kreslení,hudba...(po čase)
  • bez tužky(ale dá se dokoupit)
  • malá výdrž baterie max.1 den

Přidáno: 5. prosince 2011

Ověřený zákazník Handy Mobil

Handy Mobil

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Až na tu nešťastnou českou poštu...

Přidáno: 14. listopadu 2011

Hanka

Hanka

úžasný telefon,funkce,vzhled.........

Pro:

• super telefon
  • mám ho přes 2 roky,nikde ani škrábnutí,vše funguje jak má
  • baterie vydrží cca 4 dny i když s ním hraju hry
  • malá velikost
  • displej je suprový
  • jedno tlačítko na přijmutí i zavěšení hovoru
  • nezasekává se

Přidáno: 8. září 2011

Markéta

Markéta

Mobil mám něco přes rok a ze začátku jsem z něj byla nadšená.Ale teď mi začíná lézt na nervy,že se občas sám vypne,seká se a má celkem měkký display,takže špatně reaguje na dotyk.Také se docela snadno odemkne sám třeba když ho máte v kapse.Navíc sluchátka jsou hrozné,po pár měsících jsem musela kupovat nové protože ty staré se rozpadly.A když už jsme u toho rozpadávání-pokaždé když mi upadne,vypadne SIM,paměťová karta a občas i baterie.Na druhou stranu skvěle padne do ruky,je dobrý na poslouchání hudby.Další plus jsou i zajímavé aplikace.Takže abych to shrnula-Nenáročným a dětem do 13ti let by měl stačit,pokud byste ale chtěli telefon s více funkcemi jako je třeba pro mě důležitá wifi,tento telefon nedoporučuji.Je to s prominutím šunt.

Pro:

• zajímavé aplikace
  • padne do ruky
  • dobře se na něm poslouchá hudba

Proti:

• Měkký display,špatně reaguje na dotyk
  • Občas se mi sám vypne
  • Nemá wifi
  • barva se hned oloupala
  • Ne (4)

Přidáno: 24. srpna 2011 (naposledy upraveno 24. srpna 2011)

Thomas

Thomas

Mobil LG Pop je milovníky hudby a na běžné telefonování možna foceni a video umí malo a k brouzdaní po internetu je k ničemu protože nestiha a taky za to muže malý displej.
Pokud Chcete nenáročný mobil jen k zakladnímu používaní je váš a to za výbornou cennu!!!!!!!!!!Pro brouzdání po internetu a hračičky co by používali mobil každý den moc nedoporučuji opakuji moc toho neumí.

Pro:

• Hlasitý a velmidobrá kvalita zvuku
  • Malý
  • Lehký
  • Foto
  • Cenna

• Umí Málo o proti konkurenci
  • Seky nic hrozneho
  • Malo Aplikací
  • krytka na micro USB neni moc zabezpečená
  • Zadní kryt z Plastu-Jde až moc snadno odendat
  • Wifi

Přidáno: 23. srpna 2011

qac

f-mobil.cz

Pročetla jsem hodně recenzí, hlavně ty proti a i když jsem se bála, tak jsem do toho šla. Nelituju. Každej má svoje, mně to teda sedlo. A třeba ty negativní připomínky, např.
- že nemá smajlíky - to by mi fakt vadilo, ale fakt je má :),
- nesmyslnej widget se zvířátkama - třeba mně se to fakt líbí, je to srandovně ujetý :))))
- prostě každej to má jinak a nebo ještě neobjevil kouzlo nepoznaného.
No a hlavně, ač jsem se i bála toho, že jsem doposud jela jen na klasický Nokii, tak že to nezvládnu - pche - naprosto v pohodě! :) Ten, kdo pracuje s PC to dát prostě musí... nicméně naší antiPC mamině bych to teda jako nekoupila :D

Pro:

• nadchl mě solární panel
  • cena

• zatím nic

Přidáno: 17. srpna 2011

-cenově dostupný
-jednoduché ovládání
-stylový a pěkný
-doporučuji všem a jsem spokojený přišel mi hned druhý pracovní den

Pro:

• -dobrá cena
  • -pěkný vzhled
  • -kvalitní foto

• -zatím nic
  • Ne

Přidáno: 29. července 2011 (naposledy upraveno 29. července 2011)

mayki

mayki

no mohla mit aspon WIFI

Pro:

• je bozsky upne ma ok funkce no chtela bych ho ale mam lepsi

• nic absolutne

Přidáno: 23. července 2011

Ověřený zákazník Mobilstyle.cz

Mobilstyle.cz

Za nízkou cenu dobrý mobil, používám LG už několik let a vždy jsem byla spokojena, tento dotykový zatím bez chyby -kromě baterie, ale slušivý, malý a lehoučký mobil, fotky samozřejmě nejsou jako z foťáku, ale na to si nepořizuji mobil, ale foťák... Přehledný a dobrá nabíječka versus usb, zkrátka jsem spokojená

• Krátká životnost baterie

Přidáno: 19. července 2011

Miroslav Beránek

f-mobil.cz

Patřím mezi běžné uživatele mobilního telefonu, na to co umí nové modely bych ani neměl čas si s tím hrát. Držím se hesla v jednoduchosti krása. Nejvíce mi vyhovuje příjem a ukončení hovoru jedním tlačítkem. Těm co nejsou nároční LG GD510 musí plně vyhovovat a hlavně pak svými rozměry a lehkostí. Ideální zejména pro ženy.

Pro:

• Velikostí a kompaktností se mi ze všech dotykových mobilů tento nejvíce zalíbil a jsem s ním zatím velice spokojen. Nemám potřebu využívat internet a navigaci na mobilu. Rozhodně bych si nekoupil něco z nových modelů, které normální smrtelník ani nevyužije. Můj názor je ten, že nové modely svou velikostí se vrací velikostně mezi počátky mobilů a proto jsem rád, že se mi podařilo sehnal LG GD510. Nové telefony mi přpadají jako historická "pádla", to nepotřebuji.

Proti:

• Zatím jsem nezjistil nic, dosud naprostá spokojenost.
  • Ano (9)

Přidáno: 17. července 2011

Mobil jsem si zakoupila před rokem hlavně kvůli ceně a dotykového dispeje. Teď po roce si kupuju nový...začal se sekat, nereaguje na dotyky. Taky je divné přijetí hovorů...když vám někdo volá, obrazovka se sama zamkne (ikdyž předtím nebyla zamčena) a vy ji musíte odemknout a až pak kliknout na přijetí. Doporučuji menším dětem, které mobil potřebují akorát na obrázky a hudbu.

Pro:

• malý
  • levný

• váha
  • nemá blesk
  • špatný foťák, v šeru téměř nepoužitelný
  • není wifi
  • Ano (6)

Přidáno: 13. července 2011

Kristin

Kristin

Tento telefon jsem si zakoupila protože jsem na něj slyšela dobré ohlasy. Cena rozhodně odpovídá kvalitě telefonu.
Je dotykový a dotykové telefony působí luxusně.
Tento mobil je určený převážně pro poslech hudby a hraní her ale pro podnikatele moc vhodný není (komplikované přikímání hovorů) ale zase musím pochválit upomínky a kalendář!

Pro:

• Ryhclé pochopení manipulace
  • Možnost zvolení zadní nálepky (ZDARMA)
  • Opticky malý
  • Lehký
  • Nepřeberné množství nastavení vzhledu
  • Rychlé spuštení fotoaparátu (na okraji)
  • Užasné aplikace Pocket Apps! Nejvíce mě zaujala hořící svíčka!
  • Pro kreativní duše nebo pro ty, co se nudí slouží také paleta MALOVÁNÍ!
  • Možnost nahnutí mobilu vodorovně!
  • Úžasná uprava fotografií!
  • Dotykový mobil působí luxusně

Proti:

• Ztratila jsem kupon na nálepku zadního krytu zdarma
  • Neestetické tlačítko vpravo dole
  • Dodnes nechápu jak na něj stahovat obrázky, hudbu atd...
  • Nekvalitní fotky v šeru
  • Když mám vybitou baterii tak se mi dobijou dvě čárečky navíc, nevím jestli to je výhoda nebo vada
  • Jednou se mi vymazaly skoro všechny obrázky
  • Malá paměť na hudbu a obrázky (Bez paměťové karty)
  • Placené funkce (Google, Email)
  • Nehybná animace na spořiči displeje!
  • Když mi někdo volá, tak je automaticky zamknutá obrazovka a nelogicke přijmutí hovoru. Musíte stisknout tlačítko a to mi dokonce někdy i hovor položí !!!
  • Zadní kryt by mohl splývat s přední částí

Přidáno: 30. června 2011

terruska

terruska

JE NEJKY :)

Pro:

• je stylovy
  • neni drahy
  • je s nim sranda

Přidáno: 27. června 2011

kuzis

začátečník

kuzis

Zakoupil jsem telefon LG GD510 který mě zaujal vzhledem i celkouvou velikostíTelefon je pevný kvalitně zpracovaný přístroj který nabízí standart ale z vylepšením použití her využívající polohový senzor a také jsou přidané různé aplikace pro vilný čas.Je to telefon který padne do ruky a není nějak zbytečně velký.Působí elegantně až by člověk myslel že musí být drahý,ale opak je pravdouPop, který by mohl uživatelsky svést na další pokračování funkcemi nabytého telefofu LG Arena je klamná. Ve skutečnosti, jediná funkce od Arena je S-Class-uspořádání hlavního menu - ostatní rozhraní a funkce jsou jako na LG Cookie.Důležité vlastnosti pro uživatele, jsou standartní se socialními sítěmi, ale cenová verze neznamená ve skutečnosti high-end specifikace.Lidem by mohlo chybět fotografování s automatickým ostřením,nebo bleskem, podporu 3G a WIFI.Pro mne je nejdůležitější opomenutí DivX / XviD podpory Ale na druhoustránku museli se stlačit do levnějších cenových kategorií.Ale i tak při dobrých světelných podmínek uděláte pěknou fotku i s 3,0Mpx fotoaparátem a natočíte i slušné video na youtube.Pro lidi kteří si s telefonem nehrají a chtějí mít telefon a pomocníka s kancelářskými funkcemi bych určitě neváhal a doiporučil.V barevném provedení silver neurazí elegancí ženu ani muže..

Pro:

• Kompaktní rozměry,váha,odolný rám,přesný dotik a reakce displeje,výdržbaterie,přehledné menu,

• nic jsem nenalezl
  • Ne (1)

Přidáno: 27. června 2011 (naposledy upraveno 27. června 2011)

Terr

Terr

MILUJU TENTO MOBIL !!!

Pro:

• OOO MOC TOHO JE :)) ♥♥♥

• NIC

Přidáno: 25. června 2011

lukas-more

lukas-more

Mobilní telefon je opravdu heský na pohlet ale hadverové slabbí.

Pro:

• rozmněry padnoucí do ruky
  • pěkné provedení
  • docela hlasití reproduktor

• slabá baterie
  • snadno poškrabatelný
  • pomalí
  • fotoaparát také nic moc

Přidáno: 28. května 2011

Ověřený zákazník DigiHit.cz

Lucka

DigiHit.cz

zatím spokojenost
telefon spolnil naše očekávání
zatím krátká doba užívání cca 2 týdny

Pro:

• byl pro 7letou dceru zatím spokojenost, do týdne se ho bez problémů naučila ovládat

Proti:

• součástí příslušenství není paměťová karta

Přidáno: 23. května 2011

Saraa

Max-shop.cz

Pro:

• Mobil jsem zakoupila dceři (11 let).
  • Je z něj nadšená a k jejím potřebám je šitý na míru. :-)
  • Je málý a lehoučký, přehledný.
  • Má kvalitní foťáček, může si přetáčet video....
  • Takže spokojenost a to po všech stánkách.

Proti:

• Jsem zatím nic neschledala.

Přidáno: 16. května 2011

terka

terka

takze aby bylo jasno ja mam ten mobil 5mesicu a sem s nim spokojena velmi fotografie jsou kvalitni a je velmi lehky maly to je dobry a nejvice se mi libi stribrna barva protoze tu mam

Pro:

• Je to dobrý mobil mam ho od vánoc a nicse s nim nestalo pokud ste ho kdyz ste ho poprve nabijeli vindali z nabijecky driv nez se nabil moznato je pricina ze mate malou vydrz baterky ja mam tento mobil a baterka mi vydrzi 4-5 dnu a to sem na tom mobilu furt jeste sem mi nesek

Přidáno: 28. dubna 2011

doporučuji všem :-)

Pro:

• prostě nemá chybu
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (5)
  • Ne (3)

Přidáno: 28. dubna 2011

Ma.sa.rka

Ma.sa.rka

Tento mobil mám rok a už plánuji na léto koupit si noví protože za tento rok už byl dvakrát v opravně buď se se sowtverem pak s displejem a v opravně mi řekly že to neni mím zaviněním takže bych tento telefon moc nedoporučovala.

Pro:

• Malí

• těžký
  • pomalý
  • rychle se vybijí
  • Ano (7)
  • Ne (6)

Přidáno: 19. dubna 2011

P-Jay

P-Jay

Pokaždé když vezmu telefon do ruky , lituji dne ,kdy jsem se rozhodla ho zakoupit . I jeho opravdu nízká pořizovací cena mi nezměnila negativní názor na celý telefon . Již několikrát byl v opravně kvůli mnoha závadám , přičemž některé se nepovedlo odstranit .

Pro:

• cena
  • malý
  • hezký vzhled
  • jednoduché ovládání

• je neuvěřitelně pomalý
  • po 1 roce nejde foťák , přehrávač hudby , prohlížení fotek a videí
  • malá výdrž baterie
  • podává nepřesné info o stavu baterie
  • někdy se z ničeho nic zasekne
  • pořizuje nekvalitní fotografie

Přidáno: 18. dubna 2011

Ověřený zákazník Alza.cz

Jaromír Kubelka

Alza.cz

doporučuji ostatním

Pro:

• jednoduchá a rychlá obsluha
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (3)

Přidáno: 17. dubna 2011

Hančí

Hančí

nikomu bych nedoporučila za tu cenu se dá určitě pořídit mnohem lepší mobil

• je to křáp
  • pomalý, seká se atd
  • Ne (6)

Přidáno: 15. dubna 2011

stillborn

stillborn

Telefon má hodně nedostatků a negativ. Většina z nich se ale rozplyne, pokud se podíváte na jeho cenu. Za vcleku hodně malé peníze dostanete dotykový display, 3,2 megapixelový fotoaparát (nepříliš kvalitní a bez autofokusu, ale budiž) a vcelku pěkný vzhled.
Na druhou stranu váha, zmatené menu, pomalá odezva displaye atp. jsou kompromisy, které budete muset přijmout za nízkou cenu. Každý ať si zváží sám, zda do toho půjde. Já, kdybych se měl rozhodovat znovu, bych si tento telefon už nekoupil.

Pro:

• Levný telefon s dotykovým displayem

• Fotoaparát
  • Uspořádání menu a jeho ovládání
  • Váha
  • Odezva obrazovky na dotek

Přidáno: 2. února 2011

LG GD 510 POP

LG GD 510 POP

V životě už bych si tento mobil nekoupila a samozřejmě ho nikomu nedoporučuju! Je to hrůza. mám ho od září a už nefunguje spousta věcí, jako např. pro mě velice důležitý budík. při příchodu sms vibruje kolem 3 min a a až po dokončení vibrování se sms konečně načte. Ukazatel baterie je taky velmi špatný...večer baterka plná a ráno prázdná...myslím, že reklamace je jistá...

Pro:

• pěkný, lehký a skladný

• výdrž baterie
  • naprosto pomalý
  • Ano (8)
  • Ne (7)

Přidáno: 1. února 2011

Ověřený zákazník Aukro.cz

I.Avi

Aukro.cz

ideální kombinace ceny a kvality. nějaké nadstandarty jsem nezkoumala, k běžnému používání - telefonování, zprávy, fotografie - naprosto dokonalý.

Pro:

• přehledný, jednoduchý, kvalitní foťák, skelet

• zatím jsem neobjevila

Přidáno: 29. ledna 2011

sedelko

Max-shop.cz

Přijatelná cena v této třídě telefonů
Solidní design
Doporučuji pro ženské pohlaví

Pro:

• Skvělý > design - ovladatelnost - fotoaparát - velký display - pohodlné psaní SMS

• Malá odolnost = velmi snadno se poškrábe
  • Nemá wifi
  • Někdy se kousne
  • Malá výdrž baterie

Přidáno: 26. ledna 2011

telefon doporučuju ten kdo chce hlasity,malí,hesky,dotykoví
mato heské menu

Pro:

• malí hesky
  • hlasity
  • zajimavé aplikace atd.
  • levní
  • přehlední

• při věči pamnětové karty se seka (8G) doporučuji 4G
  • nějak ten kdo nepotřenbuje wifi,3G,GPS.... tak super

Přidáno: 21. ledna 2011

Lucien´s xx Rose

Lucien´s xx Rose

Úúúúúúžasnej nemám nic proti je prostě nej....mobil =D a za tu cenu není co řešit a tento mobil aspon mě se vůbec NESEKÁ a NENÍ POMALÝ.............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pro:

• krásnej
  • nevím co mají všichni proti LG,ale měla jsem Samsung,Nokii,a bylo hned po nich ,ale podle mě LG a Sony Ericsson patří k nej...........mobilům taky je super zadní skin ten si můžete objednat na www

Proti:

• NIC!!!!!!!!!!!!!!! NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOUFÁM ŽE JEŠTĚ DLOUHO NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ne (4)

Přidáno: 19. ledna 2011 (naposledy upraveno 25. ledna 2011)

hančí

hančí

pořád s ním mám nějaké problémy, kdyby mi ten telefon nedarovali nikdy bych si ho nekoupila

Pro:

• hezky desing

Proti:

• dlouho se načíta hudba i galerie
  • pořád se seká

Přidáno: 19. ledna 2011

Andrea Tylichová

Andrea Tylichová

fajn mobil:D

Pro:

• ○Lehký, malý - akorát tak do ruky;)
  • ○Přehledný
  • ○Zajímavé funkce.. (Pocket apps, kreslení atd..)
  • ○velký displej, do teď ještě nepoškrábaný, a to se k mobilu nechovám nějak zvlášť hezky..:)

Proti:

• ○ Po čase se začal sekat.. Často ho musím restartovat..
  • ○ kryt se snadno poškrábe
  • ○ Nevím jakbych to řekla odbornějc:D ale má to jenom jednu díru na sluchátka a na usb a nabíječku zárověň, takže nemůžu poslouchat hudbu když si mobil nabíjím..
  • ○ špatně se píší sms třeba oproti nokii.. myslím na qwertz klávesnici.. musím je psát na obyčejné...:(

Přidáno: 15. ledna 2011

Chodúrová Míla

Chodúrová Míla

Tento typ je velmi elegatní pro ženy.....doporučuji každé ženě...ale mohu doporučit i mužum...je velmi snadno ovladatelný a ne moc složitý...ma pěkný rozměr fotek a videí...

Pro:

• LG GD510
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (1)

Přidáno: 14. ledna 2011 (naposledy upraveno 14. ledna 2011)

Ověřený zákazník HYPER SHOP

pajjjushka

HYPER SHOP

kdybych to věděla jak to dopadne tak si tu nic neobjednám, moje první a poslední objednávka.

Pro:

• rychlost dodání

Proti:

• došla jiná barva, nedošl pamětová karta, USB a CD..

Přidáno: 4. ledna 2011

Ověřený zákazník Aukro.cz

Miroslava-M11

Aukro.cz

S tel.jsem velice spokojená.Výborný obchůdek!!!

Pro:

• perfektní
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (3)

Přidáno: 3. ledna 2011 (naposledy upraveno 22. ledna 2011)

dwbmb

dwbmb

Po třech týdnech jsem ho věnoval kamarádce a vrátil se zpět k telefonům s celou qwerty klávesnicí. Bohužel mi telefon zkazil dojem o všech dotykových telefonech, byť věřím, že neprávem.
(Aktualizace: nyní mám HTC Trophy a musím uznat, že dotykový telefon lze udělat i dobrý a hlavně příjemně ovladatelný. Astronomiský rozdíl oproti LG GD510 Pop)

Telefon je totiž žalostně pomalý. Když už display na dotyk prstu zareaguje, tak se vleče někdy i dlouhé vteřiny. Věřte, že vytočit číslo z telefonního seznamu může (při 500 kontaktech) trvat i půl minuty. Samotné psaní textu na klávesnici bylo vcelku příjemné, až jsem byl sám překvapen. I zde jsem se ale velice často potýkal s citlivostí, ne všechny stisky byly rozpoznány.

Hlavní menu je rozděleno na 3 obrazovky, mezi nimiž lze posouvat, s tím, že jedna je na widgety, druhá je nějaká blbost se zvířátkama a na třetí jsou rychlé volby (juchů). Té druhé se bohužel nelze nijak zbavit, lze jen přepnout ze zvířátek na siluety lidských postav. Smyslem toho celého bylo, že kolem postaviček kontaktů, se kterými jste ten den komunikovali nejčastěji, se začaly objevovat jiná malá zvířátka a srdíčka. K zbláznění.

Celkově telefon můžete obléct do dvou schémat, přičemž to první o něco méně infantilní, než druhé. A to druhé je opravdu STRAŠNÉ.

Překvapila mě přítomnost Facebook klienta, což je ale pouze java aplikace, takže otevřít si mobilní Facebook v internetovém prohlížeči je mnohem rychlejší. Twitter jakbysmet.

Samotné prohlížení internetu by nebylo úplně špatné, kdyby nebylo oné špatné citlivosti displaye. Stejný pohyb prstu jednou posune stránku, podruhé otevře nějaký nechtěný odkaz a potřetí neudělá nic. Prohlížeč taky velice často stránky zobrazuje nesmyslně zmenšené, pořád bylo je třeba jejich velikost resetovat na 100%.
Co na mě zapůsobilo velice kladně bylo zapracování YouTube přímo do prohlížeče. Při procházení mobilní verze stránek YouTube a kliknutí na video se automaticky pustilo video přes celý display jen s tlačítky play/pause a posun času. Toto bohužel nebylo dostupné u všech videí, ale u většiny ano.

Pro moje potřeby však telefon naprosto nevyhověl tím, že nepodporuje email přes Exchange server, natož Push. 90% lidí to je jedno, protože takový mail nemá nebo nepotřebuje, pro mě to je ale naprosto základní požadavek. POP3 a IMAP zvládl standardně, občas měl problémy se zobrazováním českých znaků. Při nastavené automatické aktualizaci mailů co pár minut by se s tím dalo vyžít, v takovém případě se ale telefon vybil přibližně za dvě hodiny.

S výdrží baterie je na tom telefon obecně velice špatně. Večer ukazuje 3/4 baterie plné ale ráno vás nevzbudí, protože se přes noc vybije. Vina za to padá částečně i právě na způsob měření vybití baterie, který zjevně nefunguje ani přibližně.

Internet tethering fungoval bez problému, bohužel ale díky nemožnosti mít Bluetooth zaplé stále ale jen na příští (pokud is dobře pamatuju) 3 minuty musíte před každým připojením k internetu telefon vytahovat z kapsy, zapínat bluetooth, spárovat s počítačem a teprve až potom připojit. Zbytečné úkony navíc, ale chápu, že mít zaplé Bluetooth stále by v kombinaci s mizernou výdrží baterie bylo pro telefon sebevraždou.
U baterky jsem však uvítal ve spojení s jednoduchým krytem její rychlou demontáž. Pokud vám totiž někdo zavolá uprostřed noci a nic nevidíc se snažíte vypnout telefon, rozeberete ho a baterku z něj vyndáte prakticky jediným pohybem.

Na rozdíl od tvrzení jiných, že k telefonu není žádný návod, můžu všechny uklidnit, že je, v klasickém PDF formátu. Pouze si již nevzpomenu přesně, jestli byl uložený na CD nebo přímo v paměti telefonu, každopádně tam byl.

Jestli bych to měl shrnout, pro 12-ti letou ratolest je to ideální telefon, který i dlouho vydrží. Možná i pro technicky nezdatnou manželku, která má telefon jen na občasné zavolání vám. Svým vzhledem neurazí ani ji. Za těch 70 korun, kolik mě nový přístroj stál, je to úžasná mašina. Ale normálně stojí bohužel více a za stejnou cenu se dá pořídit jiný telefon, který sice nebude mít tak velký počáteční WOW efekt, ale budete s ním spokojeni daleko déle.

I tak jsem se s ním loučil velmi těžko, protože je prostě tak hezký a tak příjemný v ruce. Veliká škoda, moc se mi líbil.

Pro:

• Design
  • Pevná konstrukce
  • Velikost
  • Cena
  • SMS threading
  • Internet tethering
  • Přehrávač YouTube videí v internetovém prohlížeči

• Šílená pomalost