Hledal jsem mobil s navigací a dobrou výbavou,po postupném pročítání recenzí mi postupně do zorného pole padl LG E510 Optimus Hub a ten si také koupil.
Zobrazit celou recenzi
LG E510 Optimus Hub
Android telefon - Smartphone - LG - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát Úhlopříčka displeje palce ": 3,5 Typ displeje: barevný Rozlišení displeje bodů: 480 x 320 Počet barev displeje: 16 milionů Počet displejů: 1 Dual SIM - telefon na dvě SIM karty:... více »
od 3 659 Kč
průměr z 23 hodnocení
61% | (14) | |
22% | (5) | |
13% | (3) | |
4% | (1) | |
0% | (0) |
Zobrazit celou recenzi
Nedávno představený telefon LG Optimus Hub, který cílí především na mladé uživatele, určitě zaujme svou cenou, výkonem a zpracováním. Zařadit bychom ho mohli do střední třídy telefonů. Dalo by se říci, že tento telefon je nástupce oblíbeného LG Optimus One. Cena telefonu se momentálně pohybuje kolem 4500 Kč.
Celá recenze na www.svetandroida.cz
Boris Poláček
Přidáno: 23. února 2012
Telefon sice není technologickým zázrakem, ale nabízí dobré vlastnosti pro většinového uživatele vzhledem ke své ceně. Pokud si ho pořizujete k paušálu u nějakého operátora, tak je to opravdu výhodná koupě.
Řekl bych, že se firmě LG docela povedl.
LG Optimus Hub přináší do střední třídy inovace v podobě vyspělých datových technologií. Především díky Wi-Fi Direct ukazuje, že i zařízení střední třídy mohou mít moderní technologie. Překvapí kvalitní dotykový displej i funkční výbava. Cenovka je taky přívětivá. Má šanci stát se prodejním hitem? Přečtěte si recenzi a posuďte tak sami.
Celá recenze na mobilenet.czPřidáno: 14. února 2012
LG Optimus Hub se zařadí do třídy levnějších Android telefonů. Že se v této oblasti výrobce vyzná, dokázal před časem výborným Optimem One. Stane se novinka s označením Hub stejně úspěšnou? Startovní pozici má rozhodně těžší. Konkurence už je dnes mnohem lépe připravená.
Celá recenze na www.mobinfo.czMobil jsem si vybrala a poté zakoupila kvůli wifi,5ti megapixelovému fotoaparátu a pohodovému disagnu.S mobile jsem spokojená a podle mého mínění,je daleko lepší než Iphone.
Klíčové vlastnosti: kvalitní dílenské zpracování Android verze 2.3.4 Gingerbread kompaktní rozměry Hlavní nedostatky: zoufale pomalý systém nelze vypnout zvuk spouště fotoaparátu rozporuplný fotoaparát prohlížeč nezobrazí Flash vyšší cena
Celá recenze na www.mobilmania.cz
Mirek
Přidáno: 24. prosince 2011
Jsem s ním velice spokojen.
LG Optimus Hub považujeme za nástupce především stylového modelu Optimus Chic, byť v něm LG vidí především inovovaný Optimus One. Recenze LG Optimusu Hub vás provede výbavou telefonu a postřehy, získanými během testování. Koupit tento smartphone, nebo se porozhlédnout jinde?
Celá recenze na mobilizujeme.czZobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí