Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

LG E510 Optimus Hub

Přidat recenzi

Android telefon - Smartphone - LG - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Úhlopříčka displeje palce ": 3,5 Typ displeje: barevný Rozlišení displeje bodů: 480 x 320 Počet barev displeje: 16 milionů Počet displejů: 1 Dual SIM - telefon na dvě SIM karty:... více »

Kde koupit

0% (0)

Doporučení od zákazníků

6 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(10 z 12 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Hledal jsem mobil s navigací a dobrou výbavou,po postupném pročítání recenzí mi postupně do zorného pole padl LG E510 Optimus Hub a ten si také koupil.
Jsem s ním velice spokojen.

Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze LG E510 Optimus Hub

www.svetandroida.cz

Přidáno: 16. března 2012

Recenze LG Optimus Hub – telefon pro teenagery « Svět Androida Novinky ze světa mobilního operačního systému Android

Nedávno představený telefon LG Optimus Hub, který cílí především na mladé uživatele, určitě zaujme svou cenou, výkonem a zpracováním. Zařadit bychom ho mohli do střední třídy telefonů. Dalo by se říci, že tento telefon je nástupce oblíbeného LG Optimus One. Cena telefonu se momentálně pohybuje kolem 4500 Kč.

Celá recenze na www.svetandroida.cz
Boris Poláček

Boris Poláček

Přidáno: 23. února 2012

Doporučuje produkt
  • Je to můj první opravdu "chytrý" telefon. Předtím jsem měl LG POP, ale ten byl fakt tragický, až nakonec letěl proti zdi :-D. Tento telefon je o generaci dál a hodí se pro někoho, kdo neočekává zázraky, ale chce se třeba nejdřív pořádně naučit a zvyknout si na chytré telefony.
  • Rychlost procesoru a operační pamět se mi zdají přiměřené. Líbí se mi zejména přívětivé ovládání menu, internetový vyhledávač, mapy se slušným rozlišením a s různými funkcemi vyhledávání služeb atd.., GPS a poměrně rozsáhlá podpora aplikací LG pro tento telefon, díky kterým se dá telefonek docela dobře "vytunit" dle potřeb uživatele.
  • Moc se jim nepovedl digitální foťák - chybí vlastní tlačítko spouště někde na okraji a diodový blesk. Poměrně obtížné je i dokonalejší zaostření, ale na dobré focení je stejně nejlepší klasická zrcadlovka...
  • Telefon by snesl jiný kryt - pokud možno neklouzavý...

Telefon sice není technologickým zázrakem, ale nabízí dobré vlastnosti pro většinového uživatele vzhledem ke své ceně. Pokud si ho pořizujete k paušálu u nějakého operátora, tak je to opravdu výhodná koupě.
Řekl bych, že se firmě LG docela povedl.

expert

Přidáno: 16. února 2012

LG Optimus Hub - videorecenze mobilenet.cz

LG Optimus Hub přináší do střední třídy inovace v podobě vyspělých datových technologií. Především díky Wi-Fi Direct ukazuje, že i zařízení střední třídy mohou mít moderní technologie. Překvapí kvalitní dotykový displej i funkční výbava. Cenovka je taky přívětivá. Má šanci stát se prodejním hitem? Přečtěte si recenzi a posuďte tak sami.

• Ano (5)
  • Ne (1)

Přidáno: 16. února 2012

Recenze LG Optimus Hub: rychlá data především | mobilenet.cz

Celá recenze na mobilenet.cz

www.mobinfo.cz

Přidáno: 14. února 2012

LG Optimus Hub: lehce povadlá slunečnice (recenze) | Mobinfo.cz | mobily • aplikace • operátoři

LG Optimus Hub se zařadí do třídy levnějších Android telefonů. Že se v této oblasti výrobce vyzná, dokázal před časem výborným Optimem One. Stane se novinka s označením Hub stejně úspěšnou? Startovní pozici má rozhodně těžší. Konkurence už je dnes mnohem lépe připravená.

Celá recenze na www.mobinfo.cz
  • Ne (1)
Ověřený zákazník Handy Mobil

Martina Doláková

Přidáno: 26. ledna 2012

Zakoupeno v Handy Mobil

Doporučuje produkt
  • Perfektní software a skvělá velká obrazovka.
  • Zadní kryt se rychle škrábe a fotoaparát má jen jedno tlačítko a to na dotykovém display.

Mobil jsem si vybrala a poté zakoupila kvůli wifi,5ti megapixelovému fotoaparátu a pohodovému disagnu.S mobile jsem spokojená a podle mého mínění,je daleko lepší než Iphone.

• Ne (4)
Ověřený zákazník Max-shop.cz

Roman Blata

Přidáno: 13. ledna 2012

Zakoupeno v Max-shop.cz

• dobrý foták ,přehledne menu
  • nemá blesk

zatím dobrý nemám ho dlouho

• Ne (2)

www.mobilmania.cz

Přidáno: 28. prosince 2011

LG Optimus Hub: korejský otazník [recenze] - MobilMania.cz

Klíčové vlastnosti: kvalitní dílenské zpracování Android verze 2.3.4 Gingerbread kompaktní rozměry Hlavní nedostatky: zoufale pomalý systém nelze vypnout zvuk spouště fotoaparátu rozporuplný fotoaparát prohlížeč nezobrazí Flash vyšší cena

Celá recenze na www.mobilmania.cz
  • Ne (3)
Mirek

Mirek

Přidáno: 24. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Výborný displej,rychlá odezva,skvělá grafika her,
  • při datovém tarifu psaní sms hlasem,
  • vyhledávání jak na internetu tak i na gps hlasem,
  • Android 2.3.4 Gingerbread,
  • Wi-fi, Gps, 3G
  • dobrý 5Mpx foťák s videem 640x480
  • poměr cena výkon.
  • Výborný zvuk telefonu i ze sluchátek.
  • Nic

Jsem s ním velice spokojen.

• Ano (10)
  • Ne (2)
Ověřený zákazník Max-shop.cz

Aliante

Přidáno: 12. prosince 2011

Zakoupeno v Max-shop.cz

Doporučuje produkt
  • Pevná a kvalitní konstrukce.
  • Chybí dioda u foťáku, Možná by to chtělo 1GHz.

Za tu cenu je to dobrý mobil.

• Ne (7)

mobilizujeme.cz

Přidáno: 5. prosince 2011

LG Optimus Hub - recenze střídmě osazeného telefonu s Androidem

LG Optimus Hub považujeme za nástupce především stylového modelu Optimus Chic, byť v něm LG vidí především inovovaný Optimus One. Recenze LG Optimusu Hub vás provede výbavou telefonu a postřehy, získanými během testování. Koupit tento smartphone, nebo se porozhlédnout jinde?

Celá recenze na mobilizujeme.cz

Přidáno: 28. prosince 2011

Zakoupeno v KASA.cz

• Hezký přehledný
  • zatím nic.

Vybrala si ho dcera, já tomu zase tak nerozumím. Ona je spokojena.

• Ne (11)

Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí