Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

LG C660 Optimus Pro

Přidat recenzi

Android telefon - Smartphone - LG - klasické s klávesnicí - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Úhlopříčka displeje palce ": 2,8 Typ displeje: barevný Rozlišení displeje bodů: 320 x 240 Počet barev displeje: 65 tisíc Počet displejů: 1 Dual SIM - telefon na dvě SIM karty:... více »

Kde koupit

Všechny recenze LG C660 Optimus Pro

www.techzin.cz

Přidáno: 4. dubna 2012

Recenze LG Optimus Pro | Váš magazín o nejžádanější elektronice

V dnešním testu se zaměříme test mobilu od formy LG s modelový označením Optimus Pro. Jak si povede? Plastová konstrukce zajišťuje příjemnou manipulaci s telefonem, velmi dobře se drží v ruce a díky speciální povrchové úpravě hrozí jen minimální riziko .... číst více

Celá recenze na www.techzin.cz
  • Ne (2)
Ověřený zákazník amio.cz

Anonym

Přidáno: 25. února 2012

Zakoupeno v amio.cz

Doporučuje produkt
  • -pěkný, tel. se spoustou funkcí, za příjemnou cenu
  • velký displej
  • malá paměť RAM, pokud využívám vícero spuštěných aplikací
  • Při telefonování je zvuk spíše v rozsahu nízkého kmitočtu a připadá mi méně srozumitelný, při maximální hlasitosti, pak začíná být přebuzen, s HF sluchátky je zvuk za 2 (jako ve škole :-) )
  • občas se mi zdá pomalejší (při otvírání zpráv, když se chci dostat do kontaktů), ale dá se zrychlit vypnutím efektu animací
  • nemá blesk pro foťák

líbí se mi desing telefonu a funkce (Android),
pro šťouraly jako jsem já, výborná hračka.
Na malou qwerty klávesnici se dá zvyknout asi do týdne a pak se píše rychle.
Hodila by se kamerka v předu pro video hovory, třeba na Skype

• Ano (4)

www.mobilmania.cz

Přidáno: 21. února 2012

LG Optimus Pro: chytrý a levný pisálek [recenze] - MobilMania.cz

Klíčové vlastnosti: povedená QWERTY klávesnice Android 2.3.4 kvalitní plastová konstrukce příznivá cena Hlavní nedostatky: hrubší rastr displeje pomalé reakce systému horší fotoaparát nízká vnitřní paměť telefonu

Celá recenze na www.mobilmania.cz
  • Ano (3)

mobilizujeme.cz

Přidáno: 29. listopadu 2011

LG Optimus Pro - recenze levného smartphonu s miniaturní QWERTY

Levný smartphone s nálepkou QWERTY klávesnice pod displejem, to je LG Optimus Pro, jehož recenze je tu pro vás. Telefon disponuje operačním systémem Android 2.3.4, má 3 Mpx fotoaparát a prakticky se hodí každému, kdo ještě nepřišel příliš do styku s chytrými telefony a chce mít stále k dispozici i klasickou klávesnici, se kterou bude moci případně cokoliv napsat či vytočit číslo. LG Optimus Pro tyto předpoklady splní.

Celá recenze na mobilizujeme.cz

• display
  • paměť
  • fotoaparát
  • použíté materiály

budu upřímný, telefon jsem si objednal jak byl ohlášený a čekal na něj téměř 2 měsíce. Jsem skalní googlista a dost dlouho jsem čekal na telefon s Andoridem a s (nevýsuvnou) klávesnicí... Upřímně vzato, jediný klad tohohle telefonu je klávesnice. Použité materiály jsou odporné, laciné plasty. Display má hrubý rastr, takže krom limitu rozlišení je na něm vše opravdu ošklivé. Telefon má soustavně málo paměti a ani task-killery nepomohou, je to prostě zoufalé! Poslední opravdu problém je absence čidla pro zapnutí podsvětlení klávesnice - je obtěžujícm mačkat cokoliv, aby se ráčila rozsvítit... to bych už přežil její automatické rozsvícení při zaplém displayi, ale tohle?

Když to shrnu - kdyby Motoroa svůj qwerty telefon ohlásila dřív, tak ještě chvíli počkám a na tohle se vykašlu, takhle budu velmi brzo měnit... jedním slovem - NEKUPOVAT!

• Ano (5)

Přidáno: 27. října 2011

• dobrá qwerty klávesnice
  • android 2.3.3
  • poměr cena/výkon
  • hodně slabej foťák (3 mpx) nemá blesk ani autofocus
  • slabá RAM-ka
  • tlačítka nadělaj dost hluku

Velice pěkný telefon, díky nejnovější verzi androida. Pěkné přehledné menu, dost widgetů (možost stáhnout mraky dalších z android marketu) qwerty klávesnice není špatná, jen trochu malá pro mé veliké ruce. Procesor telefonu bohatě stačí, horší je to už s ramkou, která se hned zaplní, takže si na plochu (kterých je celkem 5) dáte pár witgetů a máte ramku plnou, což mě dost mrzí, ale dobrý pocit z telefonu mi to nebere. Musím ho pochválit, vypadá, že je docela kvalitně udělanej, nic neskřípe ani nevrže. Jestli hledáte dobrý výkon za docela málo penež, šel bych do něj. Veliký konkurent pro xperie, sice jim nestačí v parametrech, ale v ceně je to znát. Jestli chcete telefon, který má qwerty a přitom neni vysouvací je to asi ta nejlepší možnost do nějakých 5000 (potom jsou zde blackberry).Mám ho pár dní, první dojem je slušní, uvidíme časem.

• Ano (3)
Ověřený zákazník NEJMOBILY.CZ

Lucie

Přidáno: 26. října 2011

Zakoupeno v NEJMOBILY.CZ

• - cena
  • - volitelné psaní SMS na klavesnici, nebo dotykové klavesnici
  • - plyně reaguje na pokyny
  • - Android- super
  • - přehledné a rychlé ovládání základních prvků - wifi, B, internetu, hudby, mailu
  • - kalendář funguje plně při registraci přes Gmail
  • - slabší baterie pokud máte stále zapnuté připojení vydrží 24 hod.
  • - foták má jen 3 MPix

Celkově velmi povedený telefon a komunikátor. Má velmi dobře zpracovanou klávesnici, na které se dobře píše. Dotyková klávesnice je také fajn - psaní i nehty možné - jen člověk musí více přitlačit (nehty bere i gelové).
Přehlednost mailu, kalendáře a dalších funkcí mobilní kanceláře je super.
V balení není instalační CD pro propojení s PC - ale lze stahnout přímo ze stránek výrobce. Potom šlape jako hodinky.
V menu jednotlivých položek není na prví pohled všechno vypsáno - je to schováno pod levým tlačítkem - ti co mají novější mobily asi znají - já jsem přecházela z úplně klasického - tak jsem s tím trochu bojovala, než jsem na to přišla.
Každopádně je vhodný i jako první dotykový telefon, pro ty kteří jim ještě ne-úplně věří.

• Ano (4)
MikeKup

MikeKup

Přidáno: 23. října 2011

(Upraveno 23. října 2011)

Doporučuje produkt
  • Možnost Rootu a následných úprav (prodloužení výdrže a odinstalace zbytečností)
  • Pro hodně lidí asi nezajímavý design.

Viz moje recenze na mobilmanii.cz v katalogu mobilů. Pro smskaře co mají rádi android aplikace a nejsou rozmazlení vysokým rozlišením displeje je to skvělý mobil.

Terka

Terka

Přidáno: 4. listopadu 2011

Doporučuje produkt

Prosila bych lidi, kteří mají tento mobil, jestli by mohli hodit na net fotky, jaké jsou z toho mobilu. Jedná se mi hodně o to jak vypadají, je to vlastně jediná věc, kvůli čeho se stále rozhoduju, jestli mobil koupit nebo ne. Jestli by bylo možné, tak by jste mi mohli poslat fotky na e-mail Tesao@seznam.cz

• Ne (7)

Přidáno: 2. listopadu 2011

Nedoporučuje produkt
  • ANDROID´, qwerty
  • slabej foťák, bez blesku
  • slabý procesor, ramka a tím to nekončí...

tento telefon je vrchol všeho co muže lg nabídnout a tím je sklamání !....
hned po zakoupení nefunguje software, ale přišel jsem na to asi až po týdnu, kdy jsem se s telefonem seznámil. pomocí mailu mě LG podal vyjádření, kde bez jakékoliv omluvy prostě zdělili, že software je špatný a ať to pošlu k prodejci na reklamaci, zajímalo by mě kdo mi zaplatí to poštovné, když jsem neměl telefon ani týden !.. NIKDY VÍCE LG ! toť moje shrnutí po týdnu používání, doufám že LG zkrachuje !

• Ano (1)
  • Ne (9)